FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 24, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 23:12:2019


De arrestaties van de Calabrische maffia, de acties van het nternationaal Strafhof tegen Zionistische leiders signaleren onheil voor de Khazariaanse maffia.
Benjamin Fulford - 23 December 2019

De arrestatie van 334 gangsters van de in Calabrië gevestigde Ndrangheta-maffia en de procedure van het Internationaal Strafhof (ICC) tegen Israël betekenen dat het net steviger wordt aangetrokken rond de Chazariaanse maffia.
"De raderen van de gerechtigheid draaien langzaam.  Het ICC dat Israëlische oorlogsmisdaden in Palestina vervolgt na 5 jaar kan leiden tot arrestatiebevelen en andere oorlogsmisdaden in Syraq [sic], aangezien Israël ISIS [Daesh] steunt en Syrische en Irakese olie steelt," zeggen bronnen van het Pentagon.  De Special Forces van de V.S. zullen spoedig op Zionist oorlogsmisdadigers jagen waar zij ook kunnen proberen om zich op deze planeet te verbergen, beloven de bronnen. 
De arrestaties in Italië, ondertussen, zijn een directe klap voor de Italiaans/Zwitserse factie die de massa-moorden van Fukushima tegen Japan uitvoerde, volgens Japanse militaire intelligentiebronnen.  Dit betekent dat het frauduleus gekozen criminele regime van minister van Misdaad Shinzo Abe in Japan eindelijk voor het gerecht zal komen te staan, aldus de bronnen.
We zullen hieronder meer details over beide ontwikkelingen geven, maar laten we eerst eens kijken naar andere grote ontwikkelingen in de wereld.

Het grootste verhaal blijft, zoals gewoonlijk, de lopende faillissement onderhandelingen van de Amerikaanse corporate regering.  "De Amerikaanse corporate overheid bestaat van hand tot mond, week na week, maand na maand.  Dit is niet houdbaar en moet op een gegeven moment opnieuw worden ingesteld", zeggen Britse inlichtingendiensten.

Daarom zal de Amerikaanse president Donald Trump de jaarlijkse bijeenkomst van de wereldelite in Davos op 21 januari bijwonen om te proberen te onderhandelen over financiering om zijn regering voorbij de 31ste betalingstermijn van januari in stand te houden, zeggen Europese bronnen uit koninklijke families.  Vergeet niet dat Trump begin dit jaar Davos heeft overgeslagen vooraleer in te leveren en neocon Zionisten in te huren na een 35-dagen durende gedeeltelijke overheidssluiting.  Laten we eens kijken waar de Davos elite Trump toe probeert te dwingen om te doen, dit keer in ruil voor meer schuld.

Gerelateerd aan dit zijn de faillissementsonderhandelingen van de Verenigde Naties, zeggen Europese koninklijke familie bronnen.  "De VN is een privé-onderneming opgericht in Californië en eigendom van de Rothschild familie via de Lucis Trust," zeggen de bronnen.

De Rothschilds doen er alles wat in hun macht ligt om hun hele gammele UN/U.S./IMF/Wereldbank/BIS-structuur draaiende te houden met een gigantische cirkelvormige ruk.  "De 'kwantitatieve versoepeling' van het monopolie van de Rothschilds op de centrale banken is een ander woord voor 'terugkoop', het kunstmatig in stand houden van een ingestorte markt", leggen de Europese royals uit.  Een teken dat dit onhoudbaar is, is het feit dat de banken individuen steeds hogere rentetarieven aanrekenen, zelfs als de FRB de banken steeds meer geld geeft.


Echter, ondanks het gejuich van de zionistische propaganda media, wordt de echte economie steeds slechter, dus meer van die dure leningen aan echte mensen gaan slecht.  Misschien is dat de reden waarom de Rothchild-dochter van de Wereldbank op 19 december waarschuwde voor "de ergste schuldencrisis in 50 jaar".


Ondertussen is hun Amerikaanse corporatie betrapt op het liegen over de goudreserves, terwijl hun vlaggenschip, Glencore Commodities Corporation, geconfronteerd wordt met meerdere strafrechtelijke onderzoeken en rechtszaken.

Gerelateerd aan dit alles was er vorige week een schietpartij op het hoofdkwartier van de FSB (voormalige KGB) waarbij twee FSB-agenten omkwamen.  Het officiële Russische nieuws beweert dat de aanval werd uitgevoerd door een eenling.  Echter, onze Russische bronnen zeggen dat het echte doelwit Vladimir Poetin was, en de aanval werd uitgevoerd door "negen militanten uit de rechtse sector van Oekraïne.  Drie van hen werden gedood, drie werden naar de gevangenis gebracht en drie wisten te ontsnappen."  De aanval vond plaats terwijl Poetin in de buurt was voor een FSB Day-viering.  "Dit is een oorlog binnen de FSB," voegde de bron toe.  Met andere woorden, de Zionistische Rothschild factie probeerde Poetin te vermoorden en slaagde er niet in dat te doen.
De vraag is nu of Trump samen met Poetin in opstand zal komen tegen zijn Rothschild-meesters.  Onze bronnen van het Pentagon lijken te denken dat dit precies is wat hij doet.  Hier is hun beschrijving van wat Trump echt aan het doen is:
"Nadat hij de federale medewerkers en het leger een vrolijk kerstfeest heeft toegewenst, heeft Trump misschien het ICC groen licht gegeven als Chanoeka geschenk aan Bibi [de Israëlische premier Benjamin Netanyahu], met [de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike] Pompeo die doet alsof hij Israël verdedigt terwijl de Amerikaanse Special Forces die met Rusland samenwerken Israëlische oorlogsmisdadigers kunnen arresteren, waar ze zich ook bevinden, om zo meer gewicht toe te voegen aan Neurenberg 2.0.".
"Het lijkt erop dat de VN, de EU, Rusland, China, India, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Iran, Turkije en de internationale gemeenschap het Internationaal Strafhof en de door de Hezbollah gesteunde premier in Libanon steunen, aangezien Israël betrokken is bij Epstein pedo valstrikken, 9/11, 3/11, MH370/MH17, en andere anti-goïstische misdaden tegen de menselijkheid.  De voormalige Pakistaanse militaire heerser Musharraf die ter dood wordt veroordeeld wegens verraad is een ernstige waarschuwing voor Saoedi-Arabië, Israël, de royals, de zionisten en de deep state met betrekking tot de ernst van de militaire tribunalen".
De arrestaties van 334 maffiosi in Calabrië maakten zeker deel uit van dit hardhandig optreden.  "De gearresteerden zijn slechte personen, en daarom haatten de mensen hen", zei een P2 vrijmetselaarsbron.  "Ik ken ze en ze zijn domme, wrede mensen," zei hij.  "Dit was slechts een opruiming tegen één groep - de ergste Ndrangheta groep.  Andere Calabrische bendes zijn nu aan de macht," ging hij verder.
De arrestaties omvatten een politiechef, een voormalig parlementslid dicht bij de voormalige premier Silvio Berlusconi, evenals advocaten en accountants in Zwitserland en Noord-Italië die betrokken zijn bij de diefstal van $134 miljard aan Japanse obligaties in 2009, voegen P2 Freemason bronnen toe.
Ook had een vertegenwoordiger van de Calabrische factie opgeschept over de betrokkenheid van zijn maffia bij Fukushima direct na die aanval.
Het was na Fukushima dat Abe aan de macht kwam in Japan door middel van verkiezingsfraude.  Kort nadat hij aan de macht was gekomen, kwam Abe in Davos opdagen en dreigde hij met de Derde Wereldoorlog tegen China.  Dezelfde Abe die China ooit bedreigde, zuigt ze nu groots op, zoals je kunt zien in Japanse nieuwsberichten over zijn aanstaande top met de Chinese president Xi Jinping.

Dit heeft ongetwijfeld te maken met het V.S. corporatie dat van China verwacht dat het 200 miljard dollar per jaar aan extra "spullen" van hen zal kopen.  Dit zou hen in staat stellen om het faillissement opnieuw uit te stellen.  Echter, zoals we vorige week al zeiden, de publieke Amerikaanse economie maakt niet genoeg echte "spullen" om 200 miljard dollar per jaar extra te verdienen, dat is, tenzij een aantal geheime ruimtevaartprogramma spullen op de agenda worden geplaatst.
In elk geval, de Italiaanse witte adel die de Ndrangheta opruimde zegt dat ze Trump niet zullen toestaan om enige financiering in Davos te krijgen, tenzij hij zijn schoonzoon Jared Kushner ontslaat.  Kushner symboliseert natuurlijk de Chabad-fractie van de Zionisten, zeggen de P2.  Kushner (Chabad) is het "slechte gezicht van het Zionisme; voor hem zijn we niet allemaal broeders, maar slaven," voegen ze eraan toe.
We merken ook op dat de Zionistische media opnieuw uitbrengen "Noord-Korea zou spoedig een raket kunnen maken die de V.S. zou kunnen raken". BS.  Dat zeggen ze al tientallen jaren.  Het feit is dat de Noord-Koreanen dit vermogen hebben sinds de jaren negentig, toen de Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld het aan hen gaf.  Elke poging van de Zionisten om Noord-Korea te gebruiken als dekmantel voor een andere 9/11 of 3/11 soort aanval zal niemand voor de gek houden.  Vergelding voor een dergelijke aanval gaat naar Zwitserland en Israël, niet naar Noord-Korea, waarschuwen bronnen van het Pentagon.
"Wat er echt gebeurt is dat de internationale machten de Zionisten terug in hun doos stoppen.  De 'war on terror'-oorlog - die totaal rotzooi was - heeft de wereld vele jaren lang tot een zeer onaangename en ongemakkelijke plek gemaakt.  Het incident van 9/11 maakt tot op de dag van vandaag velen ziek.  Er is een verlangen om het hele apparaat weer op te breken en weer opnieuw op de juiste manier in elkaar te zetten," was hoe een MI5-bron de situatie samenvatte.
Veel machtige krachten vechten nu om ervoor te zorgen dat 2020 het jaar wordt waarin de Zionistische nachtmerrie eindelijk eindigt en er vrede zal komen voor alle inwoners van deze planeet, menselijk of anderszins.  Daarmee willen wij onze lezers een Vrolijk Kerstfeest wensen, Happy Hanukkah, of welke naam je ook gebruikt om het Solair Nieuwjaar van het Noordelijk Halfrond te vieren.
Benjamin Fulford
Nederlandse vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers