FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, March 30, 2021

HZ -- BENJAMIN FULFORD: 29:03:2021

 Prevara Rockefeller-Biden se raspada dok je svijet izbjegava

 

29. ožujka 2021.

 

Autor: Benjamin Fulford

 

 

Puč koji su u Sjedinjenim Državama izveli obitelj Rockefeller i njihovi robovi iz Vijeća za vanjske odnose se raspada dok se svijet kloni te grozne zločinačke obitelji. Nakon odlaska Donalda Trumpa, među elitom na vlasti raste konsenzus da lažno predsjedništvo Joea Bidena postaje film katastrofe. To je razlog zašto se radi na trećoj alternativi na najvišim razinama svjetske moći, kaže nekoliko izvora iz tajnog društva.

 

Kako stvari stoje, Dragon obitelj, P3 masonska loža, Malteški vitezovi, Britanski Commonwealth, Lotus masoni, Rusi i druge skupine su se složili da je planetu potrebna organizacija za planiranje budućnosti s meritokratskim osobljem, s fondovima u bilijardama dolara. Također je kontaktirano društvo Thule da se vidi da li bi bili spremni izaći na otvoreno i čovječanstvu kao cjelini staviti na raspolaganje svoje antigravitacijske i druge tehnologije.

 

Kako MI6 kaže, ove rasprave na backchannelu su najvažnija diplomatska rasprava na svijetu u ovom trenutku, ako ne i u povijesti ako postignemo ono što predviđamo. Budući da se iz sigurnosnih razloga ove rasprave vode analognim sredstvima, trebat će najmanje tri tjedna za bilo kakve javno vidljive rezultate, kažu izvori.

 

U međuvremenu, lažne psihopate iz Bidenovog predsjedništva i dalje degeneriraju. Sada možemo potvrditi da se nijedan američki vojni zapovjednik nije susreo s takozvanim američkim ministrom ograne Llyodom Austinom kad je posjetio Japan sredinom ožujka. Također možemo potvrditi da se južnokorejska vlada  klonila i Austina i lažnog državnog tajnika Anthonyja Blinkena kad su posjetili tu zemlju nakon Japana.

 

Takozvani predsjednik Biden imao je ono što je najavljeno kao njegova prva konferencija za tisak prošlog tjedna. Međutim, to se nije dogodilo u Bijeloj kući i nije bilo stranih novinara. Niti je tamo bila velika većina izvjestitelja Bijele kuće iz Trumpove administracije. Drugim riječima, bio je to potpuno montirani događaj koristeći robovske propagandne novinare koji su postavljali jednostavna pitanja mentalno poremećenom Bidenu koji je jedva čitao svoj teleprompter.

 

Dok ova patetična farsa ocrnjuje američku sliku, ekonomski rat bjesni s napadima od i protiv Rockefellerove mafije i njihovih pljačkaša. Najočitiji znak toga je, naravno, Evergreen brod koji je blokirao Sueski kanal nakon što je otplovio znak gore tvoj.

 

// p1 //

 

Evergreen je kod tajne službe za Hillary Rockefeller Clinton, što znači da je ova blokada bila jasna poruka Rockefellerima. To je razlog zašto korporativni propagandni mediji poput New York Timesa brod nazivaju „Ever given“ (ikad danim).

 

// p2 //

// p3 //

 

Kako se široko izvještavalo drugdje, glavnu kinesku autocestu također je blokirao kamion s logotipom Evergreen.

 

// p4 //

 

Poruka je jasna, dogovor kineske komunističke partije s Rockefellerom da financira njihovo lažno Bidenovo predsjedništvo mora se raskinuti ili će kineske trgovačke rute biti blokirane.

 

Kinezi su blokadu Sueskog kanala shvatili kao ratni čin i odgovorili su obaranjem dva američka vojna satelita, kažu azijski izvori tajnog društva. Kratki video isječci u nastavku pokazuju njihovo uništavanje, kažu izvori.

 

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_616b35e912434434ae6e1350cfa7d746/720p/mp4/file.mp4

 

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_fec7871c89a843e1baf413d4f84fdfa8/480p/mp4/file.mp4

 

Blokada Sueskog kanala i obaranje satelita bili su samo najvidljiviji nedavni znakovi hibridnog svjetskog rata koji je u tijeku. Primjerice, automobilsku industriju, preostalo uporište industrijske moći Rockefellera, polako guši nedostatak poluvodiča.

 

NXP Semiconductors i Infineon Technologies, svjetski igrači broj 1 i broj 3 u automobilskim čipovima, u veljači su zamrznuli svoju proizvodnju zbog neprirodnih oluja u Teksasu. Sada japanski proizvođač čipova Renesas Electronics, igrač broj 2 u automobilskim čipovima, kaže da je njihov pogon prošlog tjedna uništio požar. Dakle, svjetska automobilska industrija se zaustavlja.

 

https://asia.nikkei.com/Business/Tech/Semiconductors/Chip-starved-automakers-shudder-at-Renesas-plant-s-1-month-halt

 

Također vidimo napade na rafinerije nafte i plina u cijelom svijetu. Opet, ovo su ključni bastioni Rockefellerove moći. Konkretno, pogubni napadi protiv rockefellerovih naftnih postrojenja u saudijskoj Arabiji sada su praćeni napadima na postrojenja u mjestima koja se protežu od Mozambika do Indonezije.

 

https://www.nzherald.co.nz/world/homes-evacuated-after-massive-explosion-fireball-obliterates-indonesian-oil-refinery/SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/

 

https://sputniknews.com/asia/202103281082475776-massive-explosion-hits-balongan-oil-refinery-in-indonesia/

 

https://www.reuters.com/article/us-mozambique-insurgency/dozens-killed-in-besieged-mozambique-gas-town-idUSKBN2BK0JF?il=0&utm_source=reddit.com

 

Također se događa novi niz atentata i smaknuća. Tom Heneghan, koji je objavio sliku nacističkog agenta CIA-e Mikea Cottrella, kratko je izvijestio prošlog tjedna da je Cottrell ubijen. Taj izvještaj u međuvremenu potpuno je izbrisan s interneta.

 

On je također izvijestio da je Cottrellov odvjetnik Al Hodges surađivao s White Hats (Bijeli šeširi) tako što je „predao internu komunikaciju između Cottrella, Dana Wilcox iz Delmara Timber Trust-a, zatim američkog ministra financija Henryja Hanka Paulsona i naciste silovatelja djece njemačkog Georgea W. BushFRAUDSherffa. I ovo je također izbrisano s interneta.

 

Proteklog vikenda također smo saznali za smrt velemajstora gnostičkih Iluminata Sashe Zarika, zvanog Alexander Romanov. Zarika je, prema riječima njegove supruge, u kolovozu prošle godine ubio vlak na stanici Hanakoganei u Tokiju. O tome smo saznali tek prošlog tjedna jer nam je informacije namjerno uskratila skupina gangstera koji su se skrivali na drugom katu policijske postaje Koganei u Tokiju.

 

Zarik je bio uastralski agent tajne obavještajne službe koji se ubacio u istočnoazijske operacije šverca droge CIA-ine frakcije za dilanje droge. On je izgubio veo tajnosti kad je otišao u australsko veleposlanstvo u Tokiju da upozori da je u Japan prošvercana nuklearna naprava radi korištenja u nuklearnom terorističkom napadu. Slijedećeg dana, australskog premijera Kevina Rudda „Odbor federalnih rezervi“ prisilio je na ostavku, prema Zarikovim kolegama iz ASIS-a nakon što je Rudd ovo upozorenje proslijedio američkim obavještajcima.

 

Zariku je također bilo naređeno da posjeti ovog pisca i objavi da ima 70 kilograma krijumčarene robe i da ga ja moram upoznati s japanskim Yakuza podzemljem ili bih inače bio ubijen. Rekao je da ću, ako ga upoznam, dobivati prihod od oko 10.000 američkih dolara mjesečno. Umjesto toga, upoznao sam Zarika s japanskim agentom vojne obavještajne službe Takamasom Kawaseom, koji je upozorio da je to zamka. Ispostavilo se da je krijumčarena droga bila pomiješana s kemikalijama koje uništavaju um, a Zarik je prošao potpunu mentalnu degeneraciju nakon što ju je konzumirao tijekom nekoliko mjeseci.

 

Od Zarika su također tražili Koganei policijski nasilnici da se zakune da će svjedočiti da sam ja glavni organizator dogovora. Odbio je, nakon čega su ga se bivše kolege iz tajne agencije počele kloniti. Otprilike u to vrijeme britanski premijer Tony Blair počeo se hvaliti da ću uskoro biti zatvoren zbog optužbi za drogu.

 

Zato što je iznio planove o planiranom nuklearnom terorizmu i odbio da počini krivokletstvo, Zariku su oduzeti  utovnica i svi identifikacijski dokumenti, ostavivši ga bez državljanstva i u bankrotu.

 

Možete biti sigurni da će cijela policijska uprava Koganei biti označena kao ratni zločinci i lovljena i ubijana ukoliko ne predaju ljude koji su ubili Zarika, uključujući, kažu naši izvori, Hirofumija  Nakasonea, sina Yasuhira Nakasonea (koji je umro dok je bio na ispitivanju u Guantanamu).

 

U širem kontekstu, ono na što smo Zarik i ja naletili bio je nacistički puč protiv zapadne moći koji su izveli njemački DVD agenti. Među njima su bili George Bush stariji i mlađi, papa Ratzinger, Tony Blair, isusovački general Peter Hans Kolvenbach, Baron Fritz Thysen, bivši japanski premijer Yasuhiro Nakasone, premijer Benjamin Netanyahu iz Izreala, Henry (Heinz) Kissinger, predsjednik Nikolas Sarkozy iz Francuske i habsburška kraljevska obitelj koja se krije iza Svjetskog foruma u Davosu, među ostalima.

 

Zarik se pridružuje Neilu Keenanu, Jane Burgermeisteru, Christopheru Storyju i mnogima drugima u redovima onih mučenika zbog poduzimanja akcije protiv ovih genocidalnih nasilnika. Međutim, puno više negativaca, uključujući većinu gore spomenutih, ili su ubijeni, zatvoreni ili uklonjeni s položaja. Bilo tko je još živ neće biti još dugo. Genocid nije zločin s kojim se može nositi na lak način.

 

Govoreći o genocidu; Mossadov izvor obavještava nas da je suprug takozvane potpredsjednice Kamale Harris, Doug Emhof član Chabad kulta smrti - ubiti 90% čovječanstva i porobiti ostatak.

 

Ovaj kult smrti, nakon što nas nije ubio oružjem, sada nas pokušava ubiti cjepivima kako to mnogi zviždači sada govore. Slijedeći link i kratki isječak bivšeg potpredsjednika i glavnog znanstvenog direktora Pfizera dr. Mikea Yeadona ima jasnu poruku:

 

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4747291/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

 

„Dobro mi je poznato da su globalni zločini protiv čovječnosti počinjeni nad velikim dijelom svjetske populacije

 

Apsolutno ne sumnjam da smo u prisutnosti zla (a ne odlučnosti koju sam ikad donio u 40-godišnjoj istraživačkoj karijeri) i opasnih proizvoda

 

… ako je netko želio naštetiti ili ubiti značajan dio svjetske populacije tijekom slijedećih nekoliko godina, sustavi koji se trenutno uspostavljaju to će omogućiti. Moje je mišljenje da je potpuno moguće da će se to koristiti za masovnu depopulaciju.

 

https://brandnewtube.com/watch/covid-19-vaccines-are-weapons-of-mass-destruction-and-could-wipe-out-the-human-race_GcjtJu9dY1RcSNh.html?fbclid=IwAR3wBXvglHEGJdhzXReN9nTGZiJ3jzRIJ5FWdz7xxDEqRwCTtu0hlwFLR6k

 

https://www.bitchute.com/video/t7vtsVHvBbLI/

 

Forenzični trag do glave ove hobotnice ili Octogon grupe ostaje švicarska. Sjetite se, kad sam otišao posjetiti P2 (danas P3) masonsku ložu u Italiji, rekli su mi da će otpustiti papu maledicta i premijera Berlusconija iz Italije, i to si i učinili. Sada, jedan član ove grupe, Leo Zagami, kaže da će papa Franjo (ili vjerojatnije njegov dvojnik) uskoro dati ostavku.

 

https://leozagami.com/

 

Zagami i njegove kolege također su rekli da su naređenja primali od „vanzemaljaca u Švicarskoj“. Društvo Bijelog Zmaja ponudilo je da pošalje predstavnika koji će se sastati s tim vanzemaljcima u Švicarskoj kako bi pregovarali o promjeni načina upravljanja ovim planetom. Detaljni prijedlozi poslani su putem raznih obavještajnih agencija BIS-u. kao što je gore spomenuto, Thule Society, koje djeluje iz podzemnih baza u Švicarskoj i Grenlandu, prema internim izvorima, također je kontaktirano.

 

Dragon obitelj također je ponudila Društvu Bijelog Zmaja upotrebu bilo kojeg od bezbrojnih IOU-a (obveznice visoke denominacije itd.) koje su tijekom godina dobili od tih švicarskih „vanzemaljaca“, u zamjenu za njihovo zlato. Ti IOU-i, u dominacijama od mnogo bilijardi dolara, bili bi više nego dovoljni za financiranje velikih projekata za pretvaranje ovog planeta u raj za sva živa bića.

 

Tvorac Kvantnog financijskog sustava, koji će uskoro dobiti svoja prava na sustav uzet natrag od Rothschildovih (koji su ga ukrali), također je ponudio podršku i kontaktirao je BIS.

 

Švicarci moraju ove „vanzemaljce“ predati sudu Nürnberškog stila. Zapamtite, ti su ljudi pokušavali ubiti veći dio čovječanstva.

 

Preveo: Fredi 


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers