Wednesday, June 6, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 04:06:2018
4 juni 2018

Tektonische verschuivingen in het geopolitieke landschap van de wereld gaan verder in een duizelingwekkende vaart terwijl de satanische Khazariaanse bende systematisch wordt verwijderd uit alle macht centra van de wereld, zijn meerdere bronnen het over eens. De situatie is zo ver gevorderd dat de Khazariaanse big Kahuna, Israël, misschien binnenkort wordt bevrijd van de satanisten, zeggen Pentagon bronnen. In Europa betekenen de verandering van regering in Italië, Spanje en Slovenië dat alleen een restant van Frankrijk, Duitsland en Nederland overblijven onder Khazariaanse controle, zeggen de bronnen.
De bevrijding van het Westen is noodzakelijk om er zeker van te zijn dat de Oost/West onderhandelingen die volgende week plaatsvinden in Singapore niet resulteren in een, een-China wereld orde welke de Khazariaanse maffia vervangt aan de top van de wereld, zeggen de bronnen.

Laten we beginnen met te kijken naar de situatie in Israël waar top satanisten leider Benjamin Netanyahu net als zijn voorganger Adolf Hitler, zich nu verborgen houdt in een bunker terwijl hij zich voorbereid op zijn onvermijdelijke nederlaag. De publieke verklaring vorige week van NATO secretaris Generaal Jens Stoltenberg dat de alliantie niet naar Israël zou komen om Israël te verdedigen in geval van een aanval door Iran was een zichtbaar teken van de op handen zijnde verandering van regiem in Israël.
https://nypost.com/2018/06/02/nato-chief-says-alliance-wont-protect-israel-if-iran-attacks/
Volgens Pentagon bronnen is het belangrijker wat er niet werd gezegd, namelijk dat “NATO deze onwettige Zionistische entiteit niet zal verdedigen tegen de [Russische] beer.” In ieder geval, hebben Netanyahu en zijn regiem de steun verloren van de meeste echte Joden ( in tegenstelling tot satanisten die zich hebben verborgen) vanwege hun moordzuchtige gedrag.
Deze publieke afkeuring van Israël komt terwijl Saudi Arabië zich voorbereidt om Mutaib bin Abdullah aan te kondigen als hun Nieuwe leider, hij vervangt het Zionisten maatje Bin Salman die werd vermoord op 21 april, zeggen Pentagon bronnen.
https://www.reuters.com/article/us-saudi-government-defence-newsmaker/saudi-prince-relieved-from-national-guard-once-seen-as-throne-contender-idUSKBN1D40VG
https://en.wikipedia.org/wiki/Mutaib_bin_Abdullah
Dit is belangrijk omdat het betekent dat de controle over Saudische olie, de belangrijkste steunpilaar van de petrodollar, buiten Zionistische handen is gevallen, zeggen de bronnen. Het is zeker dat Bin Salman die dagelijks in het nieuws kwam totdat geweervuur uitbarstte in zijn paleis op 21 april, verdwenen is uit het publieke zicht. Hoewel, er zal een publieke aankondiging nodig zijn om te bevestigen wat deze bronnen zeggen.
Een andere Pentagon bron kwam echter vorige week naar voren met gerelateerd nieuws dat zijn effect kan hebben op het management en eigenaarschap van de meeste publiekelijk bekende Westerse corporaties. Volgens deze bron, overweegt de militaire ondersteuning van het Trump regiem om Leo Wanta en zijn mensen de controle over de $26 biljoen aan fondsen te geven welke onwettig werden ingepikt door de Bush factie van de Khazariaanse bende. Wanta werd uitgenodigd in Washington, D.C. deze week om deze fondsen te bespreken, zeggen de bronnen. “Als zij dit geld zullen verkrijgen voor Wanta, zullen ze het moeten afnemen van Vanguard,” zeggen de bronnen. Vanguard (Bush?), samen met State Street (Rockefeller?) en Blackrock (Rothschild?) controleren de meeste belangrijke Westerse corporaties.
Het leger van de V.S. beweegt richting het overnemen van Vanguard en mogelijk ook State Street en ook Blackrock is misschien in voorbereiding voor een directe confrontatie met een Eurazische alliantie vanwege controle over het financiële systeem van de wereld. Binnen deze context, gaat de top ontmoeting tussen V.S. President Donald Trump en de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un over meer dan alleen vrede op het Koreaanse schiereiland. Volgens de Gnostische Illuminatie, is Kim Jong-un in feite de leider van een alliantie welke China en een groot deel van Oost Azië controleert.
Ongeacht of dit wel of niet waar is over Kim, laat een kijkje naar de totale wereldsituatie zien dat er geen twijfel over bestaat dat het door de V.S. gedomineerde Westerse militaire industriële complex en een Eurazische alliantie onderhandelen over een nieuwe manier om de planeet te runnen.
De sleutel die bepaald wie aan de top komt lijkt steeds meer in handen van India te zijn. India heeft een jonge bevolking ruwweg gelijk in afmeting als China’s snel verouderende bevolking. Dat is waarom de V.S. kant geprobeerd heeft om India te overtuigen om samen een alliantie te vormen met zichzelf, Japan, Australië en Indonesië om “China in toom te houden.” De V.S. veranderde vorige week van de naam Pacific Commando in de Indo-Pacific-Commando als deel van hun appel op India.
De Chinezen lijken echter de bovenhand te voeren in dat India samen gegaan is met Rusland en China als deel van de Shanghai Cooperation Organisation, een Eurazisch leger en economische alliantie.
Vorige week sprak de Eerste Minister Narendra Modi tijdens de Shangri La dialoog in Singapore, en maakte het duidelijk dat India niet geïnteresseerd was in het spelen van grote machtsspelletjes hij zei: “een Azië vol met rivaliteit zal ons allemaal achteruit zetten. Samenwerking met Azië zal deze eeuw vorm geven.” We bevelen aan om Modi’s niet te lange toespraak geheel te lezen via de onderstaande link:
http://mea.gov.in/Speeches-Statements.htm?dtl/29943/Prime_Ministers_Keynote_Address_at_Shangri_La_Dialogue_June_01_2018
In ieder geval, is de Shangri La ontmoeting in Singapore gewoon een van de verschillende ontmoetingen op hoog niveau die plaatsvinden in de voorbereiding op de Kim/Trump topontmoeting in Canada en ook een Bilderberg (geheime Westerse regering) ontmoeting in Italië terwijl het Westen probeert zijn houding te bepalen tijdens de grote onderhandelingen over macht met Azië volgende week.
Laten we nu terugkeren naar de situatie in het Westen, te beginnen met Europa. Ten eerste, het is waarschijnlijk geen toeval dat de Bilderberg ontmoeting dit jaar plaatsvindt in Italië, sinds het nieuwe regiem daar tegen de Euro is en dus een reële dreiging is voor de Unie zoals die nu is. Met andere woorden, het economische rekenwerk maakt het erg duidelijk dat Zuid Europa (Spanje, Italië, Griekenland en Portugal) beter af zouden zijn zonder de Euro en dit is een realiteit die de geheime elite onvermijdelijk onder ogen zal moeten zien. Verder, betekent de val van het Nazi huis van Bush dat er niet langer meer een serieus Westers leger bestaat ter ondersteuning van de Germaans gecentreerde EU projecten zoals het er nu voor staat. De instorting zal echter in slow motion plaatsvinden.
De andere zaak is dat Slovenië (vaderland van Melania Trump) nu in zee is gegaan met Polen en Hongarije bij het kiezen van een regiem dat tegen de EU politiek is van massa immigratie, voornamelijk vanuit Moslim landen. De algemene tendens is dat centraal Europa bij het weg bewegen van EU overheersing door Duitsland (plus Franse lakeien) nu samen gaat met Zuid Europa zij het om verschillende redenen. Het VK met zijn Brexit, heeft ook al nee gezegd tegen de EU. Duidelijk een zeer verdeeld Europa neemt nu positie in om het Westen te vertegenwoordigen bij belangrijke onderhandelingen met het Oosten
Het andere belangrijke G7 machtcentrum Japan is ook diep in verwarring omdat het regiem daar door de Aziatische onderwereld wordt gezien als een koloniale slaven regering. De Noord Koreanen worden gezien als de wettige regering voor Korea en Japan, zeggen Japanse rechter vleugel bronnen en dat is waarom de Japanners zijn buitengesloten van de V.S./Noord Koreaanse onderhandelingen. Verder, hebben de Bush proxies als Richard Armitage (neef van Barbara Bush) macht verloren, wat betekent dat er een vacuüm is ontstaan in het koloniale netwerk van de V.S. in Japan.
Het is in deze context dat we moeten kijken naar het besluit van Trump om tarieven op te leggen op Europees en Japans en Canadees staal en aluminium. Het doel is om deze maatregel te gebruiken om een verandering af te dwingen in de economische heerschappij van het Westen. Op een bepaalde manier heeft Trump gelijk als hij zegt dat als de V.S. een handelstekort heeft van $800 miljard per jaar, het dan winnen van een handelsoorlog duidelijk is.
Echter, wat hij net beseft is dat de V.S. economie werd toegestaan om uitgehold te worden door enorme handelstekorten omdat de eigenaren van het huidige op de petrodollar gerichte financiële systeem voornamelijk niet Amerikaans of geen patriottistische Amerikanen waren. Onze bronnen suggereren dat dit is waarom de actie met Wanta, als dit waar is, misschien een teken is dat Trump uiteindelijk het juiste doel vindt. Als Trump controle kan krijgen over het systeem dat gebaseerd is op de V.S. dollar, Euro en yen dan zal hij in een veel sterkere positie verkeren om te onderhandelen over een nieuw wereldwijd financiële/politieke architectuur met de Eurazische alliantie. Zijn regiem moet gewoon nog een paar oligarchen oppakken en dan zal het hem misschien gaan lukken. Aan dat front gaat het langzaam vooruit, zeggen Pentagon bronnen.
Om te beginnen, “De #2 leider van seks kult NXIVM, actrice Allison Mack, heeft misschien gezongen om Hollywood en Bronfmans te laten vallen,” zeggen de bronnen. De Bronfman familie werd rijk door de verkoop van drank aan Al Capone en is nu een van de belangrijkste controlerende families van media giganten als AOL – Time Warner.
De andere grote Zionistische media entiteit die onder aanval ligt is Disney. “ABC’s Roseanne Barr ‘stierf de marteldood’ om de [Barack] Obama handlanger Valerie Jarrett en haar verdediger Disney CEO Bob Iger, neer te halen en haar gecancelde show wordt misschien weer voortgezet door Fox,” zeggen Pentagon bronnen. Verder voegen ze toe dat “Harvey Weinstein en zijn voormalige werknemer Disney e.a. misschien worden aangeklaagd voor RICO overtredingen vanwege het runnen van een criminele seksuele onderneming, terwijl Trump misschien zelfs die culturele icoon nationaliseert om kinderen te beschermen.”
Ook, in Washington, D.C. “zijn Diepe staat en Zionistische agenten geschiedenis, terwijl het Departement van Defensie het veiligheidsverklaring proces over neemt voor de totale regering door alleen witte hoeden en patriotten toe te laten,”zeggen de bronnen.
Wat dit allemaal betekent is dat de militaire leiding achter Trump zijn positie versterkt als vertegenwoordiger van het Westen bij de onderhandelingen met de Eurasische alliantie.
Echter, Trump moet leren dat intimideren en op de tafel slaan niet goed werken in Azië. China heeft het duidelijk gemaakt dat het de V.S. halverwege tegemoet wil komen maar dat enige poging van Trump om te intimideren het tij zal keren, een verklaring werd uitgeven waarvan hier een deel:“Alle economische en handelsuitkomsten van de besprekingen zullen geen effect hebben in de V.S. als zij enige handelsbeperkingen opleggen, inclusief het verhogen van tarieven.”
http://www.xinhuanet.com/english/2018-06/03/c_137227287.htm

Niettemin vertegenwoordigen alle hierboven beschreven acties een fundamentele verandering van richting in hoe de wereld wordt geregeerd nu de Zionistische apocalyptische nachtmerrie tot een einde loopt. De mensheid wordt bevrijd.
Vertaling: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers