CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, December 10, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 09:12:2019


Kina pobjeđuje dok je Zapad i dalje paraliziran bitkom krvnih loza protiv Iluminata

9. prosinca 2019.

Autor: Benjamin Fulford


Zapadni svijet ostaje paraliziran građanskim ratom elite, dok Kina postaje sve jača i jača i ide prema apsolutnoj dominaciji. Ako se ovaj građanski rat ne okonča, zapadni savez G6 (G7 minus Japan) izgubit će sposobnost da kontrolira Ujedinjene narode i smjer koji čovječanstvo odabire za svoju budućnost.

Građanski rat bio je na ekranima prošlog tjedna pošto američki predsjednik Donald Trump"nije se dobro proveo na sastancima NATO-a u Londonu i naglo ga napustio nakon što jenačuo da ga kanadski premijer ne poštuje", navode izvori europske kraljevske obitelji. "Trikovi školskog igrališta" maskirali su činjenicu da je prava tema samita bila "financiranje američke korporativne vlade. Izvor je također rekao: „Trump je bio razočarenje, mislim. Njegov posao je bio slabljenje i ponovno pokretanje."


Trump je nedavno dobio nekoliko podsjetnika da se bavi većim pitanjima od održavanja napuhanog američkog tržišta dionica dovoljno dugo da bi mogao biti ponovno izabran 2020. godine. Jedno je bilo gašenje zračne obrane Washingtona koje ga je potpuno ostavilo ranjivim na raketni ili zračni napad. Drugo je bilo kada je 21. studenog pogođen psihotroničkim oružjem.Vojni i obavještajni tipovi gnostičkih Iluminata koji stoje iza Trumpa, sa svoje strane, snažno su se obrušili na britansku kraljevsku obitelj, posebno nakon neuspjelog samita NATO-a. Izvori Pentagona kažu: "Saga o kraljevskoj obitelji daleko je od kraja, jer Trump poriče da zna da se čak i kanadska vojska bori s tri titule glavnih pukovnika princa Andrewa."

Tada je uslijedio nesporni sotonistički znak rukom princa Harryja kada se 6. prosinca susreo s Melanijom Trump.


Izvori bliski Harryju kažu da je znak značio da podržava Lucifera, kako su definirali gnostički Iluminati. Prema njihovom svjetonazoru, trenutni "Bog" je zli uzrok svih patnji na ovome svijetu i trebao bi biti zamijenjen Luciferom, simbolom svjetla i dobra. To je ujedno bio ubod zbog "božanskog prava vladanja" koje princa Charlesa i Harry-inog starijeg brata Williama stavlja ispred njega u red kraljevske sukcesije, kažu izvori.

Harry je također ljut zbog svjedočenja koje pokazuje da je Charles stajao iza ubojstva njegove majke,
princeze Diane. Detalje potražite na donjem linku.


Izvori iz Pentagona dodaju: "Cionisti su za surovo buđenje, jer EU sada vodi bivša njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen koja se zalaže za Bundeswehr, koja nije obožavatelj kraljevskih obitelji Britanije, Saudijske Arabije, ili Izraela."

Nezapamćeni napadi koji gase Francusku ujedno su znak da Iluminati ciljaju na Rothschildovog predsjednika-roba Emmanuela Macrona. Kao što ćete vidjeti dalje u nastavku, švicarska podružnica obitelji Rothschild također je pod snažnim napadom.

Unutar Sjedinjenih Država sve je više političara Demokratske stranke zamijenjeno računalnom grafikom jer se nastavljaju uhićenja i predaje u zaljev Guantanamo, kažu izvori iz Pentagona. "S preko 140.000 zapečaćenih optužnica, Generalni inspektor za pravosuđe objavljuje svoje dugo očekivano izvješće da sruši cirkus Impičmenta", kažu izvori.

Dok smo mnogo puta čuli priču o „140.000 optužnica“ i još uvijek nismo vidjeli masovna uhićenja, Ministarstvo pravosuđa podiglo je optužnicu protiv 8 osoba, uključujući osuđenog pedofila, za ilegalno ubacivanje novca u predsjedničku kampanju Hillary Clinton 2016. godine.Pokušaji da se diskreditira Trump puštanjem dokaza da ga je financirao Deutsche Bank također su zaustavljena. Britanski tisak izvještava da je bankar Deutsche Bank koji je upravljao Trumpovim računima pronađen obješen.


U međuvremenu, američki korporativni mediji izvješćuju da je "sudac Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg privremeno blokirao presudu nižeg suda kojom je naloženo dvjema bankama da objave financijske zapise predsjednika Donalda Trumpa Domu demokrata." Budući da smo prilično sigurni da Ginsburg više nije s nama, možemo samo pretpostaviti da izvori obavještajnih agencija koriste računalno stvorenu sliku o njoj kako bi zaštitili Trumpa.


Sve ove svađe se događaju dok američka korporativna vlada tek treba pronaći način da financira svoje poslovanje do 31. siječnja 2020., kažu izvori europske kraljevske obitelji.

Međutim, sada se vode pregovori između 2,4 milijarde predstavnika britanskog Commonwealtha i 1,5 milijardi članova Katoličke crkve koji će odlučiti čime zamijeniti američku korporativnu vladu, prema P2 masonskoj loži i europskim kraljevskim obiteljima uključenim u pregovore.

Pregovore stopiraju neki ljudi srednjovjekovnog uma u P2 masonskoj loži koji još uvijek razmišljaju u pogledu borbe protiv islama. Koliko možemo reći, jedina stvarno značajna razlika između islama i kršćanstva je pitanje poligamije. Antropološki podaci pokazuju da je gotovo svako poznato društvo povijesno prakticiralo poligamiju. Također, broj homoseksualnih muškaraca obično je jednak broju muškaraca koji zbog poligamije ne mogu naći žene. To je dokazano iz stvarne kreacije a time i Stvoritelja. Nadalje, zapadne kršćanske zemlje koje zabranjuju poligamiju imaju opadanje populacije, dok društva koja prakticiraju poligamiju sve imaju porast populacije.

U svakom slučaju, dok ovakva pitanja odgađaju konačni sporazum, već je postignut široki konsenzus za uspostavu svjetske agencije za planiranje s meritokratskim osobljem s godišnjim proračunom od najmanje tri bilijuna dolara, kažu izvori. Također postoji dogovor da će agencija financirati ljudsku ekspanziju u svemir, dodaju.

U tom cilju, izvori iz Pentagona potvrđuju da se "S Boeingom u problemima, zračne snage SAD-a se pripremaju da skinu oznaku povjerljivosti s tajnog svemirskog programa kako bi uzdrmale vojno-industrijski kompleks i stvorile podršku svemirskim snagama." To znači da će konačno, u najmanju ruku, Area 51 otkriti neke od svojih tajni.

Naš izvor CIA-e u jugoistočnoj Aziji, u međuvremenu, izvještava da je tamo zakopano legendarno zlatno blago konačno premješteno kao dio ponovnog pokretanja svjetskog financijskog sustava. Dokazi potječu od "eksplozije" kod spomenika Monasu u Indoneziji, za koji se vjeruje da je na vrhu jednog od najvećih zlatnih riznica, kaže izvor.

Evo izvještaja:

"Visoki indonezijski vojni izvor kaže mi: ‘Detonacija dimne bombe koju su izveli pripadnici indonezijske vojske u spomeniku Monasu u utorak ujutro u 07:00 sati, urađena je kao diverzija. Tunel je sada operativan.’ Izgleda da će uskoro premjestiti zlato.

„Incident u nastavku pokazuje što skupina čini kada želi napraviti svog vlastitog žrtvenog jarca. Zapamtite tko je na fotografiji. Još diverzija podalje od pravih počinitelja, koji su marionete cionističke kable."Pitao sam kontakt, koji je član Parlamenta u Džakarti, u vezi s ovim incidentom. Njegov odgovor je bio: 'Ova vrsta importacije u Indoneziju vrši se svakodnevno. Predsjednik Uprave Garuda imao je lošu sreću i loše vrijeme na svojoj strani. Njemu nepoznato, on je izabran da bude primjer učinkovitosti ministara u borbi protiv korupcije. Održali su veliku konferenciju za novinare kako bi se istakli, nasmijali pred kamerama i dobili svoja imena u medijima."

"Znam za činjenicu da su određeni ministri u Džakarti uvezli luksuzne sportske automobile Ferrari i Lamborghini u Indoneziju bez plaćanja uvozne carine do 200%. Pomažu im visoko rangirani carinici koji primaju lijepu proviziju za gledanje u drugom smjeru.

"Istraga Glencore govori o tome da netko ide prema jugularnoj veni (vratnoj veni) cionističke kabale. Izgleda da se 13 obitelji bori međusobno. Kao što znate, Glencore je osnovao Marc Rich. To je na vrhu financijske piramide kazarske cionističke kabale."A iz gornjeg članka pogodite tko se vratio u centar pažnje iz bušotine nafte u Meksičkom zaljevu: jedna od kabalinih marioneta.

"Kao odgovor na istragu DoJ-a, s kojom ta kompanija također kaže da surađuje, Glencore je osnovao upravni odbor kako bi odgovorio na američku istragu koja je uključivala predsjednika i bivšeg izvršnog direktora BP-a Plc-a Tonyja Haywarda."

Podsjećanja radi, Glencore je Rothschildova korporacija sa sjedištem u Zug-u, u Švicarskoj. Desetljećima se plaćalo i iranskim i izraelskim vladinim dužnosnicima dok su manipulirali svjetskim tržištima nafte svojom prijevarom da „Iran mora biti bombardiran jer će dobiti nuklearno oružje u roku od nekoliko mjeseci.“

Ako se Glencore eliminira, možete biti sigurni da BIS neće biti daleko iza njega.

Cionisti stjerani u kut, sa svoje strane, sada šire glasine o nekakvom nuklearnom incidentu 21. prosinca, na dan zimskog solsticija. Oni su upozoreni da gnostički Iluminati još uvijek imaju tri nuklearne bombe od 500 megatona i osvetit će se za svaki daljnji cionistički napad masovnog ubojstva.

Na kraju ovotjednog izvještaja, možemo izvijestiti da je tajni sastanak zakazan za petak, 13. prosinca. Njegov je cilj pronaći najbolji način da se okonča građanski rat na Zapadu i započne svjetski mir.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers