FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, November 15, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 13:11:2017


Khazarian mob takedown:  Hundreds of Saudi arrests followed by hundreds of U.S. arrests

13 november 2017


De grote wegzuivering van Khazariaanse gangsters gaat verder terwijl de honderden arrestaties van Saudische prinsen, generaals en politici nu worden gevolgd met de 842 verzegelde aanklachten tegen senior Khazariaanse gangsters in de V.S., bevestigen Pentagon, CIA en andere bronnen.

Pentagonbronnen stuurden de foto’s die hieronder staan waarop te zien is dat Hillary Clinton en V.S. senator John “Daesh” McCain “in verzekerde bewaring verkeren en orthopedische schoenen dragen om hun GPS enkelarmband aan hun rechter been te verbergen.”

Het is een feit dat de meeste politici in Washington D.C. erg rijk zijn geworden sinds ze in de politiek zitten, op manieren die op geen enkele wijze gerechtvaardigd kunnen worden door hun salaris. Dit betekent dat de meesten zijn omgekocht en dat is waarom de meesten van hen naar de gevangenis zullen gaan. House Minderheidsleider Nancy Pelosi doet in het openbaar expres alsof ze seniel is om een medisch excuus te hebben om arrestatie te voorkomen, zeggen NSA bronnen.

Deze zelfde NSA bronnen zeggen nu dat de massale schietpartij die plaatsvond in Las Vegas op 1 oktober een poging was van huurmoordenaars die voor het G4S beveiligingsbedrijf werkten
en dat ze werden ingehuurd door George Bush Sr. om een afleiding te creëren met de bedoeling om V.S. President Donald Trump en de Saudische Kroonprins Muhammad Bin Sultan (MBS) te vermoorden. Trump en MBS hadden in het geheim een ontmoeting in de suites in het Mandalay Bay Hotel, dat MBS bezit is, om de massa arrestaties te bespreken van de daders van de 9/11 terreuraanvallen, zeggen deze bronnen.

Beiden, Trump en MBS werden veilig geëvacueerd en de arrestaties zijn nu begonnen op een manier die niet langer ontkend kan worden door de gezamenlijke propaganda media, bevestigen meerdere bronnen.

Terwijl de arrestaties plaatsvonden had Trump een geheime ontmoeting in Vietnam met de Russische President Vladimir Poetin en de Chinese President Xi Jinping. Hier is wat een CIA bron die ogen en oren bij de ontmoeting had erover te zeggen had:

“Er is een boel meer dan de ontmoetingen aan de zijlijn en kortdurende handdrukken’ welke de media hebben beschreven. De drie wereldleiders (Trump, Poetin en Xi Jinping) hadden een onofficiële ontmoeting. President Jokowi [van Indonesië] was daar ook (als een vertegenwoordiger van de Soekarno M1 goud holdings).Trump werd verteld dat de volgende maand, Poetin en/of de Russische Centrale Bank officieel de nieuwe door goud ondersteunde valuta zullen aankondigen. Het wordt ondersteund door Rusland, China en India samen met hun goud holdings. Indonesië zal de Collateral Accounts gold (meewerkende goud rekeningen) gebruiken om de nieuwe valuta te ondersteunen. Deze actie zal een hoop druk uitoefenen op de V.S. dollar en het globale Rothschild bankensysteem. Er werd ook tussen de deelnemers overeengekomen dat het tijd was om de Noord Koreaanse situatie te laten escaleren.”

Het is nog niet duidelijk hoe de Russische openingszet zal slagen maar er kan geen twijfel over bestaan dat er een of ander alternatief voor het huidige V.S. petrodollar systeem nodig is. De V.S. Gezamenlijke regering in het Washington D.C. speciale district (niet een onderdeel van de Republiek der Verenigde Staten) is definitief failliet. Dit kan gezien worden in het feit dat de V.S. regeringsschulden weer zijn toegenomen met $640 miljard sinds 30 september. Ter aanvulling, de V.S. hadden een $ 539 miljard handelstekort en een satanische $666 miljard regeringstekort in het fiscale jaar dat op die dag eindigde.
Het is waarschijnlijk geen toeval dat de V.S. gezamenlijke regering zegt dat het $800miljard zal krijgen door de arrestaties van de Saudische prinsen en $250 miljard uit de verkoop van nieuwe producten aan China. Dat zou $1.05 biljoen zijn, bijna genoeg om te betalen voor de $1.205 biljoen aan nieuwe schulden die in het fiscale jaar 2017 erbij zijn gekomen. De rest hopen ze vermoedelijk af te persen van cliënten staten als Japan, Zuid Korea en Katar (vandaar de grote wapenverkoop aankondigingen). Echter, deze getallen zijn bijna zeker voor het grootste deel gebaseerd op wensdenken.
Een lid uit het kabinet van de Japanse slaven Eerste Minister Shinzo Abe, nam bijvoorbeeld vorige week contact op met de White Dragon Society om te klagen over alle Amerikaanse eisen om geld, wat gebeurde nadat Trump vorige week een bezoek aan Japan bracht en zei: “Japan heeft geen geld meer om te geven.”
De Japanse regering stelde kortgeleden een “mijn nummer system” in dat een uniek nummer geeft aan iedere burger met het doel geld naar buiten te dwingen dat verborgen op meerdere bankrekeningen onder verschillende namen staat. Hierdoor werd 1 biljoen yen onttrokken ofwel $8,8 miljard welke werden overhandigd aan de Amerikanen toen Trump een bezoek bracht, zegt deze bron. Dit is veel geld volgens richtlijnen voor gewone mensen (of regeringen), maar een gebaar dat ver af staat van wat de V.S. Corporatie nodig heeft om verder te gaan als gewoonlijk.
De Saudi Arabiers die gehoorzamen aan hun Khazariaanse meester, probeerden vorige week oorlogsdreigingen te gebruiken tegen Iran in een nutteloze poging om de petrodollar te redden door middel van een apocalyptische Derde Wereldoorlog een waanidee dat nog steeds wordt ondersteund door de Khazariaanse fanatiekelingen.
Pentagon bronnen zeggen dat de Saudis een aantal F15’s naar Cyprus vlogen in een “wanhopige actie waarvan niemand bang werd, omdat Saudische Piloten niet goed zijn en Pakistaanse en Israëlische piloten het niet riskeren om beschadigd of neergeschoten te worden door Rusland.”
In plaats daarvan verkeerd Saudi Arabië “onder druk” om de gekidnapte [Libanese] Eerste Minister [Saad] Hariri terug te laten keren,” zeggen de bronnen. Verder “schijnt de aardbeving van 13 november aan de Iranees-Irakese grens te laten zien dat Iran misschien al kernraketten heeft,” zegt de bron. Dit kan misschien ook een geheime Israëlische aanval op Iran zijn geweest, speculeren Egyptische bronnen.
In ieder geval heeft de Saudische zuivering nu voormalig Saudi Arabische Ambassadeur voor de V.S. opgenomen en nauw Bush familie bondgenoot Bandar Bin Sultan. Bandar en Kroonprins MBS “zijn misschien belangrijke getuigen voor wat Israël deed op 9/11,” zeggen de Pentagon bronnen. Natuurlijk, zal het spoor naar Israël dan leiden naar de Rothschilds die zich verbergen in hun complex in Zug, Zwitserland.
Voor nu, het zijn hun V.S. ondernemingen die worden stil gelegd. Aan dat front, zeggen NSA bronnen dat top Clinton/Bush vertegenwoordiger (en satan aanbiddende kindermartelaar) John Podesta werd tegengehouden toen hij naar de V.S. wilde vliegen met V.S. gevechtsvliegtuigen en dat hij werd gearresteerd. De instorting van de Bush/Clinton cabal is nu zichtbaar in het openbaar zelfs via de gezamenlijke media in de vorm van nieuws dat Podesta’s bedrijven zijn stil gelegd. Verder gaf Trump nog eens 13.213 niet geredigeerde dossiers vrij die betrekking hebben op de moordaanslag op Kennedy.

De Khazarianen en hun gezamenlijke media slaven klampen zich nog steeds vast aan de illusie dat speciaal raadslid Robert Mueller eventueel Trump zal laten arresteren als onderdeel van het gaande “Russische interventie”onderzoek. Echter, Pentagon bronnen zeggen dat zelfs hoewel Mueller betrokken was bij de 9/11 doofpotaffaire, hij “nog steeds een Marinier is die orders krijgt van Marine Generaals [John]Kelly en [James] Mattis, en zo de perfecte verklikker is om de Bush/Israëlische cabal omver te werpen.”
Als je ook gelooft dat President Trump werkelijk de leiding heeft, lees alsjeblieft het artikel via de link hieronder waar de Chief of Staff van het Witte Huis Generaal John Kelly zegt dat hij de tweets van Trump niet leest en dat het zijn baan is “om er zeker van te zijn dat de president op wordt ingelicht over wat hij moet gaan doen.”

De Pentagonbronnen zeggen dat tests van het V.S. noodgeval uitzendsysteem (EBS)uitwijzen dat het zo gemaakt is dat burgers geïnformeerd kunnen worden zelfs als de door de Khazarianen gecontroleerde Google en de gezamenlijke media verder gaan met tegen hen te liegen. Hopelijk staat op de lijst met gearresteerde mensen ook het top management van Google, Facebook enz. zodat het Internet opnieuw een echte bron van informatie kan worden.
In een laatste aantekening, het lijkt er op dat er iets onheilspellends op het punt staat te gebeuren in China. Vorige week kondigde de Chinese regering aan dat het aan buitenlanders zou worden toegestaan om een meerderheid bezit (51%) te verkrijgen in Chinese financiële firma’s

Terwijl het aan de oppervlakte een goede actie lijkt brengen Japan, Zuid Korea en andere Aziatische landen in herinnering hoe Khazariaanse opportunisten verwoesting hebben veroorzaakt door het opzwepen van locale financiële bedrijven tijdens de nasleep van de geconstrueerde Aziatische financiële crisis in 1997. De huizenmarkt van China verkeerd nu in een zeepbel die veel erger is dan die van Japan was. Als de huizen zeepbel barst wanneer de wetten voor financiële zwaartekracht bepalen dat het moet dan zien we misschien Khazariaanse firma’s die zich er op storten en elke cent weg graaien van failliete Chinese leners. Deze aankondiging vertegenwoordigt een wonder als de NSA gelijk had toen ze zeiden dat de Chinese President Xi Jinping een Rothschild agent was.
We moeten niet vergeten dat de Khazariaanse heersende klasse verantwoordelijk is geweest voor de tientallen miljoenen doden sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Verscheidene autoriteiten, inclusief het leger van de V.S., is onweerlegbaar bewijs gegeven dat de Khazarianen actief een planning maakten voor het vermoorden van 90% van de wereldbevolking, ofwel 6,3 miljard mensen.
We moeten ze deze keer definitief stoppen. Dit betekent de belangrijkste bron van hun macht afnemen—hun controle over het financiële systeem. Dit betekent dat de controle over de BIS de Wereldbank, het IMF, de Europese Centrale Bank, de Federale Reserve Raad, de Bank van Japan enz. overgenomen moet worden. Ze gaan niet zo maar de sleutels overhandigen, dus uiteindelijk zullen er mannen met geweren voor nodig zijn die de klus klaren. Dat is waarom V.S., Chinese en Russische militaire strijdkrachten de beste hoop voor de mensheid betekenen.
Vertaling: Lia

Source: Antimatrix.org

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers