CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 30, 2021

NL -- BENJAMIN FULFORD: 29:03:2021

 

De Rockefeller-Biden zwendel stort in omdat de wereld hem mijdt

 

Benjamin Fulford, 29 maart 2021

 

De coup die in de Verenigde Staten is gepleegd door de Rockefeller familie en hun slaven van de Council on Foreign Relations stort in nu de wereld deze afschuwelijke misdaadfamilie uit de weg gaat. Volgend op het vertrek van Donald Trump is er een groeiende opvatting onder de machtselite dat Joe Bidens nep-presidentschap een rampenfilm aan het worden is. Daarom wordt er op de hoogste niveaus van de wereldmacht gewerkt aan een derde alternatief; zeggen bronnen van meerdere geheime genootschappen.

 

Zoals de dingen er nu voorstaan zijn de Dragon familie, de P3 Vrijmetselaars, de Maltezer Ridders, het Britse Gemenebest, de Lotus Vrijmetselaars, de Russen en andere groepen het eens geworden dat een planningsorganisatie voor de toekomst met een meritocratisch personeelsbestand en biljoenen dollars aan fondsgelden nodig is voor de planeet. Het Thule genootschap is ook benaderd om te zien of zij bereid zijn te voorschijn te komen en hun anti-zwaartekracht en andere technologie beschikbaar te maken voor de mensheid in zijn geheel.

 

Zoals MI6 het stelt “achterdeur-besprekingen zijn de allerbelangrijkste diplomatieke besprekingen in de wereld op dit moment zo niet in de geschiedenis als we bereiken wat we voor ogen hebben”. Aangezien wegens veiligheidsredenen deze besprekingen plaatsvinden via analoge middelen, zal het minstens drie weken duren voordat enig resultaat in de openbaarheid zal komen, zeggen de bronnen ook.

 

Intussen degenereert de nep-Biden psy-op steeds verder. We kunnen nu bevestigen dat geen enkele Amerikaanse militaire bevelhebber een ontmoeting heeft gehad met de zogenaamde Amerikaanse Minister van Defensie Lloyd Austin toen hij medio maart een bezoek bracht aan Japan. We kunnen ook bevestigen dat de Zuid-Koreaanse regering zowel Austin als de pseudo Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken heeft gemeden toen ze dat land bezochten na Japan.

 

De zogenaamde president Joe Biden had vorige week ook wat was aangekondigd als zijn eerste persconferentie. Maar die vond niet plaats in het Witte Huis en er waren geen buitenlandse journalisten bij. Noch was het grootste deel van de Witte Huis verslaggevers van de Trump administratie er bij. Met andere woorden, het was een volledig geënsceneerde gebeurtenis met propaganda slaafverslaggevers die gemakkelijke vragen afvuurden op de mentaal op de proef gestelde Biden-dubbelganger die amper zijn afleesapparaat kon lezen.

 

Terwijl deze pathetische charade het imago van de V.S. nog verder verslechtert, woedt er een economische oorlog met aanvallen zowel door als op de Rockefeller maffia en hun marionetten. Het duidelijkste teken hiervan is natuurlijk het schip de Evergreen dat het Suezkanaal blokkeert na het navigeren van een “ermee kappen” teken.

  

Evergreen is de geheime dienst-code voor Hillary Rockefeller Clinton, wat betekent dat deze blokkade een duidelijke boodschap was voor de Rockefellers. Daarom noemen corporate propagandakanalen, zoals de New York Times het schip de “Ever given”.

 

00 00

 

Zoals elders op grote schaal is gerapporteerd werd een belangrijke Chinese verkeersweg geblokkeerd met een vrachtwagen waarop het loge Evergreen staat.

 
 

De boodschap is duidelijk, de deal van de Chinese communistische partij met de Rockefellers om het nep-Biden presidentschap te financieren moet beëindigd worden anders zullen de Chinese handelsroutes geblokkeerd worden.

 

De Chinezen hebben de blokkade van het Suezkanaal opgevat als een oorlogshandeling en reageerden met het neerschieten van 2 Amerikaanse militaire satellieten, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen. De korte videoclip hieronder toont hun vernietiging, zeggen de bronnen.

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_616b35e912434434ae6e1350cfa7d746/720p/mp4/file.mp4

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_fec7871c89a843e1baf413d4f84fdfa8/480p/mp4/file.mp4 

De blokkade van het Suezkanaal en het neerschieten van satellieten waren slechts de meest zichtbare tekenen van een voortdurende hybride-wereldoorlog. Bijvoorbeeld: de automobielindustrie, een resterend bolwerk van de Rockefeller industriële macht, wordt nu langzaam gewurgd door een tekort aan halfgeleiders.

 

Bij NXP Semiconductors en Infineon Technologies, de nummers 1 en 3 van de wereldspelers in chips voor de automobielindustrie, werd in februari de productie uitgeschakeld door de onnatuurlijke stormen in Texas. Nu zegt de Japanse chipfabrikant Renesas Electronics, de nummer 2 speler in chips voor de automobielindustrie, dat hun fabriek vorige week door brand werd verwoest. En zo komt de automobielindustrie van de wereld knarsend tot stilstand.

https://asia.nikkei.com/Business/Tech/Semiconductors/Chip-starved-automakers-shudder-at-Renesas-plant-s-1-month-halt

 

We zien ook aanvallen op olie- en gasraffinaderijen over de hele wereld. En ook dit zijn sleutelbastions van de Rockfeller macht. Met name werden beschadigende aanvallen op Rockefeller olie-installaties in Saoedi-Arabië nu gevolgd door aanvallen op installaties in plaatsen die zich uitstrekken van Mozambique tot Indonesië.

https://www.nzherald.co.nz/world/homes-evacuated-after-massive-explosion-fireball-obliterates-indonesian-oil-refinery/SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/

https://sputniknews.com/asia/202103281082475776-massive-explosion-hits-balongan-oil-refinery-in-indonesia/

https://www.reuters.com/article/us-mozambique-insurgency/dozens-killed-in-besieged-mozambique-gas-town-idUSKBN2BK0JF?il=0&utm_source=reddit.com

 

Er is ook een nieuwe stroom van moordaanslagen en executies gaande. Tom Heneghan, die de foto publiceerde van Nazi CIA agent Mike Cottrell, rapporteerde vorige week kort dat Cottrell was gedood. Het rapport is sedertdien volledig verwijderd van het Internet.

 

Hij rapporteerde ook dat Cottrells advocaat Al Hodges had samengewerkt met bemiddelende Witte Hoeden door “interne communicaties tussen Cottrell, Dana Wilcox van de Delmara Timber Trust, voormalig Amerikaanse Minister van Financiën Henry ‘Hank’ Paulson en kinderverkrachter Nazi Duitse junior George W. Bush  FRAUDScherff over te dragen.” Ook dit is nu volledig verwijderd van het Internet.

 

Het afgelopen weekeinde vernamen we ook de dood van de Gnostische Illuminatie Grootmeester Sasha Zarik, ook bekend als Alexander Romanov. Zarik werd augustus vorig jaar gedood door een trein op het Hanakoganei station in Tokyo, volgens zijn vrouw. We vernamen dit pas verleden week omdat de informatie opzettelijk van ons was weggehouden door de groep gangsters die zich schuilhoudt op de tweede verdieping van het Koganei politiebureau in Tokyo.

 

Zarik was een agent van de Australische geheime dienst die infiltreerde in Oost-Aziatische drugsmokkel activiteiten van de zich met drugshandel bezig houdende factie van de CIA. Hij maakte in juni 2010 zijn ware identiteit bekend toen hij naar de Australische ambassade in Tokyo ging om te waarschuwen dat een nucleair device Japan was binnengesmokkeld voor gebruik in een nucleaire terreuraanval. De volgende dag werd de Australische premier Kevin Rudd door de “Federal Reserve Board” gedwongen om ontslag te nemen, volgens Zariks collega’s van de Australische geheime dienst nadat Rudd deze waarschuwing had doorgegeven aan de Amerikaanse inlichtingendienst.

 

Zarik kreeg ook de opdracht om deze schrijver te bezoeken en mij te vertellen dat hij 70 kg contrabande had en dat ik hem moest introduceren bij de Japanse Yakuza onderwereld of anders dat ik gedood zou worden. Hij zei dat als ik de introductie had gedaan ik een inkomen van circa $10.000 per maand zou krijgen. In plaats daarvan introduceerde ik Zarik bij een agent van de Japanse militaire inlichtingendienst Takamasu Kawase, die waarschuwde dat het een val was. De contrabande bleek doorspekt te zijn met mind-vernietigende chemicaliën en Zarik onderging een volledige mentale degeneratie nadat hij het gedurende een periode van enkele maanden had gebruikt.

 

Zarik was door de schurken van de Koganei politie ook gevraagd om meineed te plegen door onder ede te verklaren dat ik het brein achter de deal was. Hij weigerde, waarna zijn voormalige collega’s van de geheime dienst hem begonnen te mijden. Het was ook rond die tijd dat de Britse premier Tony Blair begon te pochen dat ik spoedig in de gevangenis zou komen wegens drugsaanklachten. Omdat Zarik uit de school klapte over gepland nucleair terrorisme en weigerde om meineed te plegen werden zijn paspoort en alle identificerende documenten hem afgenomen, wat hem stateloos en failliet achterliet.

 

Je kunt ervan verzekerd zijn dat de hele Koganei politie gebrandmerkt zal worden als oorlogscriminelen, alsmede gearresteerd en gedood zal worden tenzij ze de mensen overhandigen die Zarik vermoordden, inclusief, zeggen onze bronnen, Hirofumi Nakasone, de zoon van Yasuhiro Nakasone (die stierf terwijl hij werd verhoord in Guantanamo).

 

In het grotere verband, waar Zarik en ik in terecht gekomen waren was een Nazi staatsgreep tegen Westerse macht uitgevoerd door Duitse DVD agenten. Daartoe behoorden George Bush sr. en jr., Paus Ratzinger, Tony Blair, Jezuïet Generaal Hans Kolvenbach, Baron Fritz Thysen, voormalig Japanse Premier Yasuhiro Nakasone, Premier Benjamin Netanyahu van Israël, Henry (Heinz) Kissinger, President Nicolas Sarkozy van Frankrijk en de Koninklijke Habsburg familie, die zich onder andere verbergen achter het Wereld Economisch Forum in Davos.

 

Zarik sluit zich aan bij Neil Keenan, Jane Burgermeister, Christopher Story en vele anderen in de rangen van degenen die de marteldood zijn gestorven voor het ondernemen van actie tegen deze genocidale schurken. Maar heel wat meer van de slechte jongens, inclusief de meesten van de hierboven genoemden, zijn gedood, gevangengezet of uit hun ambt gezet. Elke nog in leven zijnde persoon zal dat niet lang meer zijn. Genocide is geen misdaad waar je gemakkelijk mee weg kunt komen.

 

En nu we het over genocide hebben; een Mossad-bron informeert ons dat de echtgenoot van de zogenaamde Vice President Kamala Harris, Doug Emhof lid is van de “dood 90% van de mensheid en maak de rest tot slaaf” Chabad doodssekte. Doordat deze doodssekte heeft gefaald om ons te doden met bio-wapens probeert ze ons nu te doden met vaccins zoals talloze klokkenluiders zeggen.

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4747291/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

 

“Ik ben welingelicht over de wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid die worden bedreven tegen een groot deel van de wereldbevolking…

Ik twijfel er absoluut niet aan dat wij in de aanwezigheid zijn van het kwaad (geen vaststelling die ik eerder heb gemaakt in mijn 40-jarige onderzoekcarrière) en gevaarlijke producten…

… als iemand de komende paar jaar een belangrijk deel van de wereldbevolking schade zou willen berokkenen of doden, zullen de systemen die op nu hun plaats zijn gebracht het mogelijk maken. Het is mijn weloverwogen visie dat die gebruikt zullen worden voor een ontvolking op zeer grote schaal.”

https://brandnewtube.com/watch/covid-19-vaccines-are-weapons-of-mass-destruction-and-could-wipe-out-the-human-race_GcjtJu9dY1RcSNh.html?fbclid=IwAR3wBXvglHEGJdhzXReN9nTGZiJ3jzRIJ5FWdz7xxDEqRwCTtu0hlwFLR6k

https://www.bitchute.com/video/t7vtsVHvBbLI/

 

Het gerechtelijke spoor naar het hoofd van deze octopus of de Octogon groep blijft naar Zwitserland leiden. Vergeet niet dat toen ik een bezoek bracht aan de P2 (nu P3) Vrijmetselarij in Italië, zij me vertelden dat ze paus maledict en premier Berlusconi gingen ontslaan en dat deden ze ook. Nu zegt een lid van deze groep, Leo Zagami, dat paus Franciscus (of waarschijnlijker zijn dubbelganger) “spoedig zal terugtreden”. 

https://leozagami.com/

 

Zagami en zijn collega’s zeiden ook dat ze hun orders kregen van “buitenaardsen in Zwitserland”.

 

De White Dragon Society heeft aangeboden om een vertegenwoordiger te sturen om deze “buitenaardsen” in Zwitserland te ontmoeten en te onderhandelen over een verandering in hoe deze planeet wordt geleid. Gedetailleerde voorstellen zijn naar de BIS gestuurd via verschillende inlichtingendiensten. Zoals hierboven al aangegeven, is ook contact opgenomen met de Thule Society, die volgens interne bronnen opereert vanuit ondergrondse bases in Zwitserland en Groenland.

 

De Dragon familie heeft de White Dragon Society ook het gebruik van de talloze I Owe You’s (obligaties met hoge waarden, enz.) die ze door de jaren heen van deze Zwitserse “buitenaardsen” hebben gekregen in ruil voor hun goud. Deze IOY’s ter waarde van ontelbare biljoenen dollars zouden meer dan genoeg zijn voor de financiering van een massaal project om deze planeet in een paradijs te veranderen voor alle levende wezens.

 

De schepper van het Quantum Financiële Systeem, die op het punt staat zijn rechten over het systeem te krijgen dat is teruggenomen van de Rothschilds (die het van hem hadden gestolen) heeft ook zijn steun aangeboden en heeft contact opgenomen met de BIS. De BIS moet deze “buitenaardsen” overhandigen aan een Neurenbergachtig tribunaal. Vergeet niet dat deze mensen actief hebben geprobeerd en dat nog steeds doen – om het grootste deel van de mensheid te vermoorden.

Vertaling: Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers