APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Wednesday, June 27, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 25:06:201825 juni 2018

Het oude regime in de V.S. en Europa is aan het instorten op een manier die nu duidelijk wordt zelfs voor de meest gehersenspoelde en ongeletterde Westerlingen. Deze instorting komt voort uit de sociale instabiliteit veroorzaakt door extreme concentratie van rijkdom in de handen van een erg klein kliekje van stevig onderling gekruiste oligarchen nu bekend als de Khazariaanse maffia. Gelukkig is er een revolutie begonnen die spoedig het westen en de rest van de mensheid zal bevrijden van deze door zichzelf aangewezen, oorlogsminnende sociale ingenieurs.
Hoewel op dit moment, zijn er meerdere tekenen van een erg gevaarlijke en chaotische zomer terwijl het oude systeem instort. In de V.S., leidt de niet officieel verklaarde burgeroorlog, welke sinds de verkiezing van Donald Trump voortraast misschien naar een nucleaire terreur binnen de V.S. door Khazariaanse maffiosi, beweren CIA en andere bronnen.
http://www.tomheneghanbriefings.com/

Als dit gebeurt, zal vergelding de Khazariaanse bolwerken in Israël, Zwitserland, Italië en elders uitroeien, zeggen Pentagon bronnen.
Een van vele tekenen van hoe openlijk de oorlogsvoering binnen de regering van de V.S. is geworden kwam afgelopen weekend toen Trump tweette over de “Russische Heksenjacht,” opmerkend dat: “met alle vertekeningen, liegen en haat door de onderzoekers, wil de bevolking dat de onderzoekers worden onderzocht. Er zal nog veel meer naar buiten komen.” Dit werd binnen een uur gevolgd door een tweet van voormalig hoofd van de CIA John Brennan die zei: “Jullie angst voor blootstelling is tastbaar. Jullie wanhoop zelfs nog meer!” en roept om een staatsgreep tegen Trump, iets wat in normale tijden zou leiden naar zijn arrestatie wegens verraad.
https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/john-brennan-in-ominous-tweet-to-pres-trump-calls-for-insurrection-by-cabinet-gop-leadership/
Dan hebben we een van Canada’s leidende nieuwsbladen dat openlijk en alleen half op een grappige manier roept om een invasie van de V.S. omdat “Amerika een staat met gebreken is geworden.”
https://www.macleans.ca/opinion/the-case-for-invading-america/
We hebben ook het hoofd van de NATO, Jens Stoltenberg die zegt in een toespraak in Londen dat” Het niet in steen gebeiteld staat dat de trans Atlantische verbintenis voor altijd zal overleven.”
https://www.usnews.com/news/world/articles/2018-06-21/nato-head-no-guarantee-trans-atlantic-alliance-will-survive#close-modal
We kunnen steeds maar verder gaan en tekenen beschrijven van een belangrijke niet verklaarde burgeroorlog in het Westen maar de media is zo doordrongen hiermee dat dit doen steeds weer opnieuw een herhaling zou worden.
De reden voor deze extreme hoge tensie belemmert militaire actie aan verschillende fronten door zowel de V.S. als Russische gewapende strijdkrachten welke verschillende regeringen zouden kunnen afzetten en de wereldkaarten zouden veranderen, zeggen Pentagon, CIA, FSB en andere bronnen.
Grote militaire actie is het meest waarschijnlijk in de Oekraïne, Israël en Mexico als onderdeel van een geheime overeenkomst tussen Trump, President Vladimir Poetin van Rusland en de Chinese president Xi Jinping, zeggen de bronnen.
De Russen worden verwacht militaire acties uit te voeren tegen zowel Israël als de Oekraïne en dit zal waarschijnlijk leiden tot een verandering van regiem in allebei deze Khazariaanse schurkenstaten, zeggen ze. De Russische TV show (met Engelse ondertiteling) is te zien via de onderstaande link en verslaat een gerechtelijk onderzoek wegens oorlogsmisdaden tegen het illegaal ingestelde regiem in de Oekraïne.
https://www.youtube.com/watch?v=2O2yMZymp6E&feature=youtu.be
CIA bronnen zeggen dat dit waarschijnlijk een voorspel zal zijn voor een door de V.S. gesanctioneerd, Russisch ontworpen verandering van regiem in de Oekraïne en de annexatie van de Russisch sprekende oostelijke provincies van de Oekraïne.
Een van de belangrijkste architecten van de illegale verandering van regiem in de Oekraïne, Victoria “Fuck de EU”Nuland, vertelde aan de Senate Intelligence Committee  op woensdag dat “andere landen en kwaadwillende acteurs zich nu aanpassen en zich verbeteren m.b.t. de Russische methodologie, opvallend inclusief China….”
https://www.npr.org/2018/06/20/621963286/former-u-s-diplomat-warns-china-is-emulating-russian-political-interference
Dit is een teken dat Khazariaans oorlogscrimineel Nuland; Rusland, China en het Trump regiem ziet als bontgenoten.
De andere grote Russische actie is vorige week al begonnen met het Russische bombardement (met Amerikaanse toestemming) van Israëlische proxies dicht bij de Golan Hoogte lakeien van het V.S. Departement van Staten beloofden dat de V.S. Israël zou verdedigen maar ze controleren het leger van de V.S. niet, dat doodziek is van de Israëlische bokkensprongen. Dus nu zijn de Israëliërs buiten zinnen en zeggen ze:”Waar zijn onze Amerikaanse slaven soldaten?”
https://www.debka.com/russian-air-strikes-back-syrian-southern-offensive-us-to-southern-front-rebels-youre-on-your-own/
Dit is wat een Pentagon bron te zeggen had over de situatie: “De V.S. terugtrekking uit de VN Human Rights Council maakt het mogelijk dat anti-Israëlische maatregelen passeren zonder tegenstand om zo de Zionistische staat verder te isoleren en meer sancties op te leggen.” Hoe eerder het Israëlische volk het juk van hun Khazariaanse satan aanbidder afzweren des te beter het voor hen is.
Het leger van de V.S. lijkt zich ondertussen voor te bereiden op een soort van militaire actie tegen Mexico, hoewel een totale invasie niet waarschijnlijk is. In plaats daarvan grijpt het V.S. leger de controle over de grens met Mexico, zoals Trump tweets, “We kunnen niet toestaan dat al deze mensen ons land overspoelen. Wanneer er iemand binnen komt moeten we onmiddellijk, zonder rechters of rechtszaken, hen terugbrengen naar waar ze vandaan kwamen.
“Terwijl Mexico een mislukte narco staat wordt en Colombia’s campagne tegen FARC nog meer vluchtelingen oplevert, worden militaire advocaten gestuurd om het Departement van Justitie te helpen om buitenlanders aan de grens te vervolgen,” dat is wat Pentagon bronnen te zeggen hadden over de situatie.
De Khazariaanse bende raakt ook buiten zinnen over de vluchtelingen crisis omdat er groeiende tekenen zijn dat vluchtelingen meisjes zonder begeleiding, vermist zijn geraakt en waarschijnlijk werden verkocht.
https://www.vox.com/2018/6/21/17488050/where-are-the-girls-family-separation-trump
Aan dit front gaat het meer en meer blootstellen van Khazariaanse seks misdaden verder. De belangrijke Hillary Clinton donateur, Clare Bronfman zal worden aangeklaagd voor NXIVM kinder seks cult handel,” zeggen Pentagon en andere bronnen.
https://bigleaguepolitics.com/clinton-donor-clare-bronfman-expects-to-be-indicted-in-sex-cult-child-trafficking-case/
Deze arrestaties vinden plaats op basis van bewijs verzameld tijdens de arrestaties van duizenden kindermisbruikers van een lagere rang, zeggen Pentagon bronnen.
Ondertussen, verkeren in Europa de door de Khazarianen  aangewezen leiders van Frankrijk en Duitsland op de rand van te worden omver geworpen als deel van een sociale immuun reactie op de instroom van miljoenen jonge mannelijke vluchtelingen vanuit Moslim landen. Khazariaans bloedlijnen heerster Angela Merkel van Duitsland en Rothschild slaven President Emmanuel Macron van Frankrijk zien openlijke opstand tegemoet vanuit twaalf andere EU landen nadat ze vorige week voorstelden om gecentraliseerde (Khazariaanse) controle over de Eu te versterken
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-22/12-european-states-revolt-against-merkel-macron-plan-reform-europe
Macron deed er nog een schepje bovenop door te roepen om “financiële acties” (d.w.z. een financiële Rothschild boycot) tegen EU landen (als Italië, Hongarije en Polen) die weigeren om vluchtelingen op te nemen.
http://www.france24.com/en/20180623-macron-france-migrants-sanctions-eu-spain-prime-minister-pedro-sanchez
Hoewel, in plaats daarvan zeggen CIA en Pentagon bronnen wat er zal gebeuren is verandering van regiem in Frankrijk en Duitsland en een belangrijke campagne om de hoofdzakelijk mannelijke illegale Moslim immigranten te verwijderen uit Europa.
Natuurlijk, zoals lezers van deze nieuwsbrief het hebben uiteengezet, arriveren de vluchtelingen grotendeels vanwege massa moord en rotzooi dat veroorzaakt werd in hun thuislanden door de Khazariaanse maffia. Dus zeker, zal enige werkelijke oplossing voor deze crisis de verwijdering van het schurken regiem in Israël vereisen en een einde aan hun waanzinnige Armageddon project. Hopelijk zullen de Russen daar spoedig voor zorgen.
In het Midden Oosten zijn ware vredelievende Moslims begonnen met het ondernemen van actie tegen de pseudo Moslim extremisten die werden geschapen en gefinancierd door de Khazarianen.
Natuurlijk zullen de Khazarianen die letterlijk vechten voor hun levens terwijl hun massa moord en oorlogsmisdaden worden blootgelegd, proberen om zo veel mogelijk dood en verminking te veroorzaken voordat ze uit de macht worden gezet, volgens CIA, Pentagon en andere bronnen.
Om deze reden, is een geheime poging om de Khazariaanse maffia controle over het financiële systeem van de wereld te verwijderen, van het uiterste belang. Het is nu duidelijk gemaakt dat de Khazarianen de controle verkregen door illegaal gebruik van gestolen Aziatisch koninklijk goud. De wettige eigenaren eisen nu hun goud terug en de BIS net als andere centrale banken is zijn hiervan op de hoogte gebracht.
Om die reden zijn er geheime onderhandelingen die plaatsvinden tussen het Pentagon, Aziatische geheime genootschappen, Aziatische Koninklijke families, de Chinese regering, de Russische regering enz. Er is veel dat we niet kunnen onthullen maar we kunnen zeggen dat er een algemene overeenkomst is over de noodzaak om een Westers bureau voor toekomstplanning op te zetten om zo het Chinees geleide OBOR initiatief compleet te maken.
Dit is wat een westerse geheim ruimte programma bron te zeggen had over de situatie:
“een hoop klokkenluiders komen nu naar voren om hun verhaal te doen denkend dat ze er zo makkelijk vanaf zullen komen, nee, dat zal niet gaan gebeuren.
“De manipulatie van het geld energie dat kwaad en dood veroorzaakt is een overtreding van de Galactische Wet.
“Toen ze Japan bombardeerden in 1945 had dit effect op andere werelden. Dit is waarom aarde onder quarantaine verkeert. Het werd echt serieus toen ze probeerden om atoomraketten in de ruimte te gebruiken. De Challenger werd opgeblazen om te voorkomen dat dit gebeurde. Israel deed dat, maar de Galactiërs namen iedereen van boord voordat dit gebeurde.
“Ik heb het gevoel dat dit snel tot een breekpunt zal leiden.”
Pentagon bronnen, zeggen op hun beurt dat “Trump een ruimtemacht creëerde om het geheime ruimteprogramma en de geheim gehouden technologie vrij te geven voor het goede van de mensheid. Het gaat om dingen zoals als anti zwaartekracht, vrije energie, holografische medische bedden, verlenging van leven, teleportatie, verberging, replicatoren enz.”

We hopen dat dit ruimtespul waar is maar ook als dit niet zo is, als de Khazariaanse controle wordt beëindigd, zullen vele biljoenen dollars worden vrijgegeven voor projecten om de woestijnen groen te maken, de oceanen weer te vullen met vis, exploreren van het universum enz.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers