CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, March 9, 2021

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 01:03:2021

 

Borba za vlast na Bliskom istoku vrh je ledenog brijega

 

1. ožujka 2021.

 

Benjamin Fulford 

 

 

Američka administracija naučila je važnu lekciju iz stvarne politike prošlog tjedna kada je pokušala dobiti pravdu za ubijenog Jamala Khashoggija. Ono što je postalo očito jest da su zapadne sile u osnovi mendakracija ili lažokracija; vlada lažljivaca. To znači da ako vjerujete u stvarnost kako su je opisali korporativni mediji, gotovo ništa ne razumijete.

 

Saudijski prijestolonasljednik Mohammed Bin Salman (MBS) zaslužio je da ga se javno optuži za brutalno ubojstvo kolumniste Washington Posta Khashoggija, kako je istaknuto u izvješću Ureda ravnatelja Nacionalne obavještajne službe koji za ubojstvo krivi MBS-a. 

 

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/reports-publications/reports-publications-2021/item/2186-assessing-the-saudi-government-s-role-in-the-killing-of- jamal-khashoggi

 

Nakon toga savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan otvara vrata novim mogućim sankcijama protiv saudijskih financijskih subjekata. 

 

https://www.theguardian.com/us-news/2021/feb/25/joe-biden-speaks-to-saudi-arabias-king-salman-before-release-of-khashoggi-report

 

Međutim, kada su SAD pokušale uvesti sankcije MBS-u i izjavile da će se njihova administracija baviti samo s kraljem Salmanom, suočile su se sa stvarnošću da su obojica davno mrtva i da su njihova dvojnici sada primala naredbe od cionista.

 

MBS je mučio i ubio mnoge svoje najbliže rođake kako bi od njih iznudio novac; zato je i ubijen 2018. Prije toga, kralj Salman umro je od starosti. Saudijska Arabija tada je postala punopravna izraelska / cionistička kolonija.

 

Tako, u odgovoru na to, Mossadova web stranica Debka izdala je sljedeću prijetnju:

 

“U konačnom raskidu s Washingtonom, Rijad [tj. Saudijska Arabija] može čak otići tako daleko da ide dalje i razvije vlastiti program nuklearnog oružja, oslanjajući se na pomoć Pakistana i uvezene kineske balističke rakete za njihovu isporuku ...

 

Prvi koraci Bijele kuće s Bidenom na Bliskom istoku već signaliziraju razbijanje proameričke osi koju je za tu regiju oblikovao Trump, a koja je ovisila o nizu vojnih i diplomatskih pakata koji obvezuju Saudijsku Arabiju, UAE i Izrael." 

 

https://www.debka.com/new-biden-policies-snub-saudi-prince-uncover-israels-reputed-nuclear-program/

 

Dakle, Izrael je koristio vlastite ratne zrakoplove obojane da izgledaju poput američkih ratnih zrakoplova za napad na iranske položaje u Siriji. Izrael je nakon toga bombardirao jedan vlastiti brod i za to optužio "iransku odmazdu".

 

https://sputniknews.com/middleeast/202102261082201357-iranian-revenge-owner-of-uk-ship-hit-by-blast-in-gulf-of-oman-reportedly-close-to-mossad-chief/

 

Da bi se to dodatno istaknulo, američko veleposlanstvo u Rijadu napadnuto je 27. veljače raketama koje su lansirali nepoznati (tj. Mossad) napadači. To je ponukalo američko veleposlanstvo u Saudijskoj Arabiji da izda ovo upozorenje:

 

“Američko veleposlanstvo u Rijadu poziva sve američke građane da poduzmu hitne mjere predostrožnosti i budu na oprezu u slučaju dodatnih napada. Radnje koje treba poduzeti ako čujete glasno ... ” 

 

https://travel.state.gov/content/travel/en/international-travel/International-Travel-Country-Information-Pages/SaudiArabia.html#/

 

Tada, taman kad je ovaj izvještaj trebao biti objavljen, Mossad nam je poslao sljedeću poruku:

 

„Sada se vode tajni pregovori između Irana, Izraela i američke vojske o mirovnom sporazumu između triju zemalja. Razgovori traju nešto više od tjedan dana.

 

Ako je to istina, američka vojska bi konačno mogla shvatiti da kazarska mafija kontrolira i Izrael i Iran i da oboje pokušavaju započeti Treći svjetski rat između G7 i Šangajske organizacije za suradnju. Ako je tako, možda se konačno ovi fanatici probude na činjenicu da im se NIKADA neće dozvoliti da započnu Treći svjetski rat i zato se pokušavaju predati.

 

Na javnoj fronti lažne percepcije, imamo scenu s Bidenovim dvojnikom kako se ukrcava u avion. Organizator nije mogao pronaći dovoljno agenata tajnih službi uvjerljivog izgleda pa su to morali obaviti neki u trapericama i radnim čizmama. Vozilo izgleda kao da je od rent-a-cara koje tjednima nije bilo oprano oko kvaka na vratima. Obratite pažnju kako Prez počinje trčati po stepenicama dok se ne spotakne, zaboravljajući da China Joe sada jedva hoda.

 

Evo fotografije koja uspoređuje Joe Bidenovu tajnicu za tisak Jen Psaki s Markom Rockefellerom Zuckerbergom. Jasno je da imamo posla ili s bliskom rodbinom, Markom u povlačenju ili klonovima.

 

 

Možda je vrijeme da Bidenova administracija preispita savezništvo s obitelji Rockefeller koja je naredila otkazivanje Keystone naftovoda kako bi prisilila Amerikance da kupuju naftu iz Saudijske Arabije koja je pod kontrolom cionista. Kanađani barem ne idu okolo komadajući novinare.

 

U svakom slučaju, novi pregovori o preradi mogu biti povezani s pomalo kriptičnom porukom koju nam je poslao MI6 u kojoj se navodi da je pripadnik DNK Iluminata ubijen. Ovo se može odnositi na Pindara iz kazarske mafije ili glavnog šefa Benjamina de Rothschilda. Ako je tako, netko u njegovoj hijerarhiji vjerojatno je previše uplašen da bi preuzeo njegovo mjesto, pa otud pregovori.

 

Još jedan čimbenik koji bi ih mogao natjerati da pregovaraju o predaji vrlo je stvarna vjerojatnost sudova za ratne zločine usmjerenih na počinitelje lažne pandemije Covid-19.

 

Izvori iz MI6 i CIA-e rekli su nam da „U ovom trenutku, drugi Nürnberški proces koji je u pripremi, s kolektivnom tužbom pod pokroviteljstvom tisuća pravnika širom svijeta koji stoje iza američko-njemačkog odvjetnika Reinera Füllmicha, koji vodi postupak protiv odgovornih za Covid-19 skandal kojim manipulira Forum u Davosu.“

 

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

 

MI6 uočava: Naša neovisna protuanaliza takozvane hitne zdravstvene zaštite koja nam je skrenula pozornost na njemačkog odvjetnika koji ima 100% šanse da uspije na suđenju nalik na Nürnberg ili u povredama građanskih prava.

 

Također, prave kršćanske vjerske vlasti izdale su ovu izjavu:

 

„Autoritetom apostolskog i proročkog ureda, Bizantski katolički patrijarhat hitno upozorava protiv autogenocidnog cijepljenja. Arh-heretički Beroglio (papa Franjo) koji je zauzeo papinstvo notorno promiče cijepljenje svih, govoreći: To se mora učiniti! Danas, svaki kršćanin mora znati da Bergoglio, koji štuje Pachamama demona, ne služi Bogu već mu se svjesno suprotstavlja!

 

http://vkpatriarhat.org/en/?p=19869

 

To znači da će lažni papa Franjo kojeg je prošle godine zamijenio pravog biti otkriven, obećavaju izvori iz Pentagona.

 

U međuvremenu, u Kanadi, jedan svjesni građanin pokazao je kako je lako proći lažnu Covid tiraniju prošavši točno pored Covid-19 granične kontrole.

 

https://www.youtube.com/watch?v=faQBnrr_Uqo&pbjreload=101&ab_channel=THEGREATREOPENING

 

Također su procurili izvorni planovi za pomak prema Covid-19“ totalitarizmu. Ovo curenje prikazano u nastavku, znači da se neće dopustiti dalje provođenje planova.

 

 

Ovo je samo nekoliko znakova da lažna pandemija nestaje širom svijeta. Ono što zapadna lažokracija nije uspjela shvatiti jest da, bez obzira na to koliko se dugo ili koliko god se trudili da to izbjegne, stvarnost ima načina da vas sustigne. Stvarnost je surova gospodarica.

 

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, rekli su nam da je sljedeća tvrdnja istinita:

 

Obratite dobro pozornost. Gledate film. Mnogo toga što vidite sve je sranje i lažno. To je tako nečuveno sa svrhom da vam privuče pažnju u tom trenutku. Nastavit će se tako dok se taj cilj u potpunosti ne postigne. Predsjedništvo Bidena ne postoji. Pravi Biden je odavno pogubljen zbog svojih zločina zajedno s Clintonom. Ni ta žena u ljubičastom neki dan nije bila Hillary Clinton. Vi vidite glumce, a neki nose maske.

 

 

Zato Biden neprestano govori o sebi kao o predsjedniku s maskom. To znači da su to dobri momci u ovom filmu o timu slobode. Cijeli izbori su bili lažni zajedno s lažnom imaginacijom. Lažnim izvršnim naredbama. Lažnim ovalnim uredom. Sve je sranje. Probudite se. Vojska trenutno kontrolira našu zemlju do novih izbora za nekoliko mjeseci. Zakon o pobuni je potpisan.“

 

https://gab.com/stephenhunter9/posts/105771054961975508

 

Međutim, neizvjesno je hoće li Donald Trump biti postavljen na čelo kad se konačno slegne prašina. Tijekom dugo očekivanog Trumpovog govora na CPAC-u, u osnovi je rekao publici da prihvati ukradene izbore rekavši da će sljedeće četiri godine republikanci biti u središtu napora da se suprotstave demokratima. Također je obećao:

 

Budite sigurni da Sjedinjene Države neće izdržati još četiri godine u svom trenutnom stanju kao što se može vidjeti iz ovog opisa Kalifornije:

 

Ako Kalifornija nastavi ispitivati – spaljivati budućnost za ostatak Sjedinjenih Država, ta budućnost sada je jasna: To je društvo visokih poreza s ogromnom, osiromašenom, nezaposlenom siromašnom klasom gdje je srednja klasa uništena, s organiziranim bandama i općim kaotičnim uličnim kriminalom, uključujući pljačke, silovanja i ubojstva metastaziraju u svim većim urbanim područjima i puno su brojnije teško naoružane bande u odnosu na policiju koja otvoreno djeluje s nekažnjavanjem.

 

https://www.zerohedge.com/political/california-collapsing

 

Slom američkog društva poklapa se s implozijom u vodstvu na cijelom Zapadu. Situacija je toliko teška da su sljedeći lideri iz više izvora potvrđeni da su lažni: Papa Franjo, premijer Velike Britanije Boris Johnson, kanadski premijer Justin Castro, američki predsjednik Joe Biden, kineski predsjednik Xi Jinping, ruski predsjednik Vladimir Putin, japanski car Naruhito i sada, imamo lažnu kraljicu Elizabetu. U osnovi, bilo koji takozvani lider koji ljudima govori da prihvate cjepiva koja mijenjaju gene zbog lažne pandemije, korumpirani su i lažni.

 

Ovo zvuči kao bezizlazna situacija, ali nije. To je zato što ljudi koji koriste kombinaciju računalne grafike i kirurški izmijenjen sličan izgled ne kontroliraju svjetske vojne i obavještajne agencije. Oni, također, ne kontroliraju podmetnutu stvarnost. Kao što je široko objavljeno, na primjer, takozvani predsjednik Biden ne smije ući u Bijelu kuću. To vrijedi i drugdje.

 

U Japanu, na primjer, car je sasvim prestrašen, jer ljudi zaduženi za vojsku i obavještajne agencije (uključujući i Yukaza bande) znaju da je on prevarant. I ne samo to, on je također slab i nije u stanju da zaštiti Japan.

 

Japanska vojna obavještajna služba također nas je obavijestila da je korporacija Bechtel započela veliki građevinski projekt u tokijskom zaljevu radi instaliranja neke vrste uređaja namijenjenog za pokretanje masivnog potresa na dan ili oko 11. svibnja. Budite sigurni da će svi zaposlenici i dioničari Bechtela biti ulovljeni i ubijeni ako se usude pokušati tako nešto.

 

Uskoro će doći do velike ofenzive za uklanjanje ovog lažnog vodstva, obećavaju izvori u zapadnim i istočnim tajnim društvima. Iz operativnih sigurnosnih razloga, ne možemo otkriti detalje. Međutim, nagovještaj se može naći u činjenici da se zrakoplovna baza u Teksasu sprema da testira svoju infrastrukturu protiv elektromagnetnog impulsa, ili EMP napada.

 

https://www.nextgov.com/emerging-tech/2021/02/air-force-base-prepping-emp-vulnerability-tests/172325/

 

Možda će biti potreban EMP napad ili slično isključivanje internetske infrastrukture. To je zato jer se prisutnost toliko lidera CG-a koji se samo mogu sastajati virtualno na zoom sastancima itd. jasan je znak da su gnostički Iluminati bili u pravu i da imamo posla s nitkovskom umjetnom inteligencijom.

 

I na kraju, ovog tjedna primjećujemo da su azijska tajna društva obećala obnoviti pregovore sa zapadnim tajnim društvima o budućnosti planeta. Ovog tjedna uspostavit će se kontakt i čitatelji će biti obaviješteni o pregovorima čim počnu.

 

Preveo: Fredi

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers