Thursday, October 8, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 05:10:2015

5 oktober 2015

Senior kabbalisten in het westen dreigen met tsunami’s, nucleaire terreur, doodskampen en andere wreedheden terwijl hun grip op de wereldmacht verder weg glipt. De Russische, Iranese en Pentagon aanval tegen Saudi Arabische, Israëlische en Turkse troepen in Syrië lijkt de meest zichtbaar waarneembare oorzaak voor deze bedreigingen.

Verder, een serieuze aanval op het drugsgeld van de Bush/Netanyahu Nazionistische factie zit ook achter de nieuwe uitbarsting van bedreigingen. Hoewel, de grootste bedreiging van allen blijft de waarschijnlijke implosie en nationalisatie van het systeem van centrale banken in privé bezit. Er blijven tekenen voor een dreigende financiële gebeurtenis waarbij de eigenaren van de Federale Reserve Raad, de Europese Centrale Banken en de Bank van Japan betrokken zijn, volgens meerdere bronnen.

Er zijn aanwijzingen dat 5 november een belangrijke datum is voor de cabal, mogelijk is hier een enorme tsunami bij betrokken die de Oost Kust van de Verenigde Staten zal raken net als vele andere naties die grenzen aan de Atlantische Oceaan. De cabal geeft verschillende aanwijzingen voor deze uitkomst.

Kijk ten eerste eens naar de omslag van de januari editie van het door de Rothschilds gecontroleerde Economische tijdschrift:

Omslag van de Economist van januari 2015 gevuld met cryptische symbolen en onheilspellende voorspellingen.
Neem nota van Duits Kanselier Angela Merkel die op de voorgrond in het centrum van de foto staat en met haar handen het teken van een piramide van de vrijmetselaars maakt. Nadat deze uitgave uitkwam kochten de Rothschilds het tijdschrift Charlie Hebdo en zetten de nep slachtpartij van de staf wegens een “Cartoon van Mohammed” in scene. Na dit nepincident, werd het de Rothschild’s marionetten politici opgedragen naar Parijs te marcheren. Merk Angela Merkel op onderaan een foto van die mars waar ze precies hetzelfde teken met haar handen maakt als op de omslag van de economist.

Dit werd naar voren gebracht door anderen maar we noemen het om te laten zien hoe de Rothschilds misschien op occulte manier hebben geadverteerd in hun tijdschrift met een veel akeligere gebeurtenis die ze op touw hebben gezet. Onderaan rechtse hoek van de Economist omslag zijn twee pijlen, de ene zegt 11.5 en de andere 11.3. Er is een boel speculeren geweest dat 11.3 verwijst naar (11 maart 2011) nucleaire tsunami aanval op Japan. Leden van de Rothschild familie maakten het toen duidelijk aan deze schrijver dat ze achter dat massamoord incident zaten. Nu vorige week tijdens zijn VN toespraak, refereerde de Japanse Rothschild slaven Eerste Minister Shinzo Abe naar “ 5 november, Wereld Tsunami Dag.”

Verder, De Secretaris van het Ministerie van Financiën van de VS, Jacob Lew zei recentelijk ook in het openbaar dat de VS regering zonder contanten zou raken op 5 november.

Om dit wat af te zwakken werden meerdere berichten vorige week in de media geplaatst die waarschuwden voor een Mega Tsunami

We hopen dat door het van tevoren onthullen van deze hints deze criminelen gedwongen zullen zijn om dit plan te stoppen anders weten ze dat ze hiervan de schuld zullen krijgen en opgejaagd zullen worden als dieren wanneer ze dit plan uitvoeren.

Deze bedreigingen kunnen ook misschien gerelateerd worden aan historische gebeurtenissen die zich nu in het Midden Oosten ontvouwen. In antwoord op het Saudische en Israëlische doden, op hol slaan en ontvoering van Iranese functionarissen die een bezoek brachten aan Mekka, voeren het Pentagon, het Russische leger, de Chinezen, de Iraniërs en anderen een enorme militaire campagne uit tegen Saudi Arabië, Israël en hun proxy legers in Syrië, Irak, Jemen en elders. Het Pentagon voorziet de Russen, Iraniërs, Chinezen enz. van nauwkeurige geheime informatie over de activiteiten van het kabbalistische ISIS proxy leger, volgens bronnen bij de Russische regering.

De broer van Koning Salman en de chef van de geheime dienst Prins Nawaf stierf vorige week als gevolg van voortgaande wraak tegen de Hajj wreedheden uitgevoerd door het Saudische Khazariaanse gangster regiem, zeggen meerdere bronnen.

Sinds Salman meer dan 70 van zijn nabije familieleden vermoordde met de bedoeling om de troon te grijpen zullen er de komende dagen meer doden vallen in zijn directe omgeving, voorspellen de bronnen.

VS regeringswoordvoerder Barack Obama werd volgens bronnen bij het Pentagon gedwongen om tegen de VN te zeggen “we maken Syrië niet tot een proxy oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland”. Aanvallen op Rusland en Syrië in zijn VN toespraak waren “alleen maar gebral om neo conservatieven zoet te houden,” zeggen de bronnen. Het leger van de VS “heeft nu een dekmantel om de oorlog uit te besteden en om geheime informatie te verschaffen over Bush-CIA en Israëlische bases,” zeggen bronnen bij het Pentagon. Na de Iranese nucleaire deal met de VS, is een VS Russische coalitie begonnen achter wapens voor massa destructie aan te gaan, drugs, handel in menselijke organen, slavernij en andere Khazariaanse criminele maffia activiteiten.

De ISIS bases die in Syrië werden geraakt zijn voornamelijk drugs, wapens en olie smokkel centra zeggen de bronnen.

De recente tijdelijke val van de stad Kunduz was voor de Taliban in Afghanistan een gezamenlijke Russische Iranese operatie gericht op het oprollen van de heroïne handel daar, volgens bronnen bij het Pentagon. Het neerschieten van een C-130 transport vliegtuig was er ook op gericht om de stroom van heroïne te stoppen, zeggen de bronnen. Pakistan werkt nu samen met de Russen tijdens deze campagne die zich binnenkort ook zal uitbreiden naar Irak en Libië zeggen ze.

De stroom van drugsgeld naar de cabal wordt ook systematisch afgesneden in Zuid Amerika voor een groot deel dankzij de tussenkomst van Paus Francis. Het ontdooien van de relaties tussen VS en Cuba gearrangeerd door de Paus heeft geholpen om de drugshandel af te sluiten en het witwassen van geld daar, zeggen Whitehat-CIA bronnen. Nu, in een verdergaande aanval, wordt onderhandeld over een deal tussen de Colombiaanse regering en FARC rebellen door Francis dit sluit cocaïne gelden af voor de Bush/Nazionistische factie van de cabal.
Samen met het voor de Khazarianen onbereikbaar raken van geld; gaat de verwijdering van hun agenten uit de CIA, het Pentagon en andere agentschappen door met zich versnellen. Dat is waarom de Khazariaanse maffia geprobeerd heeft, niet succesvol, Rusland te overtuigen om hun nieuwe geldschieter te zijn. Het antwoord is een aanhoudend “nyet” geweest.

Dat is waarschijnlijk de werkelijke reden waarom Israëlisch Nazionistisch fascistisch dictator Benyamin Netanyahu “een gevecht tot de dood er op volgt verklaarde tegen de Palestijnse terreur.”

Dit was hoogst waarschijnlijk een versluierde bedreiging van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia om hun Joodse slaven volk te gebruiken als menselijke schilden voor ze afstand doen van hun macht.

De volgende zin, “men moet niet verwachten dat Washington, Riyadh, Jeruzalem, en London eenvoudig rustig die goede nacht in te gaan,”(Dit is een uitspraak oorspronkelijk uit een gedicht van Dylan Thomas en betekent in dit geval dat ze zich niet rustig overgeven aan de dood),” Deze zin verscheen schijnbaar eerst op Zero hedge website en werd vorige week op veel plaatsen geciteerd.

Los van de tsunami dreiging die hierboven genoemd wordt, stuurde de bron die voorheen de aanval op Malaysian airliner 370/17 voorspelde, vorige week een e-mail waarin verklaard werd dat “FEMA zojuist zijn eerste concentratiekamp heeft geopend in Wilcox, Arizona om de massa te ontwortelen (heropvoeden).” Dit is bijna zeker een poging om met bluffen angst te verspreiden omdat elke werkelijke poging om een concentratiekamp te openen in de VS onmiddellijk zou leiden naar dodelijke, militaire actie. Hoewel, deze dreigingen laten zien dat de Khazariaanse maffia wanhopig en gevaarlijk is.

Er is misschien ook wat activiteit in Japan gerelateerd aan de Khazariaanse bende. Vorige week namen senior Noord Koreaanse arbeiders kontact op met de White Dragon Society met een aanbod voor hulp. Dit betekent dat Noord Koreaans amfetamine geld niet langer in de geldkist van de Khazariaanse maffia stroomt.

Het betekent ook niets dat een WDS vertegenwoordiger vroeg om een ontmoeting met de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong-un en dat hem werd verteld: “Hij is alleen maar een front man zonder enige macht, waarom wil je hem ontmoeten?” De werkelijke machten in Noord Korea houden hun identiteiten geheim net als in Rusland, de VS, het VK en vele ander landen het geval is. In ieder geval bereiden, het Pentagon, het Japanse leger, de Noord Koreanen en anderen een soort van grote actie tegen de Khazarianen en hun gevolmachtigden in Japan voor. In deze notitie werd ons verteld door andere bronnen dat “de Keizer Eerste Minister Abe niet aardig vindt.”

De CIA nam ook contact op met deze schrijver vorige week om hem te waarschuwen voor nieuwe doodsbedreigingen tegen hem door de Khazariaanse bende. Het blijkt dat Izaya Noda, de man die gearresteerd werd met aanklachten voor het uitvoeren van meerdere aanvallen van brandstichting op Japanse trein faciliteiten en die een paar meter van mijn badkamer woont, de kleinzoon was van Moshe Barter, die diende als Israëlisch ambassadeur in Japan in 1966-1972. Japanse media uitlaatkleppen publiceerden een foto van Noda’s Israëlische ID kaart, welke was uitgegeven in Kfar Saba in 2002. Volgens de ID, heeft Noda een Israëlische moeder die Dorit heeft en een Japanse vader die Tatsuya heet.

Verder, plaatselijke nieuwsberichten beweren dat hij een antiterreur activist werd na 311. Hij lijkt ook een of andere bron van inkomsten te hebben zelfs al werkte hij niet. Door dit alles is het vrij waarschijnlijk dat hij een Mossad agent was. Noda’s arrestatie maakte vrij zeker geen deel uit van hun plan. Michael Green, Stephan de Rothschild, Rabbi Abraham Cooper en al hun maatjes zijn waarschijnlijk net zo bang als ze zouden moeten zijn.

De Joodse bevolking staat op het punt bevrijd te worden uit hun lange, lange beproeving als slaven in de handen van Satan die de Hyksos gangsters aanbidden. De wereld in zijn geheel zal veelal zijn grootste bron van terreur, georganiseerde misdaad, oorlog, rotzooi en andere ellende kwijtraken wanneer deze gangsters verwijderd worden uit hun macht. De witte boorden in het Pentagon en de instellingen plus hun bondgenoten in China, Rusland en over de hele wereld bevrijden onze planeet stap voor stap.


Webpagina:Antimatrix.org

Vertling: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers