CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 13, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 11:06:2018





Summit Kim/Trump, Rothschildi i financijski rat su povezani




11. lipnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Ovotjednom susretu između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-Una prethodio je plimni val visoke razine javne i tajne diplomacije, jer to nije obični  sastanak, slaže se više izvora. Na summitu se neće raspravljati samo o miru na korejskom poluotoku, nego i o budućnosti financijskog sustava, a time i budućnosti svijeta, prema sjevernokorejskim, Pentagonovim, iluminatskim i drugim izvorima.

Javni sastanci ovog proteklog vikenda bili su G7 (sada G6 nakon de facto povlačenja SAD-a) sastanak zapadnih čelnika i sastanak na vrhu Šangajske organizacije za suradnju (npr. Euroazijski savez). Tajni sastanci bili su Bilderberški sastanak u Italiji, te sastanci između azijskih kraljeva i predstavnika Društva Bijelog Zmaja (White Dragon Society = WDS) održani u Japanu, prema izvorima azijskih tajnih društava.

Susretom Bilderberg predsjedao je visoki financijski prevarant Henry Kissinger, a uključen je, po prvi put, predstavnik Vatikana, kardinal Pietro Parolin. Glavni na dnevnom redu bio je "populizam u Europi"



... što znači seljaci s vilama koji se dižu protiv ove sotonske elite u Velikoj Britaniji, Italiji, Mađarskoj i poprilično svugdje drugdje u Europi. Dok se stvari događaju, neće proći dugo prije nego što se te masovne ubojice djece izvuku iz njihovih kuća i objese na najbliži rasvjetni stup, kao što je poznato da je tako George Bush stariji predvidio.

Zapravo, prošlog je tjedna "Bushova kabala bila desetkovana jer se njezin glavni lojalist i osnivač Carlylea, Frank Carlucci, sastao s njegovim tvorcem", kažu izvori iz Pentagona. Oni također napominju da "Izvještaj glavnog inspektora Ministarstva pravosuđa izlazi 14. lipnja jer je broj zapečaćenih optužnica veći od 35.000 pa je Ministarstvo pravosuđa dodalo 300 tužitelja." Nadalje, "godišnji odmor Senata u kolovozu otkazan je tako da Trumpovi savezni suci i drugi kandidati mogu biti potvrđeni", napominju oni.

Poruka kraljevskoj obitelji - utemeljiteljima Bilderberga poslana dana 7. lipnja, na dan kada je susret započeo, kada je sestra kraljice Maxime, Ines Zorreguieta, "pronađena u Argentini obješena u poruci pedofilskoj kraljevskoj obitelji", kažu izvori iz Pentagona. To se dogodilo kad je 160 djece oslobođeno u operaciji protiv krijumčarenja djece u Atlanti, napomenuli su.


Također, u Engleskoj su izbili nemiri zbog zatvaranja Tommyja Robinsona zbog optužbi za izvješćivanje o velikom suđenju pedofilima.


Međutim, Švedska je mjesto gdje se mogla vidjeti stvarna akcija. Ovdje je vlada "mobilizirala svoje pričuvne snage i rezerviste da počiste muslimanske izbjeglice", kažu izvori iz Pentagona. Glavni američki general Joseph Dunford prošlog je tjedna otputovao u Finsku kako bi upoznao svoje ruske i finske kolege "da pomognu Šveđanima u njihovom Trump trenutku", kažu izvori. Austrija je prošlog tjedna također izbacila skupinu pseudomuslimanskih radikalnih propovjednika Salafista, potaknuvši turskog predsjednika Recepa Erdogana da upozori kako će to dovesti svijet do "rata između križa i polumjeseca".


Naravno, Rothschildove javne sluge koje su se prošlog tjedna okupile na sastanku G6 u Kanadi, nisu spomenule ništa od ovoga u svom priopćenju, i umjesto toga razglabali su o stvarima poput "spola" (nešto što je majka priroda već shvatila u zoru vremena).

G6 je također jasno dao do znanja da žele zadržati kontrolu nad svjetskim financijskim sustavom putem lažne "CO2 uzrokuje globalno zatopljenje" prijevare navodeći da "Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Ujedinjeno Kraljevstvo i Europska unija potvrđuju njihovo snažno opredjeljenje za primjenu Pariškog sporazuma. "Papa Francis također je prošli tjedan jasno iznio da je njegov pravi šef bio (sugestija: ne Bog) podupirući tu neznanstvenu prijevaru čiji je realni cilj održati financijsku kontrolu kazarske (Rothschild itd.) loze.

Trump je iskazao svoje istinske osjećaje o G6 i EU na sastanku s predsjednikom Emmanualom Macronom, Rothschildovim robom: Macron mu je rekao: "Radimo zajedno, oboje imamo problem s Kinom", a Trump je odgovorio: "EU je gora od Kine.”


To vodi do unutarnje priče o sastanku na summitu između Truma i Kima u Singapuru ovog tjedna, gdje će stvarna tema rasprave biti uklanjanje kazarskih G6 kontrolora financijskog sustava, slaže se više izvora.

Dio Kim/Trump summita koji uključuje financijski sustav odnosi se na prava vlasništva nad zlatom dinastije Manchu (Qing), prema Manchu nasljedniku Zangu Seungshicku (張勝 ) i još jednom Manchu kralju koji više ne želi ostati anoniman.

Oba izvora, koji nisu bili svjesni da istodobno kontaktiraju WDS, pružili su dokumentaciju da pokažu da je Manchu zlato stavljeno pod kontrolu obitelji Rothschild u Švicarskoj 1947. godine. Oni tvrde da je zlato otuđeno od strane Rothschilda i s njim se financirao Marshallov plan nakon Drugog svjetskog rata. Sa zlatom se financiralo i osnivanje CIA-e i države Izrael, tvrde oni.  S njim se još uvijek financira G6, kažu, ali se nije financirao razvoj istočne Azije kao što je obećano. Zlato je skriveno u planinama iza Basela, u Švicarskoj, a 70-godišnje razdoblje nakon kojega ga je trebalo vratiti završava u srpnju ove godine, tvrdi Zang.

Izvori kažu da su tada kineski predsjednik Chiang Kai-shek, japanski car Hirohito i južnokorejski predsjednik Syngman Rhee bili uključeni u ovu shemu. Bivši japanski premijer Kishi Nobusuke, djed sadašnjeg japanskog premijera Shinzo Abea, također je bio u ovoj shemi, tvrdi Zang. Sadašnji Rothschildov menadžer ovih otuđenih sredstava u Japanu je ministar financija Taro Aso, kaže on. "Rothschildi bi trebali biti bankari koji bi trebali upravljati s novcem drugih ljudi, a umjesto toga su ga zloupotrijebili", tvrdi Zang.

Kim je ove informacije dao Trumpu kad su se sastali u tajnosti u mirnom selu Panjunmon na granici Sjeverne i Južne Koreje prošlog studenog, tvrdi Zang. Izvori iz Pentagona prethodno su rekli ovom piscu da su se Kim i Trump tada sastajali u tajnosti.

Zang kaže da je zatvoren u Južnoj Koreji nedugo nakon sastanka s ovim piscem 2015. godine. On kaže da je pušten samo zato što je predsjednik Park Geun-hye, "agent Rothschilda", ovog travnja završio u zatvoru.

Također, Zang sada tvrdi da Kim Young-hee (  ) došla sa Zangom kako bi upoznala ovog pisca 2015. godine,

00

je kći Kim Jong-unovog pogubljenog ujaka Jang Song-thaeka i time je prva rođakinja Kima. Jang je pogubljen jer je radio za Rothschilde, tvrdi Zang. Nismo bili u mogućnosti kontaktirati Kim Young-hee (znak Hee  znači princezu) da to potvrdimo, ali se nadamo da će nas kontaktirati kad pročita ovaj članak.

Američki savjetnik za nacionalnu sigurnost John Bolton i američki potpredsjednik Michael Pence također su "Rothschildovi agenti" koji pokušavaju blokirati prava Manchusovih (Sjeverno-Korejaca) na njihovo zlato, tvrdi Zang. Sigurno je da se Bolton jako trudi da skrene summit, kao što se može vidjeti po njegovim javnim akcijama poput tvrdnji da će se prema Sjevernoj Koreji postupati kao prema Libiji.

Ove tvrdnje Manchus-a su zanimljive po tome što su zemlje G7 iskoristile Marshallov plan, a one su, s iznimkom Trumpovog režima, pokušavale skrenuti Kim/Trump summit. Također je zanimljivo napomenuti da ove zemlje, zajedno s papom Franjom, kao što je gore spomenuto, podupiru Pariški sporazum kao način održavanja financijskog sustava pod nadzorom krvnih loza. Trump, napomenimo, napustio je sastanak G7 prije početka rasprave o Pariškom sporazumu.

Sudeći po izrazima, fotografija na ovom linku možda dobro pokazuje da su Rothschildove sluge iznenađene nakon što im je Donald Trump pokazao dokumente koji tvrde da su sjevernokorejsko (Manchu) pravo na zlato koje je u konačnici potporae G7 (sada G6) i izraelskog financijskog sustava.


Druga Manchu kraljevska obitelj, koja izbjegava publicitet, predstavit će obveznice američkom veleposlanstvu u Tokiju u Japanu i zatražiti da Odbor Federalnih Rezervi poštuje svoje obveze unovčavanjem obveznica, kaže on. WDS će poduprijeti svoje tvrdnje, kao i azijska tajna društva, iluminati i druge moćne skupine, kažu izvori tajnih društava. Cilj će biti osloboditi čovječanstvo okončanjem stiska kazarske mafije nad financijskim sustavom, slažu se izvori. "To će biti pad Babilona, budući da lopovi ne bi trebali biti zaduženi za banke", kako je rekla Manchu (Qing) kraljevska obitelj.

Već, američki Židovi, iako još uvijek temeljito ispranih mozgova, počinju se buditi i sada se ne slažu s izraelskim Židovima o mnogim ključnim pitanjima.


Također, čini se da su irački Židovi shvatili da je Izrael sotonski posao i da su se počeli vraćati svojoj pravoj domovini u Mezopotamiji, istinskom mjestu koje je u Starom zavjetu.


Naravno, dovršenje oslobođenja Sjedinjenih Država bit će ključno kako bi se osiguralo da se sve to dogodi. Na toj fronti "anti-kršćanska liberalna židovska vještica Ruth Bader Ginsburg (zloglasna RBG) i kripto-Židovka [sotonistička] Sonia Sotomayor ... Trumpova su meta za uklanjanje iz Vrhovnog suda", napominju izvori iz Pentagona.

Kazarska mafija, naravno, neće odustati od borbe i nedavno aktivno "samoubija" zviždače. Na toj fronti izvori iz Pentagona napominju da su dizajnerica ručne torbe Kate Spade (šogorica glumca komičara Davida Spadea) i slavni kuhar Anthony Bourdain "izvršili samoubojstvo" vješanjem jer su namjeravali izložiti "pedofilske prstene".

I na kraju, u nečemu nepovezanim s ostatkom ovog članka ali ipak zanimljivim, kontaktirao nas je prošli tjedan NSA zviždač koji nam je rekao da je igra Pokemon Go razvijena od strane NSA-e da pretvore igrače u špijune koji upravljaju kamerama. Ideja je staviti rijetka čudovišta na mjesta "gdje se sumnjivi ljudi druže", ili gdje iz drugih razloga trebaju fotografije. Ovo objašnjava nalet Pokemon Go igrača koji ulaze u zabranjena područja diljem svijeta i fotografiraju.



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers