CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, December 5, 2019

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 02:12:2019



Trump bijesni u svim smjerovima kako svjetska napetost eskalira do opasnih razina

2. prosinca 2019.



Svjetske tenzije dostižu opasnu točku ključanja jer se sve izoliraniji američki predsjednik Donald Trump istresa u svim smjerovima. Izgleda da Trump pokušava prikupiti američku vojnu potporu za rat protiv Danske i Meksika u pokušaju da ugrabi resurse za financiranje američke korporativne vlade, slažu se brojni izvori. U tijeku je i velika financijska sabotaža protiv Kine, a najvažnija točka je neplaćanje obveznica u američkim dolarima kompanije s prihodom sotonskog broja od 66,6 milijardi dolara. U međuvremenu, Trumpovi pristaše obrušuju se protiv britanske kraljevske obitelji. Sjetite se, Trump je EU već označio "neprijateljem".

Sve ove aktivnosti povezane su s činjenicom da, unatoč krađi novca za mirovine Japanaca, američka korporacija još uvijek nema jasan put ka ispunjenju roka plaćanja 31. siječnja 2020. godine. U tom je kontekstu zanimljivo primijetiti da je Brexit sada zakazan za 31. siječnja 2020. godine.


Za početak, razmotrimo situaciju s Meksikom. SAD je sada rasporedio tri grupe nosača aviona oko te zemlje dok se "američka vojska priprema za napad na meksičke narko kartele, koje možda Mossad naoružava i obučava", kažu izvori iz Pentagona.

Iako možemo neovisno potvrditi da je Mossad doista obučavao neke od boraca narko kartela, također znamo da je ovaj rat protiv Meksika zapravo zbog krađe meksičke nafte, srebra i drugih resursa za financiranje američke korporacije. Zbog toga je meksička vojska javno izašla s podrškom predsjedniku Andresu Manuelu Lopezu Obradoru (Amlo).

Rusija je također rasporedila nuklearne podmornice oko američke obale, a ruski predsjednik Vladimir Putin javno je početkom ove godine izjavio da je njegova zemlja spremna za novu kubansku raketnu krizu.


To znači da će Trump morati odustati, jer američka vojska neće započeti nuklearni rat kako bi ukrala resurse za podršku UNITED STATES CORPORATION-a u stranom vlasništvu.

Zatim pogledajmo Dansku. Ovdje, Lars Findsen, čelnik danske obavještajne službe, rekao je da je Grenland sada najvažnije sigurnosno pitanje za Dansku, jer se "igra moći odvija" između SAD-a i drugih globalnih sila na Arktiku. Trump je u kolovozu otkazao državni posjet Danskoj i nazvao njihovu premijerku Mette Frederiksen "neugodnom" nakon što je odbila prodati Grenland SAD-u.


Ovi događaji prate postavljanje nacističke vlade u Brazilu i oduzimanje resursa litija u Boliviji od strane američkih specijalnih snaga. Jasno je da Trumpova administracija pokušava pretvoriti američki kontinent u tvrđavu. Nažalost, Kanada (Britansko carstvo), Danska (EU) i Meksiko (koje podržavaju Rusija i Vatikan) stoje mu na putu.

Okrenimo se ekonomskom napadu protiv Kine, gdje izvori CIA-e u Aziji obećavaju: "Kineska ekonomija i financijski sustav će najvjerojatnije propasti u roku od dva mjeseca. 'Partija' će pokušati da je očuva što je duže moguće.

Izvori objašnjavaju:

"Vlada ne može izdržati dug od 40 bilijuna dolara koji su stvorili. Neki koji znaju kažu da je dug bliži 50 bilijuna dolara ... sve računalno generiran neograničen kredit. Puno se toga iskoristilo za izgradnju masovnih infrastrukturnih projekata, koji uključuju brojne prazne gradove, zajedno s praznim trgovačkim centrima. Pet banaka je propalo u tri mjeseca i vlada je morala istupiti i preuzeti ih. Procjenjuje se da je 500 banaka u Kini u ozbiljnim problemima i očekuje se da će propasti, prema kineskim bankarskim regulatorima. To je oko 15% kineskih financijskih institucija."

To se može povezati sa sljedećim člankom o 66,6 milijardi Tewoo Group o neplaćanju američkih obveznica u iznosu od 500 milijardi dolara. Također je moguće da su Kinezi izabrali ovu tvrtku i taj broj kako bi zaprijetili da će sabotirati zapadni financijski sustav zanemarujući sve pozajmice Kine u dolarima.

Također, prema izvorima CIA-e:

„Situacija u Hong Kongu bila je detaljno planirana davno. Financira se od vrha. Putin, Xi i Trump znali su za to prije, što znači da to nisu spriječili. Ovaj incident kreiran je kao dimna zavjesa da bi "ljudi" bili okupirani. Iza toga stoji mnogo više, a i to će biti izloženo.

"U tom će istom vremenskom roku jedna vrlo velika banka u New Yorku zatvoriti svoja vrata. Najmanji problem banke bit će 22k + zaposlenici samo na poručju New Yorka koji če ostati bez posla. Veći je problem što će to donijeti domino efekt, jer je ova banka usko povezana s Deutsche Bank, što će EU dovesti do ozbiljne krize jer će i DB zatvoriti svoja vrata"

Broj od 220.000 zaposlenika ukazuje na to da se najvjerojatnije odnosi na JPMorgan. Nevolje u JPMorgan-u mogu biti povezane s vijestima da je saudijski Aramco IPO „prebukiran s 44 milijarde dolara od saudijskih zarobljenika, ali nije uspio prikriti svoj epski propust od stranih bojkota, jer čak i Kuvajt i UAE nisu voljni da ulažu“.

Peopast JPMorgan progona i njegovih petrodolara naravno bi značio pad dinastija Rockefeller i Bush. To je možda jedan od razloga zašto naš uobičajeni izvor iz Pentagona ukazuje na ozbiljnu borbu za otuđenje zapadne vojske od britanske kraljevske obitelji.

Nadalje, napad na britansku kraljevsku obitelj može biti povezan sa sporazumima koje sklapaju s Rusijom, Kinom, Iranom i drugima kako bi izbjegli američku kontrolu međunarodnog financijskog sustava. Najnovija zbivanja na ovom frontu su da Velika Britanija integrira ruske platne sustave u svoju bankarsku mrežu i da se još šest europskih zemalja složilo izbjeći američke sankcije Iranu.

Evo što su naši pro-Trumpovi izvori Pentagona morali reći o britanskim kraljevskim obiteljima:
"U napadu nožem na londonskom mostu izgleda da je kraljevskim obiteljima propalo odvlačenje pažnje od neprijateljstva protiv Andrewa među visokim činovima britanske vojske, američke vojske, NATO-a, EU-a, Francuske i Njemačke, koji mogu prisiliti kraljicu da skine ovom pedofilu ne samo kraljevske već i vojne titule."

Izvor nastavlja, rekavši: "Vile su nestale, a Monarhija više nije iznad prijekora jer je princa Charlesa desetljećima mogao snabdijevati pedofil Jimmy Saville, jer je njegov brat Randy Andy bio trgovac pedosa i ucjenjivača Epsteina.” To je razlog zašto "vojska Velike Britanije se okuplja protiv Andrewa zbog rasprkavanja njegove kraljevske zvijezde tijekom Epstein pedo ucjenjivačke operacije u korist Izraela", zaključuje izvor.

Naši britanski izvori potvrđuju da se na Charlesa uvelike gleda kao na toksičnog te kažu kako postoji snažan poticaj da princ Harry, čiji otac nije Charles, naslijedi prijestolje od kraljice. To bi značilo da prvi kralj Harold nije iz krvne linije Williama Osvajača od 1066. godine.

Bez obzira na to što se događa s članovima britanske kraljevske obitelji, sve je više znakova da se stari poredak na Zapadu ruši:

  • Francuski predsjednik Emmanuel Macron javno je istupio i rekao da NATO-ovi neprijatelji nisu Rusija ili Kina.
  • NATO-ova članica Turska odbila je prihvatiti NATO-ove planove obrane za Baltičke zemlje protiv Rusije.
  • Bivši američki saveznik Pakistan ignorira američki pritisak I nastavlja s naftovodom kako bi omogućio Iranu da izvozi svoju naftu.
  • U međuvremenu, bivše sovjetske republike ponovno potvrđuju svoj vojni savez.




Te se promjene podudaraju s vrlo tajnom kampanjom protiv sotonista. Posebno, Papa Franjo je istraživao umiješanost bivšeg šefa isusovaca Petera Hansa Kolvenbacha u napadu na Fukušimu protiv Japana, kažu izvori masonske lože P2. Dali su mu svježe dokaze o njegovoj umiješanosti tijekom Franjinog posjeta Japanu prošlog tjedna, kažu izvori.

Japanski desničarski izvori bliski caru kažu da je bivši japanski premijer Yasuhiro Nakasone umro u zaljevu Guantanamo nakon što je ispitan o svojoj umiješanosti u napad na Fukušimu. Nuklearno oružje korišteno za napad pohranjeno je na njegovom imanju u Hinodechu prije napada. Nakasone je umiješao Kolvenbacha i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua prije svoje smrti, kažu izvori. Japanske novine objavile su njegovu smrt dan nakon što je papa Franjo napustio Japan, ali nijedno od izvješća nije navelo uzrok smrti, kao što je to obično slučaj. Međutim, imao je 101 godinu.

Također pokušavamo potvrditi izvješća istih desničarskih izvora da je bivši premijer Junichiro Koizumi zamijenjen sličnim njemu nakon što su ga odveli u Guantanamo.

Ovi potezi Franje mogu biti razlog zašto je samo-opisani glavni sotonist Leo Zagami nedavno napao Franju. Zagami je umiješan u napad na Fukušimu i vjerojatno je zabrinut što će istražni put biti usmjeren prema njemu sada nakon priznanja Nakasonea i Netanyahua.

Jedan europski kralj nam je prošli tjedan rekao: "Pregledao sam temu sotonizma i našao čvrste dokaze njegova postojanja i na žalost, mnogi na možda najvišim razinama međunarodnog establišmenta su u tome." Rješavanje problema zahtijevat će " na industrijskoj skali izdvajanje iz kulta.”

Izvor se nada da će se označavanjem tih ljudi "kao isprani mozgovi, a samim tim i sa smanjenom odgovornošću, ako uopšte postoji", biti moguće riješiti većinu njih kroz proces mira i pomirenja.

Jedan isusovački izvor u Tokiju također nam je rekao da je viši isusovac pokazao papi Franji spis na papirusu sa sljedećom porukom: „Sotona se vratio izvornoj kreaciji i primio je oprost. Hvala vam što ste sve ove godine držali zapaljenu svijeću. "Slika na svitku iz knjige Egipatske knjige mrtvih pokazala je presudu nevinosti. Može se vidjeti na ovoj poveznici:

U svakom slučaju, Franjin posjet dao je novi zamah pregovorima koji uključuju Ruse, P2 masone, europske kraljevske obitelji, azijska tajna društva, Pentagon i druge, prema stvaranju agencije za planiranje budućnosti s meritokratskim osobljem, potvrđuju europski kraljevski izvori.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers