FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, November 29, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 27:11:2017


Enorme vangst van strafbare geheime informatie na Marineinval in het hoofdkwartier van de CIA

27 november 2017
De goede jongens winnen luitjes en het zal niet meer lang duren voordat de laatste gehersenspoelde slaven bevrijd zijn uit de Khazariaanse schuldenslavernij mind controle matrix en de criminelen zijn opgepakt.
De marine inval vorige week in het CIA hoofdkwartier in Langley, Virginia heeft een enorme vangst van strafbare geheime informatie opgeleverd, zeggen het Pentagon en andere bronnen.”[V.S. President Donald] Trump wint BIG (groots) door aan Clinton gelinkte pedonetwerken die in China, de Filippijnen, Afrika en Duitsland werden opgerold. Militaire rechtbanken en verzegelde aanklachten in de hele USA komen dicht bij de 4000,” volgens Pentagon bronnen.
Deze inval werd mogelijk gemaakt omdat Trump op 20 oktober een presidentieel bevel tekende om gepensioneerde militairen terug te roepen in actieve dienst met de bedoeling om “de Bush-Clinton cabal en de Joodse maffia omver te werpen en de CIA en FBI te zuiveren van verraders, zeggen de bronnen.

De bronnen zeggen dat tijdens de inval op 18 november in het CIA hoofdkwartier, computers en documenten in beslag werden genomen en dat dit resulteerde in “het lokaliseren van ongeveer 400 drugs locaties en het bombarderen hiervan in Afghanistan op 19 november.” Ze voegden toe dat de gebombardeerde locaties werden bestempeld als van de Taliban met de bedoeling “om politiek correct te blijven.” Met andere woorden, ze willen niet dat de wereld denkt dat er een burgeroorlog gaande is binnen het militaire industriële complex.
In ieder geval, “De mariniers hebben opnieuw bewezen dat ze semper fidelis (altijd trouw) zijn, want dit was niet gewoon een militaire operatie maar een geheime operatie, een psychologische oorlogsvoering operatie en de grootste anti drugs operatie in de geschiedenis,” gaan de bronnen verder.
Ter toevoeging op het afsnijden van heroïne inkomsten vanuit Afghanistan, hebben het stoppen van vluchten en smokkelroutes over land met Noord Korea de stroom van amfetaminen gelden naar de Khazariaanse cabal ook gestopt, volgens Aziatische geheime dienst bronnen.
De massa arrestaties en deportaties van de MS-13 El Salvadoraanse bende welke gehuurde moordenaars zijn voor drugs hoge pief El Chapo, en ook een nieuwe aanval op de Mexicaanse en Colombiaanse drugskartels, betekent dat cocaïne gelden vanuit Zuid Amerika ook worden afgesneden. De huidige legalisatie van marihuana wereldwijd heeft ook deze bron voor Khazariaans zwart geld doen opdrogen.
Met CIA drugsgelden invloed die opdroogt, staat het Internationale Criminele Hof klaar om de CIA en de Bush cabal te vervolgen wegens marteling en andere oorlogsmisdaden in Afghanistan en ook elders, zeggen de Pentagon en andere bronnen.
Ook, een van de grootste corruptie zaken in de geschiedenis van het leger van de V.S. heeft geleid naar het onderzoek van 440 mensen, inclusief 60 admiraals—een derde van de Marine top leden. De verwijdering van deze corrupte officieren, voornamelijk gestationeerd in Azië, betekent dat de 7e vloot binnenkort zal stoppen met de bescherming van de corrupte politici in Japan, Zuid Korea en de geheime Khazariaanse kolonie, Noord Korea. Dit zal betekenen dat de arrestaties in de V.S. gevolgd zullen worden door soortgelijke arrestaties in Azië.
De Japanse criminelen, betrokken bij de tsunami en nucleaire massa moordaanval in Japan op 11 maart 2011, vrezen voor hun levens en hebben klokkenluider en Gnostische Illuminatie Grootmeester “Alexander Romanov,” beter bekend als Slasha Zaric, aangehouden en opgesloten in onmenselijke condities in het Hasegawa Ziekenhuis in Fuchu, Tokyo. Het telefoonnummer van het ziekenhuis is 81-422-31-8600. Voormalig Eerste Minister Yasuhiro Nakasone, voormalig Minister President Yoshiro Mori, de burgemeester van Koganei Stad, de Politiechef van Koganei Stad en alle andere criminelen betrokken bij de Fukushima misdaad tegen de mensheid zullen in de gevangenis worden gezet en eventueel worden geëxecuteerd tenzij ze Zaric vrijgeven en onmiddellijk persconferenties houden waarin ze hun zonden opbiechten. Hun tegoeden zullen in beslag worden genomen en Zaric zal gecompenseerd worden voor de schade die hem is aangericht, zeggen White Dragon Society (WDS) bronnen. Natuurlijk, zullen senior meesterbreinen in de V.S., Italië en Zwitserland voor het gerecht worden gebracht voor deze misdaden.
Menig top Khazariaanse gangsters als Bill Gates en George Soros zijn al “uit hun macht gezet,” zeggen WDS bronnen. De volgenden onder de meest prominente mensen die verwacht wordt opgepakt te worden zijn Eric Schmidt van Google, Jeff Bezos van Amazon, Mark Zuckerber van Facebook, net als Masayoshi Son van Softbank en vele andere oligarchen die gebruikt werden als kanalen om centrale banken in privé bezit, fiat geld wit te wassen in de werkelijke economie. Japanse rechter vleugel bronnen zeggen dat Son “al onschadelijk is gemaakt.”
Ondertussen, verschafte een bron binnen het hoofdkwartier van de marine van de V.S. vuile details over andere Khazariaanse misdaden welke ontdekt werden bij de inval. Het volgende werd via een email van de CIA witte hoeden ontvangen:
Van een marinier in het CIA hoofdkwartier, gestuurd vanaf mijn i phone.
De mariniers van de V.S. deden het afgelopen weekend een inval bij het Central Intelligence Agency (CIA) in Langley, Virginia. De mariniers bemachtigden een hoop bewijs dat impliceerde dat wel bekende politici schuldig waren aan verduistering, knoeien met verkiezingen, identiteitsfraude, beramen van moordaanslagen, moorden, binnenlands terrorisme en pedofilie. Ik heb de volgende 23 items op een rijtje gezet om jullie interesse te wekken en samen te vatten wat er gebeurd:
ITEM 1: CIA hoofdkwartier werd binnengevallen, de FBI is geneutraliseerd en $35 biljoen uit de V.S. schatkist verduisterde fondsen zijn teruggevonden. Ongeveer $100 biljoen werd door de Bushes en de Clinton verduisterd.
ITEM 2: President Donald Trump opende opnieuw de dossiers over John F. Kennedy en George Bush zat hier achter. JFK autopsie foto’s werden vervalst.
ITEM 3: De seksueel misbruik uitstapjes van al deze leden van het Congres zijn een afleiding van de belangrijkste media voor wat er werkelijk aan de hand is (V.S. Marine inval CIA hoofdkwartier en President Trump passen militaire krijgswet toe) achter de schermen.
ITEM 4: Alex Jones van Infowars is een verrader en een bedreiging voor de nationale veiligheid en verbonden aan een afdeling van de Mossad, de veiligheidsdienst van de Staat Israël.
ITEM5: Hillary Rodham Clinton heeft de moorden bevolen, door middel van binnenlandse moordaanslag ploegen, op Ron Brown (Commerce Secretary), William Colby (Directeur van Centrale geheime dienst), Vince Foster (afgevaardigde van de Witte huis Counsel), en John F. Kennedy Jr. (zoon van de vermoorde President John F. Kennedy) — en anderen.
ITEM 6: Toenmalig Republikeins Presidentskandidaat Trump had gelijk over het feit dat Senator en vader van Ted Cruz banden had met Lee Harvey Oswald.
ITEM 7: Afgevaardigde van Californië, Adam Schiff, vooraanstaand lid van het House Permanent Select Committe on Intelligence (permanente commissie voor geheime dienst van het Witte Huis), en de burgemeester van Chicago Rahm Emmanuel, voormalig Chief of Staff van het Witte Huis voor V.S. President Barack Obama, hebben banden met de Mossad. Zowel Schiff als Emmanuel zijn pedofiel.
ITEM8: Barack Obama werd geboren in Kenya en de voormalige President heeft identiteitsfraude gepleegd. Obama zou gearresteerd moeten worden wegens identiteitsfraude.
ITEM9: Senator Cruz is een Canadees staatsburger wie zijn geboortebewijs vervalste om een V.S. senator te kunnen worden en heeft identiteitsfraude gepleegd. Cruz zou gearresteerd moeten worden wegens identiteitsfraude.
ITEM 10: President Trump heeft het dossier van elke journalist ( bv. Anderson Cooper [CNN/CBS], Chris Matthews [MSNBC], Wolf Blitzer [CNN] en mogelijk van  Alex Jones [Info Wars] die bij de CIA op de loonlijst staan.
ITEM 11: De mariniers van de V.S. verwijderden afgelopen weekend computers uit het CIA hoofdkwartier
ITEM 12: Ze hebben bewijs en getuigenverklaringen dat Hillary Rodham Clinton verkiezingsfraude heeft gepleegd, verraad en insubordinatie. Ze is een drugsdealer. Ze heeft massa moorden gepleegd. Ze heeft mensen vermoord bij het Departement van Staten volgens een huurmoorden schema.
ITEM 13: Bill Plante, wie stopte als CBS nieuws correspondent in november in 2016, bevestigde dat JFK van voren werd neergeschoten. Senator/Democratisch Presidentskandidaat Al Gore uit Tennessee won eigenlijk de verkiezing van 2000 en de hele 9/11 terroristische aanval werd in elkaar geflanst. Plante zei dat niets hiervan naar buiten kwam omdat verslaggevers bang zijn voor hun leven.
ITEM 14: Dit land zal geen saldo tekort hebben wanneer protocollen worden toegepast. $100biljoen komt er binnen, $35 biljoen gaat rechtstreeks in de schatkist van de V.S. en er is een 15 biljoen overschot. We kunnen de belasting verlagen, het leger opnieuw opbouwen, een groots infrastructuur programma creëren voor dit land en Donald Trump zal ondergaan als de grootste President sinds Ronald Reagan.
ITEM 15: George H.W. Bush probeerde President Reagan drie keer te vermoorden tijdens zijn acht jaar durende presidentschap.
ITEM 16: “Pappie Bush” (en Hillary Clinton) hebben ook zeven keer geprobeerd om President Donald Trump te laten vermoorden. En Bush is door de jaren heen betrokken geweest bij 25 moord samenzweringen tegen andere belangrijke politieke figuren — vooral congresleden en senatoren.
ITEM 17: Als Gore was aangetreden en de Bushes niet in staat waren geweest de verkiezing te stelen was er een samenzwering om Gore te verwijderen en de Vice Presidentskandidaat Al Lieberman aan te stellen als President.
ITEM 18: Er is een doofpot zaak waarbij vertegenwoordiger van Californië Maxine Waters en de Blue Moon Bank in Tailand zijn betrokken.
ITEM 19: De aanslag door Rene Boucher op 3 november 2017 op Kentucky senator Rand Paul wegens anti oorlog/pro leven, was poging tot moord. “Die kerel [Boucher] werd in mootjes gehakt,” omdat Paul te veel weet en niet onder controle kan worden gehouden.
ITEM 20: Een verslaggever uit een belangrijk netwerk had een belangrijke doorbraak — tot vandaag de dag is deze nog niet gepubliceerd — dat de regering contact opnam met weeshuizen in het land en dat ze deze weeshuizen betaalden om wezen te transporteren naar Washington D.C. zodat Dick Cheney en George H.W. Bush en ander pedofielen (bijv. Barney Frank) de kinderen konden uitkiezen waarmee ze seks wilden hebben. Vervolgens namen ze deze kinderen mee naar feestjes. Hoertjes werden aangeboden op deze feestjes. Congresleden werden gedrogeerd en er werden foto’s genomen van politici en deze wezen in seksueel compromitterende posities. Een groot deel van het congres werd(en wordt nu) onder controle gehouden door chantage.
ITEM 21: Toen de V.S. Mariniers een inval deden in de CIA gebouwen, ontdekten ze voor 9/11 gedane financiële transacties, verzekeringsdocumenten, plus andere papieren. Al deze documenten zijn nu in het bezit van de geheime dienst van de V.S. Marine.
ITEM 22: De Staat Wisconsin, de Federale Reserve en voormalig (van 2001 tot 2005) Gouverneur van Wisconsin, Scott Walker zou alles moeten overgeven hij is of zal worden gedagvaard.
ITEM 23: Californische Democratisch Gouverneur Jerry Brown heeft de opdracht gegeven voor een pedogate onderzoek van zijn eigen partij, waarbij Californische en Republikeinse leider Nancy Pelosi en V.S. senator Kamala Harris ook betrokken zijn.
De informatie hierboven stemt niet helemaal overeen met wat onze eigen bronnen ons hebben verteld maar het is begrijpelijk genoeg dat we het praktisch letterlijk hebben geplaatst. Bijvoorbeeld, onze bronnen zeggen dat Barack Obama eigenlijk werd geboren in de V.S. maar dat hij identiteitsfraude pleegde, want zijn echte vader was de Amerikaanse Communist en activist Frank Marshall Davis.
We kunnen ook niet bevestigen dat de Wanta protocollen geactiveerd zullen worden en dat $100 biljoen zal binnen komen. Echter, we kunnen bevestigen dat Janet Yellen gedwongen werd om af te treden als Gouverneur van de Federale Reserve Raad ondanks dat haar termijn werd uitgebreid tot 2024. Dit betekent dat de V.S. $ drukpers weg gehaald zal worden uit de handen van de Khazariaanse bende en dat in theorie ongelimiteerde fondsen beschikbaar gemaakt kunnen worden om Amerika weer opnieuw groot te maken samen met de rest van de wereld.
Hoewel, er is nog steeds een hoop dat nog gedaan moet worden voor de Khazariaanse bende werkelijk verslagen is, dus er is geen tijd om op onze lauweren te rusten.
In de V.S. moet de gezamenlijke propaganda media nog steeds onderuit worden gehaald en worden gedwongen om de waarheid te verslaan. Vele stappen zijn vorige week in die richting genomen. Bijvoorbeeld, de Washington Post en het door de Khazarianen bezeten Advance Publications, zien schandaliserende rechtszaken tegemoet door Senator Roy Moore van Alabama nadat hun beschuldigingen van seksmisbruik werden ontmaskerd als leugens, zeggen Pentagon bronnen. Donald Trump steunt Moore.
Ook, een poging van de Khazariaanse bende om Rupert Murdoch te dwingen om Fox te verkopen is gestopt door de Trump administratie, volgens Pentagon bronnen. Als een eerste stap, zal het Departement van Justitie Comcast gaan dwingen NBCUniversal op te geven en hun poging te staken om Fox over te nemen, zeggen de bronnen. De arrestatie van top media bazen staat ook op het punt te gebeuren, zeggen ze.
De Khazarianen zetten op hun beurt ook de wagens in een cirkel in Israël en Saudi Arabië met Israëlische strijdkrachten en de huurlingenlegers in Saudi Arabië die samenwerken om de Khazariaanse controle over een groot deel van de olie in de wereld te verdedigen.
Echter, volgens Pentagon bronnen ligt: “Israël onder een wapenembargo, terwijl lange termijn klant India een $500miljoen anti tankraketten overeenkomst schrapte. Duitsland, post-Merkel stopt misschien met het bouwen van onderzeeërs, Israël krijgt misschien geen F-35’s meer en zal geen onderdelen meer geleverd krijgen en het 10 jaarlijkse $38 miljard militaire hulp pakket overeenkomst die gesloten werd onder Obama wordt misschien geannuleerd.”
Over het algemeen is het een echte spectaculaire week geweest met overwinningen voor de bevolking van de planeet Aarde. Er zijn ook onmiskenbare tekens van een komende regiemverandering in Israël, Japan, Duitsland, Italië, Frankrijk en Engeland. Als dit gebeurt en gevolgd wordt door massa arrestaties, zullen we weten dat de nachtmerrie van de Khazariaanse Babylonische schuldenslavernij werkelijk beëindigd is.
Een nieuwe dageraad breekt voor de mensheid aan. Laten we allemaal de druk op de ketel houden om het allemaal te laten gebeuren.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers