FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, December 24, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 23:12: 2019

Uhićenja kalabrijske mafije, akcije međunarodnog kaznenog suda protiv cionističkih vođa signaliziraju propast kazarske mafije

23. studenog 2019.

Autor: Benjamin Fulford


Uhićenje 334 gangstera iz mafije Ndrangheta sa sjedištem u Kalabriji i postupci Međunarodnog kaznenog suda (ICC) protiv Izraela znače da se steže mreža oko kazarske mafije.

„Kotači pravde polako melju. ICC, koji progoni izraelske ratne zločine u Palestini, nakon 5 godina može dovesti do naloga za uhićenja i drugih ratnih zločina u Syraq [sic-u], jer Izrael podržava ISIS [Daesh] i krade sirijsku i iračku naftu“, kažu izvori iz Pentagona. Američke specijalne snage uskoro će loviti cionističke ratne zločince, gdje god se pokušaju sakriti na ovom planetu, obećavaju izvori.

U međuvremenu, uhićenja u Italiji izravni su udar na talijansko/švicarsku frakciju koja je izvela napade masovnih ubojstava u Fukušimi protiv Japana, navode japanski vojni obavještajni izvori. To znači da će prijevarom izabrani kriminalni režim zločinačkog ministra Shinzo Abea u Japanu konačno suočiti s pravdom, kažu izvori.


U nastavku ćemo imati više pojedinosti o oba ta razvoja situacije, ali prvo bacimo pogled na ostale velike poteze koji se događaju širom svijeta.

Najveća priča, kao i obično, ostaju pregovori o bankrotu američke korporativne vlade. „Američka korporativna vlada postoji jedva spajajući kraj s krajem, iz tjedna u tjedan, iz mjeseca u mjesec. To nije održivo i u nekom trenutku mora se početi iz početka“, kažu britanski obavještajni izvori.

Zbog toga će američki predsjednik Donald Trump prisustvovati godišnjem okupljanju svjetske elite u Davosu 21. siječnja kako bi pokušao pregovarati o financiranju kako bi njegov režim prešao krajnji rok isplate 31. siječnja, kažu izvori europske kraljevske obitelji. Podsjetimo, početkom ove godine Trump je preskočio Davos prije nego što se predao i zaposlio neokon cioniste nakon 35-dnevnog djelomičnog raspuštanja vlade. Pogledajmo što Davosova elita ovaj put pokušava natjerati Trumpa da učini u zamjenu za više duga.

S tim u vezi su i pregovori o bankrotu Ujedinjenih naroda, kažu izvori europske kraljevske obitelji. "UN je privatna korporacija osnovana u Kaliforniji i u vlasništvu obitelji Rothschild putem Lucis Trust", kažu izvori.

Rothschildi čine sve što je u njihovoj moći kako bi održali cijelu rahitičnu strukturu UN-a/SAD-a/MMF-a/Svjetske banke/BIS-a koja ide s gigantskim kružnim trzajima. "‘Kvantitativno ublažavanje’ monopola privatnog središnjeg bankarstva u vlasništvu Rothschilda je još jedna riječ za "osvetu", umjetno održavajući srušeno tržište", objašnjavaju europske kraljevske obitelji. Znak da je ovo neodrživo je činjenica da banke naplaćuju pojedincima sve veće kamate, čak i ako FRB bankama daje sve jeftiniji novac.


Međutim, unatoč navijanju cionističkih propagandnih medija, stvarna se ekonomija pogoršava, tako da većinom ti skupi krediti stvarnim ljudima idu loše. To je možda razlog zašto su podružnice Rothchildove Svjetske banke upozorile na "najgoru dužničku krizu u posljednjih 50 godina."


U međuvremenu, njihova američka korporacija uhvaćena je u laži o zlatnim rezervama, dok se njihova vodeća korporacija Glencore Commodities suočava s više kaznenih istraga i tužbi.
Uza sve to dogodila se pucnjava u sjedištu FSB-a (bivšeg KGB-a) prošlog tjedna zbog koje su dvojica agenata FSB-a poginula. Službene ruske vijesti tvrde da je napad izvela usamljena osoba. Međutim, naši ruski izvori kažu da je prava meta bio Vladimir Putin, a napad je izvelo "devet militanata ukrajinske desnice. Trojica njih su ubijena, trojica su odvedena u zatvor, a trojica su uspjela pobjeći.“ Napad se dogodio dok je Putin bio u blizini zbog proslave Dana FSB-a. "Ovo je rat unutar FSB-a", dodao je izvor. Drugim riječima, cionistička frakcija Rothschilda pokušala je i nije uspjela ubiti Putina.

Pitanje je sada hoće li se Trump pridružiti Putinu pobunom protiv njegovih gospodara Rothschilda. Čini se da naši izvori iz Pentagona misle da upravo to čini. Evo njihovog opisa što Trump uistinu planira:

"Nakon što je poželio federalnoj radnoj snazi i vojsci sretan Božić, Trump je možda dao ICC-u zeleno svjetlo kao poklon Hanuke Bibiju [izraelskom premijeru Benjaminu Netanyahuu], s [U.S. državnim tajnikom Mike] Pompeoom koji se pretvara da brani Izrael dok U.S. Specijalne snage koje rade s Rusijom mogu uhititi izraelske ratne zločince, gdje god se nalazili, kako bi dodali ozbiljnost i važnost Nürnbergu 2.0.

"Čini se da UN, EU, Rusija, Kina, Indija, Brazil, Njemačka, Francuska, Velika Britanija, Japan, Iran, Turska, i međunarodna zajednica podržavaju ICC i premijera kojeg podupire Hezbolah u Libanonu, jer je Izrael upleten u Epstein pedo klopku, 9/11, 3/11, MH370 / MH17 i druge anti-gojim zločine protiv čovječanstva. Bivši pakistanski vojni vladar Musharraf osuđen na smrt zbog izdaje strogo je upozorenje Saudijskim, Izraelskim, kraljevskim obiteljima, cionistima i dubokoj državi o ozbiljnosti vojnih sudova."

Uhićenja 334 mafijaša u Kalabriji definitivno su bila dio ove akcije. "Uhićeni su loše osobe, pa su ih ljudi mrzili", rekao je izvor P2 masonske lože. "Znam ih i oni su glupi, divlji ljudi", rekao je. "Ovo je uhićenje bilo samo čišćenje jedne skupine - najgore Ndrangheta grupe. Ostali kalabrijski gangsteri sada su na vlasti", nastavio je.

Uhićenja su uključila šefa policije, bivšeg člana parlamenta bliskog bivšem premijeru Silviju Berlusconiju, kao i odvjetnike i računovođe u Švicarskoj i sjevernoj Italiji koji su sudjelovali u krađi japanskih obveznica vrijednih 134 milijarde dolara japanskih obveznica 2009. godine, dodaju izvori P2 masonske lože.

Također, predstavnik kalabrijske frakcije hvalio se sudjelovanjem svoje mafije u Fukušimi neposredno nakon tog napada.

Nakon Fukušime Abe je u Japanu dospio na vlast namještanjem izbora. Ubrzo nakon što je došao na vlast, Abe se pojavio u Davosu i zaprijetio 3. svjetskim ratom protiv Kine. Taj isti Abe koji je nekad prijetio Kini sada im se neko vrijeme ulizuje, kao što možete vidjeti iz japanskih vijesti o njegovom nadolazećem sastanku na vrhu s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom.

Nema sumnje da je ovo povezano s američkom korporacijom koja očekuje da će Kina od njih kupiti 200 milijardi dolara godišnje u vrijednosti dodatnih „stvari“. To bi im omogućilo da ponovno pokrenu bankrot. Međutim, kao što smo spomenuli prošli tjedan, javno američko gospodarstvo ne proizvodi dovoljno stvarnih „stvari“ da bi zaradilo dodatnih 200 milijardi dolara godišnje - odnosno, osim ako se neki tajni svemirski programi ne stave u paket.

U svakom slučaju, talijansko bijelo plemstvo koje je očistilo Ndranghetu poručuje da neće dopustiti Trumpu da dobije bilo kakvo financiranje u Davosu, osim ako ne otpusti svog zeta Jareda Kushnera. Kushner, naravno, simbolizira Chabad frakciju cionista, kaže P2 masonska loža. Kushner (Chabad) je „loše lice cionizma; za njega nismo svi braća, nego robovi", dodaju.

Također primjećujemo da cionistički mediji ponovno objavljuju: "Sjeverna Koreja bi uskoro mogla napraviti raketu koja bi mogla pogoditi SAD." Moje mišljenje: To govore već desetljećima. Činjenica je da su sjevernokorejci imali tu sposobnost još od 1990. kad im je to dao američki ministar obrane Donald Rumsfeld. Svaki pokušaj cionista da iskoriste Sjevernu Koreju za prikrivanje druge vrste napada 9/11 ili 3/11 nikoga neće zavarati. Odmazda za svaki takav napad ići će na Švicarsku i Izrael, a ne na Sjevernu Koreju, upozoravaju izvori iz Pentagona.

"Doista se događa da međunarodne sile stavljaju cioniste natrag u njihovu kutiju. 'Rat protiv terorizma' - koji je bio totalno smeće - dugi niz godina je činio svijet vrlo neprijatnim i neugodnim mjestom. Incident 9/11 (11. rujna) i dan danas razboli mnoge. Postoji želja da se cijeli aparat razbije i ponovo pravilno sastavi”, tako je izvor MI5 sažeo situaciju.

Sada se mnoge moćne snage bore kako bi osigurale da će 2020. biti godina kad će se cionistička noćna mora konačno završiti i da će mir doći svim stanovnicima ovog planeta, ljudima ili drugima. S tim u vezi želimo da našim čitateljima zaželimo sretan Božić, Sretnu Hanuku ili bilo koje drugo ime koje koristite za proslavu solarne nove godine sjeverne hemisfere.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers