FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, December 5, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 02:12:2019


Trump haalt uit in alle richtingen als de spanning in de wereld escaleert naar gevaarlijke niveaus
Benjamin Fulford -  2 december 2019
De spanningen in de wereld bereiken een gevaarlijk kookpunt, nu een steeds meer geïsoleerde Amerikaanse president Donald Trump uithaalt in alle richtingen.  Het lijkt erop dat Trump probeert om de militaire steun van de V.S. voor de oorlog tegen Denemarken en Mexico te verzamelen in een poging om middelen te bemachtigen om de Amerikaanse corporate government te financieren, daar zijn meerdere bronnen het over eens.  Een grote financiële sabotagecampagne is ook onderweg tegen China, gemarkeerd door het gebrek aan Amerikaanse dollarobligaties van een bedrijf met inkomsten van het satanische aantal van 66,6 miljard dollar. 
Ondertussen zijn er trump sponsors die zich tegen de Britse Koninklijke familie keren.  Vergeet niet dat Trump de EU al heeft bestempeld als "een tegenstander".

Al deze activiteiten hebben te maken met het feit dat, ondanks het stelen van het Japanse pensioengeld, de Amerikaanse corporatie nog steeds geen duidelijke pad heeft om de betalingsdeadline van 31 januari 2020 te halen.  Het is interessant om in dit verband op te merken dat Brexit nu gepland is voor 31 januari 2020.
Laten we beginnen met te kijken naar de situatie met Mexico.  De V.S. hebben nu drie vliegdekschip groepen rond dat land opgesteld aangezien de ,,militaire V.S. militairen voorbereidingen treft om Mexicaanse drugkartels aan te vallen, die mogelijkerwijs door Mossad worden bewapend en worden opgeleid," Zeggen Pentagon bronnen.
Hoewel we onafhankelijk kunnen bevestigen dat sommige van de drugskartelstrijders inderdaad zijn opgeleid door de Mossad, weten we ook dat deze oorlog tegen Mexico in werkelijkheid gaat over het stelen van Mexicaanse olie, zilver, en andere middelen om de Amerikaanse corporatie te financieren.  Daarom heeft het Mexicaanse leger zich publiekelijk uitgesproken voor president Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo).
Rusland heeft ook nucleair bewapende onderzeeërs rond de Amerikaanse kustlijn ingezet en de Russische president Vladimir Poetin heeft eerder dit jaar publiekelijk verklaard dat zijn land klaar is voor een andere Cubaanse raketcrisis.
Wat dit betekent is dat de Trump zich zal moeten terugtrekken, omdat de Amerikaanse militairen geen kernoorlog zullen beginnen om grondstoffen te stelen ter ondersteuning van een in buitenlandse handen zijnde VERENIGDE STATEN CORPORATIE.
Laten we vervolgens naar Denemarken kijken.  Lars Findsen, hoofd van de Deense defensie-inlichtingendienst, zei dat Groenland nu een belangrijk veiligheidsprobleem voor Denemarken is, omdat er een "machtsspel aan de gang is" tussen de VS en andere wereldmachten in het Noordpoolgebied.  Trump annuleerde een staatsbezoek aan Denemarken in augustus en noemde hun premier Mette Frederiksen "vervelend" nadat ze weigerde Groenland aan de VS te verkopen.
Deze gebeurtenissen volgen op de installatie van een Nazi-regering in Brazilië en een inbeslagname van lithiumbronnen in Bolivia door de Amerikaanse Special Forces.  Het is duidelijk dat de Trump-administratie probeert om van het Amerikaanse continent een fort te maken.  Helaas staan Canada (het Britse Rijk), Denemarken (de EU) en Mexico (gesteund door Rusland en het Vaticaan) hem in de weg.
Laten we ons nu richten op de economische aanval op China, waar CIA-bronnen in Azië beloven: "China's economie en financiële systeem zal hoogstwaarschijnlijk imploderen binnen twee maanden.  De partij' zal proberen het zo lang mogelijk binnen de perken te houden.
De bronnen leggen uit,
"De regering kan de meer dan de 40 biljoen dollar schuld die ze creëerde niet dragen.  Sommigen die op de hoogte zijn zeggen dat de schuld dichter bij de 50 biljoen dollar ligt.... allemaal computer gegenereerde onbeperkte kredieten.  Veel ervan werd gebruikt om massale infrastructuurprojecten te bouwen, waaronder veel lege steden, compleet met lege winkelcentra.  Vijf banken hebben in drie maanden tijd gefaald en de overheid moest ingrijpen en ze overnemen.  Naar schatting 500 banken in China verkeren in ernstige problemen en zullen naar verwachting instorten, volgens de Chinese bankregulatoren.  Dit is ongeveer 15% van de financiële instellingen in China".
Dit kan verband houden met het volgende artikel over de 66,6 miljard dollar Tewoo Group die op het punt staat in gebreke te blijven op een Amerikaanse obligatie van 500 miljard dollar.  Het is ook mogelijk dat de Chinezen dit bedrijf en dit aantal hebben gekozen om te dreigen het westerse financiële systeem te saboteren door af te zien van alle Chinese dollar leningen.
Ook, volgens de CIA bronnen:
"De situatie in Hongkong was al lang geleden in detail gepland.  Het wordt gefinancierd vanuit de top.  Poetin, Xi en Trump wisten het van tevoren, wat betekent dat ze het niet hebben tegengehouden.  Dit incident werd gecreëerd als een rookgordijn om 'het volk' bezig te houden.  Er zit nog veel meer achter en het zal ook worden blootgelegd.
"In diezelfde periode zal één zeer grote bank in NY haar deuren sluiten.  Het minste van de problemen van de bank zullen de 22k+ medewerkers in de omgeving van NY zijn die geen werk zullen hebben.  Het grotere probleem is dat het domino-effect zal optreden, aangezien deze bank nauw verbonden is met Deutsche Bank, wat de EU in een ernstige crisis zal storten, gezien DB ook zijn deuren zal sluiten".
Het aantal medewerkers van 220.000 geeft aan dat zij hoogstwaarschijnlijk JPMorgan bedoelen.  De problemen bij JPMorgan kunnen verband houden met het nieuws dat de Saudi Aramco IPO " werd overschreven met de $44B van de gevangen Saudis, maar er niet in slaagde om zijn epische falen te maskeren door de buitenlandse boycots, omdat zelfs Koeweit en de VAE terughoudend zijn om te investeren".
De val van JPMorgan Chase en zijn petrodollar zou natuurlijk de val van de Rockefeller en Bush-dynastieën betekenen.  Dat kan een van de redenen zijn waarom onze gebruikelijke bron van het Pentagon aangeeft dat er een serieuze strijd gaande is om het westerse leger te vervreemden van de Britse Koninklijke familie.
Bovendien kan de aanval op de Britse Koninklijke familie verband houden met de overeenkomsten die ze met Rusland, China, Iran en andere landen sluiten om te ontsnappen aan de Amerikaanse controle over het internationale financiële systeem.  De laatste ontwikkelingen op dit gebied zijn dat het Verenigd Koninkrijk Russische betalingssystemen integreert in zijn bancaire netwerk en dat zes andere Europese landen ermee hebben ingestemd om de Amerikaanse sancties tegen Iran te omzeilen.
Dit is wat onze pro-Trump Pentagon bronnen te zeggen hadden over de Britse royals:
"De aanval met het Londen Brug mes lijkt een mislukte koninklijke afleiding te zijn van de anti - Andrew  vijandigheden onder de grote kanonnen van de Britse militairen, de Amerikaanse militairen, de NAVO, de EU, Frankrijk en Duitsland, die de Koningin zouden kunnen dwingen om deze pedo activist strippen niet alleen van koninklijke maar ook van militaire titels".
De bron vervolgt: "De mestvorken vallen weg, waarbij de Monarchie niet langer boven elke verdenking verheven is, aangezien prins Charles al tientallen jaren door de pedo Jimmy Saville wordt bevoorraad, net als zijn broer Randy Andy door de pedohandelaar en afperser Epstein".  Dit is de reden waarom "het Britse militaire uitvaart tegen Andrew voor het besprenkelen van zijn koninklijke sterrenstof op de Epstein pedo chantage operatie ten voordele van Israël", concludeert de bron.
Onze eigen Britse bronnen bevestigen dat Charles algemeen als giftig wordt beschouwd en zeggen dat er een sterke drang is om prins Harry, wiens vader niet Charles is, de troon van de Koningin te laten erven.  Dit zou betekenen dat de eerste koning Harold niet meer tot de bloedlijn van Willem de Veroveraar behoort sinds 1066.
Wat er ook gebeurt met de Britse Royal's, er zijn steeds meer tekenen dat de oude orde in het Westen aan het instorten is:
·         De Franse president Emmanuel Macron heeft in het openbaar gezegd dat de vijanden van de NAVO niet Rusland of China zijn.
·         NAVO-lid Turkije heeft geweigerd de NAVO-verdedigingsplannen voor de Baltische landen tegen Rusland toe te staan.
·         De voormalige bondgenoot van de VS, Pakistan, negeert de druk van de VS en gaat door met een pijpleiding om Iran toe te staan zijn olie over land te exporteren.
·         Ondertussen bevestigen de voormalige Sovjetrepublieken hun militaire alliantie opnieuw.
Deze veranderingen vallen samen met een meer geheime campagne tegen de satanisten.  Met name Paus Franciscus heeft gekeken naar de betrokkenheid van voormalig jezuïetenhoofd Peter Hans Kolvenbach bij de Fukushima aanval op Japan, aldus P2 Vrijmetselaarsbronnen.  Hij kreeg een nieuw bewijs van zijn betrokkenheid tijdens het bezoek van Franciscus aan Japan vorige week, zeggen de bronnen.
Japanse rechtse bronnen dicht bij de keizer zeggen dat de voormalige Japanse premier Yasuhiro Nakasone in Guantanamo Bay is omgekomen nadat hij ondervraagd was over zijn betrokkenheid bij de aanval in Fukushima.  Het bij de aanval gebruikte kernwapen werd opgeslagen op zijn terrein in Hinodecho voordat de aanval plaatsvond.  Nakasone beschuldigde Kolvenbach en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu voor zijn dood, aldus de bronnen.  Japanse kranten kondigden zijn dood aan de dag nadat paus Franciscus Japan had verlaten, maar geen van de rapporten vermeldt een doodsoorzaak, zoals normaal gesproken het geval zou zijn.  Hij was echter 101 jaar oud.
We proberen ook de berichten uit deze zelfde rechtse bronnen te bevestigen dat voormalig minister-president Junichiro Koizumi, nadat hij naar Guantánamo was overgebracht, is vervangen door een look-alike.
Deze stappen van Franciscus kunnen de reden zijn waarom de zelfgeschreven satanist Leo Zagami, die de laatste tijd zichzelf omschrijft als de beste satanist, Franciscus heeft aangevallen.  Zagami is betrokken bij de Fukushima-aanval en is waarschijnlijk bezorgd dat het onderzoekspoor zijn kant op gaat nu Nakasone en Netanyahu hebben bekend.
Een Europese koninklijke vertegenwoordiger vertelde ons vorige week: "Ik heb naar het thema satanisme gekeken en ik heb solide bewijs gevonden van het bestaan ervan en dat er helaas veel mensen op misschien wel het hoogste niveau van het internationale establishment zijn ingeprent".  Om het probleem op te lossen is het nodig dat "de industriële schaal van een cultus wordt losgelaten".
De bron hoopt dat door deze mensen te bestempelen als "gehersenspoeld en dus met verminderde verantwoordelijkheid, als er dat al was", het mogelijk zou zijn om met de meeste van hen door een proces van vrede en verzoening te gaan.
Een jezuïetenbron in Tokio vertelde ons ook dat een oudere jezuïet paus Franciscus een papyrusrol liet zien met de volgende boodschap erop geschreven:  "Satan is teruggekeerd naar de oorspronkelijke schepping en heeft vergeving ontvangen.  Dank u voor het aanhouden van de kaars die al deze lange jaren brandt".  De afbeelding op de rol uit het Egyptische dodenboek toonde een oordeel van onschuld.  Het is te zien op deze link:
In ieder geval heeft het bezoek van Franciscus een nieuwe impuls gegeven aan de onderhandelingen met de Russen, de P2-vrijmetselaars, de Europese royals, de Aziatische geheime genootschappen, het Pentagon en andere partijen over de oprichting van een toekomstig planningsbureau met personeel dat meritocratisch bemand is, bevestigen Europese Koninklijke bronnen.
Benjamin Fulford
Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers