CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, March 22, 2021

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 22:03:2021

 

Kriminalni sindikat BIS-a drži se vlasti s ubojstvima i mitom

 

22. ožujka 2021.

 

Benjamin Fulford 

 

Izvor tekuće distopije na Zapadu pronađen je u Banci za međunarodne grijehe u Basleu u Švicarskoj. Ova institucija nacističke kazarske mafije ubijala je europske kraljevske porodice i druge, istodobno pokušavajući podmititi azijske Dragon obitelji da surađuju, prema izvorima NSA-e i Azijskog tajnog društva. To su kriminalci koji stoje iza lažnog predsjedništva Joea Bidena i vjerojatnog ubojstva kraljice Elizabete II, kažu izvori.

Konkretno, stariji nacistički agent po imenu Michael Cottrell pojavio se kao ključna figura koja stoji iza ovih zločina, kažu izvori. Sad, kad su obitelj Bush i većina drugih starijih nacista ubijeni, Cottrell je ubijao na svom putu da postane najistaknutiji nacist, kažu. Također je vjerojatno sada najstariji aktivni agent Skull and Bones Society (društva lubanja i kosti) koje se financira novcem od opijuma i droge.

Cottrell je sam izašao iz skrovišta 19. ožujka kako bi pokušao javno položiti pravo na kontrolu zapadnog financijskog sustava. Preskočite na 14:00 za komentare na njegov intervju.

 

https://www.youtube.com/watch?v=H-qpe5pe6l0

 

Da bi se shvatilo zašto uhićenje ovog čovjeka i njegovo privođenje na detaljna ispitivanja ili, ako to nije moguće, njegovo izravno ubojstvo koje je ključno za okončanje financijske krize, potrebne su neke osnovne informacije.

Ovaj pisac ima osobnu povijest s Cottrellom i njegovim kolegama nacistima jer su me tijekom godina pokušavali drogirati, optužiti i otrovati. Razlog zašto sam se uključio bio je taj što sam pokušao uvjeriti Japance da iskoriste 7 bilijuna dolara zarađenih od Drugog svjetskog rata za financiranje velike kampanje za zaustavljanje siromaštva i zaustavljanje uništavanja okoliša. Taj su novac zaradili izvozeći automobile, televizore itd. u ostatak svijeta, pa sam zaključio da imaju pravo odlučiti kako će ga potrošiti.

Ono što nisam uspio shvatiti jest da još od azijskih opijumskih ratova Azijati šalju stvari ostatku svijeta a za to nisu dobivali plaću.

Umjesto toga, njihove su dinastije svrgnute, a njihovo zlato je sustavno pljačkano i slano u Švicarsku od strane zapadnih Lubanja i kosti ubojica i dilera drogom. Lubanja i kosti, pak, izvješćuju sotoniste u Vatikanu. Tako sam nehotice zakoračio u rat koji je potajno bjesnio stotinama godina.

Vraćajući se do Cottrella, njegov kolega iz Vatikana, sotonistički agent Michael Greenberg, oklevetao me rekavši šefovima Azijskog tajnog društva da tučem žene i da sam ovisnik o drogama. Ideja je bila odbiti me od azijskih starješina koji imaju duboko uvriježeno gađenje prema drogerašima zbog azijskog iskustva s opijumom.

Velika priča koja stoji iza svega ovoga je da su BIS i Odbor Federalnih rezervi osnovani s azijskim zlatom. Azijatima je obećana eventualna kontrola svijeta u zamjenu za ovo zlato.

Kad su Azijati tužili vlasnike BIS-a i FRB-a na Svjetskom sudu ili zbog povrata zlata ili zbog kontrole zapadne valute potkrijepljene tim zlatom, pobijedili su. Zapadni oligarsi trebali su predati zlato 12. rujna 2001. Umjesto toga, kao što svi sada znamo, dali su im prst s 9/11 i pokušali ih ubiti bio oružjem poput SARS-a. SAD su u međuvremenu postali fašistička država s ukradenim izborima i Patriotskim zakonom.

U svakom slučaju, da bi se vratili Cottrellu i njegovim kolegama nacistima, pod njihovim Führerom Georgeom Bushem starijem, uz njihov "rat protiv terorizma", započeli su kampanju za sustavnu krađu nadzora nad zapadnim financijskim sustavom od europskih kraljevskih obitelji.

Zbog toga je Christopher Story počeo javno optuživati Georgea Busha starijeg da je kraljici Elizabeti ukrao 7 bilijuna dolara. Bushevi su poslali Cottrella da posjeti Storyja pokušavajući se dodatno infiltrirati u njezin uži krug. Međutim, ubrzo je Christopher Story optužio Cottrella da ga je otrovao sredstvom koje uzrokuje rak. Cottrell sam kaže da je 14. srpnja 2010. Christopher Story umro od "galopirajućeg karcinoma", ali da u tome "nije bilo uključeno nasilje".

Ovaj pisac i dvoje mojih djelatnika također su se otrovali oružjem koje uzrokuje rak. Međutim, kolege Storyja rekli su mi da bih, ako odmah počnem uzimati 5000 IE vitamina D svaki dan i jedan gram vitamina C svaki sat, mogao preživjeti rak, što sam i učinio. Nažalost, i kod mojih asistenata razvio se rak limfe, a samo je jedan preživio nakon više operacija i godina skupih tretmana.

 

U svakom slučaju, Cottrell sada polaže pravo vlasništva nad britanskim kraljevskim financijskim instrumentima koji su bili pod nadzorom Storyja.

Cottrell također polaže pravo vlasništva nad Delmara Timber Trust vrijednim 500 milijardi dolara. To je vrlo zanimljivo jer je V.K. Durham iz Delmara Trimber Trusta više puta tvrdila da su Bush stariji i posada zgrabili njenog supruga s travnjaka, objesili ga na kuke za meso i mučili ga kako bi dobili pristup ovom trustu.

Svako spominjanje ovoga pažljivo je izbrisano s interneta, što znači da su Cottrell i njegovi kolege u kongresu s ljudima koji provode Googleovu cenzuru i postavljaju lažno Bidenovo predsjedništvo.

Cottrell je odlučio odbaciti svog bivšeg šefa Georgea Busha starijeg i posadu, jer su svi pogubljeni zbog izdaje i ne želi im se pridružiti na vješalima.

Želimo li zaista da ovaj ubojica i klevetnik bude zadužen za zapadni financijski sustav? Cottrella treba uhititi i odvesti na saslušanje što prije, on zna gdje je puno tijela pokopano.

Pronalazak Cottrella također je bitan jer su svima u Texasu izdane vojne puške M4 i velike količine streljiva kako bi se pripremile za očekivanu ogromnu navalu Sinaloa narkokartela i članova njihovih bandi ovog ljeta, sada kada je "Biden" otvorio Američku granicu s Meksikom. Kako napominje izvor iz Pentagona, kartel Sinaloa CIA-in je front koji je nekad kontrolirao George Bush stariji.

Budući da Cottrell polaže pravo na vodstvo nacista iz CIA-e, to znači da je on ključni razlog zašto se meksičke narkobande pozivaju u SAD. Policijski narednik iz Peorije u Arizoni rekao nam je da je samo njegov odjel dobio 50 milijuna municije da se pripreme za  očekivano nasilje i građanske nemire. Pronalazak Cottrella bit će ključ za identificiranje i neutraliziranje vođa ovog antiameričkog rata.

S druge, ali povezane strane, prošli su nas tjedan stariji izvori MI6 zamolili da Mossadu proslijedimo sljedeću poruku: "Recite im 0000 – oni će razumjeti ako potraže na Googleu kod i pogledaju slike."

Zapravo, Mossad se vratio i rekao da nisu razumjeli, pa evo objašnjenja:

Anđeoski broj 0000 znači novi početak koji će osnažiti život. Također se odnosi na okončanje vaših loših navika, problema i depresivnog razdoblja vašeg života.

Tu je bio i povezani savjet koji je britanski ogranak dao francuskom i švicarskom ogranku obitelji Rothschild. Ovo je objavljeno u naslovnoj priči časopisa Wall Street, koju je navodno napisao Tom Hanks, čije je pravo ime, prema Mossadu, Michael Rothschild. Čini se da je suština ove poruke "Nemoj nikada više igrati pasijans."

https://www.wsj.com/articles/tom-hanks-on-the-pandemic-year-never-play-solitaire-again-11616075968

 

Odabir trenutka je također zanimljiv i zbog vijesti iz prošle godine, koje su sada pročišćene s interneta, objavljujući da je Tom Hanks umro "od Covid-19".

 

// p 02 //

 

Da bismo ovo malo bolje razumjeli, pogledajmo naslove iranske novinske agencije Tasnim nasumičnog dana prošlog tjedna:

Vrhovni iranski general: Kapacitet razvijen za uništavanje cionističkog režima

Iran je predstavio novo cjepivo protiv COVID-19

U Iranu otkriveno preko 8.300 slučajeva novog koronavirusa

 

Ovi naslovi koji potpiruju strah jasno pokazuju da Iranci primaju naredbe od istih ljudi kao i Izraelci. Priče prepune stvari poput "Rusi / Sjeverni Korejci / Kinezi itd. dolaze po nas" ili "Kuga nas ubija!" tipični su za način na koji nas trenutna vladajuća klasa pokušava kontrolirati sa strahom. Protuotrov za to je ljubav i to je poruka koju je britanski ogranak Rothschilda konačno dobio.

 

Usput, čini se da su i komunistički Kinezi dio iste kontrolne strukture kao što se vidi u ovom citatu službene novinske agencije Xinhua:

"Kineska delegacija jasno je dala do znanja američkoj strani da Kina nema namjeru osporiti ili zamijeniti američki status i utjecaj",

http://www.xinhuanet.com/english/2021-03/20/c_139824274.htm

 

Budući da američka vlada više ne postoji, jasno je da se oni pozivaju na kontrolore u Švicarskoj. Ako pogledate prateću sliku, također možete vidjeti kako su obje delegacije na nedavnim lažnim pregovorima SAD-a i Kine na Aljasci nosile robovske maske kao simbol slijepe poslušnosti.

 

// p 03 //

 

Međutim, barem su kineski delegati na ovom sastanku iznijeli neke dobre točke. Primjerice,

„Ne vjerujemo u invaziju korištenjem sile, rušenje drugih režima ili masakriranje ljudi drugih zemalja. Zemlje bi se trebale udružiti kako bi doprinijele budućnosti čovječanstva."

Govoreći o budućnosti čovječanstva, moramo početi kopirati Francuze, koji su digli u zrak .fr dio interneta i početi brinuti o nevaljaloj AI (umjetnoj inteligenciji).

Sve je više znakova da je ovo stvarna prijetnja. Primjerice, prošlog je tjedna ruski predsjednik Vladimir Putin objavio izazov da se osobno sretne s stanovnikom Amerike Joeom Bidenom. Međutim, svaki spomen toga izbrisan je s Interneta i sve što sada vidimo - čak i u službenoj ruskoj novinskoj agenciji Tass - prijedlozi su za telekonferenciju. Sve takozvane svjetske vođe pred našim očima zamjenjuju računalni grafički prikazi koji se susreću samo putem interneta.

Kao primjer kontrole štete kad je otpao kotač, u odgovoru na viralni video zelenog zaslona od Joe-a (Bidena) koji smo istaknuli prošlog tjedna, Mick West s Metabunk.org ponosno je režirao ključnu scenu magije s mikrofonom.

// p 04 //

Na žalost, služi samo da se svatko podsjeti da su fokus i osvjetljenje mrtvi pokloni, čak i dok se trudi da bude sve kako treba. Čak i gledajući pogled sa strane, stvari se ne zbrajaju. Remen maske zvučnika i Joeova ruka izoštreni su, a mikrofon nije u fokusu. Osim toga, prednji kut prikazuje bijeli mikrofon u razini sa ili iznad tamnog mikrofona. Ipak, u bočnom pogledu potpuno nedostaje bijeli mikrofon, a budući da se razotkrivatelj Mick potrudio da nam prilagodi scenu, možemo vidjeti da bi kabala trebala tražiti novo FX osoblje koje zna ponešto o kontinuitetu.

// p 05 //

Kao primjer kako izgleda pravi predsjednik koji razgovara s medijima možemo vidjeti kako se osvjetljenje i fokus mikrofona podudaraju s Trumpovom rukom i rukavom.

Bliže kući, Japanski klub stranih dopisnika bio je previše kukavički da bi prihvatio moj debatni izazov o činjenicama o dokazivo lažnoj pandemiji. Umjesto toga, pokušavaju održati virtualni generalni skup. Zanimljivo je da su svi moji mailovi koji su mi govorili o ovom sastanku izbrisani s računala, a za to sam čuo samo razgovarajući s kolegom na fiksnom telefonu.

U znak da se ljudi bude; prosvjednici u Londonu, Njemačkoj, Francuskoj, Švedskoj, Nizozemskoj, Australiji, Belgiji, Japanu, Beču, Kanadi, SAD-u i drugdje izašli su na Svjetski skup za slobodu.

https://www.bitchute.com/video/2tIx522HsEr4/

Naš je savjet ne samo baciti masku i izbjegavati cjepiva koja mijenjaju DNK, već i ograničiti vrijeme koje provodite ispred ekrana.

 

// p 07 // 

 

Napokon, ovog smo tjedna razgovarali s ruskim izvorima FSB-a, kao i s izvorima iz američkog tajnog svemirskog programa. Oba kažu da bi se Tajne svemirske snage mogle uskoro otkriti javnosti. Nadamo se da ćemo uskoro otići u zrakoplovnu bazu Thule na Grenlandu kako bismo svojim očima vidjeli tajne svemirske snage. Pratite nas.

 

Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers