Wednesday, June 20, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 18:06:2018
18 juni 2018

Weer opnieuw ziet de wereld een lange hete zomer van ontevredenheid tegemoet met de belangrijkste actie die dit jaar waarschijnlijk plaatsvindt in Europa en Oost Azië. De EU zal waarschijnlijk een verandering van regiem ervaren dankzij de populaire woede welke warm weer met zich meebrengt in weer een andere enorme golf van vooral mannelijke Moslim immigranten. In het verre Oosten heeft de topontmoeting tussen V.S. President Donald Trump en de Noord Koreaanse sterke man Kim Jong–un geleid naar het serieus plannen van een Mantsjoerijns Rijk dat zich uitstrekt van Mongolië naar het Noorden van China naar Korea en naar Japan volgens meerdere onafhankelijke bronnen, inclusief de CIA en de Japanse militaire geheime dienst.
Laten we beginnen met de situatie in Europa waar regeringen in Oostenrijk, Italië, Zweden en elders wakker worden voor het feit dat de zogenaamde vluchtelingencrisis eigenlijk een Moslim invasie is. Dit is niet overdreven, sinds meer dan 60% van de ruwweg miljoen vluchtelingen die sinds 2013 in Europa zijn gearriveerd mannen zijn. Anders gezegd, een leger van drie miljoen moslim mannen met de leeftijd van een soldaat zijn Europa binnen gevallen op een heimelijke manier.
https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis

Dit is ook geen willekeurig voorval. De “vluchtelingen” krijgen valse papieren; bijvoorbeeld, Afghaanse en Pakistaanse mannen wordt reis vergoedingen en toeslagen gegeven en ook Syrische paspoorten door de P2 Vrijmetselaars, door zichzelf aangewezen sociale ingenieurs die achter deze crisis zitten. Zoals we eerder hebben gezegd, werd ons verteld toen we een paar jaar geleden een bezoek brachten aan de P2 in Italië dat het hun plan was om de Islam en christendom tegen elkaar te laten vechten met de bedoeling de twee te laten samensmelten tot een enkele wereldreligie die door hen zal worden gecontroleerd.
Dit is de achtergrond voor een serie nieuwsgebeurtenissen die vorige week naar voren kwamen terwijl het warme weer serieus begon. Ten eerste hebben we de nieuwe Italiaanse regering die een woordenoorlog begint met Frankrijk nadat ze heeft besloten om boten gevuld met vluchtelingen toe te staan.
https://www.yahoo.com/news/italy-france-tensions-spiral-over-rejected-migrant-ship-133857517.html
Dan hebben we de regering van Oostenrijk die imams er uit schopt en zijn grenspolitie mobiliseert terwijl een golf van 80.000 migranten de grens nadert.
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-14/situation-critical-austria-conducts-border-defense-drills-expected-wave-80000
Net zoals we vorige week al zeiden, heeft Zweden zijn Thuis Garde voor de eerste keer in 40 jaar gemobiliseerd om met de wetteloze verboden regeringszones die binnen Zweden werden gecreëerd door deze vooral Moslim mannen, af te rekenen.
https://www.rt.com/news/428953-sweden-home-guard-drills/
De crisis zal waarschijnlijk de twee regiems omver werpen—die van Frankrijk en die van Duitsland— die nog steeds verder gaan met plannen om de binnenstroom van vluchtelingen te vergroten. Leden van pro-“vluchtelingen” de regering van de Duitse Kanselier Angela Merkel zeggen nu dat ze vervangen zal worden “binnen een week” vanwege haar vluchtelingen standpunt.
https://www.express.co.uk/news/world/975166/Angela-Merkel-Germany-Bundestag-EU-migration-crisis-Kai-Whittaker
De situatie wordt verwacht tot een hoogtepunt te komen tijdens de NATO bijeenkomst welke op 11 juli 2018 gepland staat.
https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_155085.htm
De Russische President Vladimir Poetin zal de V.S. President Donald Trump rond die tijd ontmoeten, volgens bronnen bij de Russische regering. Dit is duidelijk verbonden met de ontmoeting in Finland op 10 juni tussen de V.S. Generaal Joseph Dunford en de Russische leider van het Generale Legerkorps, Gen. Valery Geerasimov, waar ze de “Europese veiligheidszaken” bespraken; "Syrië [Israël]” en andere zaken.
https://www.militarytimes.com/flashpoints/2018/06/10/top-us-general-and-russian-counterpart-hold-talks-in-finland/
Iemand die “is ingewijd” en die direct betrokken is bij de onderhandelingen tussen Kim Jong-un, [Chinees President] Xi Jinping, Vladimir Poetin en Donald Trump zei: “Let goed op Vladimir Poetin tijdens de Wereld Cup, vooral zijn schaak zet net nadat de Spelen eindigen op 15 juli. Een Gebeurtenis die gepland staat om plaats te vinden zal de geografie rondom de Krim veranderen. Wat al tussen Xi Jinping, Kim Jong-un en Donald Trump is overeengekomen zal nu hun regeringen worden toegestaan erbij betrokken te raken.”
Als Poetin en de mensen achter hem serieus zijn, is het zeer waarschijnlijk dat ze formeel de Russisch sprekende delen van Oost Oekraïne zullen annexeren.
Deze actie zal misschien ook gepaard gaan met een verandering in de rest van de Oekraïne, terwijl het illegale Khazariaanse Nazi regiem daar wordt verwijderd, zeggen Russische FSB bronnen.
De Russen dwingen misschien ook de andere Khazariaanse schurken regimes, dat in Israël, om ofwel hun satan aanbiddende dictator Benjamin Netanyahu te verwijderen of om anders een volledige Russische/Iranese/Turkse invasie tegemoet te zien. Het is in deze context dat we jullie er aan herinneren dat de NATO al heeft gezegd dat ze Israël niet zullen verdedigen. De Joden en andere mensen die in Israël wonen zullen worden bevrijd en beschermd als gevolg van zo een actie.
Laten we onze aandacht richten op de situatie in Oost Azië. Hier zien we een actieve planning voor het doen herleven van Mantsjoerije of van een Mongoolse staat die geleid wordt vanuit Mongolië tot aan Noordoost China en Korea en Japan, volgens de erfgenamen van de Qing (Mantsjoerijnse) dynastie, leden van het kabinet van Eerste Minister Shinzo Abe, CIA bronnen en anderen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Manchuria#/media/File:Manchuria.png
Dit is niet zo ver gezocht als het misschien op het eerste gezicht lijkt. Dit is hoe een in Azië gevestigde CIA bron de gematigde versie van het plan beschrijft: “Het gaat allemaal over energie. Een pijpleiding voor natuurlijk gas zal aangelegd worden door de Korea’s beginnend aan de Russische kant en door Vladivostok. Noord Korea zal het Zwitserland worden van het Oosten. Gesprekken vinden nu plaats om te zien of Japan ook een ontvanger van het natuurlijke gas zal zijn.” Het resultaat, zei hij, is dat “Pjongjang het nieuwe Singapore zal worden.”
Een lid van het Abe kabinet bevestigde dat onderhandelingen plaatsvinden tussen Japan en Noord Korea en dat de opleving van Mantsjoerije een onderdeel was van deze gesprekken.
Herinner je nu dat toen Xi Jinping een ontmoeting met Trump had in Mar-a-Lago op 6 april 2017, hij het duidelijk maakte aan Trump dat China beperkte macht had over Noord Korea. Wat hij werkelijk bedoelde was dat het etnische-Mongools-gedomineerde Noordelijke Chinese leger district de facto grotendeels autonoom was. Dat is waarom, zelfs hoewel Xi, op verzoek van Trump, later sancties aankondigde tegen Noord Korea, deze niet werden uitgevoerd op grond niveau.
Leden van het Mantsjoerijnse koningshuis, staan er op hun beurt op dat de G7 het Marshall Plan financiert met goud dat van hen werd gestolen. Als de Amerikanen en de Russen het met hen eens zijn, dan zal plotseling de controle over veel van het geld dat hielp de G7 te ontwikkelen, en later China, in handen vallen van wat we een Mongools/Russische/V.S. militaire alliantie noemen.
Dit zou de werkelijke reden kunnen zijn waarom de andere G6 landen met koud water gooien naar de Noord Koreaanse/V.S. ontmoeting en hun nieuw gevonden vriendschap. Dat is waarom het interessant zal zijn om te zien wat Poetin en Trump de Khazariaans gecontroleerde rest van de NATO vertellen in juli.
Ook, werd er vorige week een nieuws onderwerp uitgegeven om de bewering van deze schrijver dat de nucleaire wapens van Noord Korea in werkelijkheid Japanse nucleaire wapens zijn, te ondersteunen. Er was een aankondiging door de Japanse regering na de Kim/Trump ontmoeting dat hij zijn plutonium voorraad zal verminderen dankzij V.S. druk.
http://www.asahi.com/ajw/articles/AJ201806170027.html
Het maken van plutonium is het meest moeilijke obstakel voor het maken van nucleaire wapens en als je dit bezit dan bezit je eigenlijk nucleaire wapens. Bijvoorbeeld, als je 10 kilo plutonium boven af een ladder gooit naar 10 andere kilo’s plutonium, dan krijg je een nucleaire explosie. Japan heeft genoeg plutonium om 6000 nucleaire wapens te maken en ook heeft het raketten die overal in de wereld iets kunnen raken. Zoals President Boris Yeltsin ooit opmerkte, had Japan de gewoonte om wereldleiders te vertellen dat het een nucleaire macht was zelfs al behield het een niet nucleair publiek standpunt.
https://www.independent.co.uk/life-style/is-boris-bonkers-1288803.html
Dus, zoals dit nieuwsonderwerp aangeeft, Noord Korea vragen om zijn nucleaire wapens weg te doen, blijkt te betekenen Japan te vragen om zijn nucleaire wapens weg te doen.
Een ander teken dat deze V.S./Russische/Mongoolse (Japan, Korea enz.) alliantie aan het verschijnen is, is dat voor het eerst sinds 1916 een lid van de Japanse Koninklijke familie een bezoek brengt aan Rusland. Deze dingen gebeuren niet toevallig.
https://english.kyodonews.net/news/2018/06/74ec1e55f368-japan-sends-imperial-family-member-to-russia-for-1st-visit-in-century.html
Een ander stukje van de puzzel is dit nieuwsonderwerp over de Koning van Thailand die aankondigt dat hij de controle over de Thaise Koninklijke bezittingen overneemt.
https://sputniknews.com/asia/201806171065481015-Thai-king-Makes-royal-Assets-Taxable/
Hier is hoe een CIA bron in Azië de actie uitlegde: ”De koning trekt zich terug van de Junta. Hij weet dat ze worden gecontroleerd door de Khazariaanse Zionistische cabal. Het getal van $30 biljoen is extreem behoudend. Het is 10 keer meer wanneer je de Royal Thai Gold bezittingen erbij voegt.” Met andere woorden, het is zeer waarschijnlijk dat het legendarische Thaise goud zal worden toegevoegd aan het Qing (Mantsjoerijnse) goud in een actie om de controle over het wereldwijde financiële systeem af te nemen van de Khazariaanse bende.
Het is binnen deze context dat we moeten kijken naar de verklaring van Trump over een handelsoorlog tegen de EU en China. Pentagon bronnen zeggen dat de actie is gericht op een herstart van het naoorlogse financiële systeem en het uit de controle van de Khazariaanse bende te halen.
Verder, gaat de verwijdering van de Khazariaanse bende uit de machtniveaus in de V.S. verder. Het grootste nieuws, genegeerd door de Khazariaans gecontroleerde gezamenlijke propaganda media, was een aankondiging door het Departement van Justitie op 11 juni (6/11) dat meer dan 2300 pedofielen werden gearresteerd.
https://www.justice.gov/opa/pr/more-2300-suspected-online-child-sex-offenders-arrested-during-operation-broken-heart
Ook, is AT&T toegestaan om Time Warner over te nemen, wat volgens Pentagon bronnen betekent dat CNN gedwongen zal worden met het stoppen van zijn schaamteloze propaganda en dat ze moeten beginnen met verslaan van werkelijk nieuws.
In een laatste aantekening deze week, hoewel we over het algemeen markt commentaar vermijden, we zouden willen dat jullie aandacht naar het volgende nieuwsonderwerp ging:
http://www.hurriyetdailynews.com/500-sheep-die-in-mass-suicide-jump-in-eastern-turkey-133225#photo-5

Bedenk dat “de tendens is je vriend” (= volg het schaap voor je) alleen werkt totdat de hele kudde een klip afloopt. Zeg niet dat je niet was gewaarschuwd.
Vertaling: LiaKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers