FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 22, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD. 20:11:2017



Čistka kazarske kabale se ubrzava: Oluja marinaca CIA HQ; Više od 2000 optuženih u SAD-u; raspad mreže kontrole u Europi


20. studenog 2017.



Čistka sotonističke kazarske kabale koja je pretvorila Zapad u zlo ubrzava se na neporeciv način. Ono što je najvažnije, izvori iz Pentagona potvrđuju višestruke internetske izvještaje o tome da su marinci proteklog vikenda ušli u stožer CIA-e. Jedan od ciljeva bio je prekid operacije Mockingbird, grupe CIA-e koja je pretvorila masovne medije, kao što su Google, Facebook, itd. u masovnu propagandu kontrole uma, kažu izvori NSA.

Institucionalni nasljednici skupine koja je ubila predsjednika Johna F. Kennedyja također se okružuju, prema izvorima Pentagona. "Ministarstvo pravosuđa i [specijalni savjetnik Robert] Mueller rade prekovremeno i mogu premašiti 2000 zapečaćenih optužnica", kaže izvor Pentagona.

Ovi potezi, u kombinaciji s čistkom svih članova saudijskih kraljevskih obitelji i vojske koji su bili povezani s 9/11, kao i uklanjanjem zimbabveovog diktatora Roberta Mugabea i skorašnje uklanjanje izraelskog sotonističkog premijera Benjamina Netanyahua, ne ostavljaju nikakvu sumnju da su dugo očekivana uhićenja i okruživanje kabalista širom svijeta počela.

Obiteljska grupa Rothschild/Saxe Gotha također gubi kontrolu nad Europom. U Njemačkoj, kancelarka Angela Merkel (Hitlerova kći) nije uspjela formirati novu vladu. U Francuskoj, stotine zakonodavaca iz stranke Rothschilda i roba predsjednika Emmanuela Macrona je prebjeglo, jer masovni prosvjedi protiv ovog kradljivca izbora izbijaju diljem zemlje. U Engleskoj, Rothschildov premijer-rob Theresa May također je nepopularna i očekuje se da će uskoro biti uklonjena.


U međuvremenu, u Japanu, admiral Harry Harris, zapovjednik Pacifičkog zapovjedništva Sjedinjenih Država, sastao se prošlog tjedna s premijerom robom Shinzoom Abeom. Prema izvorima koji su bili na sastanku, Abe je Harrisu rekao da Japan priprema koncentracijske kampove za poplavu sjevernokorejskih izbjeglica koje Abe očekuje da će doći kada Harris izazove rat s tom zemljom. Harris je rekao Abeu da će učiniti sve da "osigura da će Sjeverna Koreja biti zaustavljena", rekao je izvor.

Harris je tako dokazao da je nevjerojatno glup, nevjerojatno zao ili nevjerojatno podmićen - najvjerojatnije kombinacija svih triju. Ovaj čovjek sada sprečava da se čovječanstvo oslobodi tiranije kazarske mafije. Harris skriva ratnog zločinca, izdajicu i trgovca drogom Richarda Armitagea, kao i kriminalca agenta Rothschilda Michaela Greenberga u zračnoj bazi Yokota u Japanu.

On je također bio na čelu nedavne krađe Japanskih nacionalnih izbora Rothschildovog roba Shinzo Abea. Abeova pljačka japanske poštanske ušteđevine, javnih mirovina i drugih javnih sredstava jedina je stvar koja drži svjetsko kazarsko kriminalno udruženje da ne izgubi svu vlast.

Novac ukraden Japanu koji napuhuje američki balon tržišta dionica i održava korporaciju Sjedinjenih Američkih Država koja je u vlasništvu Khazara od bankrota, i zamjeni je istinskom demokracijom koju kontroliraju ljudi, za ljude.

Nedavno ponovno postavljen na vlast Abe sada žuri kako bi izgradio objekt za istraživanje biološkog ratovanja prerušen u Veterinarsku školu u Kakeu. To znači da Harris podupire ratnog zločinca i stoga je i sam ratni zločinac.

Signalizirajući tko su njegovi pravi gospodari, Harris je održao govor koji podupire mrežu kazarske kontrole na institutu Frank Lowy 14. prosinca 2016. godine.


Lowy, zajedno s Larryjem Silversteinom, kupio je zgradu Svjetskog trgovačkog centra nešto prije terorističkog napada 11. rujna 2001. Godine u New Yorku.


Harris je također pod pritiskom Lockheed Martina i drugih proizvođača oružja da započnu rat sa Sjevernom Korejom kako bi promovirali prodaju oružja i zadržali kazarsku mafiju na vlasti. Harris je također uključen u zavjeru Kazara za početak 3. svjetskog rata i ubojstvo 90% čovječanstva. Čekanje do svibnja iduće godine da ovom čovjeku prestane mandat nije prihvatljivo.

Admirale Harris, ovo je obećanje: bit ćete uhićeni, osuđeni na vojnom sudu i zatvoreni kao ratni zločinac i izdajnik. Također ćete biti odgovorni pred zakonom za ubojstvo I mučenje triju osoba dok ste bili nsa čelu Guantanamo Bay na Kubi.

U svakom slučaju, kao što je gore spomenuto, kazarska hijerarhija iznad Admirala Harrisa I dalje se sustavno razbija, što znači da mu se mafijska mreža zatvara. Jednom kad nestane, američka vojna policija će ući u Tokio i uhititi Armitagea, Greenberga, Abea i ostale gangstere koji ovdje podugovaraju za Kazare.

Izvori u NSA-u i CIA-i kažu kako se u Sjedinjenim Državama prošlog tjedna već dogodile stotine uhićenja. Međutim, donesena je odluka da se ne objavljuju uhićenja, jer bi to omogućilo drugima da pobjegnu prije nego što ekipe za uhićenja dođu do nih, kažu izvori.

Postoje također mnogi kazarski elitni odredi koji djeluju u SAD-u upravo sada u očajničkom pokušaju da zadrže svoju mrežu kontrole nad tom zemljom, kažu izvori iz Pentagona. Ti elitni odredi se sustavno uklanjaju. Dio toga je bio objavljen u obliku uhićenja 267 članova MS-13 bande.


Također, u jasnom znaku da se kazarska vladavina sada raspada, nežidovski guverneri Federalnih Reervi pričaju o davanju novca izravno ljudima umjesto njihove trenutne prakse da ih predaju milijarderima i trilijunašima. Na primjer, John Williams, šef federalnih Rezervi u San Franciscu, govorio je o "ciljanju na nominalni dohodak", što je govor Federalnih Rezervi o predaji gotovine izravno ljudima.



U Europi, Miguel Angel Fernandez Ordones, bivši guverner španjolske središnje banke, izjavio je 7. studenog u Parlamentu kako bi zamjena stvaranja novca od strane banaka u privatnom vlasništvu s novcem koji je stvorila vladina institucija bila dobra stvar.


Ovakva vrsta javnog komentara od strane službenika koji imaju stvarnu moć nad novcem vidljiv je znak da se stara grupa kontrolne središnje banke u privatnom vlasništvu raspada.

Izvori iz Pentagona također govore da "promjena režima više nije pokrajina SAD-a, jer se vojni puč u Zimbabveu dogodio nakon što je šef vojske otišao u Kinu, te je potrebno pozicionirati Zimbabve dolar s afričkom rezervnom valutom prije globalnog reseta valuta. "

To se uklapa u ono što smo izvijestili u prijašnjem izvješću o Indiji, Rusiji i Kini, da su rekli američkom predsjedniku Donaldu Trumpu u Vijetnamu o njihovim potezima za postavljanje valute sa zlatnom podlogom kao alternativi za američki dolar. To se također uklapa u vijesti o "krajnjem roku za isplatu" Venezuele, jer ono što se zapravo dogodilo je da je Venezuela prestala podupirati kazarski petrodollar.

Rothschildi su bili upozoreni da prestanu s pokušajima da se skrene taj proces započinjanjem 3. svjetskog rata, prema izvorima CIA-e i Pentagona. "Sudar u zraku iznad Rothschildove palače Waddesdon Manor može biti upozorenje da odustane od rata s Iranom", rekao je izvor Pentagona.

Također, UN je djelovao kako bi spriječio najnoviji pokušaj pokretanja svjetskog rata slanjem pisma diplomatima prošlog tjedna, informirajući ih da su saudijske optužbe da su Houthi pobunjenici koje podupire Iran ispalili raketu na njih bile lažne.


Izrael, koji se budi na činjenicu da su njegovi apokaliptični planovi obmana, sada očajnički pokušava formirati savez s arapskim zemljama kao što je Saudijska Arabija kako bi se osigurao svoj opstanak. Čini se kao da govore: "Mi semiti se moramo udružiti". Zdrav razum bi značio da će Arapi to učiniti samo nakon što se postigne mir s Palestincima, a njihova ukradena zemlja ili bude vraćena ili bude nadoknađena.


Potreba da Izrael konačno uspostavi mir sa svojim susjedima također je naglašena stalnim uklanjanjem židovskog i izraelskog utjecaja u SAD-u. Na toj strani izvori iz Pentagona govore: "Russia Today i Sputnikwere prisiljeni su se registrirati kao inozemni agenti da bi postavili presedan za američko Ministarstvo pravosuđa kako bi se prisilio AIPAC i druge židovske organizacije da učine isto".

Isti izvori kažu da je nagla navala optužbi za seksualno loše ponašanje također bila dio čišćenja židovskog utjecaja. "Židovski komičar i demokratski senator Al Franken optužen je za seksualno nedolično ponašanje i može biti protjeran iz Senata, jer čišćenje židovske mafije eskalira izvan Hollywooda do Washingtona. Gmizavac Joe Biden je slijedeći."

Također, izvori iz Pentagona tvrde da su Fortress Investment Group i vlasnik Softbank, Masayoshi Son, "bili prisiljeni ne davati novac tvrtki Weinstein, što ju je dovelo do bankrota." Japanski desničarski izvori kažu da se Son sada koristi kao jedan od glavnih kanala za distribuciju fiat novca koji je stvorila  Bank of Japan (BOJ). Također je dobio petrodolare od Saudijske Arabije.

Međutim, izvor koji je dugo vremena radio za Rothschilde kaže da su Son i osnivač tvrtke Microsoft Bill "Vaccinate Them" Gates zajedno izgradili veliku podzemnu mrežu bunkera u Karuizawi u Japanu. Izvor kaže da je Son platio za veći dio toga, vjerojatno koristeći novac Bank of Japan koji je iznudio Henry Kissinger od cara. Drugi izvor koji je radio kao posluživač za golf za Sona rekao je da ga je čuo kako naručuje popis ljudi koji će biti ubijeni.

Američkoj vojsci se savjetovalo da pronađe alternativu za Sona i druge kriminalce poput bivšeg ministra financija Heizo Takenake da distribuiraju BOJ novac. Son nije popularan japanskom podzemlju i ne očekuje se da će njegov radioaktivni polu-život predugo trajati. Ako Son ima bilo kakvih komentara o tome, on mi može odgovoriti putem e-maila.

Konačno, član Abeove vlade prošlog tjedna ponudio je ovom piscu mito od više milijuna dolara da prestanem s pisanjem mojih tjednih izvješća. Rečeno mi je, pristojno, da stavim njegovu ponudu za mito tamo gdje sunce ne sjaji.



Preveo: Fredi


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers