CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Friday, November 24, 2017

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 20:11:2017

Zuivering van Khazariaanse cabal versnelt: Mariniers bestormen CIA hoofdkwartier; meer dan 2000 in de VS aangeklaagd; Instorting van het controle netwerk in Europa

20 november 2017
De zuivering van de Satanische Khazariaanse cabal, welke groepering het Westen kwaadaardig maakte, wordt opgevoerd met een niet te ontkennen snelheid. Het belangrijkste is dat mariniers dit afgelopen weekend het CIA hoofdkwartier bestormden wat door Pentagon en meerdere internetverslagen werd bevestigd. Een van de doelen was om Operation Mockingbird, wat de CIA groep is die de massa media veranderde, net als Google, Facebook enz. met massa mind controle propaganda, op te rollen, zeggen de NSA bronnen.

De institutionele opvolgers van de groep die President John F. Kennedy vermoordden worden ook opgepakt, volgens Pentagon bronnen. “Het departement van Justitie en [speciaal raadslid Robert] Mueller maken overuren en overtreffen misschien de 2000 verzegelde aanklachten,” zei een Pentagon bron.

Deze acties gecombineerd met de zuivering van alle Saudische koninklijken en leger die verbonden waren met de 9/11, net als de verwijdering van de dictator van Zimbabwe, Robert Mugabe en de op handen zijnde verwijdering van de Israëlische satanische Eerste Minister Benyamin Netanyahu, laten er geen twijfel over bestaan dat de lang verwachte arrestaties en het oprollen van cabbalisten wereldwijd is begonnen.


De Rothschild/Saxa Gotha familie groep verliest ook de controle over Europa. In Duitsland slaagde Kanselier Angela Merkel (de dochter van Hitler) er niet in om een nieuwe regering te vormen. In Frankrijk zijn honderd vertegenwoordigers van de wet, uit Rotschild slaven President Emmanuel Macron’s partij, overgelopen terwijl massa protesten tegen deze verkiezingsdief uitbreken in het hele land. In Engeland is, Rothschild slaven Eerste Minister Theresa May ook niet populair en wordt er verwacht dat ze spoedig wordt verwijderd.

Ondertussen had Admiraal Harry Harris, opperbevelhebber van het Verenigde Staten Pacific Commando, vorige week een ontmoeting met slaaf en Eerste Minister Shinzo Abe. Volgens bronnen die bij de ontmoeting aanwezig waren vertelde Abe Harris dat Japan concentratiekampen voorbereidde voor vluchtelingen wegens overstromingen in Noord Korea waarvan Abe verwacht dat ze zullen komen als Harris een oorlog uitlokt met dat land. Harris vertelde Abe dat hij zijn best zou doen om er zeker van te zijn dat “Noord Korea werd tegen gehouden” vertelde de bron.
Harris heeft zo bewezen dat hij ofwel ongelooflijk dom is, ongelooflijk kwaadaardig of ongelooflijk omgekocht—waarschijnlijk een combinatie van alle drie. Deze ene man voorkomt nu dat de mensheid wordt bevrijd van Khazariaanse maffia tirannie. Harris geeft nu een schuilplaats in de Yokota Luchtmachtbasis in Japan aan de oorlogscrimineel, verrader en drugs dealer Richard Armitage, en ook aan Rothschilds criminele agent Michael Greenberg.
Hij had ook de leiding over de recente diefstal van, weer opnieuw, de Japanse nationale verkiezing door Rothschild slaven Eerste Minister Shinzo Abe. Abe’s plunderen van Japan’s post spaartegoeden, publieke pensioenen en ander publieke gelden is het enige ding dat voorkomt dat het wereldwijde Khazariaanse misdaad syndicaat alle macht verliest.
Het is geld dat gestolen wordt van Japan dat de V.S. aandelen markt luchtbel overeind houdt en voorkomt dat de Verenigde Staten Corporatie failliet gaat en wordt vervangen met een echte democratie gecontroleerd door de bevolking voor de bevolking.
Abe, die opnieuw aan de macht is, haast zich nu om een voorziening voor onderzoek naar biologische oorlogsvoering te bouwen vermomd als de Kake Veteranen School. Dat betekent dat Harris een oorlogscrimineel ondersteunt en dus zelf een oorlogscrimineel is.
Opmerkend wie zijn werkelijke meesters zijn, hield Harris op 14 december 2016 een speech welke het Khazariaanse controle netwerk ondersteunde, aan het Frank Lowy instituut.
Lowy kocht samen met Larry Silverstein de gebouwen van het World Trade Center kort voor de Khazariaanse terreur aanval in New York op 11 september 2001.
Harris staat ook onder druk van Lockheed Martin en andere wapenfabrikanten om een oorlog te beginnen met Noord Korea met de bedoeling om de wapenverkoop te promoten en de Khazariaanse maffia aan de macht te houden. Harris is het ook eens met het Khazariaanse complot om een Derde Wereldoorlog te beginnen en 90% van de mensheid uit te moorden. Wachten tot mei volgend jaar wanneer deze man zijn termijn voorbij is, is niet acceptabel.
Admiraal Harris, dit is een belofte: je zult worden gearresteerd, berecht en in de gevangenis gezet worden als een oorlogscrimineel en als een verrader. Je zult ook verantwoordelijk gehouden worden voor de moord door marteling op drie individuen waar je de leiding over had in Guantanamo Bay, in Cuba.
In ieder geval gaat, zoals hierboven benoemd werd, de Khazariaanse hiërarchie boven Admiraal Harris verder met het systematisch ontmantelen, wat betekent dat het net zich sluit om hem. Wanneer hij eenmaal weg is, zal de militaire politie van de V.S. Tokyo binnen marcheren en Armitage, Greenberg, Abe  en andere gangsters die een contract hebben met de Khazarianen hier arresteren.
Bronnen in de NSA en CIA zegen dat honderden arrestaties vorige week al hebben plaatsgevonden in de Verenigde Staten. Er werd echter een besluit gemaakt om de arrestaties niet aan te kondigen omdat dit aan sommigen de gelegenheid zou geven om te ontsnappen voordat ze hen gearresteerd zouden hebben, zeggen de bronnen.
Er zijn op dit moment ook veel Khazariaanse moordploegen die opereren in de V.S. in een wanhopige poging om hun controlenetwerk over dat land te behouden, zeggen Pentagon bronnen. Deze moordploegen worden systematisch geëlimineerd. Een deel daarvan is aangekondigd in de vorm van de arrestatie van de 267 leden van de MS-13 bende.
Ook is een duidelijk teken dat de Khazariaanse heerschappij nu instort dat de niet Joodse gouverneurs van de Federale Reserve Raad praten over het direct geven van geld aan de bevolking in plaats van hun huidige praktijken van het te overhandigen aan biljardairs en miljardairs. John Williams bijvoorbeeld, het hoofd van de Fed in San Francisco, sprak over “ het richten op nominale inkomens,” wat Fed taal is voor het overhandigen van geld direct aan de bevolking.
In Europa, vertelde Miguel Fernandez Ordones, de voormalige Gouverneur van de Spaanse Centrale Bank, het Parlement op 7 november dat het vervangen van de monetaire creatie door banken die in privé bezit zijn met geld dat gecreëerd is door een regeringsinstituut een goed ding zou zijn.
Dit soort van publiek commentaar door ambtenaren die de werkelijke macht hebben over geld is een zichtbaar teken dat het oude banken in privé bezit netwerk aan het afbrokkelen is.
Pentagon bronnen zeggen ook: “verandering van regiem is niet langer een V.S. terrein , nadat de militaire coup in Zimbabwe gebeurde toen de legerleider naar China vertrok en het is noodzakelijk om de door goederen ondersteunde Zimbabwe dollar op zijn plaats te zetten als de reserve valuta van Afrika vooraf aan de globale valuta herstart.”
Dit sluit aan bij wat we in voorgaande stukken over India, Rusland en China hebben gezegd en V.S. President Donald Trump wordt in Vietnam ingelicht over hun acties om een door goud ondersteunde valuta op te zetten als een alternatief voor de V.S. dollar. Het sluit ook aan bij het nieuws over het “default (in gebreke blijven)” van Venezuela dat gespeeld was want wat er werkelijk gebeurde was dat Venezuela stopte met het ondersteunen van de Khazariaanse petrodollar.
De Rothschilds zijn gewaarschuwd om het op te geven om te proberen dit proces te doen ontsporen door een Derde Wereldoorlog te beginnen, volgens CIA en Pentagon bronnen. “De botsing in de lucht boven het Rothschild gebouw Waddesdon Manor is misschien een waarschuwing om af te zien van een oorlog met Iran,” vertelde een Pentagon bron.
Ook, kwam de VN vorige week in actie om de laatste poging om een wereldoorlog te beginnen door middel van een schrijven aan diplomaten waarin stond dat de Saudische beschuldigingen dat door Iran ondersteunde Houth rebellen een raket op hen afvuurden, vals waren.
Israël dat nu wakker wordt voor het feit dat zijn apocalyptische plannen een waanidee zijn , probeert nu wanhopig een alliantie te vormen met Arabische naties als Saudi Arabië met de bedoeling zich te verzekeren van overleving. Het lijkt er op dat ze zeggen: “Wij Semieten moet elkaar steunen.” Gezond verstand zou zeggen dat de Arabieren dit alleen zullen doen nadat vrede is bereikt met de Palestijnen en nadat hun gestolen land ofwel is teruggegeven of nadat ze hiervoor compensatie hebben gekregen.
De noodzaak voor Israël om eindelijk vrede te sluiten met zijn buren wordt ook onderstreept door de voortgaande zuivering van Joodse en Israëlische invloeden in de V.S. Over dat punt zeggen Pentagon bronnen dat “Ruslan Today en Sputnik gedwongen werden zich te registreren als buitenlandse agenten om zo een precedent te scheppen voor het Departement van Justitie om AIPAC en andere Joodse organisaties te dwingen om hetzelfde te doen.”
De zelfde bronnen zeggen dat de plotselinge uitbraak van beschuldigingen van seksueel misbruik ook een deel waren van de zuivering van Joodse invloed. “De Joodse komiek en Democratische Sentator, Al Franken werd beschuldigd van seksueel misbruik en hij wordt misschien uit de Senaat gezet wanneer de zuivering van de Joodse maffia verder dan Hollywood uitbreidt naar D.C.,de Griezelige Joe Biden is de volgende.”
De Pentagon bronnen zeggen ook dat Fortress Investment Group en de eigenaar van Softbank, Masayoshi Son, onder druk stonden om geen geld uit te lenen aan de Weinstein Company, wat zal leiden naar faillissement.” Japanse rechter vleugel bronnen zeggen dat Son nu gebruikt wordt als een van de belangrijkste kanalen om fiat gelden te verspreiden welke tevoorschijn worden gegoocheld door de Bank van Japan (BOJ). Hem werden ook petrodollars gegeven door Saudi Arabië.
Echter, een bron welke lange tijd voor de Rothschilds heeft gewerkt zegt dat Son en Microsoft oprichter Bill, “Vaccineer Ze”, Gates samen een grote ondergrondse bunkernetwerk hebben gebouwd in Karuizawa, Japan. De bronnen zeggen dat Son het meeste heeft betaald, waarschijnlijk hiervoor BOJ geld gebruikend dat werd afgeperst van de Keizer door Henry Kissinger. Een andere bron welke als een golf caddy werkte voor Son zei dat hij hoorde hoe hij een lijst mensen doorgaf die vermoord moesten worden.
Het leger van de V.S. heeft geadviseerd om een alternatief om BOJ geld te verdelen te zoeken een alternatief voor Son en andere criminelen, mensen zoals voormalig Minister van Financiën Heizo Takenaka. Son is niet populair met de Japanse onderwereld en zijn radioactieve halfleven wordt verwacht niet lang meer te duren. Als Son enig commentaar hierover heeft, kan hij me via de email antwoorden.
In een laatste aantekening; een lid van Abe’s kabinet bood vorige week deze schrijver een multi miljoenen omkoopsom aan om me te laten stoppen met het schrijven van mijn wekelijkse verslagen. Hem werd beleefd verteld om zijn omkoopsom daar waar de zon nooit schijnt te stoppen.
Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers