CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, March 22, 2021

NL -- BENJAMIN FULFORD: 22:03:2021

BIS Misdaadsyndicaat klampt zich vast aan de macht met Moord en Omkoping

 

Benjamin Fulford, 22 maart 2021 

 

De bron van de voortdurende corrupte, slecht functionerende maatschappij in het Westen is getraceerd naar de Bank for International Sins [Bank voor Internationale Misdaad] in Bazel, Zwitserland. Dit Nazi Khazariaanse Maffia instituut heeft Europese Koninklijken en anderen vermoord terwijl ze tegelijkertijd probeerden de Aziatische Dragon families om te kopen tot samenwerking; volgens bronnen van de NSA en Aziatische geheime genootschappen. Dit zijn de misdadigers achter het nep-presidentschap van Joe Biden en de waarschijnlijke moord op Koningin Elizabeth II, zeggen de bronnen. 

Wat meer gedetailleerd: een senior Nazi agent met de naam van Michael Cottrell is opgedoken als sleutelfiguur achter deze misdaden; zeggen de bronnen. Nu de Bush familie en de meeste senior Nazi’s zijn vermoord, heeft Cottrell met moorden zijn weg gebaand tot hoogstgeplaatste Nazi, zeggen ze. Hij is nu waarschijnlijk ook de oudste nog actief zijnde agent van de met opium en drugsgeld gefinancierde Skull and Bones Society.

 

00

 

Cottrell zelf kwam op 19 maart uit het verborgene te voorschijn om openlijk te proberen aanspraak te maken op de controle over het Westerse financiële systeem. Ga naar 14:00 voor zijn interview opmerkingen.

https://www.youtube.com/watch?v=H-qpe5pe6l0

 

Er is enige achtergrondinformatie nodig om te begrijpen waarom de arrestatie van deze man en hem gedetailleerd te ondervragen of, als dat niet mogelijk is, hem onmiddellijk te doden, sleutel is tot beëindiging van de financiële crisis.

 

Deze schrijver heeft een persoonlijke geschiedenis met Cottrell en zijn Nazi vrienden omdat ze door de jaren heen verschillende malen hebben geprobeerd mij te drogeren, vals te beschuldigen en me te vergiftigen. De reden waarom ik erbij werd betrokken was dat ik de Japanners probeerde te overtuigen om de $7 biljoen die ze sinds WO II hadden verdiend, te gebruiken voor de financiering van een gigantische campagne om een eind te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu te stoppen. Ze verdienden dat geld met het exporteren van auto’s, TV’s enz. aan de rest van de wereld en dus stelde ik me voor dat ze het recht hadden om te beslissen hoe ze dat geld konden besteden.

 

Wat ik me niet had gerealiseerd is dat zo lang als de opium oorlogen aan de gang waren de Aziaten het spul naar de rest van de wereld hadden gestuurd en daar niet voor betaald waren.

 

In plaats daarvan werden hun dynastieën omver geworpen en werd hun goud systematisch geroofd en naar Zwitserland gestuurd door Westerse Skull and Bones moordenaars en drugdealers. De Skull and Bones op hun beurt rapporteren aan de Satanisten in het Vaticaan. En zo stapte ik onbedoeld in een oorlog die in het geheim al honderden jaren woedde.

 

Om terug te komen op Cottrell, zijn vriendje Vaticaan Satanische agent Michael Greenberg belasterde mij door aan de bazen van de Aziatische geheime genootschappen te vertellen dat ik vrouwen sloeg en een drugsverslaafde was. Het idee was om me te vervreemden van de Aziatische oudsten die een diepgewortelde afkeer hebben van drugsgebruikers vanwege de Aziatische ervaring met opium.

 

Het grote verhaal achter dit alles is dat de BIS en de Federal Reserve Board werden opgericht met Aziatisch goud. De Aziaten werd beloofd dat ze in ruil voor dit goud uiteindelijk de controle zouden krijgen over de wereld. Toen de Aziaten tegen de eigenaars van de BIS en de FRB een rechtszaak aanspanden bij het Internationale Gerechtshof om óf het goud terug te krijgen óf de controle te krijgen over de Westerse valuta’s gedekt door dit goud, wonnen ze. De westerse oligarchen zouden op 12 september 2001 het goud moeten overhandigen. In plaats daarvan, zoals we allemaal weten, staken ze de middelvinger op met 9/11 en probeerden ze hen te vermoorden met bio-wapens als SARS. Ondertussen werd de V.S. een Nazi fascistische staat via gestolen verkiezingen en de Patriot Act.

 

Maar om terug te keren naar Cottrell en zijn Nazi vrienden, onder hun Führer George Bush sr. begonnen ze naast hun “war on terror” met een campagne om systematisch de controle over het Westerse financiële systeem te stelen van de Europese Koninklijken.

 

Dit is de reden waarom Christopher Story in het openbaar begon met George Bush sr. te beschuldigen van het stelen van $7 biljoen van Koningin Elizabeth. De Bushes stuurden Cottrell voor een bezoek aan Story in een poging om hun kring van vertrouwelingen verder te infiltreren. Maar het duurde niet lang of Christopher Story beschuldigde Cottrell ervan hem te vergiftigen met een kankerverwekkend middel. Cottrell zelf zegt dat op 14 juli 2010 Christopher Story stierf aan een “zich snel ontwikkelende kanker”, maar dat “er geen gewelddadigheid bij betrokken was”.

 

Deze schrijver en twee leden van mijn staf werden ook vergiftigd met een als wapen dienende kankerverwekkende stof. Maar collega’s van Story zeiden me dat als ik onmiddellijk begon met het innemen van 5000 IU’s vitamine D elke dag en één gram vitamine C elk uur ik de kanker kon overleven, en dat deed ik ook. Jammer genoeg ontwikkelden mijn beide assistenten kanker in het lymfvatenstelsel en slechts een overleefde het na meerdere operaties en jarenlange peperdure behandelingen.

 

Hoe dan ook, Cottrell eist nu het eigendom op van de Britse Koninklijke financiële instrumenten die onder het beheer van Story waren. Cottrell eist ook het eigendom op van de $500 biljoen Delmara Timber Trust. Dit is heel interessant omdat V.K. Durham van de Delmara Timber Trust herhaaldelijk claimde dat Bush sr. en zijn kompanen haar echtgenoot van zijn gazon wegrukten, hem ophingen aan vleeshaken en hem martelden om toegang te krijgen tot deze trust.

 

Elke vermelding hiervan is zorgvuldig verwijderd van het Internet wat betekent dat Cottrell en zijn collega’s onder één hoedje spelen met de mensen die de Google censuur uitvoeren en het nep-presidentschap van Biden regisseren.

 

Cottrell besloot om zijn voormalige baas George Bush sr. en zijn club te verraden uit zelfzuchtige beweegredenen, want ze zijn allemaal geëxecuteerd wegens verraad en hij wil zich niet bij hen aansluiten aan de galg.

 

Willen we echt dat deze moordenaar en lasteraar aan de leiding komt van het Westerse financiële systeem? Cottrell moet zo spoedig mogelijk worden gearresteerd en voorgeleid voor ondervraging, hij weet waar veel lichamen zijn begraven.

 

 

0

 

Om dit een beetje beter te begrijpen, laten we eens kijken naar de koppen van het Iraanse Tasnim Persbureau van zo maar een dag vorige week:

Iran’s topgeneraal: Capaciteit ontwikkeld voor de vernietiging van het Zionistische regime.

Iran onthult nieuw vaccin voor COVID-19

Meer dan 8300 nieuwe coronavirus gevallen gemeld in Iran

 

Deze angst zaaiende koppen maken duidelijk dat de Iraniërs orders krijgen van dezelfde mensen als de Israëli. Verhalen vol met onderwerpen als “de Russen/Noord-Koreanen/Chinezen enz. komen eraan om ons te overmeesteren” of “de plaag heeft de dood tot gevolg!” zijn typerend voor hoe de heersende klasse probeert ons onder controle te houden met angst. Het tegengif is liefde en dat is de boodschap die de Britse tak van de Rothschilds eindelijk begrepen lijkt te hebben.

 

Overigens lijkt het alsof de Communistische Chinezen ook deel uitmaken van dezelfde controlestructuur zoals te zien is in dit citaat van het officiële Xinhua Persbureau:

“De Chinese delegatie maakte het de V.S. kant duidelijk dat China niet de intentie heeft om de status en invloed van de V.S. te betwisten of te vervangen.”

 http://www.xinhuanet.com/english/2021-03/20/c_139824274.htm

 

Aangezien de V.S. overheid niet langer bestaat, is het duidelijk dat ze refereren aan de controleurs in Zwitserland. Als je kijkt naar het begeleidende plaatje, kun je ook zien dat beide delegaties aan de recente nep V.S./China gesprekken in Alaska slavenmaskers droegen als symbool van blinde gehoorzaamheid.

 

0

 

Maar de Chinese gedelegeerden in deze bijeenkomst maakten ook een paar goede punten. Bijvoorbeeld: CCP chef buitenlandse zaken Yang Jiechi waarschuwde de V.S. gedelegeerden:

“Wij geloven niet in binnenvallen met een militaire strijdmacht, andere regimes omverwerpen of een bloedbad aanrichten onder mensen van andere landen. Landen moeten verenigd samenkomen om bij te dragen aan de toekomst van de mensheid.”

 

Nu we het over de toekomst van de mensheid hebben, we moeten beginnen met de Fransen na te volgen, die het .fr [code voor het Franse internet] deel van het internet opbliezen en zich zorgen begonnen te maken over een schurken artificiële intelligentie.

 

Er zijn steeds meer tekenen dat dit de werkelijke bedreiging is. Bijvoorbeeld: vorige week deed de Russische president Vladimir Putin een oproep voor een persoonlijke ontmoeting met de V.S. Resident Joe Biden. Maar elke vermelding hiervan is verwijderd van het Internet en alles wat we nu zien – zelfs bij het officiële Russische persbureau Tass – zijn voorstellen voor een teleconferentie. Al de zogenaamde wereldleiders zijn voor onze ogen vervangen door computer graphics vertegenwoordigers die elkaar alleen online ontmoeten.

 

Als voorbeeld van schadebeperking wanneer er iets misgaat, in reactie op Resident Joe’s virale green screen video [green screen of blue screen is een techniek om de studio achtergrond te vervangen door iets anders] die we vorige week aanhaalden, re-ensceneerde Mick West van Metabunk.org trots de hoofdscene met het microfoongegoochel.

 

0

 

Jammer genoeg, dient dit alleen om iedereen eraan te herinneren dat focus en belichting de dingen zijn die onthullen, ondanks dat hij zijn best doet en beweert dat alles is zoals het moet zijn. Joe’s maskerkoordjes en hand zijn beide scherp in beeld, maar de microfoon is onscherp. En daarbij zie je in het beeld ernaast dat de witte microfoon gelijk met of boven de donkere microfoon is. Maar bij het beeld vanaf de zijkant hieronder zie je dat het koordje van het mondmasker van de geluidsman en Joe’s hand scherp in beeld zijn maar de microfoon niet. Bovendien lijkt de witte microfoon helemaal te zijn verdwenen en hoewel beeldenstromer Mick zijn uiterste best heeft gedaan om de scene voor ons aan te passen, kunnen we zien dat de Cabal op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe FX staf die iets weet over ononderbroken opeenvolging.

 

0

 

Als voorbeeld van hoe een echte, met de media pratende president eruit ziet, kunnen we zien hoe belichting en focus van de microfoons overeen komen met Trumps hand en mouw.

0

 

Wat dichter bij huis is de Foreign Correspondents Club van Japan te laf geweest om in te gaan op mijn uitdaging tot een gesprek over de feiten van de bewijsbare nep-pandemie. In plaats daarvan proberen ze een virtuele algemene vergadering te houden. Interessant daarbij is dat al mijn e-mails die mij informatie zouden moeten geven over deze bijeenkomst van mijn computer werden verwijderd en ik hiervan pas hoorde toen ik een gesprek met een collega had over een landlijn.

 

Als teken dat mensen wakker worden kwamen protesteerders in Londen, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Nederland, Australië, België, Japan, Wenen, Canada, de V.S. en elders op voor de Wereldwijde Rally voor Vrijheid.

https://www.bitchute.com/video/2tIx522HsEr4/

 

Ons advies is om je mondmaskers niet alleen weg te gooien en de DNA-veranderende vaccins te weigeren maar ook de hoeveelheid tijd die je achter een scherm doorbrengt te beperken.

 

0

 

Tot slot deze week: we hebben gesproken met Russische FSB-bronnen en bronnen binnen het V.S. geheime Ruimteprogramma. Beiden zeggen dat de geheime Space Force waarschijnlijk spoedig aan het publiek geopenbaard wordt. We hopen spoedig naar de Thule luchtmachtbasis in Groenland te kunnen gaan om de geheime Space Force eindelijk met onze eigen ogen te kunnen zien. Blijf afgestemd.

 

 Vertaling_Petronella

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers