CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 8, 2017

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 06:11:2017

November 6, 2017
Er kan geen enkele twijfel over bestaan dat de wereldwijde zuivering van de Khazariaanse maffia met arrestaties en zuivering in de V.S. en Saudi Arabië, nu een kantelpunt heeft bereikt waarvan geen terugkeer meer mogelijk is.
In het Midden Oosten, regeert de aan Iran verbonden Hezbollaz nu effectief over Libanon nadat de Saudische marionet en eerste minister Saad Hariri gedwongen werd om af te treden. Zijn ontslag werd gevolgd door een zuivering van honderden prinsen, generaals, religieuze leiders en anderen door de de facto Saudische Koning Muhammad bin Salman.
Deze zuivering was vooral belangrijk omdat het de laatst overblijvende, belangrijke bron van Bush/Clinton maffia geld en macht afsnijdt. Volgens bekentenissen van de vrouw van Schedel en Botten society lid Kay Griggs en anderen waren velen van de prinsen die werden weggezuiverd homoseksueel verbonden met leden van de Bush familie en hun top luitenanten toen ze studeerden in de Verenigde Staten
Dit is hoe Pentagon bronnen de zich ontvouwende strafcampagne omschreven: “De Saudische zuivering van de Bush/Clinton pedo terreur factie—zijn inclusief [Osama Bin Laden’s broer] Bakr bin Laden en anti-Trumper [Prins] Al-Waleed bin Talal—en loopt evenwijdig met het lekken van de Paradise Papers,
…de arrestatie van Tony Podesta en de overgave van Hillary Clinton en John Podesta.” Tony Podesta is een machtige Washington lobbyist wiens broer John campagne manager was voor Hillary Clinton (Rockefeller) en chief of staff voor Bill Clinton (Rockefeller). Al-Waleed kocht enorme hoeveelheden aandelen in Rockefeller’s Citibank.

De vertakkingen van deze lekken, arrestaties en zuiveringen reiken ver in vele richtingen. Naschokken, verdere arrestaties en verdere zuiveringen zullen in de komende dagen zeker gevoeld en gezien worden in het Midden Oosten, Japan, Europa en de V.S.
De Trump commerce Secretary, Wilbur Ross (kind) is hier al bij inbegrepen. Net als de Canadese magnaat Stephen Bronfman, wiens familie fortuin maakte door de verkoop van drank aan Al Capone. Deze namen zijn slechts het topje van de ijsberg.
Het begin van de zuivering was zo bepaald dat het samenviel met het bezoek van Trump aan Azië zodat het makkelijker is om Trump en zijn familie te beschermen voor wraakacties, zeggen Pentagon en CIA bronnen.
Echter, in een teken dat de strijd verre van voorbij is, werden vorige week twee afzonderlijke waarschuwingen aan deze schrijver gegeven betreffende Trump. Een was van een “bron dicht bij Noord Korea,” en de andere een veteranen CIA officier die gestationeerd is in Azië. De aan Noord Korea verbonden bron zei dat als Trump een oorlog uitlokte tegen Noord Korea, “hij Azië niet levend zal verlaten.” De CIA bron zei op zijn beurt: “Ik hoorde gefluister in de schaduwen dat er een speciale verrassing wacht voor hem in Vietnam en het is niet zijn ontmoeting aan de zijlijn met Poetin.”
Vanuit een Aziatisch perspectief is de wegzuivering van Prins Al-Waleed interessant omdat hij een belangrijke speler is achter de $100 biljoen Saudische fondsen voor de Koreaans-Japanse magnaat Masayoshi Son. Son is de kerel die de aan Rockefeller verbonden Fortress Investment Group kocht. Fortress bezit Musashi Engineering, het bedrijf dat stemmachines maakt die verkiezingen stelen voor slaven Eerste Minister Shinzo Abe en zijn partij.
Dit is wat de CIA in Azië over hem te zeggen had: “verwacht wat betreft Masayoshi Son een hartaanval of rituele zelfmoord—door de stress, natuurlijk. Dit zou een kerst of nieuwjaarsgeschenk kunnen zijn aan de bevolking van Japan.”
Hoewel, voor nu voelt de Japanse slaven, politieke gevestigde orde dat hun overleving op het spel staat, en werkt het zo hard als het kan om zich bij Trump in te likken wanneer hij een bezoek brengt aan hun land. Bronnen dicht bij de keizerlijke familie zeggen dat de Keizer Trump heeft beloond met een aandeel met een waarde van Een biljard Yen (ongeveer $9biljoen), met dank aan Henry Kissinger.
Dit koopt misschien tijd voor de Washington D.C. Corporation waarvan Trump President is, maar zijn werkelijke lot wordt waarschijnlijker in Vietnam bepaald wanneer Trump een ontmoeting heeft met de Russische President Vladimir Poetin en de Chinese President Xi Jinping.
Pentagon bronnen denken dat Xi nu de werkelijke sterke man van China is en boden de volgende analyse aan van zijn post-Congres positie:
“Het lijkt er op dat Voorzitter Xi nu opperste leider is met niet gezalfde opvolging en controle over vijf stemmen in de Staande Politburo Commissie (PBSC), want Han Zheng is de enige kerel uit de Shanghai of Jiang factie en Eerste Minister Li Keqiang van de Hu factie. De andere vier kerels zijn kleurloos en loyaal aan Xi, zelfs nadat ze opklommen onder Hu en Jiang. Wang Huning lijkt continuïteit te verschaffen omdat hij zowel voor Jiang als Hu heeft gewerkt.”
Echter, Chinese geheime dienst bronnen vertellen deze schrijver dat Xi Jinping werd gekozen als leider omdat hij groot is en er goed uit ziet op G20 fotoreportages, maar dat hij in werkelijkheid maar een boegbeeld is voor collectieve besluitvorming. De algemene balans in de Staande Politbureau Commissie is twee stemmen voor Zuid China (Guandong), twee voor de Kustgedeelte van China (Shanghai) en drie voor het Noorden en het binnenland (Beijing).
In ieder geval staat het nieuwe Chinese regiem klaar om actie te ondernemen en als de wereld gelukkig is, negeren ze de Khazariaanse bluf over het beginnen van een Derde Wereldoorlog en dwingen ze een faillissement van de wereld door het openbreken en terroriseren van de D.C. Corporatie. Laten we eens zien wat er in Vietnam gebeurt op 10 en 11 november en laten we onze vingers gekruist houden.
De eigenaar van de D.C. Corporatie—de Federale Reserve Raad—heeft geen Khazarianen meer in zijn raad van bestuur nu dat Janet Yellen, Stan Fischer en nu Goldmanite New York Chief van de Fed William Dudley eruit gedwongen zijn. Het nieuwe niet-Khazariaanse bestuur van de Fed zal niet aanblijven omdat het systeem dat ze overnemen aan het instorten is, of ze dit willen of niet.
In oktober, de eerste maand nadat de V.S. Corporatie regering faalde om zijn 30 september betalingslimiet te halen, steeg de V.S. regeringsschuld met $200 miljard in slechts een maand, terwijl 960.000 mensen hun baan kwijtraakten. Deze zelfde regering doet alsof hun Puerto Rico maatje, welke totaal hun bezit is, geen elektriciteit heeft vanwege een storm en niet omdat het niet in staat is om zijn elektriciteitsrekeningen te betalen. Ondertussen bereikt, ondanks een instortende werkelijke economie, de aandelenmarkt nieuwe hoogtes, voor het grootste deel dankzij aankopen van de Rothschild Zwitserse centrale bank.
Het lijkt er ook op dat de Khazarianen geen plaatsen meer over hebben waar ze goud kunnen stelen. Herinner je je nog hoe de Canadese regering aankondigde dat hun goudreserves op waren in maart 2016?
Goed, het lijkt er op dat ze sinds toen hun toevlucht hebben genomen tot het verkopen van vals goud. Gegeven dat de Royal Canadian Mint (De Canadese Koninklijke Munt) betrapt is op het verkopen van een valse goudstaaf.
Vergeet V.S. Secretaris van Financiën Steven Mnuchin niet, die tweette vanuit Fort Knox op de dag van de zonsverduistering op 21 augustus dat hij blij is dat “het goud veilig is,” zonder een ounce (zelfs nog geen gram) aan te bieden als bewijs dat dit waar was.
Des te sneller het leger van de V.S. en agentschappen de totale V.S. regeringsstructuur herstarten, hopelijk met Canadese hulp, des te minder de uiteindelijke pijn zal zijn.
In ieder geval, gaan het leger van de VS en witte hoeden agentschap definitief verder met hun zuivering van Khazariaanse bende invloed. Pentagon bronnen zeggen dat de aantijgingen uitgevaardigd tegen voormalig Trump campagneleider Paul Manafort voor het nalaten zich te registreren als een buitenlandse agent “misschien een nieuwe norm is om lobbyisten en Joodse [Khazariaanse] organisaties als AIPAC (het American Israel Public Affairs Committee) stop te zetten wegens het optreden als niet geregistreerde buitenlandse agenten van Israël.”
Ook, de zuivering van Hollywood begint een sneeuwbaleffect te krijgen. Hier is hoe een Pentagon bron de situatie opsomde: “Harveywood veranderde in Pedowood, terwijl Kevin Spacey werd ontmaskerd als pedo die ook in Jeff Epstein’s vliegtuig vloog, ‘de Lolita Express,’ met Bill Clinton. Spacey werd gedwongen uit de kast te komen als homofiel om LGBT te verbinden met pedo’s om zo de Khazariaanse normalisatie van homo’s, pedo’s en pederasten te stoppen.
De bron ging verder met op te merken dat: “Nadat de straf van Harvey Weinstein, ‘snel en meedogenloos’ was Netflix Spacey ontsloeg uit de ‘House of Cards,’ CBS misschien Khazariaans acteur, Jeremy Piven verwijdert uit het TV drama ‘Wisdom of the Crowd’ of de show stop zet en een andere Khazariaans roofdier producer/directeur Brett Ratner zijn deal verloor met Warner Brothers en uit de studio werd gegooid wegens seksuele aanranding.”
Volgens de geheime dienst van de V.S. Marine, is de werkelijke kracht achter de zuivering van Hollywood de NSA geweest welke stil de slachtoffers van pederasten heeft geïnformeerd dat ze bewijs kunnen geven om hun beschuldigingen tegen hun kwellers te ondersteunen
Nu dat Washington D.C. politici, academie en Hollywood worden gezuiverd van satanische Khazariaanse gangster controle nemen we aan dat het medische en farmaceutische etablissement de volgende op de lijst zal zijn. Een zware aanval op het hoofdkwartier van de American Medical Association met een speciale focus op aan kanker gerelateerde informatie, zou een goede plek om te beginnen zijn. Aan dit front begrijpen we dat Bill Gates al zingt als een kanarie terwijl hij in speciale hechtenis is.
Het is zeker dat de oorlog tegen de genocidale satan aanbiddende Khazariaanse bende nog niet over is maar het is niet langer mogelijk om te ontkennen dat ze aan het verliezen zijn en gedoemd zijn. Ze zijn gewaarschuwd om zich “over te geven of te sterven.” We verwachten dat het allebei in toenemende mate zal gebeuren voordat de nachtmerrie eindigt en de mensheid bevrijd is.

Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers