FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 29, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 27:11:2017


Ogromni plijen za pokretanje kaznenih postupaka iz racije obavještajaca američke mornarice u sjedištu CIA-e


27. studenog 2017.



Dobri momci pobjeđuju, narode, i neće proći dugo prije nego što se i posljednji robovi ispranih mozgova oslobode matrice kazarske kontrole uma i dužničkog ropstva, a kriminalci budu pokupljeni.

Prošlotjedni napad marinaca na sjedište CIA-e u Langleyju, Virginija, donio je ogroman plijen obavještajnih podataka koji se odmah mogu koristiti za pokretanje kaznenih postupaka, kažu Pentagonovi i drugi izvori. "[Američki Predsjednik Donald] Trump ostvaruje VELIKU pobjedu, s razbijenim s Clintonom povezanim pedo prstenovima u Kini, kao i na Filipinima, Africi i Njemačkoj. Vojni sudovi i zapečaćene optužnice diljem SAD-a približavaju se broju 4000", prema izvorima Pentagona.

Ovaj napad je omogućen Trumpovim potpisivanjem izvršnog naloga 20. listopada da se aktivira umirovljena vojska kako bi se "uklonila Bush-Clinton kabala, židovska mafija i provela čistka izdajnika u CIA-i i FBI-u", kažu izvori.

Izvori kažu da su tijekom napada 18. studenog na sjedište CIA-e, zaplijenjeni kompjuteri i dokumenti, i kao rezultat toga "pronađeno je oko 400 postrojenja za proizvodnju droge i američka vojska ih je počela bombardirati u Afganistanu 19. studenog". Dodali su kako su bombardirane lokacije bile označene kao da su talibani kako bi bili "politički ispravni". Drugim riječima, oni ne žele da svijet misli da se u vojno-industrijskom kompleksu događa građanski rat.


U svakom slučaju, "Marinci su još jednom dokazali da su semper fidelis (uvijek vjerni), jer to nije bila samo vojna operacija nego obavještajna operacija, operacija psihološkog ratovanja i najveća operacija protiv droge u povijesti" nastavljaju izvori.

Osim što je prekinut dotok novca od heroina iz Afganistana, prekid zračnih letova i kopnenih veza sa Sjevernom Korejom prekinuo je i dotok amfetaminskog novca kazarskoj kabali, prema azijskim izvorima tajnih društava.

Masovna uhićenja i deportacija MS-13 El Salvadorove bande koji su unajmljene ubojice za glavnog dispečera droge El Chapoa, kao i novi napad na meksičke i kolumbijske kartele droge, znači da je dotok novca od kokaina iz Južne Amerike također prekinut. Legalizacija marihuane koja se provodi u svijetu također je isključila taj izvor kazarskog crnog novca.

S presušivanjem CIA-inog novca od droge, Međunarodni kazneni sud je spreman podnijeti kaznenu prijavu protiv CIA-e i Bushove kabale za mučenja i druge ratne zločine u Afganistanu, kao i drugdje, kažu Pentagonovi i drugi izvori.

Također, jedan od najvećih slučajeva korupcije u vojnoj povijesti SAD-a doveo je do istrage 440 ljudi, uključujući 60 admirala - jedne trećine visokih časnika mornarice. Uklanjanje tih korumpiranih časnika, najčešće stacioniranih u Aziji, znači da će 7. Flota uskoro prestati štititi korumpirane političare u Japanu, Južnoj Koreji i tajnoj kazarskoj koloniji Sjevernoj Koreji. To će značiti da će uhićenja u SAD-u pratiti slična uhićenja u Aziji.

Japanski kriminalci koji su sudjelovali u napadu tsunamijem i nuklearnim masovnim ubojstvom u Japanu, 11. ožujka 2011. godine, bojeći se za svoj život, uhitili su zviždača i veleposlanika gnostičkih iluminata "Aleksandra Romanova", odnosno Slashu Zarića i zatvorili ga u nečovječnim uvjetima u Hasegawi Bolnici u Fuchu, u Tokiju. Telefonski broj bolnice je 81-422-31-8600. Bivši premijer Yasuhiro Nakasone, bivši premijer Yoshiro Mori, gradonačelnik grada Koganei, načelnik policije grada Koganei i svi drugi kriminalci koji su uključeni u zločin u Fukushimi protiv čovječnosti bit će zatvoreni i na kraju će biti pogubljeni ukoliko odmah ne oslobode Zarića i odmah održe tiskovnu konferenciju da priznaju svoje grijehe. Njihova će imovina biti zaplijenjena, a Zarić će dobiti odštetu za štetu koja mu je učinjena, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (White Dragon Society - WSD). Naravno, glavni planeri u SAD-u, Italiji i Švicarskoj također će biti izvedeni pred lice pravde za ove zločine.

Mnogi veliki mafijaši poput Bill Gatesa i Georgea Sorosa već su bili "izvan uporabe", kažu izvori WDS-a. Sljedeći među najistaknutijim ljudima za koje se očekuje da će biti odbačeni su Eric Schmidt iz Googlea, Jeff Bezos od Amazona, Mark Zuckerberg iz Facebooka, kao I Masayoshi Son iz Softbank i mnogi drugi oligarsi koji su bili korišteni kao vantilacijske cijevi za pranje novca središnje banke u privatnom vlasništvu u realnom gospodarstvu. Japanski desničarski izvori kažu da je Son "već riješen".

U međuvremenu, izvor u sjedištu američke mornarice također je pružio prljave detalje o drugim kazarskim zločinima koji su bili otkriveni u raciji. To je primljeno putem e-pošte od CIA-inog bijelog šešira:

Od marinca u CIA-inom sjedištu
Poslano s mog iPhone-a

Američki marinci upali su prošlog vikenda u Središnju obavještajnu agenciju (Central Intelligence Agency - CIA) u Langleyju u Virginiji. Marinci su pronašli mnogo dokaza koji obuhvaćaju poznate pronevjere političara, namještanja izbora, krivotvorenja identiteta, ubojstava, domaćeg terorizma i pedofilije. Naveo sam sljedeća 23 stavka kako bi potaknuo vaše zanimanje i sažeo što se događa:

Stavak 1: Izvršen je pretres sjedišta CIA-e, FBI je neutraliziran, a 35 milijardi dolara pronevjerenih sredstava riznice SAD-a je pronađeno. Oko 100 milijardi dolara pronevjerile su obitelji Bush i Clinton.

Stavak 2: Predsjednik Donald Trump ponovno je otvorio dokumente o ubojstvu predsjednika Johna F. Kennedyja, George H.W. Bush je bio iza njega. Fotografije autopsije JFK su krivotvorene.

Stavak 3: Ekskurzije za seksualno uznemiravanje svih ovih članova Kongresa su glavno medijsko odvlačenje pažnje od onoga što se stvarno događa (američki marinci napadaju sjedište CIA-e a predsjednik Trump nameće vojni prijeki sud) iza scene.

Stavak 4: Alex Jones iz Infowarsa je izdajica i prijetnja nacionalnoj sigurnosti i povezan je s divizijom Mossada, tajnom službom izraelske države.

Članak 5. Hillary Rodham Clinton naredila je ubojstva, putem domaćih jedinica za ubojstva, Rona Browna (ministra trgovine), Williama Colbyja (direktor Središnje obavještajne službe), Vince Fostera (zamjenika savjetnika Bijele kuće) i Johna F. Kennedyja mlađeg, sina ubijenog predsjednika Johna F. Kennedyja) - i drugih.

TOČKA 6: Tadašnji republikanski kandidat za predsjednika Trump bio je u pravu da je otac Teda Cruza starijeg bio umiješan s Lee Harvey Oswaldom.

POGLAVLJE 7: Adam Schiff, rangirani član Doma stalnog komiteta za obavještajnu službu, i gradonačelnik Chicaga Rahm Emmanuel, bivši načelnik Bijele kuće američkog predsjednika Baracka Obame, povezani su s Mossadom. Schiff i Emmanuel su pedofili.

Stavak 8: Barack Obama je rođen u Keniji i bivši predsjednik počinio je krivotvorenje identiteta. Obama bi trebao biti uhićen zbog krivotvorenja identiteta.

Stavak 9 .: Senator Cruz je kanadski državljanin koji je krivotvorio svoj rodni list da bi postao američki senator i počinio krivotvorenje identiteta. Cruz bi trebao biti uhićen zbog krivotvorenja identiteta.

Stavak 10: Predsjednik Trump dobio je dosjee svakog novinara (npr. Andersona Coopera [CNN / CBS], Chrisa Matthewsa [MSNBC], Wolfa Blitzera [CNN] i možda Alexa Jonesa [InfoWars]) koji se nalazi na platnoj listi CIA-e.

Stavak 11: Američki marinci proteklog vikenda odnijeli su računala iz stožera CIA-e.

Stavak 12: Sada imaju potvrdu i dokaze da je Hillary Rodham Clinton počinila izbornu prijevaru, izdaju, i pobunu. Ona je diler droge. Ona je počinila masovna ubojstva. Ubila je ljude u State Departmentu kao planer ubojstava po narudžbi.
Stavak 13: Bill Plante, koji je umirovljen kao dopisnik CBS Newsa u studenom 2016. godine, potvrdio je da se u Johna F. Kennedyja pucalo s prednje strane, senator Tennesseeja i demokratski predsjednički kandidat Al Gore zapravo je osvojio izbore 2000. godine, a cijeli teroristički napad 11. rujna bio je montiran. Plante je rekao da ništa od toga neće biti objavljeno jer se novinari boje za svoje živote.

Stavak 14: Ova zemlja neće imati deficit kada se provedu protokoli. Dolazi 100 bilijuna dolara, 35 bilijuna dolara ide u državnu riznicu SAD-a, a tu je i višak od 15 bilijuna dolara. Možemo smanjiti poreze, obnoviti vojsku, stvoriti veliki infrastrukturni program za ovu zemlju, a Donald Trump će otići kao najveći predsjednik od Ronalda Reagana.

Stavak 15: George H. W. Bush pokušao je ubiti predsjednika Reagana tri puta tijekom Reaganovog osmogodišnjeg predsjedanja.

Stavak 16: "Daddy Bush" (i Hillary Clinton) također su pokušali ubiti predsjednika Donalda Trumpa sedam puta. Bush je tijekom godina bio uključen u 25 atentata na druge glavne političke figure - posebno članova Kongresa i senatora.

Stavak 17: U slučaju da je Gore preuzeo dužnost a da Bushovi nisu mogli lažirati izbore, postojala je urota za uklanjanje Gorea i postavljanje potpredsjedničkog kandidata Al Liebermana kao predsjednika.

Stavak 18: Postoji zataškavanje koje uključuje kalifornijskog republikanca Maxine Watersa i Blue Moon Bank u Tajlandu.

Stavak 19: Napad Rene Bouchera na (anti-rat/za život) kentuckyjskog senatora Rand Paula bio je pokušaj ubojstva. "Taj tip [Boucher] bio je čipiran", jer je Paul znao previše i ne može biti kontroliran.

Stavak 20: Izvjestitelj u glavnoj mreži će razbiti priču - s kojom još sjedi do danas - da je vlada kontaktirala sirotišta diljem zemlje i platila tim sirotištima da prebace siročad u Washington tako da su Dick Cheney, George H.W. Bush i drugi pedofili (npr. Barney Frank) mogli birati djecu s kojom se žele seksati. Tada su djecu vodili na partije. Hookeri su bili prisutni na ovim partijima. Članovi Kongresa bili su drogirani i snimljene su fotografije političara i te siročadi u seksualno kompromitantnim pozicijama. Veliki dio kongresa bio je (i sada je) kontroliran kroz ucjenu.

Stavak 21: Kada su američki marinci izvršili pretres zgrade CIA-e, pronašli su financijske transakcije prije 9/11, dokumente osiguranja, i druge dokumente. Svi ti dokumenti sada su u posjedu američke obavještajne službe marinaca.

Stavak 22: Država Wisconsin, Federalne Rezerve, i bivši (od 2001. do 2005.) guverner Wisconsina Tommy Thompson bili su uključeni u krađu bilijardi dolara iz riznice SAD-a. Wisconsinov guverner Scott Walker bi trebao vratiti sve što ima inače će biti predan sudu.

Stavak 23: Kalifornijski demokratski guverner Jerry Brown naložio je istragu o pedofiliji u svojoj vlastitoj stranci, uključujući manjinskog predstavnika republike Kalifornije Nancy Pelosi i američkog senatora Kamalu Harrisa.

Gore navedene informacije nisu u potpunosti u skladu s onim što nam govore naši vlastiti izvori, ali su dovoljno opsežne pa smo ih objavili praktično od slova do slova. Na primjer, naši vlastiti izvori kažu da je Barack Obama zapravo rođen u SAD-u, ali je počinio krivotvorenje identiteta, jer je njegov pravi otac bio američki komunistički aktivist Frank Marshall Davis.

Također, ne možemo potvrditi da će se Wanta protokoli aktivirati, a 100 bilijuna dolara će doći. Međutim, možemo potvrditi da je Janet Yellen bila prisiljena podnijeti ostavku kao guverner Federalnih Rezervi, iako je njezin mandat trebao biti produžen do 2024. godine. To znači da će tiskara američkog dolara biti oduzeta od kazarske mafije i, teoretski, da se neograničena sredstva mogu staviti na raspolaganje da bi Amerika ponovno opet postala velika zajedno s ostatkom svijeta.

Ipak, još je ostalo mnogo toga da se učini prije nego što se kazarska mafija uistinu porazi, tako da sada nema spavanja na našim lovorikama.

U SAD-u, korporativne propagandne medije još uvijek treba skinuti i prisiliti da počnu objavljivati istinu. Poduzeti su mnogi koraci u tom smjeru prošlog tjedna. Na primjer, Washington Post i u kazarskom vlasništvu Advance Publications suočeni su s tužbama zbog klevete senatora Roy Moora iz Alabame nakon što su optužbe za seksualno zlostavljanje izložene kao lažne, kažu izvori iz Pentagona. Donald Trump podržava Moorea.

Isto tako, pokušaj kazarske mafije da se prisili Rupert Murdoch da proda Fox zaustavljen je od strane  Trumpove administracije, prema izvorima iz Pentagona. Kao prvi korak, Ministarstvo pravosuđa prisilit će Comcasta da se odrekne NBCUniversala i odustane od pokušaja da preuzme Fox, kažu izvori. Uhićenje glavnih šefova medija također je vrlo blizu, kažu.

Kazari, sa svoje strane, udružuju se u cilju zajedničke obrane u Izraelu i Saudijskoj Arabiji, s izraelskim snagama i plaćeničkim vojskama u Saudijskoj Arabiji, kombinirajući kako bi obranili dominantsku kontrolu nad većinom svjetske nafte.

Međutim, prema Pentagonovim izvorima, "Izrael je pod embargom na oružje, a Indija kao dugogodišnji kupac odbacila je ugovor za nabavku raketa vrijedan 500 milijuna dolara. Njemačka nakon Merkel može prestati s izgradnjom podmornica, Izrael više neće dobiti F-35 i neće dobijati dijelove, a desetogodišnji paket od 38 milijardi dolara američke vojne pomoći pod Obamom može biti poništen."

Sve u svemu, bio je to doista spektakularni tjedan pobjeda za ljude planeta Zemlje. Postoje neporecivi znakovi kao i da dolaze promjene režima u Izraelu, Japanu, Njemačkoj, Italiji, Francuskoj i Engleskoj. Ako se to dogodi i uslijede masovna uhićenja, znat ćemo da noćna mora kazarskog babilonskog dužničkog ropstva doista završava.

Sviće nova zora za čovječanstvo. Potrudimo se svi da se to dogodi.


Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers