FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, October 8, 2015

Hellenic -- Benjamin Fulford: 05:10:2015




5 Οκτωβρίου 2015

Ανώτερα στελέχη της συμμορίας στη Δύση απειλούν με τσουνάμι, πυρηνικό τρόμο, στρατόπεδα θανάτου και άλλες ακρότητες, καθώς η επιρροή τους στην παγκόσμια εξουσία συνεχίζει να χαλαρώνει. Η επίθεση των Ρώσων, του Ιράν και του Πενταγώνου εναντίον σαουδαραβικών, ισραηλινών και τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία φαίνεται να είναι το πιο ορατό έναυσμα γι’ αυτές τις απειλές. Επί πλέον, μια σοβαρή επίθεση εναντίον των χρημάτων από τα ναρκωτικά της ναζιστικής φατρίας Bush/Netanyahu είναι επίσης πίσω από τη νέα έξαρση απειλών. Ωστόσο, η μεγαλύτερη απειλή απ' όλες παραμένει η πιθανή κατάρρευση και εθνικοποίηση του ιδιόκτητου συστήματος των κεντρικών τραπεζών. Εξακολουθούν να υπάρχουν ενδείξεις, ότι επίκειται κάποιου είδους οικονομικό γεγονός, που θα περιλαμβάνει τους ιδιοκτήτες του Federal Reserve Board, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Ιαπωνίας, σύμφωνα με πολλές πηγές.

Υπάρχουν ενδείξεις, ότι η 5η του Νοέμβρη θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ημερομηνία για την συμμορία, που θα περιλαμβάνει ενδεχομένως ένα τεράστιο τσουνάμι να χτυπάει την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και πολλών άλλων χωρών, που βλέπουν προς τον Ατλαντικό Ωκεανό. Η συμμορία αφήνει πολλούς υπαινιγμούς για το γεγονός αυτό.
Πρώτα απ' όλα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το εξώφυλλο του τεύχος Ιανουαρίου του ελεγχόμενου από τους Rothschild περιοδικού Economist:





Προσέξτε την Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel στο μπροστινό μέρος, με τα χέρια της να κάνουν το τεκτονικό σύμβολο μιας πυραμίδας στο κέντρο της εικόνας. Μετά την εμφάνιση αυτού του τεύχους, οι Rothschilds αγόρασαν το περιοδικό Charlie Hebdo και έστησαν την ψεύτικη σφαγή του προσωπικού του εξ αιτίας ενός «σκίτσου του Μοάμεθ». Μετά από αυτό το ψεύτικο περιστατικό, οι πολιτικοί μαριονέτες των Rothschild διατάχθηκαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στο Παρίσι. Προσέξτε την Angela Merkel σε μια εικόνα αυτής της πορείας παρακάτω, να κάνει ακριβώς το ίδιο σήμα με τα χέρια, όπως στο εξώφυλλο του Economist.



Αυτό έχει επισημανθεί από άλλους, αλλά εμείς το αναφέρουμε, για να δείξουμε πώς οι Ρότσιλντ μπορεί να έχουν διαφημίσει στο περιοδικό τους, μέσω αποκρυφιστικών συμβολισμών, ένα πολύ πιο φρικιαστικό γεγονός που μηχανεύονται. Στην κάτω δεξιά γωνία του εξωφύλλου του Economist υπάρχουν δύο βέλη, το ένα να λέει 11.5 και το άλλο 11.3. Έχει υπάρξει πολλή πιθανολογία ότι το 11.3 αναφέρεται στο τσουνάμι και την πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας της 11ης Μαρτίου (11 Μαρτίου του 2011). Μέλη της οικογένειας Rothschild κατέστησαν σαφές στον γράφοντα εκείνον τον καιρό, ότι αυτοί ήταν πίσω από αυτό το περιστατικό μαζικής δολοφονίας. Τώρα, την περασμένη εβδομάδα, στην ομιλία του στον ΟΗΕ, ο σκλάβος των Rothschild Ιάπωνας Πρωθυπουργός Shinzo Abe αναφέρθηκε στην «5η Νοεμβρίου, Ημέρα του Παγκόσμιου Τσουνάμι».


Επί πλέον, ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Jacob Lew είπε πρόσφατα δημοσίως, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ξεμείνει από μετρητά στις 5 Νοεμβρίου.


To αποκορύφωμα είναι, ότι πολλές ιστορίες φυτεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα, προειδοποιώντας για ένα Μέγα Τσουνάμι.


Ελπίζουμε, ότι αποκαλύπτοντας αυτές τις ενδείξεις εκ των προτέρων, αυτοί οι εγκληματίες θα πιεστούν να σταματήσουν αυτό το σχέδιο, διότι αλλιώς ξέρουν ότι θα κατηγορηθούν και θα κυνηγηθούν σαν τα ζώα, αν το πραγματοποιήσουν.
Οι απειλές αυτές μπορεί επίσης να σχετίζονται με τα ιστορικά γεγονότα, που εκτυλίσσονται τώρα στη Μέση Ανατολή. Σε απάντηση προς την προκληθείσα από Σαουδάραβες και Ισραηλινούς θανατηφόρα άτακτη φυγή και την απαγωγή Ιρανών αξιωματούχων, που επισκέπτονταν τη Μέκκα, το Πεντάγωνο, ο ρωσικός στρατός, οι Κινέζοι, οι Ιρανοί και άλλοι διεξάγουν μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και των μεσολαβητικών στρατών τους στη Συρία, στο Ιράκ, στην Υεμένη και αλλού. Το Πεντάγωνο τροφοδοτεί τους Ρώσους, τους Ιρανούς, τους Κινέζους κ.λπ. με ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του μεσολαβητικού στρατού του ISIS, σύμφωνα με ρωσικές κρατικές πηγές.
Ο αδελφός του βασιλιά Salman και αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπας Nawaf πέθανε την περασμένη εβδομάδα, ως μέρος της συνεχιζόμενης εκδίκησης εναντίον των ακροτήτων των Χατζ, που διενεργούνται από το γκανγκστερικό καθεστώς των Σαουδαράβων Χαζάρων, λένε πολλές πηγές.


Από τη στιγμή που ο Σαλμάν σκότωσε περισσότερους από εβδομήντα από τους στενούς συγγενείς του, προκειμένου να καταλάβει τον θρόνο, θα υπάρξουν περισσότεροι θάνατοι στον άμεσο κύκλο του τις επόμενες ημέρες, προβλέπουν οι πηγές.
Το φερέφωνο της κυβέρνησης των ΗΠΑ Barack Obama αναγκάστηκε να πει στον ΟΗΕ ότι «εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε τη Συρία έναν πόλεμο μεσολάβησης μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας», σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Οι επιθέσεις προς την Ρωσία και τη Συρία στην ομιλία του στον ΟΗΕ ήταν «απλώς φωνασκίες για να κατευνάσει τους νεοσυντηρητικούς», λένε οι πηγές. Ο στρατός των ΗΠΑ «σήμερα έχει κάλυψη για να αναθέσει σε άλλους τον πόλεμο και να παρέχει πληροφορίες για τις βάσεις των Bush/CIA  και των Ισραηλινών», λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Μετά την συμφωνία του Ιράν με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά, μια αμερικανορωσική συμμαχία έχει αρχίσει να κινείται κατά των όπλων μαζικής καταστροφής, των ναρκωτικών, των εξοπλισμών, της διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων, της δουλείας και άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων της χαζαρικής μαφίας  .
Οι βάσεις του ISIS που βάλλονται στη Συρία είναι ως επί το πλείστον κέντρα λαθρεμπορίου ναρκωτικών, όπλων και πετρελαίου, λένε οι πηγές.
Η πρόσφατη προσωρινή κατάληψη της πόλης Κουντούζ από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν ήταν μια κοινή επιχείρηση Ιρανών και Ρώσων, με στόχο την διακοπή της λειτουργίας του εμπορίου ηρωίνης εκεί, σύμφωνα με τις πηγές του Πενταγώνου. Η κατάρριψη του μεταγωγικού αεροπλάνου C-130 είχε επίσης στόχο να σταματήσει η ροή της ηρωίνης, λένε οι πηγές. Το Πακιστάν ενώνεται τώρα με τους Ρώσους σε αυτή την εκστρατεία, που σύντομα θα επεκταθεί επίσης στο Ιράκ και στη Λιβύη, λένε.
Η ροή του χρήματος των ναρκωτικών προς την συμμορία κόβεται επίσης συστηματικά στη Νότια Αμερική, σε μεγάλο βαθμό χάρη στην παρέμβαση του Πάπα Francis. Η αναθέρμανση των σχέσεων ΗΠΑ/Κούβας, που κατασκευάστηκε από τον Πάπα, βοήθησε στο να σταματήσει εκεί η κυκλοφορία ναρκωτικών και το ξέπλυμα χρήματος, λένε πηγές της CIA και των Λευκών Καπέλων. Τώρα, σε ένα περαιτέρω πλήγμα, μια συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης της Κολομβίας και των ανταρτών του FARC, με τη διαμεσολάβηση του Francis, κόβει τα χρήματα της κοκαΐνης προς την ναζιστική φατρία της συμμορίας Bush/Netanyahu.
Μαζί με την αποκοπή των χρημάτων προς τους Χαζάρους η εκκαθάριση των πρακτόρων τους στη CIA, στο Πεντάγωνο και σε άλλες υπηρεσίες συνεχίζει να επιταχύνεται. Γι' αυτό η χαζαρική μαφία προσπαθεί, ανεπιτυχώς, να πείσει τη Ρωσία να γίνει ο νέος χορηγός της. Η απάντηση ήταν ένα συνεπές "nyet".
Αυτός είναι προφανώς ο πραγματικός λόγος, που ο Ισραηλινός φασίστας ναζιστής δικτάτορας Benyamin Netanyahu εξήγγειλε την περασμένη εβδομάδα «μια μάχη μέχρι θανάτου εναντίον της παλαιστινιακής τρομοκρατίας».


Αυτό ήταν πιθανότατα μια συγκαλυμμένη απειλή από την σατανιστική μαφία των Χαζάρων, πως θα χρησιμοποιήσει τον σκλάβο της εβραϊκό λαό σαν ανθρώπινες ασπίδες, πριν εγκαταλείψει την εξουσία.
Η φράση, «δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς ότι η Ουάσιγκτον, το Ριάντ, η Ιερουσαλήμ και το Λονδίνο απλά θα προχωρήσουν ήσυχα σε αυτήν την καληνύχτα», η οποία εμφανώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον ιστότοπο των αμοιβαίων κεφαλαίων Zero, επίσης αναφέρθηκε εκτενώς την περασμένη εβδομάδα.
Εκτός από την απειλή για τσουνάμι, που αναφέρεται παραπάνω, η πηγή που προηγουμένως προέβλεψε την επίθεση στο αεροσκάφος της Μαλαισίας 370/17 έστειλε ένα e-mail την περασμένη εβδομάδα, δηλώνοντας ότι «η FEMA έχει μόλις ανοίξει το πρώτο της στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Γουίλκοξ της Αριζόνα για την εξάλειψη (αναμόρφωση) των μαζών». Είναι σχεδόν βέβαιο, ότι πρόκειται απλά για μια μπλόφα καπηλείας του φόβου, γιατί οποιαδήποτε πραγματική απόπειρα ανοίγματος ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης στις ΗΠΑ θα οδηγήσει σε άμεση, θανατηφόρα, στρατιωτική δράση. Ωστόσο, αυτές οι απειλές δείχνουν, ότι η χαζαρική μαφία είναι απελπισμένη και επικίνδυνη.
Ίσως υπάρχει, επίσης, κάποια δραστηριότητα στην Ιαπωνία, σχετιζόμενη με τον όχλο των Χαζάρων. Την περασμένη εβδομάδα ανώτεροι παράγοντες της Βόρειας Κορέας ήρθαν σε επαφή με την Κοινότητα Του Λευκού Δράκου με μια προσφορά βοήθειας. Αυτό σημαίνει, ότι τα χρήματα της αμφεταμίνης της Βόρειας Κορέας δεν πρόκειται πλέον να εισρέουν στα ταμεία του όχλου των Χαζάρων.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι όταν ένας εκπρόσωπος της Κοινότητας Του Λευκού Δράκου ζήτησε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un, του ειπώθηκε «Είναι απλώς ο άνθρωπος που βγαίνει μπροστά, χωρίς να έχει πραγματική δύναμη, γιατί θα θέλατε να τον συναντήσετε;» Οι πραγματικές εξουσίες στην Βόρεια Κορέα κρατούν την ταυτότητά τους μυστική, όπως συμβαίνει στη Ρωσία, στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλές άλλες χώρες. Σε κάθε περίπτωση, το Πεντάγωνο, ο Ιαπωνικός στρατός, οι Βορειοκορεάτες και άλλοι ετοιμάζουν κάποια μεγάλη κίνηση κατά των Χαζάρων και των αντιπροσώπων τους στην Ιαπωνία. Στο σημείο αυτό μας ειπώθηκε από άλλες πηγές, ότι «στον αυτοκράτορα δεν αρέσει ο πρωθυπουργός Abe».
Η CIA επικοινώνησε, επίσης, με τον γράφοντα την περασμένη εβδομάδα, για να τον προειδοποιήσει για νέες απειλές θανάτου εναντίον του από τον χαζαρικό όχλο. Αποδεικνύεται ότι ο Izaya Noda, ο άνθρωπος που συνελήφθη με την κατηγορία της διεξαγωγής πολλών εμπρηστικών επιθέσεων κατά των εγκαταστάσεων του ιαπωνικού σιδηροδρόμου, και που ζούσε λίγα μέτρα από το μπάνιο μου, ήταν ο εγγονός του Moshe Barter, ο οποίος υπηρέτησε ως πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ιαπωνία από το 1966 έως το 1972. Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια φωτογραφία της ισραηλινής ταυτότητας του Noda, η οποία εκδόθηκε στο Κφαρ Σάμπα το 2002. Σύμφωνα με την ταυτότητα, ο Noda έχει ισραηλινή μητέρα, που ονομάζεται Dorit, και Ιάπωνα πατέρα, που ονομάζεται Tatsuya.
Επί πλέον, η τοπική ειδησεογραφία υποστηρίζει, ότι αυτός έγινε ακτιβιστής κατά των πυρηνικών μετά την 11η Μαρτίου. Επίσης, φάνηκε να έχει κάποια πηγή εισοδήματος, μολονότι δεν εργαζόταν. Από όλα αυτά είναι μια πολύ καλή εικασία, ότι ήταν πράκτορας της Μοσάντ. Η σύλληψη του Noda σίγουρα δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους. Ο Michael Green, ο Stephan De Rothschild, ο Ραβίνος Abraham Cooper και όλοι οι φίλοι τους έχουν προφανώς φρικάρει εδώ, όπως και θα έπρεπε.
Ο εβραϊκός λαός πρόκειται σύντομα να απελευθερωθεί από την πολύ μακρά δοκιμασία της δουλείας του στα χέρια των σατανιστών Υκσώς γκάνγκστερς. Ο κόσμος συνολικά θα απαλλαγεί από την μακράν μεγαλύτερη πηγή τρόμου του, από το οργανωμένο έγκλημα, τον πόλεμο, το χάος και άλλες δυστυχίες, όταν αυτοί οι γκάνγκστερς απομακρυνθούν από την εξουσία. Τα Λευκά Καπέλα στο Πεντάγωνο και στις υπηρεσίες, καθώς και οι σύμμαχοί τους στην Κίνα, στη Ρωσία και σε όλον τον κόσμο ελευθερώνουν βήμα-βήμα τον πλανήτη μας.







Αναρτήθηκε από Hipknowsys

Translator: Nikos

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers