Thursday, October 1, 2015

Nederlands -- Benjamin Fulford: 29:09:2015

Bloedmaan gebeurtenissen blijken theateropvoering te zijn van het Vaticaan en de Rothschilds

29 September 2015

Hoewel het grote Vaticaan/Rothschild liefdesfeest bij de Verenigde Naties door gaat zelfs op het moment dat deze wekelijkse uitgave uit komt, is het al duidelijk dat de gehoopte aanzienlijke veranderingen in de manier waarop we deze planeet runnen, niet gerealiseerd zijn. Wat we in plaats daarvan zagen was een theateropvoering, het opnieuw openen van oude wonden en vage beloftes om goede dingen te doen tegen 2030.

De grootste belediging aan de intelligentie van de mensen in de wereld was Chinees President Xi Jinping’s belofte om $1 biljoen per jaar uit te geven aan de bestrijding van armoede. Op een globale schaal is dit minder dan kippenvoer en komt neer op zo ongeveer 0,0003 cent per dag voor de armste mensen in de wereld.

Toen was er de overeenkomst aangekondigd door zo vele landen, inclusief China, de Verenigde Staten en Rusland, om actie te ondernemen tegen “globale opwarming.” Dit maakte het duidelijk dat de “globale opwarmende” Rothschild factie het overwicht had en dat de eeuwigdurende “oorlog tegen terreur” Bush/Netanyahu/Neocon factie de cabal strijd om de macht aan het verliezen was.


Een ander teken dat de Bush/Neocon/Netanyahu Zionazi factie aan het verliezen is, was het feit dat Bush/Netanyahu bondgenoten als VS Huisspreker John Boehner en “ISIS despoot” Generaal John Allen beiden vorige week werden gedwongen om ontslag te nemen. Boehner werd verteld door Paus Francis om ontslag te nemen omdat hij in maart de reis van oorlogscrimineel Benjamin Netanyahu met als doel het Congres toe te spreken heeft gesponsord, zeggen bronnen bij de CIA. Generaal Allen werd gedwongen ontslag te nemen omdat hij “sabotage van geheime informatie bekokstoofde,” en ISIS ondersteunde met luchtaanvallen, volgens bronnen bij het Pentagon.

De White Dragon factie ondersteunt de verwijdering van deze individuen maar gelooft dat het militaire industriële complex meer en veel groter, krachtdadigere actie moet ondernemen ten behoeve van de bevolking van de planeet. Marine generaal Joseph Dunford werd vorige week ingezworen als top militair leider en er wordt van hem verwacht dat hij de WDS een grote duw geeft bij zijn pogingen om het financiële systeem te controleren, en aldus de toekomst van de wereld, van inteelt families en deze teruggeven aan het volk.

Als het nieuwe leiderschap in het Pentagon actie onderneemt tegen de Federale Reserve Raad criminelen, kunnen ze $300,000 aan gestolen fondsen teruggeven aan iedere man, vrouw en kind in de VS en dan hebben ze ook nog genoeg voor de rest van de wereld. De WDS zal met plezier uitleggen hoe dit gedaan kan worden.

Niettemin voor nu, gaan de meest zichtbare en dramatische veranderingen in het Midden Oosten door waar Israel bevrijdt wordt van de Zionazi fascistische controle Vorige week gingen oorlogsmisdadiger en Israëlisch leider Benyamin Netanyahu en een delegatie van generaals naar Rusland om bescherming en geruststellingen te zoeken. De Israëliërs werden “behandeld als de schurken die ze zijn,” volgens bronnen bij het Pentagon. De Israëliërs werd gezegd dat een groot deel van de bevolking van Israel van origine Russisch was en dat er geen gevaar zou zijn voor de inwoners van Israel in het geval dat de Zionazis werden omvergeworpen. Echter, “toen Poetin Bibi (Netanyahu) vertelde dat Syrië geen tweede front kan openen tegen Israel bedoelde hij dat Rusland, China, Iran en Hezbollah dit zullen doen,” Pentagon bronnen die bekend waren met de ontmoetingen vertelden dit.

Er komen steeds meer tekenen dat het spel uit is voor het Nazionistische nachtmerrie regiem in dat land. China, bijvoorbeeld, is zich nu volledig bewust dat het een instrument was van het Netanyahu regiem wie het kleine nucleaire wapen in Tianjin liet ontploffen in augustus. Om die reden zijn nu een Chinese vloot en Chinese troepen onderweg naar Syrië. Hezbollah is nu ook bevoorraad met 75 tanks die ze kunnen inzetten tegen het satanische regiem in Israel.

Er is ook een gezamenlijke internationale poging onderweg om Israëls vloot van nucleair bewapende onderzeeërs op te jagen en te vernietigen. De Franse Mistral helikopter vliegdekschepen die verondersteld werden naar Rusland te worden gezonden gaan nu naar Egypte waar ze door de Russen van het nodige worden voorzien en zich voegen bij de Russische vloot in acties tegen de Israëlische onderzeeërs, zeggen de bronnen bij het Pentagon. Verder, verkopen de Egyptenaren deze schepen misschien uiteindelijk toch aan de Russen.

Er wordt ook een hoop druk uitgeoefend op Duitsland om hen te dwingen te stoppen met de bevoorrading van nog meer onderzeeërs aan het Zionazi regiem, zeggen de bronnen. Bijvoorbeeld, wanneer de Egyptische president Sisi een ontmoeting had met de Duitse Kanselier Angela Merkel op 25 september stemde hij in met VS en Russische verzoeken om de levering van onderzeeërs aan Israel te stoppen. Hij informeerde haar ook dat Egypte en Syrië er over dachten zich aan te sluiten bij de Shanghai Cooperation Organization.

De Duitsers overwegen ook serieus om de NATO te verlaten en zich aan te sluiten bij de SCO, volgens bronnen bij de Duitse Tweede Reich factie. Duitsland werd kortgeleden onder een hoop druk gezet omdat het zijn grenzen afsloot voor de ingehuurde “Syrische vluchtelingen” die naar hun land werden gestuurd. Dat is de werkelijke reden waarom Volkswagen plotseling werd aangevallen voor het “vervalsen van cijfers van CO2 uitstoot,” volgens Duitse bronnen. Andere Duitse autofabrikanten verwachten nu ook geraakt te worden door soortgelijke claims, zeggen ze. Het enige resultaat is dat Duitse industriëlen zich losmaken en hun vastberadenheid versterken om opnieuw werkelijke onafhankelijkheid te bereiken, vervolgen ze.

De Duitsers bereiden zich in feite voor om hun banken te nationaliseren en de Duitse Mark opnieuw in te voeren als reactie op een verwachte opkomende implosie van de Deutschebank, zeggen de bronnen. Dit zal natuurlijk een snel einde van de Euro betekenen.

Het einde van de Euro, zou natuurlijk opnieuw vraagtekens zetten bij de levensvatbaarheid van de VS dollar en de Federale Reserve Raad. Er was een hoop speculatie over wanneer Fed voorzitster Janet Yellen haar stem bleef verliezen tijdens een toespraak vorige week en medische aandacht nodig had, dit was omdat ze emotioneel verontrust was over op handen zijnde aankondigingen gerelateerd aan de Fed. Aan dit front, gaan verschillende bronnen door met het bevestigen van de VS dollar en de Federale Reserve Raad krijgt een nieuw bestuur.

Het is niet duidelijk wat er precies aangekondigd zal worden maar, het einde van het jaar van de gezamenlijke regering van de VS valt op woensdag 30 september. De regering van de VS heeft zijn boeken kloppend gemaakt door de schuld sinds 15 maart op precies $25 miljoen, onder de wettelijke limiet, te bevriezen. Als, zoals verwacht, de regering van de VS niet in staat is om de op 30 september verschuldigde betalingen te doen, krijgt het nog tot 17 oktober om met het geld over de brug te komen. Dat is waarom we een hoop serieuze paardenhandel voor de boeg hebben de komende weken.

Publieke verklaringen vorige week gedaan door de Paus, VS President Obama en Chinese President Xi Jinping maken enkele van de condities duidelijk die de VS tegemoet ziet wanneer ze een faillissement willen vermijden. Ze zijn het er allemaal over eens dat China een grotere stem moet hebben in het IMF en de Yuan moet verbinden aan de VS dollar.

Het feit dat JP Morgan, Citibank en Goldman Sachs niet werden uitgenodigd bij het staatsdiner voor de Chinese President Xi Jinping maakt het ook duidelijk dat de VS factie achter de Federale Reserve Raad verwijderd moet worden als voorwaarde voor meer Chinese financiering.

De vorige week gedane publieke aankondigingen door de VS en China maken het ook zeker dat er een poging onderweg is om systematisch en onontkoombaar de VS op verschillende niveaus te verbinden met Chinese economieën, militaire strijdkrachten en regeringen. Dit omvat een belofte gedaan door de regering van de VS om 1 miljoen kinderen uit de VS Mandarijn Chinees te leren voor 2020. De Chinezen vragen ook om meer toegang tot de high tech van de VS in ruil voor voortgaande financiële ondersteuning van de regering van de VS. Hoewel, beslissingen over besprekingen over verdere Chinese investeringen in de werkelijke economie van de VS werden niet genomen, wat er op wijst dat een machtsstrijd zich voortzet.

Er waren ook aanwijzingen dat de machtsstrijd binnen het etablissement van Washington D.C. niet voorbij is. Het Pentagon oefent druk uit op Secretaris van Defensie Ashton Carter voor een ontmoeting en verzoening met Russisch minister van Defensie Sergey Shoigu. Dit werd verondersteld te gebeuren na een vergadering tussen Poetin en Obama op de 28e. Tijdens deze vergadering en tijdens zijn VS toespraak herhaalde Obama Zionazi leugens over de Oekraïne, Syrië, Libië en ISIS, het duidelijk makend dat hij voorrang geeft aan de leugens en orders die hem door de Rothschilds zijn gegeven op druk van het Pentagon voor een VS/Russische militair verbond tegen Israël en China.

Terugkerend naar de VN, is er nog steeds hoop dat de totale ontmoeting niet wordt afgeschreven als een festival van leeghoofdig gepraat. Alle topleiders van de wereld die daar spreken zijn het eens over de noodzaak van een grootse actie tegen wereldwijde vernietiging van het milieu en armoede.

Velen zijn het ook eens over de noodzaak voor de ontwikkeling van nieuwe energie technologie. Bijvoorbeeld, Poetin zei in zijn toespraak: “We moeten ons richten op de introductie van fundamentele en nieuwe technologieën,” hopelijk bedoelend de Russische introductie van Tesla en andere onderdrukte energie technologie. De Eerste Minister van India, Narendra Modi, zei op zijn beurt: ”onze nationale plannen zijn ambitieus en vastberaden, nieuwe capaciteit van 175 GW aan herwinbare energie over de volgende zeven jaar, zuinigere energie, een belasting op kolen, een enorm herbebossingsprogramma, hervormen van ons transport en de reiniging van onze steden en rivieren.” Er zijn ook niet bevestigde berichten dat India de onderdrukte energie technologie loslaat.

De plannen aangekondigd door de verschillende wereldleiders bij de VN zouden ongeveer $3 biljoen per jaar kosten om uit te voeren wanneer ze serieus waren over het veranderen van deze planeet. Zoals de spreekwoorden zeggen: ”geld spreekt en praatjes vullen geen gaatjes.” De grote onbeantwoorde vraag blijft: “zal het nieuwe financiële systeem en het vrijgeven van biljoenen dollars binnenkort worden aangekondigd?” Als dat niet gebeurt, zal er een revolutie beginnen aan de top van de piramide, volgens de gnostische illuminatie.


Translator: Lia
Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers