CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, November 14, 2017

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 13:11:2017


Rušenje kazarske mafije: Stotine uhićenja u Saudijskoj Arabiji slijede stotine uhićenjau SAD-u


13. studenog 2017.Velika čistka kazarskih mafijaša se nastavlja jer stotine uhićenja saudskih prinčeva, generala i političara sada prate 842 zapečaćene optužnice protiv visokih kazarskih gangstera u SAD-u, koje su potvrdili Pentagon, CIA i drugi izvori.


Izvori iz Pentagona poslali su fotografije u nastavku koje prikazuju Hillary Clinton i američkog senatora John "Daesh" McCaina" koji je u pritvoru nosio ortopedske čizme kako bi sakrio narukvicu gležnjeva na desnoj nozi".


                                       
  
Činjenica je da većina političara u Washingtonu postala vrlo bogata otkako su ušli u politiku, na načine koji se ne mogu opravdati njihovim plaćama. To znači da je većina podmićena, i zato većina njih ide u zatvor. Voditeljica manjine u Kongresu Nancy Pelosi nedavno je namjerno djelovala senilno u javnosti kako bi imala medicinsko opravdanje za izbjegavanje uhićenja, kažu izvori NSA-e.


Ti isti izvori NSA sada govore da je masovno snimanje koje se dogodilo u Las Vegasu 1. listopada bio pokušaj plaćenika koji su radili za G4S sigurnosnu tvrtkuhttp://www.g4s.com/  angažiranu od strane Georgea Busha starijeg kako bi stvorio nemir da se ubije američki predsjednik Donald Trump i saudijski prestolonasljednik Muhammad Bin Sultan (MBS). Trump i MBS sastali su se u tajnosti u apartmanima u hotelu Mandalay Bay, u vlasništvu MBS-a, kako bi razgovarali o masovnom uhićenju počinitelja terorističkog napada 11. rujna, kažu ti izvori.

I Trump i MBS su sigurno evakuirani, a uhićenja su sada počela na način da se više ne mogu negirati od strane korporativnih propagandnih medija, potvrđuje više izvora.

Dok se uhićenja odvijaju, Trump je imao tajni sastanak u Vijetnamu s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i kineskim predsjednikom Xi Jinpingom. Evo što je izvor CIa-e, koji je imao oči i uši na sastanku, imao za reći:

"Tu je puno više od "sporednih sastanaka i kratkih rukovanja" koje su mediji prikazali. Trojica svjetskih lidera (Trump, Putin i Xi Jinping) sastali su se neslužbeno. Predsjednik [Indonezije] Jokowi također je bio prisutan (kao predstavnik Soekarno M1 zlatnih rezervi). Trump je obaviješten da će sljedećeg mjeseca, Putin i/ili ruska središnja banka službeno objaviti novu valutu sa zlatnom podlogom. Iza toga stoje Rusija, Kina, Indija zajedno sa svojim rezervama zlata. Indonezija će koristiti kolateralne račune za zlato za potporu nove valute. Taj će potez izazvati veliki pritisak na američki dolar i globalni bankarski sustav Rothschilda. Sugovornici su dogovorili da je došlo vrijeme da se de-eskalira sjevernokorejska situacija. "

Još nije jasno koliko će biti uspješan ovaj ruski prvi potez, ali nema sumnje da je potrebna alternativa sadašnjem američkom petrodolarskom sustavu. Američka korporativna vlada u posebnom distriktu Washingtonu (koja nije dio Republike Sjedinjenih Država) definitivno je bankrotirala. To se može vidjeti u činjenici da se američki državni dug napuhao do 640 milijardi dolara od 30. rujna. Osim toga, SAD imaju 539 milijardi dolara trgovinskog deficita i sotonskih 666 milijardi dolara vladinog deficita u fiskanoj godini koja je završila tog dana.

Vjerojatno nije slučajno da američka korporativna vlada kaže da će dobiti 800 milijardi dolara od uhićenih saudijskih prinčeva i 250 milijardi dolara od nove prodaje proizvoda Kini. To bi donijelo 1,05 trilijuna dolara, gotovo dovoljno da se plati 1,205 milijardi dolara novog duga akumuliranog u fiskalnoj 2017 godini. Ostatak, vjerojatno, oni se nadaju da će iznuditi od država klijenata poput Japana, Južne Koreje i Katara (odatle velike objave o prodaji oružja ). Međutim, ti su se brojevi gotovo zasigurno zasnivali velikim dijelom na pustim željama.

Članica kabineta japanskog premijera roba Shinza Abea, primjerice, kontaktirao je prošlog tjedna Društvo Bijelog Zmaja kako bi se požalio na sve američke zahtjeve za novcem koji su se dogodili kada je Trump prošli tjedan posjetio Japan i rekao: "Japan nema više novca za davanje."

Japanska vlada nedavno je uvela "moj brojčani sustav" koji svakom građaninu daje jedinstveni broj kako bi se prisilili da novac skriven u više bankovnih računa pod različitim imenima izađe na vidjelo. Tim se uspjelo izdvojiti jedan trilijun jena ili 8,8 milijardi dolara, što je predano Amerikancima kada je Trump bio u posjeti, kaže ovaj izvor. To je veliki novac od standarda običnih ljudi (ili vladinih), ali daleko od onoga što američka korporacija treba da bi nastavila kao i obično.

Saudijski su Arapi, pokoravajući se svojim kazarskim gospodarima, očigledno pokušali koristiti ratne strahote protiv Irana prošlog tjedna u uzaludnom pokušaju da spase petrodolar započevši apokaliptičnu obmanu 3. svjetskog rata koju još uvijek zamišljaju kazarski fanatici.

Izvori iz Pentagona kažu da su Saudijci letjeli s nekim F15 na Cipar u "očajnom potezu koji ne plaši nikoga, jer saudijski piloti sisaju, a pakistanski i izraelski piloti neće riskirati da ih Rusija zaustavi ili obori".

Umjesto toga, Saudijska Arabija je "pod pritiskom da vrati otetog [libanonskog] premijera [Saada] To je također mogao biti tajni izraelski napad na Iran, spekuliraju egipatski izvori.

U svakom slučaju, saudijsku čistku sada je preuzeo bivši veleposlanik Saudijske Arabije u SAD-u i bliski saveznik Bushove obitelji Bandar Bin Sultan. Bandar i prestolonasljednik Muhammad Bin Sultan "mogu biti zvijezdani svjedoci da je Izrael izveo 9/11", kažu izvori iz Pentagona. Naravno, trag prema Izraelu potom će voditi do obitelji Rothschild koji se skrivaju u svom kompleksu u Zugu, u Švicarskoj.

Za sada, njihove operacije u SAD-u se gase. Na tom planu, NSA izvori kažu da je najviši Clinton/Bushov tregovački putnik (i zlostavljač djece) John Podesta zaustavljen da ne pobjegne iz SAD-a od strane američkih borbenih zrakoplova i uhapšen. Raspadanje Bush/Clinton kabale javno je vidljivo čak i u korporativnim medijima u obliku vijesti da su Podestine kompanije zatvorene. Nadalje, Trump je prošlog tjedna objavio još 13.213 novoobrađenih datoteka o ubojstvu Kennedyja.


Kazari i njihovi korporativni medijski robovi i dalje se drže iluzije da će specijalni savjetnik Robert Mueller na kraju eventualno dobiti Trumpovo uhićenje u sklopu tekuće istrage "ruskog izbornog uplitanja". Međutim, izvori iz Pentagona kažu da je, premda je Mueller bio uključen u prikrivanje 9/11 ", još uvijek je marinac koji dobiva zapovijedi od mornaričkih generala [John] Kellyja i [Jamesa] Mattisa, kao savršeni cinkaroš za uklanjanje Bush-Izrael kabale. "

Također, ako mislite da je predsjednik Trump stvarno na vlasti, pročitajte članak na donjem linku u kojem glavni šef osoblja Bijele kuće, general John Kelly, kaže da on ne čita Trumpove tweetere i da je njegov posao "osigurati da je predsjednik upoznat o onome što će učiniti."


Izvori iz Pentagona rekli su da su testovi američkog sustava emitiranja u hitnim slučajevima (EBS) napravljeni kako bi građani mogli biti obaviješteni čak i ako im Google kontroliran od strane kazarske mafije i korporativni mediji i dalje nastave lagati. Nadamo se da popis osoba koje treba uhititi uključuje vrhovni menađment Googlea, Facebooka, itd., tako da internet opet može postati pravi izvor informacija.

Na kraju, čini se da postoji nešto zloslutno što će se dogoditi u Kini. Prošlog je tjedna kineska vlada priopćila kako će strancima biti dozvoljeno preuzimanje većinskog djela (51%) vlasništva nad kineskim financijskim tvrtkama.


Dok površinski to izgleda kao dobar potez, Japan, Južna Koreja i druge azijske zemlje podsjećaju na to kako su kazarski pustolovi uzrokovali devastaciju lokalnih financijskih tvrtki u potrazi za projektiranom azijskom financijskom krizom 1997. godine. Kinesko stambeno tržište sada je balon koji se napuhuje što je daleko lošije nego što je bilo japansko. Ako stambeni mjehur pukne što zakoni financijske gravitacije kažu da mora, onda možemo vidjeti kako kazarske tvrtke nasrću da ugrabe bankrotirane kineske zajmodavce za cente po dolaru. Ova objava dovodi do čuđenja ako je NSA imala pravo kad su rekli da je kineski predsjednik Xi Jinping bio agent Rothschilda.

Ne smijemo zaboraviti da je kazarska vladajuća klasa odgovorna za desetke milijuna smrtnih slučajeva od kraja Drugog svjetskog rata. Razne vlasti, uključujući i američku vojsku, dobile su neosporne dokaze da su Kazari aktivno planirali ubiti 90 posto svjetske populacije ili 6,3 milijarde ljudi.

Ovaj put ih trebamo zauvijek zaustaviti. To znači oduzimanje glavnog izvora njihove moći - njihovu kontrolu nad financijskim sustavom. To znači da se BIS, Svjetska banka, MMF, Europska središnja banka, Federalne Rezerve, Bank of Japan, itd. moraju uzeti iz njihove kontrole. Oni neće samo tako predati ključeve, tako da će na kraju krajeva naoružani ljudi morati obaviti posao. Zato su američke, kineske i ruske vojne snage najbolja nada čovječanstva.


Izvor: Antimatrix.org


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers