CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, June 20, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 18:06:2018



Ponovno rođenje Mandžurije je zacrtano dok se Europa suočava s ljetom nezadovoljstva


18. lipnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Još jednom svijet se suočava s dugim vrućim ljetom nezadovoljstva, s tim da će to vjerojatno ove godine biti u Europi i istočnoj Aziji. EU će vjerojatno doživjeti promjenu režima zbog bijesa naroda jer toplo vrijeme donosi još jedan veliki val uglavnom muslimanskih emigranata. Na dalekom istoku, sastanak na vrhu između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-una doveo je do ozbiljnih planova da se oživi Mandžursko carstvo koje se proteže od Moldavije do sjeverne Kine, Koreje i do Japana, prema više nezavisnih izvora, uključujući CIA-u i japanske vojne obavještajne službe.

Počnimo sa situacijom u Europi, gdje se vlade u Austriji, Italiji, Švedskoj i drugdje bude na činjenicu da je tzv. Izbjeglička kriza zapravo muslimanska invazija. To nije pretjerivanje, jer više od 60% od oko pet milijuna izbjeglica pristiglih u Europu od 2013. godine su muškarci. Rečeno na drugi način, vojska od tri milijuna vojno sposobnih muslimana upala je u Europu kradomice. Ove statistike dolaze iz Eurostata putem Wikipedije.


Ovo nije samo slučajna pojava. Ove izbjeglice dobile su lažne papire na primjer, afganistanski i pakistanski muškarci dobili su putne troškove i naknade, kao i lažne sirijske putovnice od strane samozvanih socijalnih inženjera P2 masonske lože koji stoje iza krize. Kao što smo već spomenuli ranije, rečeno nam je kad smo posjetili P2 u Italiji prije pet godina da je njihov plan bio da se prisile islam i kršćanstvo na međusobnu borbu tako da se te dvije religije spoje u jednu koju bi oni kontrolirali.

Ovo je pozadina niza vijesti o događajima koji su se pojavili prošlog tjedna, jer vruće vrijeme ozbiljno počinje. Prije svega, imamo novu talijansku vladu koja ulazi u rat riječi s Francuskom nakon što je odlučila prestati prihvaćati brodove s izbjeglicama.


Onda imamo austrijsku vladu koja izbacuje imame i mobilizira svoju graničnu policiju jer se val od 80.000 migranata približava granici.


Također, kao što smo prošlog tjedna spomenuli, Švedska je mobilizirala svoju domaću gardu po prvi put u 40 godina kako bi se pozabavila s vladavinom bezakonja u ne-ulazi zonama stvorenim unutar Švedske od strane ovih uglavnom muslimanskih ljudi.


Kriza će vjerojatno svrgnuti dva režima Francuski i Njemački koji još uvijek nastavljaju s planovima za povećanje priljeva izbjeglica. Članovi pro-izbjegličke vlade njemačke kancelarke Angele Merkel sada kažu kako će ona biti smijenjena u roku od tjedan dana zbog njenog stajališta o izbjeglicama.


Očekuje se da će situacija doći do vrhunca na summitu NATO-a zakazanom za 11. i 12. srpnja 2018. godine.


Ruski predsjednik Vladimir Putin sastat će se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom negdje u to vrijeme, prema ruskim vladinim izvorima. To je definitivno povezano sa sastankom u Finskoj od 10. lipnja između visokog američkog generala Josepha Dunforda i ruskog načelnika Glavnog stožera vojske Valerija Gerasimova, gdje su diskutirali o Europskim pitanjima sigurnosti, Siriji [Izraelu], i drugim pitanjima.


Netko „dobro upućen i koji je izravno uključen u pregovore između Kim Jong-una, [kineskog predsjednika] Xi Jinpinga, Vladimira Putina, i Donalda Trumpa, rekao je: „Pažljivo gledajte Vladimira Putina za vrijeme Svjetskog kupa, posebno njegov šahovski potez odmah nakon što igre završe 15. srpnja. Planirano je da se dogodi događaj koji će promijeniti geografiju oko Krima. Kao što je već dogovoreno, Xi Jinping, Kim Jong-un i Donald Trump neće dopustiti da se njihove vlade umiješaju.“ 

Ako su Putin i ljudi iza njega ozbiljni, dobro je pretpostaviti da će formalno pripojiti dijelove ruskog govornog područja istočne Ukrajine.

Taj potez također može biti popraćen promjenom režima u ostatku Ukrajine, jer se uklanja ilegalni kazarski nacistički kriminalni režim, kažu ruski FSB izvori.

Rusi mogu prisiliti i drugi kazarski nitkovski režim, onaj u Izraelu, da ili ukloni svog diktatora koji štuje sotonu Benjamina Netanyahua ili se suoči s potpunom invazijom Rusije, Irana i Turske. U tom kontekstu podsjećamo vas kako je NATO već rekao da neće braniti Izrael. Židovi i ostali narodi koji žive u Izraelu bit će oslobođeni i zaštićeni kao rezultat takvog poteza.

Sada skrenimo pozornost na situaciju u istočnoj Aziji. Ovdje vidimo aktivno planiranje oživljavanja Mandžurije, ili mongolske države koja vodi od Mongolije kroz sjeveroistočnu Kinu u Koreju i Japan, prema nasljednicima dinastije Qing (Manchu), članovima vlade premijera Shinzo Abea, izvora CIA-e i drugih.


Ovo nije tako daleko kao što se na prvi pogled može činiti. Tako je izvor CIA-e stacioniran u Aziji dao umjerenu verziju ovog plana: "Riječ je o energiji. Izgradit će se plinovod koji prolazi kroz obje Koreje porijeklom iz Rusije i ići će kroz Vladivostok. Sjeverna Koreja postat će Švicarska Istoka. Sada se raspravlja kako bi vidjeli hoće li i Japan biti primatelj prirodnog plina." Rezultat je, rekao je, da će "Pyongyang postati novi Singapur.

Član Abeovog kabineta potvrdio je kako su se održavali pregovori između Japana i Sjeverne Koreje i da je oživljavanje Mandžurije bio dio ovih rasprava.

Sada zapamtite, kada se Xi Jinping sastao s Trumpom u Mar-a-Lagou 6. travnja 2017., jasno je dao Trumpu na znanje da Kina ima ograničenu moć nad Sjevernom Korejom. Ono što je doista mislio jest da je vojni okrug Sjeverne Kine, dominirajući s etničkim Mongolima, de facto uglavnom samostalan. Zato, iako je Xi, na Trumpov zahtjev, kasnije najavio sankcije protiv Sjeverne Koreje, one se nisu provodile na terenu.

Manchu kraljevske obitelji, sa svoje strane, inzistiraju da su G7 financirale Marshallov plan sa zlatom ukradenim od njih. Ako se Amerikanci i Rusi dogovore s njima, tada će iznenada kontrola velikog dijela novca koji je pomogao razviti G7, a kasnije Kinu, pasti u nove ruke - to jest, vojnom savezu Mongolije, Rusije i SAD-a.

To bi mogao biti pravi razlog zašto druge G6 zemlje bacaju hladnu vodu na sastanak na vrhu Sjeverne Koreje i SAD-a i njihovo novoosnovano prijateljstvo. Zato će biti zanimljivo vidjeti što će Putin i Trump reći u srpnju o ostatku NATO-u koji kontroliraju Kazari.

Također, prošlog tjedna objavljena je vijest za podršku tvrdnje ovog pisca da je sjevernokorejsko nuklearno oružje doista japansko nuklearno oružje. Nakon susreta na vrhu između Kima i Trumpa japanska vlada je objavila da će zbog pritiska SAD-a smanjiti svoje zalihe plutonija.


Proizvodnja plutonija je najteža prepreka za proizvodnju nuklearnog oružja, a ako ga imate, u osnovi imate nuklearno oružje. Na primjer, ako pustite da 10 kilograma plutonija padne s vrha ljestvica na drugih 10 kila plutonija, dobili ste nuklearnu eksploziju. Japan ima dovoljno plutonija da napravi 6.000 komada nuklearnog oružja a također ima rakete koje mogu pogoditi bilo koji cilj u svijetu. Kao što je jednom predsjednik Boris Jeljcin primijetio, Japan je imao naviku govoriti svjetskim liderima da je nuklearna sila, čak i kada je održavao ne-nuklearni javni stav.


Dakle, kako ova vijest ukazuje, tražiti od Sjeverne Koreje da se riješi nuklearnog oružja znači tražiti od Japana da se riješi nuklearnog oružja.

Još jedan znak da ovaj SAD/Rusija/Mongolija (Japan + Koreja itd.) savez koji se javlja je da po prvi put od 1916. godine jedan član japanske kraljevske obitelji posjećuje Rusiju. Te stvari se ne događaju slučajno.


Još jedan dio slagalice je ova vijest o kralju Tajlanda koji najavljuje da će preuzeti kontrolu nad imovinom tajlandske kraljevske obitelji:


Evo kako je izvor CIA-e u Aziji objasnio taj potez: "Kralj se povlači iz hunte. On zna da su pod kontrolom kazarske cionističke kabale. Brojka od 30 milijardi dolara iznimno je konzervativna. To je deset puta više i još više kada dodate zlatne fondove tajlandske kraljevske obitelji. "Drugim riječima, dobro je pretpostaviti da će legendarno tajlandsko kraljevsko zlato biti dodano Qing (Manchu) zlatu u potezu preuzimanje kontrole nad svjetskim financijskim sustavom daleko od kazarske mafije.

U tom kontekstu moramo pogledati Trumpovu deklaraciju o trgovinskom ratu protiv EU i Kine. Izvori iz Pentagona kažu kako taj potez ima za cilj da se prisili na ponovno pokretanje poslijeratnog financijskog sustava i da se kazarskoj mafiji oduzme kontrola nad njim.

Nadalje, uklanjanje kazarske mafije iz američkih poluga vlasti se nastavlja. Najveća vijest, koju ignoriraju korporativni propagandni mediji pod kontrolom kazarske mafije, bila je najava Ministarstva pravosuđa 11. lipnja (6/11) da je uhićeno više od 2.300 pedofila.


Također, tvrtki AT&T se dozvolilo da preuzme Time Warner, što prema izvorima iz Pentagona znači da će CNN biti prisiljen da prekine svoju otvorenu propagandu i stvarno ponovno počne objavljivati stvarne vijesti.

I na kraju ovog tjedna, iako općenito izbjegavamo komentare o tržištu, želimo skrenuti vašu pozornost na sljedeću vijest:


Sjetite se „trend je vaš prijatelj“ (= slijedite ovce pred vama) da radi samo dok se cijelo stado ne strmoglavi niz liticu. Nemojte reći da niste bili upozoreni.





Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers