FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, December 10, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 09:12:2019


China Wint Terwijl Het Westen Verlamd Blijft Door De Bloedlijn Versus  Illuminati Strijd
Door Benjamin Fulford- 9 december 2019
De westerse wereld blijft verlamd door een elitaire burgeroorlog, terwijl China steeds sterker en sterker wordt en op weg is naar absolute dominantie.  Als deze burgeroorlog niet wordt beëindigd, zal het Westerse G6 bondgenootschap (G7 minus Japan) het vermogen verliezen om de Verenigde Naties te controleren en de richting die de mensheid kiest voor haar toekomst.
De burgeroorlog was vorige week vol in beeld aangezien de V.S. President Donald Trump ,,het niet al te goed deed op de vergaderingen van de NAVO in Londen en plotseling wegging nadat de Canadese eerste minister was afgeluisterd zijnde respectloos naar hem toe," volgens Europese koninklijke familiebronnen.  De zogenaamde "trucjes op het schoolplein" verhulde het feit dat het echte onderwerp van de top "de financiering van de Amerikaanse corporate government" was.  De bron zei ook: "Trump is een teleurstelling geweest, denk ik.  Zijn taak was om af te bouwen en opnieuw op te starten."

Trump is onlangs een paar waarschuwingen gegeven dat hij zich bezighoudt met grotere kwesties dan het lang genoeg opgeblazen houden van een Amerikaanse aandelen-marktzeepbel zodat hij in 2020 herkozen kan worden.  Een ervan was een sluiting van de Washington, D.C. luchtverdediging die hem totaal kwetsbaar maakte voor een raket- of luchtaanval.  De andere was toen hij op 21 november met een psychotronisch wapen werd geraakt.
De Gnostische Illuminati militairen en inlichtingendiensten achter Trump, van hun kant, hebben zich sterk tegen de Britse royals gekeerd, vooral na de mislukte NAVO-top.  Bronnen van het Pentagon zeggen: "De affaire van de koninklijke familie is nog lang niet voorbij, omdat Trump ontkent op de hoogte te zijn van de militaire conflicten van Canada met de drie Kolonels-in-Chief titels van prins Andrew".
Dan was er nog het onmiskenbare satanische handteken van prins Harry toen hij op 6 december Melania Trump ontmoette.
Bronnen dicht bij Harry zeggen dat het teken betekent dat hij Lucifer steunt, zoals gedefinieerd door de Gnostische Illuminati.  In hun wereldbeeld is de huidige "God" de boze oorzaak van al het lijden in deze wereld en moet worden vervangen door Lucifer, een symbool van licht en goed.  Het was ook een steek in het " goddelijke recht van heersen" dat prins Charles en Harry's oudere broer William voor hem plaatst in de lijn van de koninklijke opvolging, zeggen de bronnen.
Harry is ook woedend door het bewijs dat Charles achter de moord op zijn moeder, prinses Diana, zat.  Zie de link hieronder voor details.
Pentagonbronnen voegen hieraan toe, "de Zionisten zijn in voor een onaangenaam ontwaken, aangezien de EU nu wordt geleid door de voormalige Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen, die geen fan is van de Britse koningen, Saudi-Arabië of Israël.
De ongekende stakingen die Frankrijk stilleggen zijn ook een teken dat de Illuminati zich richten op Rothschild-slaaf-president Emmanuel Macron.  Zoals u verderop zult zien, wordt ook de Zwitserse tak van de Rothschild-familie zwaar aangevallen.
In de V.S. worden steeds meer politici van de Democratische Partij vervangen door computergraphics terwijl de arrestaties en uitleveringen aan Guantánamo Bay doorgaan, aldus bronnen van het Pentagon.  "Met meer dan 140.000 verzegelde aanklachten, geeft de inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie zijn langverwachte rapport vrij om het impeachment circus te verpletteren," zeggen de bronnen.
Hoewel we het verhaal van de "140.000 aanklachten" al vele malen hebben gehoord en nog steeds geen massale arrestaties hebben gezien, heeft het ministerie van Justitie 8 personen, waaronder een veroordeelde pedofiel, aangeklaagd wegens het illegaal overmaken van geld naar de presidentiële campagne van Hillary Clinton in 2016.
Pogingen om Trump in diskrediet te brengen door bewijzen vrij te geven dat hij door de Deutsche Bank zou zijn gefinancierd, worden ook gestaakt.  De Britse pers meldt dat een bankier van de Deutsche Bank die de rekeningen van Trump beheerde, opgehangen is gevonden.
Ondertussen, rapporteren de corporate media van de V.S. dat de ,,Rechter van het Hooggerechtshof van de V.S. Ruth Bader Ginsburg tijdelijk een lagere rechterlijke uitspraak blokkeerde die twee banken gelastte om de de financiële verslagen van President Donald Trump vrij te geven aan de Democraten van het Huis".  Aangezien we er vrij zeker van zijn dat Ginsburg niet langer onder ons is, kunnen we er alleen maar van uitgaan dat de bronnen van de inlichtingendienst een door de computer gegenereerde afbeelding van haar gebruiken om Trump te beschermen.
Al deze onderlinge strijd vindt plaats terwijl de Amerikaanse overheid nog geen manier heeft gevonden om haar activiteiten na 31 januari 2020 te financieren, zeggen Europese koninklijke familiebronnen.
Er vinden nu echter onderhandelingen plaats tussen vertegenwoordigers van de 2,4 miljard leden van het Britse Gemenebest en de 1,5 miljard leden van de katholieke kerk om te beslissen waarmee de Amerikaanse bedrijfsregering vervangen moet worden, volgens P2 Freemasons en de Europese royals die bij de onderhandelingen zijn betrokken.
De onderhandelingen worden gestagneerd door een aantal middeleeuws denkende mensen in de P2 Lodge die nog steeds denken in termen van een strijd tegen de islam.  Voor zover we kunnen zien, is het enige echt belangrijke verschil tussen de islam en het christendom de kwestie van de polygamie.  Uit antropologische gegevens blijkt dat bijna elke bekende samenleving historisch gezien polygamie heeft beoefend.  Ook is het aantal homoseksuele mannen meestal gelijk aan het aantal mannen dat geen vrouwen kan vinden vanwege de polygamie.  Dit is het bewijs van de feitelijke creatie en dus van de Schepper.  Bovendien hebben de westerse christelijke landen die polygamie verbieden allemaal een krimpende bevolking, terwijl samenlevingen die polygamie toepassen allemaal een groeiende bevolking hebben.
Hoe dan ook, hoewel dit soort kwesties een definitief akkoord vertragen, is er al een brede consensus bereikt over de oprichting van een meritocratisch bemand mondiaal planningsbureau met een jaarlijkse begroting van ten minste 1 triljoen dollar, zo zeggen de bronnen.  Men is het er ook over eens dat het agentschap de menselijke expansie in het universum zal financieren, voegen zij eraan toe.
Te dien einde, bevestigen Pentagon bronnen dat "Met Boeing tegen de touwen, de Amerikaanse luchtmacht zich voorbereidt om het geheime ruimtevaartprogramma vrij te geven om het militair-industriële complex door elkaar te schudden en steun te genereren voor een ruimtemacht".  Dat betekent dat uiteindelijk, op zijn minst, Area 51 enkele van zijn geheimen zal onthullen.
Onze CIA-bron in Zuidoost-Azië meldt ondertussen dat de legendarische gouden schatten die daar begraven liggen, eindelijk verplaatst worden als onderdeel van een herstart van het wereldwijde financiële systeem.  Het bewijs komt van een "explosie" bij het Monas Monument in Indonesië, waarvan wordt aangenomen dat het boven op een van de grootste goud schuren ligt, zegt de bron.
Hier is zijn verslag:
"Een Indonesische militaire bron vertelt me: 'De rookbom die dinsdagmorgen om 07:00 uur door leden van het Indonesische leger tot ontploffing werd gebracht bij het Monas Monument is gedaan als afleidingsmanoeuvre.  De tunnel is nu in gebruik genomen.  Het lijkt erop dat ze het goud gaan verplaatsen".
Het incident hieronder laat zien wat de groep doet als ze een eigen zondebok willen maken.  Let op wie er op de foto staat.  Meer afleiding van de echte daders, die marionetten voor de zionist zijn.
"Ik vroeg mijn contactpersoon, die lid is van het parlement in Jakarta, naar dit incident.  Zijn antwoord luidde: "Dit soort van importeren in Indonesië vindt dagelijks plaats.  De CEO van Garuda had pech en slechte timing aan zijn zijde.  Zonder dat hij het wist, werd hij gekozen om een voorbeeld te zijn van hoe efficiënt de ministers zijn in het bestrijden van corruptie.  Ze hielden een grote persconferentie voor de mensen, om te pronken, te glimlachen voor de camera's en om hun namen in de media te krijgen".
"Ik weet zeker dat bepaalde ministers in Jakarta luxe sportauto's van Ferrari en Lamborghini in Indonesië hebben geïmporteerd zonder de invoerrechten van maximaal 200% te betalen.  Zij worden bijgestaan door hooggeplaatste douanebeambten die een mooie commissie krijgen om de andere kant op te kijken.
"Het Glencore onderzoek gaat over iemand die voor de halsslagader van de zionistische cabal gaat.  Het lijkt erop dat de 13 families tegen elkaar vechten.  Zoals u weet, is Glencore opgericht door Marc Rich.  Dit is aan de top van de financiële piramide voor de Zionistische cabal.
"En raad eens wie er weer in de schijnwerpers staat van de olieramp in de Golf van Mexico: een van de kabbalistische marionetten.
"In antwoord op het onderzoek van het DoJ, waarmee het bedrijf ook zegt samen te werken, richtte Glencore een raadscommissie op om te reageren op een sonde van de V.S. die de voorzitter en voormalig BP Plc Chief Executive Officer Tony Hayward omvatte".
Als herinnering, Glencore is het Rothschild bedrijf dat in Zug, Zwitserland is gevestigd.  Voor decennia betaalde het zowel Iraanse als Israëlische overheidsambtenaren af aangezien zij de oliemarkten van de wereld met hun zwendel manipuleerden dat ,,Iran gebombardeerd zou moeten worden omdat zij een binnen een paar maanden een kernwapen zullen krijgen".
Als Glencore wordt uitgeschakeld, kunt u er zeker van zijn dat het met de BIS ook niet lang zal duren.
De in het nauw gedreven zionisten van hun kant verspreiden nu geruchten over een of ander nucleair incident op 21 december, de dag van de winterzonnewende.  Ze zijn ervoor gewaarschuwd dat de Gnostische Illuminati nog steeds drie 500-megaton kernbommen tot hun beschikking hebben en zullen vergeldingsmaatregelen nemen tegen verdere zionistische massamoorden.
Ter afsluiting van het verslag van deze week kunnen we melden dat er voor vrijdag 13 december een geheime bijeenkomst is gepland.  Het doel ervan is om uit te zoeken wat de beste manier is om een einde te maken aan de westerse burgeroorlog en een begin te maken met de wereldvrede.
Benjamin Fulford
Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers