CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 1, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 30:10:2017


Is Donald Trump te bang om de naam van George Bush Sr. en de P2 vrijmetselaars te noemen als de huurmoordenaars van Kennedy? 

30 oktober 2017
De President van de corporatie de V.S., Donald Trump kondigde vorige week aan dat hij alle verslagen gerelateerd aan de moordaanslag op President John F. Kennedy zou vrijgeven, “behalve de namen en adressen van enig genoemde persoon die nog steeds in leven is.” Met andere woorden, het lijkt er op dat hij te bang is om de betrokkenheid van George Bush Sr. (Scherf, Pecce) en de Vaticaanse P2 Vrijmetselaars lodge fascistische Nieuwe Wereld Orde factie te benoemen.
Ambtenaren bij het Pentagon zeggen echter:”Trump drong bij de CIA, Mossad, de FBI en de Bush Cabal aan om ALLE JFK dossiers vrij te geven, [toenmalig Israëlische Eerste Minister] Ben Gurion wilde JFK dood en de zelfde daders zijn ook verantwoordelijk voor 9/11.”
Dit zijn de mensen die een fascistische wereldregering willen creëren gecontroleerd door de leden van de Europese Koninklijke families die beweren afstammelingen van de Caesars en van Koning David te zijn, zoals werd onthuld na forensisch onderzoek dat gedurende een periode van vele jaren plaatsvond. Dit onderzoek heeft ons, inclusief ontmoetingen met vele leden van deze familie groep, geleid naar de conclusie dat zij de werkelijke leiders van Zion zijn.”
Dankzij de bekentenissen van Benjamin Freedman…….
....en anderen, werd John F. Kennedy zich bewust van een complot om de Derde Wereldoorlog te beginnen, 90% van de wereldbevolking uit te roeien en de rest in slaven te veranderen. De Zionisten slaagden er bijna in dit te volbrengen door een volledige nucleaire oorlog uit te lokken tijdens de Cubaanse raketcrisis. Dat is waarom Kennedy heeft besloten om hun belangrijkste bron van macht weg te nemen—de mogelijkheid om geld te maken van gebakken lucht.

George Bush Sr. (wiens echte familienaam terug gaat via Sherf en Pearce naar de Romeinse aristocratische Pecce naam) en de Zionisten hebben Kennedy vermoord met de bedoeling zo te voorkomen dat de Federale Reserve Raad werd genationaliseerd.
Deze mensen hebben nog steeds de controle over het creëren van V.S. dollars, Euro’s en Japanse yen uit gebakken lucht. Hun belangrijkste instrument van macht in de V.S. is deze dagen nog steeds de Bush/Clinton/Rockfeller Zionistische Federale Reserve Raad, zijn onderzoekers van de waarheid het over eens.
Een erg interessant voorbeeld van hoe deze gangsters hun fiat geld verspreiden kan gezien worden in het artikel op de link hier onder dat laat zien hoe verhoging van Amazon aandelenprijzen overeenkomt met de verhoging van het drukken van centrale bank gelden en in de tegengestelde richting beweegt van de werkelijke Amazon resultaten. Er kan weinig twijfel over bestaan dat Jeff Bezos nu “de rijkste man van de wereld is,” omdat hij verkozen is tot de belangrijkste distributeur van fiat geld.
Forensisch onderzoek heeft laten zien dat de meesten op de lijst (zo niet allen) van de belangrijkste genoteerde corporaties gecontroleerd worden, via hedge fondsen als Vanguard, BlackRock, State Street, Fidelity enz. door deze familie groep, aan velen bekend als de Khazariaanse maffia.
In Japan heeft deze schrijver de landverraders geïdentificeerd die gebruikt worden door de Khazariaanse maffia, dankzij de getuigenissen van huurmoordenaars die voorheen bij hen in diens waren. Deze mensen verdwijnen nu een voor een doordat hun vorige huurmoordenaars zich nu op hen richten, beweren deze huurmoordenaars.
De politieke landverrader Seiji Maehara speelde een sleutelrol bij de recente diefstal van de Japanse verkiezing door de Khazariaanse gangsters geleid door de Rothschild agent Michael Greenberg en de neef van Barbara Bush, Richard Armitage. Maehara is de zoon van de Noord Koreaanse agent Son Tae Chuk, ook wel bekend als Daisaku Ikeda. Ikeda was jarenlang de absolute machthebber van de Soka Gakkai Boeddhistische groep en controleur van de Komeito Politieke partij, wiens gedupeerde leden cruciaal zijn om de Khazariaanse controle over Japan te handhaven. Ikeda is gedurende verschillende jaren in een vegetatieve staat geweest (waarschijnlijk dood), dus Maehara is effectief aan de macht nu, zelfs hoewel hij ogenschijnlijk tot een andere politieke groepering behoort. White Dragon Society (WDS) bronnen in Japan zeggen dat Naehara regelmatig de V.S. ambassade in Tokyo bezoekt en dat hem nooit wordt gevraagd om zich te legitimeren.
De Khazarianen stalen de Japanse verkiezing omdat de Partij van Hoop geleid door Koike Yuriko van plan was om de Bank van Japan te nationaliseren, beweren bronnen dicht bij de Japanse Keizer.
Met V.S. President Donald Trump die van plan is om een bezoek te brengen aan Japan van 5 tot 7 november, hebben het Center voor Strategic en International Studies (CSIS, de keizer van Greenberg en Armitage) belangrijke ontmoetingen gehad in het afgelopen weekend in Tokyo om te bespreken welke agenda ze aan Trump zouden presenteren.
Voorafgaand aan deze bijeenkomst, stuurde de CSIS een top agent voor een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de White Dragon Society. Tijdens deze bijeenkomst zei de CSIS ambtenaar, die persoonlijk geen voorstander van Armitage is, dat hij gestuurd was door de Filippijnse President, Rodringo Duterte om de mysterieuze Dr. Michael van de Meer, ook wel bekend als Dr. Michael Meiring, bij wie beide benen er af werden geblazen door een bom in Davao, Filippijnen te onderzoeken toen Duterte daar burgemeester was. De ambtenaar werd verteld dat Van de Meer geloofde dat de bom door Duterte werd geplaatst, van wie hij geloofde dat hij werkte voor George Bush Sr. De CSIS ambtenaar reageerde met te zeggen dat Duterte enige betrokkenheid bij het ontsteken van de bom ontkende.
Toen hij vroeg wat Van de Meer deed op de Filippijnen, werd uitgelegd dat hij naar goud zocht. Van de Meer vertegenwoordigde wat hij “de familie” noemde en had goud nodig om hun faillissement af te wenden. De “familie” waar hij naar verwees was niemand minder dan de mensen die beweren afstammelingen van Koning David te zijn, ofwel de Khazariaanse bende.
Om de onheilspellende situatie te begrijpen die de Khazariaanse bende nu tegemoet zien, moet je via de link hieronder eens kijken naar de schulden wereldkaart.
Wat dit laat zien is dat door de Khazariaanse gecontroleerde G7 naties verantwoordelijk zijn voor 64% van de schulden in de wereld. Japan en de Corporatie de Verenigde Staten zijn alleen al verantwoordelijk voor 51 % van de schulden in de wereld. De voornamelijk Aziatische crediteuren van de Khazariaanse naties vragen om betaling in goud, iets wat de Khazarianen niet meer hebben.
De Khazarianen kochten tijd in 2001 door het World Trade Center op te blazen en door Irak binnen te vallen met de bedoeling om olie te stelen dat ze wilden gebruiken om hun schulden af te betalen.
Deze keer proberen de hysterische Khazariaanse Zionisten wanhopig om onder hun verplichte betalingen uit te komen door een Armageddon gebeurtenis op te voeren waarbij ze Noord Korea gebruiken, wat is waarom het stelen van de Japanse verkiezing zo belangrijk was voor hen.
Dat is waarom het cruciaal is dat Donald Trump niet het slachtoffer wordt van een vals verhaal over een Khazariaanse “Noord Koreaanse dreiging” wanneer hij volgende week naar Azië gaat. Donald Trump is al voor de gek gehouden door het verhaal over “Noord Koreaanse slachtoffers van ontvoering.” De Khazariaanse bende geeft bijvoorbeeld een verhaal uit dat de 13 jaar oude Megumi Yokota werd ontvoerd door Noord Korea, en dat ze regelmatig haar ouders op tv lieten opdraven om tranen te plengen over hun “vermiste dochter.” In feite werd Megumi de moeder van de Noord Koreaanse dictator Kim Jon Un en haar ouders hebben regelmatig geheime ontmoetingen met haar en hun kleinzoon Kim Jong Un in Moskou en in Ulan Bator in Mongolië, volgens Japanse militaire geheime dienst leden van de Rothschild familie en anderen.
Het Japanse marionettenregiem, begon meteen nadat ze de verkiezing had gestolen gehoorzaam te schreeuwen over de “Noord Koreaanse dreiging,” zoals dit door hun Khazariaanse slavenmeesters werd bevolen. De Yamaguchi-gumi huurmoordenaar “Mr. K” vertelde deze schrijver vorige week dat zijn voorspellingen over een natuurramp in Japan rondom verkiezingstijd waren gebaseerd op Khazariaanse dreigingen om aardbeving wapens vrij te geven met de bedoeling zich te verzekeren van Japanse gehoorzaamheid aan hun regering. Het werd aan Mr. K. uitgelegd dat aardbevingswapens aan beide zijden gebruikt kunnen worden en dat een plotselinge serie aardbevingen die vorige week in La Palma, een van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan, plaatsvonden, een bedreiging waren voor een 100 meter hoge tsunami richting de Oostkust van de V.S. en Europa. Dat was de werkelijke reden waarom de Khazarianen een stapje terug deden bij het gebruik van hun aardbeving wapen, werd hem verteld.
Zo lang als de situatie in Noord Korea onder controle wordt gehouden, heeft de wereld deze keer een erg reële kans om deze Khazariaanse criminelen voor eens en altijd failliet te doen gaan. In een hint over wat er misschien gebeurt, merkte een WDS bron in Canada op dat “in de komende acht dagen, Canada, Europa, Japan, Amerika en het VK allemaal bijeenkomsten van centrale banken zullen houden, wat onvermijdelijk is. Maar hoewel, wanneer dat precies zal gebeuren zullen we wel zien.
In ieder geval, is de Khazariaanse controle over het Midden Oosten en dus over de petrodollar aan het afbrokkelen. In Irak, werd Mossad bezit Massoud Barzani “verwijderd uit de macht toen de Koerdische bevolking zich tegen hem keerde omdat hij Israël diende,” merken Pentagon bronnen op. Rusland heeft nu de controle over de Koerdische pijpleiding naar het Middellandse Zee gebied overgenomen en sluiten misschien de olie naar Israël af, beweren de bronnen.
De Khazariaanse slavenstaat Saudi Arabië probeert nu wanhopig gematigd over te komen en zoekt investeerders terwijl zijn oliegeld macht verder afneemt. Maar totdat de Saudi’s leren om echt te werken en niet afhankelijk te zijn van buitenlandse bedienden, zullen ze niet veel belangstelling voor hun plan vinden.
Ook in de V.S., gaat de zuivering van de Khazarianen steeds verder. Dit werd vorige week gezien toen Donald Trump en Steven Bannon hun greep versterkten op de Republikeinse partij met de exodus van anti Trump senators Bob Corker, Jeff Flake en Luther Strange die werden ondersteund door V.S. Senaat meerderheid Leider Mitch McConnell en de gevestigde orde van de republikeinse partij.
Ook de zuivering van de Khazariaanse gezamenlijke media ging vorige week verder met het ontslag van Mark Halperin uit de afdeling van NBC in Washington wegens aanklachten over seksueel misbruik. Er zal een hoop meer hiervan komen terwijl Hollywood en de gezamenlijke media conglomeraten uit de handen van de Khazariaanse controle raken, beloven ambtenaren van het Pentagon en agentschap.
Pentagon bronnen hadden ook het volgende commentaar over de nieuwe regering in China: “[Anticorruptie tsaar] Wang Qishan maakte vele vijanden en is misschien uit de huidige politbureau commissie gestapt zodat nieuwe jongen Zhao Leji hardhandig kan optreden tegen corruptie, maar hij is nog steeds de financiële jongen van Xi en een achter deur voor Trump omdat hij zo veel bezittingen heeft in de USA.”
De nieuwe bestaande commissie van het politbureau heeft twee vertegenwoordigers uit de Shanghai factie van Jiang Zemin, twee uit de Guangdong factie van Hu Jintao en drie uit de Noordelijke factie van Xi Jinping. Dit betekent dat ten minste twee van de belangrijkste machtcentra moeten aftreden bij een belangrijke besluitneming en geen alleenstaande factie kan dictatoriale controle uitoefenen.
Deze Chinese groep zal discussiëren over hoe de wereldregering verbeterd kan worden, met Russische Orthodoxe Christelijke macht gesymboliseerd door Poetin, en het nationalistische militaire bewind gesymboliseerd door Trump. Als de wereld gelukkig is zullen er vele en belangrijke beslissingen genomen wanneer Trump van 3 tot 14 november 2017een bezoek brengt aan Azië

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers