Thursday, October 1, 2015

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 29:09:2015

Ispada da će događaji krvavog mjeseca biti gluma Vatikana i Rotschilda


29. rujna 2015

Autor: Benjamin Fulford
Iako veliki Vatikan/Rotschild ljubav-fest u Ujedinjenim narodima se nastavlja, čak i ako ovaj tjedan završava, već je jasno da se nade za velike promjene u tome kako voditi ovaj svijet nisu ostvarile. 

Ono što smo umjesto toga vidjeli bila je gluma, ponovno otvaranje starih rana i nejasna obećanja da će napraviti dobre stvari do 2030. godine. Najveća uvreda inteligencije ljudi širom svijeta bilo je obećanje kineskog predsjednika da će do tada trošiti 1 milijardu dolara godišnje u borbi protiv siromaštva. Na globalnoj razini to je manje od tričavog iznosa od oko 0,0003 centa na dan za najsiromašnije ljude na svijetu.

Zatim, tu je bio i sporazum najavljen od toliko zemalja, uključujući Kinu, Sjedinjene Američke države i Rusiju, da se poduzmu mjere protiv "globalnog zatopljenja". To je jasno pokazalo da je "globalno zatopljenje" Rotschildove frakcije u usponu a trajni "rat protiv terorizma" Bush/Netanyahu/Neokonzervativne frakcije bio je gubljenje snage kabale u borbi za vlast.


Još jedan znak da Bush/Neokonzervativci/Netanyahu cionaci (cionisti nacisti, op.prev.) frakcija gubi bila je činjenica da Bush/Netanyahu saveznici poput glasnogovornika američke kuće Johna Boehnera i "ISIS-ovog cara" generala Johna Allena, oba su bila prisiljena dati ostavku prošlog tjedna. Boehneru je papa Franjo rekao da podnese ostavku jer je sponzorirao putuvanje ratnog zločinca Benjamina Netanyahua u ožujku da govori u Kongresu, prema CIA izvorima. General Allen je bio prisiljen da odstupi jer "kuha obavještajnu službu", "sabotira", a podržava ISIS s Airdropsom, prema izvorima Pentagona.

Frakcija Društva Bijelog Zmaja podržava uklanjanje tih pojedinaca, ali smatra da vojno industrijski kompleks treba poduzeti mnogo veće, hrabrije akcije u ime naroda planeta. General mornarice Joseph Dunford položio je prisegu prošlog tjedna kao vrhovni vojni honcho, te se očekuje da da WDS-u (Društvu Bijelog Zmaja) veliki poticaj u njihovim nastojanjima da preuzmu kontrolu nad financijskim sustavom, a time i svjetskom budućnosti, od obitelji prirođene linije i vrate ih narodu. 

Ako novo vodstvo u Pentagonu poduzme mjere protiv kriminalaca Federalnih Rezervi, oni mogu vratiti 300.000 dolara sredstava ukradeniih svakom muškarcu, ženi i djetetu u SAD-u, a ima mnogo i za ostatak svijeta. WDS će rado točno objasniti kako se to može napraviti.

Za sada ipak, najvidljivije i najdramatičnije promjene nastavljaju se odvijati na Bliskom istoku gdje se Izrael oslobađa cionaci fašističke kontrole. Prošlog tjedna ratni zločinac, izraelski lider Benjamin Netanyahu i izaslanstvo generala otišli su u Rusiju da traže zaštitu i umirenje. Izraelci su "tretirani kao nasilnici koji jesu", prema Pentagonovim izvorima. Izraelcima je rečeno da je veliki dio populacije Izraela ruskog porijekla i da neće bit opasnosti za građane Izraela u slučaju svrgavanja cionacista. Međutim, "kad je Putin rekao bibiju (Netanyahu) da Sirija ne može otvoriti drugi front protiv Izraela mislio je da Rusija, Kina, Iran i Hezbollah hoće", rekli su Pentagonovi izvori upoznati sa sastankom.

Ima sve više znakova da je kraj igre cionističkog režima noćna mora u toj zemlji. Kina, na primjer, sada je potpuno svjesna da su to bili agenti Netanyahuovog režima koji su detonirali malo atomsko oružje u Tianjinu u kolovozu. Iz tog razloga kineska flota i kineske trupe sada su krenule u Siriju. Hazbollah je sada također dobio 75 tenkova da ih koristi protiv sotonističkog režima u Izraelu. 

U tijeku su i zajednički međunarodni napori da se ulovi i uništi izraelska flota podmornica s atomskim oružjem. Francuski Mistral helikopteri transporteri koji su trebali biti poslani u Rusiju sada idu u Egipat gdje će ih Rusi opremiti i priključiti ruskoj floti u akcijama protiv izraelskih podmornica, kažu izvori Pentagona. Osim toga, na kraju krajeva, Egipćani bi ionako mogli prodati te brodove s popustom Rusima.

Također se vrši veliki pritisak na Njemačku da prestane opskrbljivati cionaci režim s još podmornica, kažu izvori. Na primjer, kad se egipatski predsjednik Sisi susreo s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel 25. rujna, dodao je svoj glas američkom i ruskom zahtjevu da se zaustavi opskrbljivanje Izraela podmornicama. On ju je također obavijestio da su Egipat i Sirija mislili da se pridruže Šangajskoj organizaciji za suradnju. 

Nijemci, također, ozbiljno razmatraju da napuste NATO i pridruže se SCO-u, prema izvorima frakcije Njemačkog drugog Reicha. Na Njemačku se u zadnje vrijeme vrši veliki pritisak jer je blokirala svoje granice kako bi zaposlene "sirijske izbjeglice" poslala u njihovu zemlju. To je pravi razlog zašto je Volkswagen iznenadno napadnut da "krivotvori podatke emisije CO2", prema njemačkim izvorima. Ostali njemački proizvođači automobila će biti pogođeni sa sličnim tvrdnjama, kažu. Rezultat je bio samo udaljavanje njemačkih industrijalaca i jačanje njihove odlučnosti da ponovno postignu njihovu pravu neovisnost, nastavljaju. 

Nijemci se, u stvari, pripremaju da nacionaliziraju svoje banke i ponovno uvedu  njemačku marku kao reakciju na očekivanu imploziju Deutschebank, kažu izvori. To bi, naravno, dovelo do brzog kraja eura. 

Kraj eura, naravno, ponovno će dovesti u pitanje održivost američkog dolara i Federalnih Rezervi. Bilo je mnogo spekulacija da kada je predsjednik Fed-a Janet Yellin gubio glas tijekom govora prošlog tjedna i zatražio liječničku pomoć, to je bilo zato što je bio emocionalno uzrujan nekim skorim najavama koje se odnose na Fed. Na tom planu, više izvora i dalje tvrdi da su američki dolar i Federalne Rezerve stavljeni pod novu upravu. 

Nije jasno što će biti objavljeno ali, kraj godine američke korporativne vlade dolazi ove srijede, 30. rujna. Američka vlada je kuhala svoje knjige držeći zamrznut dug na točno 25 milijuna dolara ispod zakonskog ograničenja od 15. ožujka. Ako, kako se i očekivalo, američka vlada ne uspije izvršiti uplatu 30. rujna, dati će joj se rok do 17. listopada da izađe s novcem. Zato imamo pred nama mnogo ozbiljnih diskusija o formiranju nove vlade idućih tjedana. 

Prošlotjedne javne izjave pape, američkog predsjednika Obame i kineskog predsjednika Xi Jinpinga razrješavaju neke od uvjeta koje SAD mora ispuniti ako želi izbjeći stečaj. Svi oni se slažu da Kina treba imati veći glas u IMF-u i treba nastaviti povezivati juan na američki dolar.

Činjenica da JP Morgan, Citybank i Goldman Sachs nisu bili pozvani na državnu večeru za kineskog predsjednika Xi Jinpinga također čini očitim da američka frakcija iza Federalnih Rezervi mora biti uklonjena kao uvjet za daljnje kinesko financiranje. 

Javne najave Sjedinjenih Američkih Država i Kine prošlog tjedna čine sigurnim da su u tijeku napori da se sistematski i neraskidivo povežu gospodarstva SAD-a i Kine, vojne snage i vlade na više razina. To uključuje obećanje američke vlade da će naučiti mandarinski kineski do 1 milijun djece do 2020. Kinezi također traže veći pristup američkoj visokoj tehnologiji u zamjenu za nastavak financiranja američke vlade. Razgovori o dopuštanju daljnjih kineskih ulaganja u stvarno gospodarstvo SAD-a, iako nisu završeni, pokazuju da se borba za vlast nastavlja. 

Bilo je i naznaka da borba za vlast unutar establišmenta Washingtona D.C. nije gotova. Pentagon vrši pritisak na ministra obrane Ashton Cartera da se satane i pomiri s ruskim ministrom obrane Sergeyem Shoiguom. To se trebalo dogoditi na sastanku između Putina i Obame 28-og. Na tom sastanku, i na njegovom govoru u Ujedinjenim narodima, Obama je ponovio cionaci laži o ukrajini, Siriji i ISIS-u, stavljajući jasno do znanja da daje veću prednost naređenjima dobivenim od Rotschilda nego Pentagonovim pritiscima za američko/rusko vojno povezivanje protiv Izraela i Kine. 

Vratimo se na UN gdje još uvijek postoji nada da cijeli sastanak neće biti zabilježen samo kao jedan festival praznoglavih priča. Svi glavni svjetski lideri koji su tamo govorili, složili su se o potrebi velike akcije protiv uništavanja okoliša i siromaštva.

Također, mnogi su se složili o potrebi razvoja nove energetske tehnologije. Na primjer, Putin, u svom govoru je rekao: "Moramo se usredotočiti na uvođenje temeljnih i novih tehnologija", s nadom da to znači rusko uvođenje Tesla i drugih potisnutih energetskih tehnologija. Indijski premijer Narendra Modi, sa svoje strane, je rekao: "Naši nacionalni planovi su ambiciozni i svrhoviti: novi kapacitet od 175 GW obnovljive energije u idućih sedam godina; energetska učinkovitost; porez na ugljen; veliki program pošumljavanja; reforma našeg prijevoza, i čišćenje naših gradova i obala." Tu se i nepotvrđena izvješća da Indija oslobađa potisnutu energetsku tehnologiju.


Planovi koje su najavili svjetski lideri u Ujedinjenim narodima će koštati oko 3 trilijuna dolara godišnje da bi se proveli ako su ozbiljni u promjeni ovog planeta. Kako kaže izreka "money talks; bullshit walks" (novac priča, govno šeta). Veliko neodgovoreno pitanje ostaje: "hoće li financijski sustav, i izdavanje trilijuna i trilijuna dolara, biti uskoro objavljeno?" Ako se to ne dogodi, onda će početi revolucija na samom vrhu piramide, prema gnostičkim iluminatima.

Izvor: Antimatrix.org 


Preveo: Fredi

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers