CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, December 16, 2019

NL --BENJAMIN FULFORD: 16:12:2019


Antarctica is Afgesloten nu de Onthulling van het Geheime Ruimteprogramma Begint
Benjamin Fulford - 16 december 2019
Een ongebruikelijke golf van gebeurtenissen en persmededelingen maakt het duidelijk dat de Amerikaanse regering haar geheime ruimtevaartprogramma aan het onthullen is, daar zijn meerdere bronnen het over eens.  We horen ook van een Chinees geheim ruimteprogramma, een Nazi geheim ruimteprogramma en een Russisch geheim ruimteprogramma.  Al deze bekendmakingen gaan gepaard met ongewone bewegingen van goud en andere financiële anomalieën.  De recente handelsovereenkomst tussen de VS en China is ook gekoppeld aan deze geheime ruimtevaartprogramma's, zijn Chinese en Pentagon bronnen het over eens.  Dit zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat er een soort van verbijsterende planetaire gebeurtenis op komst kan zijn.
Typisch deze schrijver treedt niet lichtvaardig de UFO-wereld binnen en gelooft dat buitengewone claims buitengewone bewijzen vereisen.  Echter, een dergelijk bewijs is nu onweerlegbaar.
Het grootste bewijs is een reeks openbare aankondigingen door meerdere overheidsfunctionarissen, waaronder de Amerikaanse president Donald Trump.  De officiële lancering van een Amerikaanse ruimtemacht door Trump is enkel het begin van een geleidelijk proces van onthulling, zeggen de ambtenaren van het Pentagoon.
De media wordt nu gevuld met verhalen over UFO's en geheime Amerikaanse militaire technologie als onderdeel van dit proces.  Zoals we eerder hebben gerapporteerd, heeft de Amerikaanse Marine patenten vrijgegeven voor antizwaartekracht vliegende schotels en compacte kernfusie.  Nu hebben wij een recent gepensioneerde luchtmacht Generaal die spreekt over reeds bestaande technologie die ons kan meenemen,,van het ene deel van de planeet naar elk ander deel binnen een uur".
Rep. Mike Rogers, R-Ala. en Luchtmacht Secretaris Barbara Barrett riepen beide deze maand publiekelijk op tot het vrijgeven van "een grote hoeveelheid informatie over Amerika's militaire ruimtevaartprogramma's".
De $21 triljoen die ontbreekt uit de Amerikaanse overheidsbegroting sinds 1998, zoals gedocumenteerd door Catherine Austin Fitts en anderen, werd besteed aan het geheime ruimteprogramma, bevestigen Pentagon officials.  Veel van deze technologie wordt nu vrijgegeven aan het grote publiek, zeggen ze.
We krijgen ook veel meer UFO-waarnemingen over de hele wereld die op video van hoge kwaliteit worden opgenomen.  Als je de gewoonte krijgt om naar de lucht te kijken zoals ik dat heb gedaan, zal het niet lang duren voordat je het met je eigen blote ogen kunt zien.
Nu de Antarctische zomer is begonnen, krijgen we ook daar weer meerdere meldingen van vreemde dingen die daar gebeuren.  Op 10 december verdween, bij mooi weer, op weg naar Antarctica een Chileens militair vliegtuig met 38 mensen.
Een hoge CIA-officier, en familielid van admiraal Richard Byrd van de Antarctische exploratie, vertelde ons:
"De Chileense militairen kregen van hun controleurs het bevel om niet in de buurt van Antarctica te komen.  Ze dachten dat ze slimmer waren en wisten meer dan hun meesters.  De C-130 is verwijderd.  Het ging er niet om wie er in het vliegtuig zat, maar wat ze bij zich hadden, resulteerde in 'de verdwijning'.  Op dit moment zijn er geen in- en uitgangen op Antarctica.  Het zuidelijkste continent is tot nader order afgesloten (niet door dit incident).".
Een lid van het "Cobra-verzetsbeweging" die onlangs van Antarctica is teruggekeerd, heeft ons de onderstaande foto bezorgd.
Antarctica-cloud-ship
Ze beweren dat het een foto is van een wolken schip of een groot buitenaards schip dat gebruik maakt van een wolken-type camouflage.  Wat ons echter meer interesseert is het vage beeld van wat lijkt op grote gebouwen aan de verre kustlijn.  Wat daar ook gebeurt, het is duidelijk meer dan een paar wetenschappers die pinguïns bestuderen.
"Veel Russische en Amerikaanse wetenschappers zijn gedood op Antarctica", zegt een senior P2 Vrijmetselaarsbron, die Russische FSB- en CIA-rapporten aanhaalt.  "Ik weet zeker dat er oude buitenaardse bases zijn," voegt hij eraan toe.  Dit is de reden waarom Antarctica is afgesloten, zegt hij.
Dit is de persoon die ons op voorhand vertelde dat de P2 Paus Benedictus XVI zou gaan ontslaan.  Hij werd ook een keer gevonden door de CIA in de buurt van de BIS met een pistool en een geavanceerd apparaat om sloten mee open te maken.
Deze bron zegt ook dat de aardbeving die vorige week in Mindanao in de Filippijnen werd geregistreerd, werd veroorzaakt door een aanval op een vijandige ondergrondse militaire basis.
Nu laten we, om terug te keren naar de hier/nu geopolitiek waar deze nieuwsbrief zich meestal op richt, eens kijken hoe het geheime ruimtevaartprogramma zich verhoudt tot de recente gedeeltelijke handelsovereenkomst tussen de V.S. en China.  Aziatische leiders van het geheime genootschap hebben ons lang verteld dat ze willen dat de VS haar geheime ruimtevaartprogramma aan hen bekendmaakt.  Dit werd overeengekomen om op de recente Amerikaanse /China handelsbesprekingen, zeggen ze.  Daarom zijn de details van de overeenkomst nog niet openbaar gemaakt, voegen ze eraan toe.  Wat er openbaar is gemaakt, wijst erop dat China heeft aangeboden om elk jaar voor 200 miljard dollar extra goederen uit de VS te kopen. 
Economen hebben zich hierover achter het oor gekrabt, omdat de officiële Amerikaanse economie niet over de capaciteit beschikt om zoveel te exporteren.  Maar als er geheime ruimtevaarttechnologie in het plaatje is opgenomen, dan heeft alles zin.
De V.S. gaan nu ook zijn kiemoorlog tegen de Chinese landbouw als deel van de overeenkomst verminderen, zeggen de CIA bronnen.  Het verhaal op onderstaande link, waarin wordt geprobeerd om Chinese gangsters de schuld te geven van drones die de varkenspest in varkenshouderijen hebben gedumpt, is vrijwel zeker een poging van de CIA om de schuld voor deze aanvallen af te leiden.
Het andere wat er deze week is gebeurd, is de voortdurende vreemde bewegingen op de financiële markten.  Een CIA-bron in Zuidoost-Azië vertelt ons dat Indonesië plotseling een infrastructuurproject van 40 miljard dollar heeft aangekondigd, waarvan hij zegt dat het een uitbetaling is aan de overheid voor het geven van toegang aan de Rothschilds tot een deel van hun goud.  Goldman Sachs geeft een gedeeltelijke bevestiging hiervan door te melden dat er onlangs 1.200 ton of 57 miljard dollar aan "onverklaarbare goudstromen" zijn gespot.
Ook, volgens Zero Hedge, schreef "Een Fed econoom, Ruth Judson, in 2017 dat ongeveer 60% van alle Amerikaanse valuta, en ongeveer 75% van de biljetten van $100, het land eind 2016 hadden verlaten, voor een totaal van ongeveer $900 miljard in Amerikaanse dollars die overzee werden bewaard.".  Dat aantal is nu meer dan 1 biljoen dollar, als 's werelds rijke schat aan contant geld in een strijd tegen negatieve rentetarieven, zeggen CIA-bronnen.
Dit verbindt alles in een groeiende marktconsensus dat het onmogelijk zal zijn om de huidige Amerikaanse beurszeepbel nog veel langer aan de gang te houden.  Wanneer mainstream publicaties zoals The Wall Street Journal beginnen te zeggen dat bedrijven hun boeken koken om de winst groter te laten lijken dan ze zijn, weet je dat het einde nabij is.
De aankondiging van de FRB dat ze de komende dagen 500 miljard dollar in de financiële markten zouden pompen is een ander teken dat het in de financiële markten niet business as usual is.  P2 Vrijmetselaars bronnen zeggen dat het geld in de repo markt wordt gepompt als reactie op een proxy- oorlog die de Duitsers, d.w.z. J.P. Morgan en Deutsche Bank inzetten, tegen de Rothschilds, d.w.z. Goldman Sachs en Trump.
Over de FRB gesproken, we zijn triest te constateren dat voormalig Fed Chief Paul Volcker is overleden.  Ik heb hem meerdere malen ontmoet en hij overtuigde me ervan dat de centrale bankiers er alleen maar van beschuldigd werden om te proberen het geld in lijn te houden met de reële economie, iets waar hij in uitblonk.  Wat Volcker me niet vertelde was dat het zijn Rockefeller-bazen waren die in het geheim besloten - hoe het gecreëerde geld van de centrale bankiers werd verdeeld.
We nemen ook nota van het onderwerp van een jubilee, of schulden kwijtschelding voor de gemiddelde Joe, wat nu onderdeel is van een mainstream discussie.  Dit is een andere hint van een soort van financiële gebeurtenis, een die in verband kan worden gebracht met de openbaarmaking van de ruimtevaart onthulling.
Nu de Britse premier Boris Johnson een overweldigend mandaat heeft gekregen om de Duitse EU te verlaten, is het ook tijd voor een nieuwe deal voor Europa.  Zij zeggen dat er een fundamenteel akkoord is bereikt om Europa te laten leiden door een driemanschap van Duitsland, Rusland en het Verenigd Koninkrijk.
De Britse Inlichtingendienst zegt ook dat de voortdurende beschuldigingen en "Russische inmenging" aanvallen tegen Trump werden uitgevoerd door een bepaalde Britse factie.  Deze campagne wordt nu beëindigd, zeggen ze.  Dit betekent dat de aanvallen op Rusland en op Trump zullen worden gestopt, voegen ze eraan toe.
Onze Pentagon-bron dicht bij Trump had deze week het volgende te melden:  " Trump moet misschien Mexico binnenvallen, niet alleen om CIA-drugkartels te bestrijden, maar ook om lithium en andere middelen uit Chinese handen te houden".
Ook, ,,Repercusies tegen Boeing gaan verder aangezien China definitief de veiligheid van 737 MAX betwijfeld, dat de weg voor een globaal verbod van de vliegende doodskisten effent, terwijl het Ministerie van Defensie Boeing van het $85 miljard contract van de ICBM vervanging van het ICBM blokkeerde".
De bron merkte verder op: "De 90% christelijke meerderheid buigt zijn conservatieve spieren tegen vervloekte J met het Hallmark Kanaal dat lesbische advertenties verbiedt en Brazilië verontwaardigd is over een Netflix portret van een homoseksuele Jezus in "de eerste verleiding van Christus.".
Tot slot kunnen we bevestigen dat er een bijeenkomst wordt georganiseerd, mogelijk voor half januari, tussen het Britse Gemenebest, de P2 Vrijmetselaars, het Pentagon en de Aziatische geheime genootschappen om de oprichting van een World Planning Agency met een jaarlijks budget van 1 biljoen dollar te bespreken.  De oprichting van dit agentschap, een jubilee, de bekendmaking van het geheime ruimtevaartprogramma en een financiële reset zullen op deze bijeenkomst worden besproken, waar P2, Britse en Aziatische bronnen het allemaal over eens zijn.
Vertaling: Martien 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers