Wednesday, June 13, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 11:06:2018
11 juni 2018

De topontmoeting deze week tussen V.S. President Donald Trump en de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong-un werd vooraf gegaan door een getijde golf van publiek en geheim diplomatiek optreden op hoog niveau, omdat dit geen gewone ontmoeting is, zijn meerdere bronnen het over eens. De topontmoeting gaat niet alleen over vredesbesprekingen voor het Koreaanse Schiereiland maar ook over de toekomst van het financiële systeem en dus de toekomst van de wereld, volgens Noord Koreaanse, Pentagon, Illuminatie en andere bronnen.
De openlijke ontmoetingen dit afgelopen weekend waren topontmoetingen van de G7 (nu G6 zo de de facto terugtrekking van de V.S. volgend) en van Westerse leiders en een ontmoeting tussen de Shanghai Cooperation Organization (ook bekend als de Eurazische Alliantie). De geheime ontmoetingen waren de Bilderberg ontmoeting in Italië en ontmoetingen tussen Aziatische koninklijken en vertegenwoordigers van de White Dragon Society (WDS) die plaatsvonden in Japan, volgens bronnen bij Aziatische geheime genootschappen.
De Bilderberg ontmoeting werd geleid door financieel zwendelaar Henry Kissinger en waren ook inclusief, schijnbaar voor de eerste keer, een vertegenwoordiger van het Vaticaan, Kardinaal Pietro Parolin. Boven aan de agenda stond “populisme in Europa
http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2018.html

...wat betekent dat boeren met hooivorken opstaan tegen deze satanische elite in het VK, in Italië, in Hongarije en zo ongeveer overals elders in Europa. Zoals de dingen nu gaan, zal het niet lang duren voor deze kindermoordende massa moordenaars uit hun huizen worden gesleept en opgehangen worden aan de eerste de beste lantaarnpaal, een welbekende voorspelling van George Bush Sr.
In feite, werd vorige week “de Bush cabal gedecimeerd toen zijn top loyalist en Carlyle oprichter Frank Carlucci zijn schepper ontmoette,” zeggen Pentagon bronnen. Ze merken ook op dat “ het verslag van de Inspecteur Generaal van het Departement van Justitie naar buiten komt op 14 juni wanneer het aantal verzegelde aanklachten de 35.000 overschrijdt en het Departement van Justitie 300 aanklagers erbij heeft.” Verder, “werd het augustus reces van de Senaat afgelast dus kunnen de federale rechter van Trump en andere kandidaten worden beëdigd,” merken ze op.
Er werd op 7 juni een boodschap naar de Nederlandse familie die de Bilderberg groep heeft opgericht gestuurd, de dag dat de ontmoeting begon werd de zuster van Koningin Maxima, Ines Zorreguieta, opgehangen gevonden als een boodschap aan alle pedo leden van Koningshuizen,” zeggen Pentagon bronnen. Dit gebeurde terwijl 160 kinderen werden bevrijd uit een kinderhandel operatie in Atlanta, merkten ze op.
https://www.theguardian.com/world/2018/jun/07/dutch-queens-sister-found-dead-at-home-in-buenos-aires
Ook, braken in Engeland rellen uit vanwege de gevangenneming van Tommy Robinson wegens aanklachten over een uitgebreide pedofielen rechtszaak.
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-10/watch-chaos-erupts-tommy-robinson-protest-police-chased-down-street-1000s-rage
Echter, het was Zweden waar de werkelijke actie gezien kon worden. Hier “mobiliseerde de regering zijn garde en reservisten om Moslim vluchtelingen te onderzoeken.” Zeggen Pentagon bronnen. Top V.S. Generaals Joseph Dunford vloog vorige week naar Finland voor een ontmoeting met zijn Russische en Finse collega’s “om de Zweden te helpen met hun Trump moment,” zeggen de bronnen. Oostenrijk schopte ook vorige week een groep Salafisten pseudo Moslims predikanten er uit, radicale predikers die de Turkse President Recep Erdogan zo waarschuwen dat dit zou leiden naar een wereldoorlog”tussen het kruis en de halve maan.”
https://www.timesofisrael.com/erdogan-warns-austria-imam-crackdown-will-lead-to-holy-war/
Natuurlijk meldden de publieke Rothschild dienaren, tijdens de G6 ontmoeting in Canada vorige week, hier niets van in hun persbericht en bazelden ze in plaats daarvan verder over dingen als “gender” (iets wat moeder natuur al heeft uitgezocht aan het begin der tijden).
De G6 maakte het ook duidelijk dat ze de controle over het financiële system van de wereld willen behouden via de frauduleuze “CO2 wereldwijde opwarming” zwendel door te stellen dat “Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Europese unie opnieuw hun sterke toewijding aan de Parijse overeenkomst bevestigen en zo de Parijse overeenkomst implementeren.” Paus Francis maakte het ook vorige week duidelijk wie zijn werkelijke baas was (hint: niet god) door de niet wetenschappelijke fraude te ondersteunen waarvan het werkelijke doel is de financiële controle door de Khazariaanse (Rothschild enz.) bloedlijnen te behouden.
Trump maakte zijn werkelijke gevoelens over de G6 en de EU bekend in een bijeenkomst met Rothschild, slavenpresident, Emmanuel Macron. Macron vertelde hem “Laten we samenwerken, we hebben beiden een China probleem,” en Trump reageerde,”de EU is erger dan China.”
https://www.axios.com/donald-trump-emmanuel-macron-eu-worse-than-china-trade-tariffs-57f53e00-8b5c-4931-9d05-97ee0b510fd5.html?utm_source=twitter&utm_medium=twsocialshare&utm_campaign=organic
Dit leidt naar het verhaal van ingewijden over de topontmoeting tussen Trump en Kim in Singapore deze week, waar het werkelijke onderwerp van discussie het onttronen van de Khazariaanse controleurs van het G6 financiële systeem zal zijn, zijn meerder bronnen het over eens.
Het deel van de Kim/Trump topontmoeting dat betrekking heeft op het financiële systeem betreft de rechten op het eigendom van Manchu (Qing) dynastie goud, dit volgens Manchu erfgenaam Zang Seungshick (張勝植) en een andere lid van het Manchu Koningshuis welke liever anoniem blijft.
Beide bronnen, die zich er niet van bewust waren dat ze gelijktijdig contact opnamen met de WDS verschaften documentatie om te laten zien dat Manchu goud in 1947onder controle werd gebracht van de Rothschild familie in Zwitserland. Ze beweren dat het goud werd verduisterd door de Rothschilds en werd gebruikt om het Marshall Plan te financieren na de Tweede Wereldoorlog. Het goud werd ook gebruikt om de CIA op te richten en het land Israël, beweren ze. Het financiert nog steeds de G6 zeggen ze maar het heeft niet de ontwikkeling van Oost Azië gefinancierd zoals beloofd was. Het goud is verborgen in de bergen achter Basel, Zwitserland en de periode van 70 jaar nadat het verondersteld werd te worden teruggegeven eindigt in juli van dit jaar, beweert Zang.
De bronnen zeggen dat de Chinese President Chiang Kai-shek, de Japanse Keizer Hirohito en de Zuid Koreaanse President Syngman Rhee toen allemaal betrokken waren bij deze zwendel. Voormalige Japanse Eerste minister Kishi Nobuskuke, de grootvader van de huidige Japanse Eerste Minister Shinzo Abe, was ook betrokken bij deze zwendel, zegt hij. “De Rothschilds worden verondersteld bankiers te zijn die het geld van anderen zouden moeten beheren, maar in plaats daarvan verduisteren ze het,” beweert Zang.
Trump werd deze informatie gegeven door Kim toen ze afgelopen november in het geheim een ontmoeting hadden in het Panjunmon vredes dorp aan de Noord en Zuid Koreaanse grens, beweert Zang. Pentagon bronnen hebben eerder verteld aan deze schrijver dat Kim en Trump toen in het geheim een ontmoeting hadden.
Zang zegt dat hij in de gevangenis werd gezet kort na de ontmoeting met deze schrijver in 2016. Hij zegt dat hij alleen werd vrijgelaten omdat President Park Geun-hye, een “Rothschild agent,” afgelopen april gevangen werd gezet,
Ook beweert Zang nu dat Kim Youn-hee (金英姫),die Zang vergezelde om deze schrijver te ontmoeten in 2015, de dochter is van Kim Jong-un’s geëxecuteerde oom Jang Song-thaek en dus een nicht in de eerste lijn is van Kim. Jang werd geëxecuteerd omdat hij voor de Rothschilds werkte, beweert Zang. We waren niet in staat om contact op te nemen met Kim Young-hee (het karakter voor Hee, , betekent prinses) om dit te bevestigen maar we hopen dat ze contact met ons zal opnemen na het lezen van dit artikel.
De Nationale veiligheidsadviseur van de V.S.,John Bolton en V.S. Vice President, Michael Pence zijn ook “Rothschild agenten” die proberen de rechten van de Manchus (Noord Koreanen) op hun goud, te blokkeren. Beweert Zang. Bolton heeft zeker geprobeerd om de topontmoeting te laten ontsporen wat gezien kan worden in deze publieke acties zoals het in het openbaar beweren dat Noord Korea behandeld zou worden als Libië.
Deze beweringen door de Manchus zijn interessant omdat het de G7 landen waren die profiteerden van het Marchall Plan en het zijn zij die, met de uitzondering van het Trump regiem, geprobeerd hebben om de Kim/Trump ontmoeting te laten ontsporen. Het is ook interessant op te merken dat deze landen samen met Paus Francis, zoals hierboven genoemd, de Parijse Overeenkomst ondersteunen als een manier om het financiële systeem onder bloedlijnen controle te houden. Het viel ons op dat Trump de G7 ontmoeting verliet voordat de gesprekken over de Parijse Overeenkomst begonnen.
Oordelend naar de uitdrukkingen, laat de foto via onderstaande link misschien wel Rothschild dienaren zien die opgewonden raken nadat Donald Trump hen documenten liet zien betreffende de Noord Koreaanse (Manchu) rechten op het goud dat uiteindelijk de G7 (nu G6) en Israëlische financiële systemen ondersteunt.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-44426442
Het andere lid van het Manchu koningshuis, wie de publiciteit vermijdt, zal obligaties presenteren aan de V.S. Ambassade van Tokyo, Japan en eisen dat de Federale Reserve Raad zijn verplichtingen zal nakomen door de obligaties in de omloop te brengen, zegt hij. De WDS zal zijn eisen ondersteunen net als Aziatische geheime genootschappen, de Illuminatie en andere machtige groepering dit zullen doen, zeggen bronnen bij de geheime genootschappen. Het doel zal zijn de mensheid te bevrijden door een einde te maken aan de macht die de Khazariaanse maffia over het financiële systeem heeft, zijn de bronnen het over eens. “Dit zal de val van Babylon betekenen, dieven zouden niet de leiding moeten hebben over banken,” was hoe het Manchu (Qing) lid van het Koningshuis het stelde.
V.S. Joden, die nog steeds grondig gehersenspoeld zijn beginnen al wakker te worden nu en zijn het niet eens met de Israëlische Joden over vele belangrijke zaken.
https://apnews.com/ec170f8efeb64169b34f0fed2b432776?utm_campaign=SocialFlow&utm_medium=AP&utm_source=Twitter&__twitter_impression=true&__twitter_impression=true
Ook, de Irakese Joden lijken te hebben uitgedokterd dat Israël een satanische oplichterij zaak is en zijn begonnen met terug te keren naar hun werkelijke vaderland in Mesopotamië, de werkelijke setting van veel van wat er in het Oude Testament wordt beschreven.
https://www.middleeastmonitor.com/20180604-sadr-welcomes-return-of-iraq-jews-from-israel/
Natuurlijk, zal de bevrijding van de Verenigde Staten de sleutel zijn om er zeker van te zijn dat dit allemaal gebeurd. Aan dit front, “zijn de anti-christelijke liberaal Joodse helleveeg Ruth Bader Ginsburg en crypto Jood [satanist] Sonia Sotomayor aangewezen door Trump om te worden verwijderd uit het Hoger Gerechtshof,” merken Pentagon bronnen op.
De Khazariaanse bende zal zich natuurlijk niet overgeven zonder gevecht en zijn recentelijk actief geweest met het “vermoorden” van klokkenluiders. Aan dat front merken de Pentagon bronnen op dat handtas ontwerper Kate Spade (schoonzuster van acteur/komediant David Spade) en beroemde chef Anthony Bourdain werden “vermoord” door ophanging omdat ze op het punt stonden om “pedo netwerken” te onthullen.
In een laatste aantekening, in iets wat niet gerelateerd is aan de rest van dit artikel maar dat niettemin interessant is, er werd vorige weekcontact met ons opgenomen door een NSA klokkenluider die ons vertelde dat het spel Pokemon Go ontwikkeld was door NSA om spelers van spelletjes te veranderen in camera gebruikende spionnen. Het idee is om zeldzame monsters op plaatsen te zetten “waar verdachte mensen uithangen,” of waarvan ze om andere redenen foto’s willen hebben. Dit verklaart de golf van Pokemon Go spelers die beperkt toegangbare gebieden binnen gaan in de hele wereld en daarvan foto’s maken.
http://english.alarabiya.net/en/variety/2016/07/22/The-most-inappropriate-places-Pok-mon-Go-players-have-gone-to.html
https://www.deccanchronicle.com/lifestyle/viral-and-trending/270716/chinese-army-bans-hong-kongs-pokemon-players-from-barracks-1.html
Hieronder het originele verslag over leden van het Manchu koningshuis Zang en Kim wat in het verslag van deze week werd genoemd.
Wekelijks Geopolitiek Nieuws en Analyses 04-05-2015 Chaos in de V.S. wanneer het faillissement van de V.S. Fed Factie doordringt.
Door Benjamin Fulford
De chaos binnen de Verenigde Staten neemt toe als de V.S. Khazariaans gecontroleerde factie van de Federale Reserve Raad verder genegeerd wordt door het grootste deel van de wereld. Als reactie hierop proberen de Khazarianen wanhopig om rassen rellen uit te lokken of anders wapendragende V.S. burgers zo ver te krijgen dat ze vechten tegen de V.S. strijdkrachten en de politie. Tegelijkertijd, ondernemen de V.S. gewapende strijdkrachten en agentschappen acties tegen zowel Israël als hun in de V.S. gevestigde proxies, met als voornaamste personen de Bush/Clinton/Rockefeller misdaad familie.
In waarvan Pentagon bronnen zeggen dat het een directe boodschap was aan de Rockefeller familie, stierf Dave Goldberg, Chief Operating Officier van Facebook vorige week onder mysterieuze omstandigheden op de leeftijd van 47 jaar.
http://www.nytimes.com/2015/05/03/business/dave-goldberg-47-surveymonkey-chief-and-sheryl-sandbergs-husband-dies.html?hpw&rref=obituaries&action=click&pgtype=Homepage&module=well-region&region=bottom-well&WT.nav=bottom-well&_r=1
Facebook is het bezit van de kleinzoon van David Rockefeller Mark Zuckerberg. Pentagon bronnen zeggen dat dit een boodschap was van de gewapende strijdkrachten aan de Silicon Valley oligarchen dat vanaf nu de high tech industrie in Californië onder militaire controle zou verkeren
Om de gespannen machtsstrijd te begrijpen die nu plaatsvindt in de V.S. is het waardevol om eens opnieuw te kijken naar het geheime verhaal achter het verdergaande faillissement van de Gezamenlijke Regering van de V.S. Meer hiervan werd onthuld tijdens een ontmoeting vorige week tussen vertegenwoordigers van de White Dragon Society en leden van de Chinese Koninklijke familie. De leden van de Chinese Koninklijke familie presenteerde gedocumenteerd bewijs dat een verandering zal afdwingen over hoe de geschiedenis van de 20e eeuw is beschreven. De documenten beschrijven geheime overeenkomsten tussen de V.S. Presidenten Franklin Roosevelt en Harry Truman, Chinees Nationalist heerser Chiang Kai-shek en leden van de Koninklijke Manchu familie. De documenten laten zien hoe Roosevelt, Truman en V.S. Staatssecretaris George C. Marshall, in de loop der tijd 20 schepen beladen met Manchu goud in de V.S. ontvingen en hoe ze frauduleus het onbewerkte goud gebruikten om Roosevelt’s New Deal en het Marshall Plan te financieren.
Het goud werd meegenomen naar de V.S. vanaf 1930 met de belofte dat het gebruikt zou worden om de ontwikkeling van Oost Azië te financieren en voor de creatie van een federatie welke inclusief Manchurije, China, Korea en Japan zouden zijn, zeiden de Koninklijke familie bronnen. De Amerikanen gaven de Manchurijnen ook drukplaten om ze de gelegenheid te geven om V.S. dollars te drukken.
De twee huidige erfgenamen van het Manchu goud zijn Kim Young-hee (金英姫) en Zang Seunghshick (張勝植). Ze beweren dat er talrijke pogingen zijn geweest om ze te vermoorden en te vervangen met dubbelgangers, dus als een veiligheidsmaatregel hebben ze gevraagd dat hun foto’s worden gepubliceerd zoals te zien is hieronder:
Foto’s van hun oren zijn ook genomen als extra voorzorgsmaatregel.
De reden dat deze twee mensen beweren dat ze worden achtervolgd is dat ze de wettige rechten bezitten op het goud met een waarde van $30 biljoen.
Wat er gebeurt, is dat op het hoogste niveau van de globale financiën, papier en getallen geschreven in bank computers niet worden geaccepteerd als valuta. De eigenaren van de V.S. tak van de Federale Reserve Raad (Bush/Clinton/Rockefeller, enz.) wordt gevraagd om hun schulden aan de rest van de wereld te betalen in goud. Daarom proberen ze wanhopig om een frauduleuze claim op te zetten op het Manchu goud dat ze jaren geleden hebben gestolen (en sinds dien al lang op hebben gebruikt). Ze zullen het niet krijgen omdat de hele wereld ziek en moe is van hun criminele fratsen.
In feite, werpt het kijken door een gouden lens een nieuw licht op vele recente historische gebeurtenissen. Ten eerste, de Lehman shock van 2008 kwam omdat de gezamenlijke regering van de Verenigde Staten niet in staat was een goud betaling te doen die ze verschuldigd waren. Dat leidde naar een tijdelijk afsnijden van de V.S. handel. De V.S. gezamenlijke regering slaagde er toen in om een grote som goud te lenen van de Ming Dynastie factie in Azië onder de belofte dat Barack Obama president zou worden en dat de V.S. zichzelf zou hervormen.
Nadat de acties van Obama lieten zien dat hij niet beter was dan George Bush Jr., droogde het Ming goud op. De V.S. cabal zette sinds toen gebeurtenissen in scene die allemaal als doel hadden om goud en financiën te verkrijgen. De red shirt beweging in Thailand, bijvoorbeeld, was in werkelijkheid gericht op het verkrijgen van het beheer over de enorme hoeveelheid historisch Koninklijk Thais goud. De “Arabische lente” in Tunesië en andere Arabische landen hadden ook als doelwit de goudvoorraden die deze landen bezaten. De invasie in Mali was erop gericht om goudmijnen daar te verkrijgen. De tsunami en aardbeving aanvallen op Haïti waren er ook op gericht om de rechten op goudmijnen daar te verkrijgen. De invasie van Libië was een niet succesvolle poging om het goud van Kolonel Muammar Khadaffi te stelen. De tsunami op 11 maart 2011 en aardbeving aanval op Japan was er ook op gericht het Japanse Keizerlijke goud te verkrijgen.
Dus de caballisten jagen nu wanhopig leden van koningshuizen op met claims op historisch goud. De reden dat het Obama regiem zich plotseling sterk inlikte bij Iran is dat de Perzische historische goudvoorraad meer dan $46 biljard waard is, volgens de huidige erfgenaam van de Perzische troon. De Iraniërs hebben gereageerd op dit hielenlikken door de V.S. openlijk de schuld te geven van 9/11 en met het vertellen van vele andere waarheden. In ieder geval, hebben de erfgenamen van het Perzische fortuin het duidelijk gemaakt dat de V.S. caballisten nooit de hand kunnen leggen op hun goud.
Een recente nieuwe indicatie van de wereldwijde boycot tegen de op de Khazariaanse caballisten gebaseerde V.S., was het verslag van de National Association of Credit Managers dat meldde dat succesvolle V.S. leen aanvragen sinds het einde van maart met meer dan 40% jaar op jaar omlaag vielen. De val was bijna totaal te wijten aan het stoppen van handelskredieten, volgens de association. De regering van de V.S. dwong later “een herziening” van deze afschuwelijke waarheid.
http://www.zerohedge.com/news/2015-05-02/did-tap-shoulder-prevent-us-economy-sliding-recession
Echter, het feit dat meer dan 6000 V.S. kleinhandel winkels zijn gesloten laat zien hoe de gezamenlijke regering van de V.S. en hun Amerikaanse schuldenslaven niet langer meer geld kunnen lenen om snuisterijen te kopen van de rest van de wereld. Meer bewijs van een groter dan Lehman V.S. economische instorting kan hier worden gevonden.
http://www.zerohedge.com/news/2015-05-01/we-just-broke-2008s-record-fastest-economic-unraveling
Dat is waarom ingehuurde bendes worden betaald met Fed nepgeld om te proberen rassen oorlogen te beginnen in Ferguson, Baltimore, Seattle en elders. De Feds hopen de onrust te gebruiken om een burgeroorlog te starten met de bedoeling de aandacht af te leiden van hun eigen problemen.
Er was ook een grote aanval op het Internet om door de cabal gecontroleerde websites te gebruiken om “Jad Helm” een psychologische oorlogsvoeringoperatie tegen het Amerikaanse volk en het V.S. leger te starten. Er was verder wat een poging lijkt te zijn om wat geloofwaardigheid te geven aan breed in diskrediet gebrachte oppositie blogs en radio shows door middel van wat waarschijnlijk moordaanslagen zijn geweest tegen twee van hen: Stew Webb en Jeff Rense.
http://beforeitsnews.com/alternative/2015/04/attempted-murder-of-two-radio-show-hosts-within-24-hours-alternative-media-strikes-back-3146208.html
Net voor de kennelijke aanval op Webb, nam iemand contact op met deze schrijver en vertelde me dat Webb (waarvan ik nog nooit had gehoord) me belasterde door me een “valse informatie agent” te noemen. Mijn reactie was het Arabische spreekwoord “de honden blaffen maar de karavaan gaat voort” Echter hierop terugkijkend lijkt het nu een poging te zijn geweest om me iets vijandigs te laten zeggen over Webb net voor de “aanval” op hem. Jeff Rense heeft zichzelf ook in grote mate in diskrediet gebracht met alle nonsens die hij uitspuugde over Fukushima. Echter, ik probeerde contact met hem op te nemen om bevestigd te krijgen of hij werkelijk was aangevallen maar het enige wat ik ontdekte was dat ik niet langer was toegestaan om hem een email te sturen. Ik begrijp, gebaseerd op veel verschillend bewijs, dat Rense een front is voor de Bush familie en dat, totdat ik iets anders van hem hoor, dit de lijn is die ik ga volgen. Niettemin, als een journalist die vele collega’s heeft die vermoord zijn en die persoonlijk meerdere moordaanslagen heeft overleefd, kun je er zeker van zijn dat ik er zeer sterk tegen de moord op journalisten en zelfs propagandisten ben.
Deze twee “moordaanslagen” kwamen tussen twee haakjes ongeveer op dezelfde tijd als een geplande belangrijke V.S. radio uitzending door mij in de show “Caravan to Midnight” die op het laatste moment werd afgelast vanwege een “belangrijke server aanval.”
In ieder geval zijn deze steeds klunsigere pogingen door de cabal agenten om rassenrellen te beginnen, aanvallen op het leger te promoten en verwarring te verspreiden in de alternatieve media, allemaal tekenen van wanhoop.
De wanhoop wordt steeds tastbaarder nu wegens wat er zojuist gebeurde in Saudi Arabië, een van de laatste bronnen van geld van de Khazariaanse facties. Het Pentagon en de Iraniërs dwongen de Saudische Koning Salman om Kroonprins Muqrin en Saudische Al Faisal (wie de Saudische minister van buitenlandse zaken is geweest in de afgelopen 40 jaar) te ontslaan. Ze werden ontslagen om de Bush invloeden te verwijderen uit het Saudische regiem en om een einde af te dwingen aan de aanvallen op Jemen, zeggen Pentagon bronnen. De Pentagon bronnen zeggen dat ze nog steeds serieus nadenken over een bontgenootschap met de Jemense Houthis om zo een volledige verandering van regiem in Saudi Arabië uit te voeren.

Het andere cabal slavenregiem dat in de problemen verkeerd, is Eerste Minister Shinzo Abe’s regering in Japan. Zoals voorspeld, las Abe vorige week een vernederende toespraak voor tegenover het Congres en Senaat van de V.S. waarin duidelijk werd dat hij geen Japanse Eerste Minister was maar een door de V.S. cabal betaalde acteur die een script voorlas. Het leger van de V.S. moet opschieten en zijn acties in Japan verbeteren of anders zullen ze het regiem daar verliezen aan de Chinezen. Het Pentagon weet met wie ze contact moeten opnemen om dit te voorkomen.
Vertaling: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers