Wednesday, June 6, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 04:06:20184. lipnja 2018


Tektonski pomaci u geopolitičkom krajoliku nastavljaju se vrtoglavom brzinom u cijelom svijetu budući da se sotonistička kazarska mafija sustavno uklanja iz svih svjetskih centara moći, slaže se više izvora. Situacija je otišla toliko daleko da kazarska veliki igrač, Izrael, uskoro će biti oslobođen od sotonista, kažu izvori iz Pentagona. Prošlotjedne promjene vlade u Europi i to u Italiji, Španjolskoj i Sloveniji znače da samo Francuska, Njemačka i Nizozemska ostaju pod kontrolom Kazara, kažu izvori.

Oslobođenje Zapada je neophodno kako bi se osiguralo da pregovori istoka i zapada, koji će se održati u Singapuru sljedećeg tjedna, ne rezultiraju jednim svjetskim poretkom zamjenom kazarske mafije na svjetskom vrhu, kažu izvori.


Počnimo s pregledom situacije u Izraelu, gdje glavni sotonistički vođa Benjamin Netanyahu, poput svog prethodnika Adolfa Hitlera, sada se skriva u bunkeru dok se priprema za svoj neizbježni poraz. Prošlotjedna javna izjava glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga da savez ne bi branio Izrael u slučaju napada Irana bio je vidljivi znak skorašnje promjene režima u Izraelu.


Još je važnije ono što je ostavljeno nespomenuto, prema izvorima iz Pentagona, a to je da NATO neće braniti ovaj nelegitimni cionistički entitet od [ruskog] medvjeda. U svakom slučaju, Netanyahu i njegov režim izgubili su podršku većine pravih Židova (za razliku od sakrivenih sotonista) zbog njihovog krvožednog ponašanja.

Ova javna optužba protiv Izraela dolazi zato jer se Saudijska Arabija priprema proglasiti Mutaiba bin Abdullaha za svog novog vladara, zamjenom cionističke marionete bin Salmana koji je ubijen 21. travnja, kažu izvori iz Pentagona.To je važno, jer to znači da je kontrola nad saudijskom naftom, glavnom potporom petrodolara, pala iz cionističkih ruku, kažu izvori. Zasigurno, bin Salman, koji je svakodnevno bio u tisku sve do pucnjave koja je izbila u njegovoj palači 21. travnja, nestao je iz javnog mnijenja. Međutim, potrebno je javno priopćenje kako bi se potvrdilo ono što se priča.

Međutim, jedan drugi izvor iz Pentagona izašao je s tim povezanim vijestima prošlog tjedna koje bi mogle utjecati na upravljanje i vlasništvo većine navedenih zapadnih korporacija. Prema tom izvoru, vojni podupiratelji Trumpovog režima razmišljaju o tome da, budući da Leo Wanta i njegovi ljudi kontroliraju 26 trilijuna dolara u fondovima za koje tvrde da su nelegalno uzeti od njih od strane Bushove frakcije kazarske mafije. Wanta je ovog tjedna pozvan u Washington na razgovor o tim fondovima, kaže izvor. Ako će se dobiti taj novac za Wantu, onda će ga morati uzeti Vanguardu, kaže izvor. Vanguard (Bush?), zajedno sa State Street-om (Rockefeller?) i Blackrock-om (Rotschild?)
kontrolira većinu velikih zapadnih korporacija.Potez američke vojske da se preuzme Vanguard, a možda i State Street kao i Blackrock, možda je u pripremi za obračun s euroazijskim savezom zbog kontrole nad svjetskim financijskim sustavom. U tom kontekstu, na samitu sljedećeg tjedna između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog čelnika Kim Jong-una, radi se daleko više od pukog mira na korejskom poluotoku. Prema gnostičkim iluminatima, Kim Jong-un je zapravo vođa saveza koji kontrolira Kinu te i veći dio istočne Azije.

Bez obzira na to je li to istina o Kimu, pogled na cjelokupnu svjetsku situaciju ostavlja nas bez sumnje da zapadni vojno-industrijski kompleks dominirajući u SAD-u i euroazijski savez pregovaraju o novom načinu upravljanja planetom.

Ključ o tome tko će isplivati na vrh sve više se čini da ga zadržava Indija. Indija ima mladu populaciju koja je otprilike jednaka po veličini kineskoj brzo starećoj populaciji. Zato američka strana pokušava uvjeriti Indiju da se i sama pridruži savezu, Japanu, Australiji i Indoneziji kako bi "zaustavila Kinu". Sjedinjene Države prošli tjedan preimenovale su svoje Pacifičko zapovjedništvo u Indo-Pacifičko zapovjedništvo kao dio svog obraćanja Indiji.

Međutim, čini se da Kinezi imaju prednost, time što se Indija pridružila Rusiji i Kini kao dio Šangajske organizacije za suradnju, euroazijskom vojnom i gospodarskom savezu.

Prošlog tjedna indijski premijer Narenda Modi, u govoru na sastanku Shangri La u Singapuru, jesno je pokazao da Indija nije zainteresirana igrati se igara velike sile, rekavši: „Azija suparništva će nas sve uzdrmati. Azija suradnje oblikovat će ovo stoljeće. Preporučujemo da pročitate ne tako dugi govor Modija u cijelosti na donjem linku:


U svakom slučaju, sastanak Shangri La u Singapuru samo je jedan od nekoliko skupova na visokoj razini koji se održavaju uoči samita Kim/Trump sljedećeg tjedna. Ovaj tjedan također će vidjeti G7 (javna zapadna vlada) susret u Kanadi, kao i Bilderberg (tajna zapadna vlada) susret u Italiji, dok Zapad pokušava uskladiti svoje stajalište u pregovorima velikih sila s Azijom sljedećeg tjedna.

Zato se sada vratimo situaciji na Zapadu, počevši od Europe. Prije svega, vjerojatno nije slučajnost da se sastanak Bilderberg ove godine održava u Italiji, budući da se novi režim protivi euru i stoga predstavlja egzistencijalnu prijetnju Uniji kakva je sada. U osnovnim terminima, ekonomska matematika čini vrlo očitim da bi južnoj Europi (Španjolska, Italija, Grčka i Portugal) bilo bolje bez eura, a to je stvarnost s kojom se tajna elita neizbježno mora suočiti. Nadalje, pad nacističke kuće Bush značit će da više nema ozbiljne vojno-industrijske potpore za EU projekt s Njemačkom u središtu kako sada stvari stoje. Međutim, kolaps će se odvijati usporeno.

Drugi problem je da se Slovenija (domovina Melanije Trump) sada pridružila Poljskoj i Mađarskoj u izboru režima koji se protivi sadašnjoj europskoj politici masovne emigracije, uglavnom iz muslimanskih zemalja. Opći trend je da se središnja Europa sada pridružuje južnoj Europi u odmicanju od dominacije Njemačke u EU (plus francuskih sluga), iako iz različitih razloga. Velika Britanija, sa svojim Brexitom, također je već rekla ne EU. Jasno, je da duboko podijeljena Europa nije u poziciji da predstavlja Zapad u velikim pregovorima s Istokom.

Drugi ključni centar moći G7, Japan, također je u dubokom neredu, jer tamošnji režim kako ga vidi azijsko podzemlje je kao kolonijalna robovska vlada. Sjevernokorejci se smatraju legitimnom vladom Koreje i Japana, kažu izvori japanske desnice, a to je zato što su Japanci isključeni iz pregovora Amerike i Sjeverne Koreje. Nadalje, Bushovi proxiji poput Richarda Armitagea (rođaka Barbare Bush) izgubili su vlast, što znači da postoji vakuum u američkoj kolonijalnoj mreži kontrole u Japanu.

U tom kontekstu moramo pogledati Trumpovu odluku da nametne carine na europski, japanski i kanadski čelik i aluminij. Cilj je koristiti ovu mjeru da se prisili na promjenu u gospodarskom upravljanju Zapada. U tom smislu, Trump je u pravu kad kaže da ako SAD ima trgovinski deficit od 800 milijardi dolara godišnje, onda pobjeđivanje u trgovinskom ratu je dječja igra.

Međutim, ono što on upravo shvaća je da je gospodarstvu SAD-a bilo dopušteno da bude obezvrijeđeno velikim trgovinskim deficitom jer vlasnici trenutnog financijskog sustava usmjerenog na petrodolar bili su uglavnom ne-Amerikanci, inače patriotski Amerikanci. Naši izvori sugeriraju da je razlog zašto potez s Wantom, ako je istina, može biti znak da je Trump konačno pronašao pravi cilj. Ako Trump bude mogao preuzeti kontrolu nad sustavom koji se bazira na američkom dolaru, euru i jenu, on će biti u puno povoljnijoj situaciji da pregovara o novoj financijskoj/političkoj arhitekturi s euroazijskim savezom. Njegov režim samo treba zaokružiti još nekoliko oligarha i mogao bi biti u stanju to sprovesti. Na toj fronti nastavlja se stabilan napredak, kažu izvori iz Pentagona.

Jer jedna stvar, vođa broj 2 seks kulta NXIVM, glumica Allison Mack, možda je propjevala da bi izbacila Hollywood i Bronfmane, kažu izvori. Obitelj Bronfman obogatila se prodajom pića Al Caponeu i sada je jedna od glavnih obitelji koje kontroliraju medijske divove poput AOL-Time Warner.

Drugi veliki cionistički medij pod napadom je Disney. ABC-ova Roseanne Barr bila je mučenica kako bi uništila sekundanta [Barack] Obame, Valerie Jarreff i njezinog branitelja direktora Disneya Boba Igera, a njezin otkazani show može uzeti Fox, kažu izvori iz Pentagona. Nadalje, dodaju, Harvey Weinstein i njegov bivši poslodavac Disney i suradnici mogu biti optuženi za kršenje RICO-a zbog vođenja kriminalnog seksualnog poduzeća, jer Trump može čak nacionalizirati tu kulturnu ikonu kako bi zaštitio djecu.

Također, u Washingtonu, Duboka država i cionistički agenti su povijest, jer Ministarstvo obrane preuzima proces čišćenja sigurnosti za cijelu vladu kako bi puštalo samo bijele šešire i patriote, kažu izvori.

Što sve to znači je da vojna vlada koja stoji iza Trumpa učvršćuje svoj položaj kao predstavnika Zapada u pregovorima s euroazijskim savezom. Međutim, Trump mora naučiti da svađanje i lupanje po stolu ne prolazi dobro u Aziji. Kina je jasno obznanila da će se sresti sa SAD-om na pola puta, ali da će se svaki pokušaj Trumpa da se svađa na svoj način u sporazumu obiti u glavu, izdavši izjavu koja djelomično glasi:
„Svi ekonomski i trgovinski ishodi razgovora neće stupiti na snagu ako američka strana nametne bilo kakve trgovinske sankcije, uključujući povećanje carina.


Ipak, svi gore opisani potezi predstavljaju temeljnu promjenu smjera u načinu na koji se vlada upravlja sada kada cionistička apokaliptična noćna mora završava. Čovječanstvo se oslobađa.
 
Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers