CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 17, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 16:12:2019


Antarktika je u blokadi jer počinje skidanje vela sa tajnog svemirskog programa


17. prosinca 2019.



Neobičan tok događaja i medijska najava jasno daju do znanja da američka vlada otkriva svoj tajni svemirski program, slažu se brojni izvori. Čujemo i za kineski tajni svemirski program, nacistički tajni svemirski program i ruski tajni svemirski program. Sve su te objave popraćene neobičnim pokretima zlata i drugim financijskim anomalijama. Nedavni trgovinski sporazum između Sjedinjenih Država i Kine također je povezan s tim tajnim svemirskim programima, slažu se izvori iz Kine i Pentagona. Sve su to znakovi da možda dolazi nekakav zapanjujući planetarni događaj.

Obično ovaj pisac ne stupa lako u NLO svijet i vjeruje da su za izvanredne tvrdnje potrebni i izvanredni dokazi. Međutim, takav dokaz je sada nepobitan.


Službeno lansiranje američkih svemirskih snaga od strane Trumpa samo je početak postupnog otkrivanja podataka, kažu dužnosnici Pentagona.


Mediji su sada ispunjeni pričama o NLO-ima i tajnoj američkoj vojnoj tehnologiji kao dijelu ovog procesa. Kao što smo ranije izvijestili, američka mornarica objavila je patente za antigravitacijske leteće tanjure i kompaktnu nuklearnu fuziju. Sada imamo nedavno umirovljenog generala zračnih snaga koji govori o već postojećoj tehnologiji koja nas može prebaciti „iz jednog dijela planeta u bilo koji drugi  u roku sat vremena“.



Republikanac Mike Rogers, R-Ala. i tajnica zrakoplovnih snaga Barbara Barrett oboje su ovaj mjesec javno pozvali na skidanje tajnosti "velikih količina podataka o američkim vojnim svemirskim programima".


21 bilijun dolara koji je nestao iz američkog državnog proračuna od 1998. godine, kako su dokumentirali Catherine Austin Fitts i drugi, utrošeno je na tajni svemirski program, potvrđuju zvaničnici Pentagona. Veći dio ove tehnologije sada se pušta široj javnosti, kažu oni.


Imamo i daleko više viđenja NLO-a širom svijeta koji se snimaju na videozapisima visoke kvalitete. Ako steknete naviku gledati nebo kao i ja, neće proći dugo prije nego što ih i sami ne budete vidjeli golim očima.



Sad kad je započelo ljeto na Antarktici, opet dobivamo višestruka izvješća o neobičnim događajima tamo, također. 10. prosinca, čileanski vojni zrakoplov s 38 osoba nestao je po lijepom vremenu na putu za Antarktiku.


Viši službenik CIA-e i rođak admirala Richarda Byrda iz slavne ekspedicije na Antarktiku, rekao nam je:

"Čileanskim vojnicima su naredili njihovi nadređeni da ne idu blizu Antartike. Oni su mislili da su pametniji i da znaju više od svojih nadređenih. C-130 je uklonjen. To nije bilo zbog onih koji su bili u avionu, već zbog onoga što su oni nosili da je rezultiralo ‘nestankom‘. Na ovom stupnju, nema ulazaka i izlazaka na Antarktiku. Najjužniji kontinent zaključan je do daljnjeg (ne zbog ovog incidenta)."

Član „Kobra otpora“, koji se nedavno vratio s Antarktike, snabdio nas je fotografijom ispod.

Antarctica-cloud-ship 


Tvrde da se radi o fotografiji broda koji izgleda kao oblak ili veliki vanzemaljski brod koji koristi kamuflažu tipa oblaka. Međutim, ono što nas više zanima je nerazgovjetna slika onoga što izgleda kao velike zgrade na dalekoj obali. Što god se tamo događalo, očito je više nego samo nekoliko znanstvenika koji proučavaju pingvine.

"Mnogi su ruski i američki znanstvenici ubijeni na Antarktici", kaže izvor starijeg godišta P2 masona pozivajući se na izvještaje ruskog FSB-a i CIA-e. "Sigurno znam da postoje drevne vanzemaljske baze", dodaje. Zbog toga je Antarktik blokiran, kaže on.

Ovo je osoba koja nam je unaprijed rekla da će P2 otpustiti papu Benedikta XVI. Njega je jednom također našla CIA blizu BIS-a s pištoljem i sofisticiranim uređajem za provaljivanje brava.

Ovaj izvor također kaže da je potres zabilježen prošlog tjedna na Mindanauu na Filipinima uzrokovan napadom na neprijateljsku podzemnu vojnu bazu.


Da se vratimo na geopolitiku ovdje/sada na koju se ovaj bilten obično fokusira, pogledajmo kako se tajni svemirski program povezuje s nedavnim sporazumom o djelomičnoj trgovini SAD-a i Kine. Čelnici azijskog tajnog društva odavno su nam rekli da žele da im SAD otkrije svoj tajni svemirski program. To je dogovoreno na nedavnim razgovorima o trgovini SAD-a i Kine, kažu. Zbog toga detalji sporazuma još nisu objavljeni, dodaju. Ono što je objavljeno ukazuje da je Kina ponudila da će svake godine od Sjedinjenih Država kupiti robe za dodatnih 200 milijardi američkih dolara. Ekonomisti se češu po glavi jer službeno američko gospodarstvo nema mogućnost tolikog izvoza. Međutim, ako je u tu sliku uključena tajna svemirska tehnologija, onda sve ima smisla.

Sjedinjene Države također će sada ukinuti svoje ratovanje mikrobima protiv kineske poljoprivrede u sklopu dogovora, kažu izvori CIA-e. Priča na donjem linku pokušava okriviti kineske gangstere za dronove koji bacaju svinjsku gripu na svinjogojske farme gotovo je sigurno pokušaj CIA-e da prebaci krivnju za te napade.


Druga stvar koja se događa ovog tjedna su neprestani čudni pokreti na financijskim tržištima. Izvor CIA-e u jugoistočnoj Aziji kaže nam da je Indonezija odjednom najavila infrastrukturni projekt u iznosu od 40 milijardi dolara za koji kaže da je isplata vladi za to što je Rothschildima omogućila pristup dijelu njihovog zlata. Goldman Sachs pruža djelomičnu potvrdu za to tako što izvještava da je nedavno uočeno 1.200 tona ili 57 milijardi USD "neobjašnjivog protoka zlata".

Također, prema Zero Hedgeu, „ekonomistica Feda, Ruth Judson, napisala je u 2017. da je oko 60% sve američke valute i oko 75% novčanica od 100 USD napustilo zemlju do kraja 2016. – jer otprilike oko 900 milijardi američkih dolara drži se u inozemstvu. "Taj je broj sada veći od tri bilijuna dolara, jer riznica bogatih ulaže gotovinu u borbu protiv negativnih kamata, kažu izvori CIA-e.


Sve to se povezuje sa sve većim konsenzusom tržišta da će biti nemoguće još dugo zadržati trenutačni mjehurić na američkim burzama. Kad najveće publikacije poput The Wall Street Journala počnu govoriti da korporacije lažiraju svoje knjige kako bi profit izgledao veći nego što jest, znate da je kraj blizu.


Najava FRB-a da će narednih dana ubaciti 500 milijardi dolara na financijska tržišta još je jedan znak da se na financijskim tržištima ne posluje kao i obično. Izvori P2 masona kažu da se novac ubacuje na repo tržište u odgovoru na proxy rat zbog samilosti prema Nijemcima, tj. J. P. Morgan i Deutsche Bank, a protiv Rothschilda, tj. Goldmana Sachsa i Trumpa.

Govoreći o FRB-u, tužno je zabilježiti smrt nekadašnjeg šefa Feda Paula Volckera. Upoznao sam ga nekoliko puta i uvjerio me da su središnji bankari optuženi samo za pokušaj usklađivanja novca s realnom ekonomijom, u čemu se izvrsno isticao. Ono što mi Volcker nije rekao jest da su njegovi šefovi Rockfelleri tajno odlučili kako je raspodijeljen novac koji su stvorile središnje banke.

Također primjećujemo da je tema o jubileju, ili oprostu duga za prosječnog Joea, sada dio glavne rasprave. Ovo je još jedan nagovještaj nekakvog financijskog događaja, koji se može povezati s otkrivanjem svemira.


Također, sada kada je britanski premijer Boris Johnson dobio nadmoćni mandat za napuštanje njemačkog EU-a, Europi je vrijeme za novi dogovor, slažu se P2 masoni i britanski obavještajni izvori.

Kažu da je postignut temeljni dogovor da Europom upravlja trijumvirat Njemačke, Rusije i Velike Britanije.

Britanska obavještajna služba također govori da je napad na Trumpa sa stalnim optuživanjem i „ruskim uplitanjem“ vodila određena britanska frakcija. Ova kampanja je sada pobijeđena, kažu.
To znači da će se napadi na Rusiju i Trumpa zaustaviti, dodaju.

Naš izvor iz Pentagona, blizak Trumpu, trebao je ovog tjedna izvijestiti sljedeće: "Trump će možda morati upasti u Meksiko ne samo radi borbe protiv narko kartela CIA-e, već da bi litij i druge resurse držao podalje od kineskih ruku."

Također, "Mrtvi hod Boeinga se nastavlja dok Kina napokon dovodi u pitanje sigurnost 737 MAX-a, utirući put globalnoj zabrani letećih ljesova, dok je Ministarstvo obrane Boeingu zapriječilo ugovor o zamjeni ICBM-a u iznosu od 85 milijardi dolara."

Izvor je nadalje napomenuo: "Kršćanska većina od 90% napreže svoje konzervativne mišiće protiv zlosretnog J-a s Hallmark kanala koji zabranjuje lezbijske oglase i bijes Brazila zbog Netflixovog portreta gay Isusa u "prvom Kristovom iskušenju."

I na kraju, možemo potvrditi da je organiziran sastanak, možda za sredinu siječnja, između Britanskog Commonwealtha, P2 masona, Pentagona i azijskih tajnih društava na kojem će se razgovarati o osnivanju Svjetske agencije za planiranje s godišnjim proračunom od 1 bilijuna dolara. Osnivanje ove agencije, jubilej, otkrivanje tajnog svemirskog programa i financijski reset raspravljat će se na ovom sastanku, s čime se slažu svi P2, britanski i azijski izvori.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers