CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, March 4, 2021

NL-- BENJAMIN FULFORD: 01:03:2021

 

Machtsstrijd in het Midden-Oosten Top van de IJsberg

 

Benjamin Fulford, 1 maart 2021 

 

De V.S. administratie leerde verleden week een belangrijke les in echte politiek toen ik probeerde gerechtigheid te krijgen voor de vermoorde Jamal Khashoggi. Wat duidelijk werd is dat westerse macht in wezen een mandacratie [werkend onder mandaat] of leugencratie [werkend met leugens] is, geregeerd door leugenaars. Dit betekent dat als je gelooft dat de werkelijkheid is zoals wordt beschreven door de mainstream media dan begrijp je er bijna niets van.

 

De Saoedische kroonprins Mohammed Bin Salman (MBS) verdient het om in het openbaar schuldig bevonden te worden voor de beestachtige moord op Washington Post columnist Khashoggi zoals samengevat in het rapport van het bureau van het hoofd van de Nationale Inlichtingendiensten waarin MSB verantwoordelijk wordt gesteld voor de moord.

https://www.dni.gov/index.php/newsroom/reports-publications/reports-publications-2021/item/2186-assessing-the-saudi-government-s-role-in-the-killing-of-jamal-khashoggi

 

Dit werd gevolgd door de adviseur nationale veiligheid Jake Sullivan die de deur opende voor nieuwe mogelijke sancties tegen Saoedische financiële entiteiten.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/feb/25/joe-biden-speaks-to-saudi-arabias-king-salman-before-release-of-khashoggi-report

 

Maar toen de V.S. probeerde MSB sancties op te leggen en stelde dat haar regering alleen te doen wilde hebben met Koning Salman, werd ze geconfronteerd met de realiteit dat beide mannen al lang dood waren en dat hun dubbelgangers nu bevelen krijgen van de Zionisten.

 

MSB martelde en vermoordde vele naaste familieleden om met geweld geld van ze los te krijgen; daarom werd hij in 2018 om het leven gebracht. Koning Salman stierf daarvoor al van ouderdom. Saoedi-Arabië werd toen een volledige Israëlisch/Zionistische kolonie.

 

En dus publiceerde de aan de Mossad verbonden site Debka in reactie daarop het volgende dreigement:

“Bij een definitieve breuk met Washington, zou Riyad [d.w.z. Saoedi Arabië] zelfs zo ver kunnen gaan om zijn eigen nucleaire wapenprogramma te gaan ontwikkelen gebruik makend van hulp van Pakistan en geïmporteerde Chinese ballistische raketten om ze te bezorgen…

 

De eerste stappen van Biden’s White House in het Midden-Oosten geven al direct een signaal voor de beëindiging van de pro-Amerikaanse as voor de regio die werd vormgegeven door Trump en afhing van een set militaire en diplomatieke verdragen die Saoedi-Arabië, de UAE [Verenigde Arabische Emiraten] en Israël met elkaar zou verbinden.

https://www.debka.com/new-biden-policies-snub-saudi-prince-uncover-israels-reputed-nuclear-program/

 

En toen gebruikte Israël zijn eigen gevechtsvliegtuigen, zodanig geschilderd dat ze eruit zagen als Amerikaanse gevechtsvliegtuigen, om Iraanse posities in Syrië te bombarderen. Israël liet daarna een van zijn eigen schepen bombarderen en gaf de schuld daarvan aan “Iraanse vergelding”.

https://sputniknews.com/middleeast/202102261082201357-iranian-revenge-owner-of-uk-ship-hit-by-blast-in-gulf-of-oman-reportedly-close-to-mossad-chief/

 

Om het punt nog verder te benadrukken werd de Amerikaanse ambassade in Riyad op 27 februari aangevallen met raketten gelanceerd door onbekende [d.w.z. Mossad] aanvallers. Dit bracht de Amerikaanse ambassade in Saoedi-Arabië ertoe om deze waarschuwing uit te geven:

“De Amerikaanse ambassade in Riyad dringt er bij alle Amerikaanse burgers op aan om alert te blijven voor het geval er nog meer aanvallen komen. Te ondernemen acties als je een luide knal hoort…” 

https://travel.state.gov/content/travel/en/international-travel/International-Travel-Country-Information-Pages/SaudiArabia.html#/

 

En toen, vlak voordat dit verslag online zou gaan, stuurde de Mossad ons de volgende boodschap:

“Er vinden nu hoogst geheime onderhandelingen plaats tussen de Iraanse, Israëlische en Amerikaanse strijdkrachten voor een vredesovereenkomst tussen de drie landen. De gesprekken zijn nu iets langer dan een week aan de gang.”

 

Als dit waar is, kan het Amerikaanse leger eindelijk doorkrijgen dat Israël en Iran allebei worden gecontroleerd door de Khazariaanse Maffia en dat ze allebei hebben geprobeerd om Wereldoorlog III te starten tussen de G7 en de Shanghai Samenwerkingsorganisatie. Als dat zo is, dringt het misschien eindelijk tot deze fanatiekelingen door dat het ze NOOIT zal worden toegestaan om WO III te starten en dus proberen ze zich over te geven.  

Aan het openbare nep-waarnemingsfront hebben we een scene waar een dubbelganger Biden aan boord van een vliegtuig gaat. Het centrale bureau voor het uitzoeken van acteurs kon niet voldoende overtuigend uitziende geheimagenten vinden, dus moesten ze het maar doen met sommigen in jeans en werklaarzen. Het voertuig ziet eruit als een huurmachine die rond de handels in weken niet is gewassen. Zie hoe de “Prez” snel begint de trap op te lopen tot hij struikelt, vergetend dat China Joe amper kan lopen. https://www.bitchute.com/video/iEQx0OzJW578/

 

Hier is een foto waarop Joe Bidens perssecretaris Jen Psaki wordt vergeleken met Mark Rockefeller Zuckerberg. Het is duidelijk dat we hier te maken hebben met óf naaste familieleden, óf Mark met een pruik, óf klonen.

 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/03/psaki-zuckerberg-300x236.jpeg

 

Misschien is het tijd voor de Biden administratie om haar bondgenootschap te heroverwegen met de Rockefeller familie die opdracht gaf tot het annuleren van de Keystone pijplijn om de Amerikanen te dwingen olie te kopen van het door Zionisten gecontroleerde Saoedi-Arabië. De Canadezen houden zich ten minste niet op met het in stukken snijden van journalisten.

 

Hoe dan ook, de nieuwe onderhandelingen tot overgave kunnen verbonden zijn met een ietwat cryptische boodschap die ons werd toegestuurd door MI6 waarin wordt gesteld dat een “DNA Illuminatie” lid is vermoord. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar Khazariaans Maffia lid Pindar of de hoogste baas Benjamin de Rothschild. Als dat zo is, is iedereen in zijn hiërarchie nu te bang om zijn plaats in te nemen, vandaar de onderhandelingen.

 

Een andere factor die hen zou kunnen dwingen om een overgave te onderhandelen is de heel reële kans op oorlogsmisdaad-tribunalen gericht op de producenten en uitvoerders van de Covid-19 schijnpandemie.

Bronnen van MI6 en de CIA vertelden ons allebei dat “Juist nu een tweede Neurenberg tribunaal in voorbereiding is, met een class action rechtszaak*  die wordt opgezet onder de hoge bescherming van duizenden juristen en advocaten wereldwijd achter de Amerikaans/Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die procedeert tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het Covid-19 schandaal, gemanipuleerd door het Davos Forum.”

https://principia-scientific.com/lawyers-promise-nurember-trials-against-all-behind-covid-scam/

 

MI6 merkt op: “In onze eigen onafhankelijke contra-analyse van de zogenaamde noodsituatie in de volksgezondheid werd onze aandacht gevestigd op de Duitse advocaat die een 100% kans van succes heeft in een Neurenberg-achtige rechtszaak of civiele onrechtmatige daad.

 

Ook gaven oprecht Christelijk religieuze autoriteiten de volgende verklaring uit:

“In opdracht van het apostolische en profetische bureau, geeft het Oekraïense Grieks Katholieke Patriarchaat een urgente waarschuwing uit tegen autogenocide [massamoord door eigen regering of etnische groep] door vaccinatie. De aarts-geloofsverzaker Bergoglio die het pausschap bekleedt promoot notoir genocidale “vaccinatie voor iedereen”, door te zeggen: “Het moet worden gedaan!”  Vandaag de dag moet iedere Christen weten dat Bergoglio, die de Pachamama duivel aanbidt, God niet dient maar zich bewust tegen Hem keert!”

http://vkpatriarhat.org/en/?p=19869

 

Dit betekent dat de nep Paus Franciscus die vorige jaar in de plaats kwam van de echte paus ontmaskerd zal worden, beloven Pentagon-bronnen.

 

Intussen in Canada liet een bewuste burger zien hoe gemakkelijk het is om voorbij de nep Covid-tirannie te komen door de “Covid-19”-grenscontroles gewoon te omzeilen.

 https://www.youtube.com/watch?v=faQBnrr_Uqo&pbjreload=101&ab_channel=THEGREATREOPENING

 

Er is ook een lek geweest in de oorspronkelijke plannen voor de “Covid-19” manoeuvre naar totalitarisme. Dit lek, hieronder te zien, betekent het niet langer zal worden toegestaan dat de plannen doorgaan.

 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/03/covid-schedule-300x178.jpg

 

Dit zijn slechts enkele aanwijzingen dat de nep-pandemie over de hele wereld scheuren aan het vertonen is. Wat de leugencratie, verantwoordelijk voor het Westen, zich onvoldoende realiseerde is dat ongeacht hoe lang of hoe hard je ook probeert het te vermijden, de werkelijkheid een manier heeft om je in te halen. De werkelijkheid is een harde meesteres.

 

Pentagon-bronnen van hun kant vertelden ons dat de volgende bewering waar is:

“Let goed op. Je kijkt naar een film. Veel van wat je ziet is compleet bullshit en bedrog. Het is met opzet zo afschuwelijk om je aandacht op dit punt te krijgen. Het zal doorgaan totdat het dat doel volledig heeft bereikt. Er is geen Biden presidentschap.

 

De echte Biden werd lang geleden al geëxecuteerd voor zijn misdaden samen met Clinton. Nee, die vrouw in het paars de vorige dag was niet Hillary Clinton. Je ziet acteurs en sommigen dragen mondmaskers.

 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/03/hillary-and-bill-300x296.jpg

 

Daarom refereert Biden steeds aan zichzelf als de mondmasker president. Dit betekent dat ze in deze film de goede jongens zijn en in het team van vrijheid zitten. De hele verkiezing was oplichterij samen met een nep-inauguratie. Nep-uitvoeringsbesluiten. Nep oval office. Het is allemaal bullshit. Wordt wakker. Het leger controleert nu ons land tot de nieuwe verkiezingen binnen aan aantal maanden. De Insurrection Act is getekend.” [Dit betekent dat het leger in opdracht van de president kan worden ingezet.]

https://gab.com/stephenhunter9/posts/105771054961975508

 

Het is echter onzeker of Donald Trump weer aan de leiding zal komen wanneer het stof eindelijk is opgetrokken. Tijdens zijn lang verwachte redevoering op 28 februari tijdens de Conservative Political Action Conference vertelde hij de toehoorders in wezen om de gestolen verkiezing te accepteren zeggend dat het de komende vier jaar voor de Republikeinen de kern van hun inspanningen zal zijn om oppositie te voeren tegen de Democraten. Hij beloofde ook om terug te keren naar het Witte Huis, precies vier jaar vanaf nu. Dus in principe zegt hij, ze hebben de verkiezing gestolen maar wacht gewoon vier jaar.

 

Wees ervan verzekerd dat de V.S. in zijn huidige vorm niet nog eens vier jaar zal bestaan zoals te zien is in deze beschrijving van Californië: Als Californië doorgaat om het toekomst-pad te banen voor de rest van de Verenigde Staten, dan is die toekomst nu al duidelijk. Het is een hoog-belaste samenleving met een enorme verpauperde, werkeloze en onbemiddelbare, behoeftige klasse waar de middenklasse is vernietigd en waar georganiseerde bendes en totaal chaotische straatmisdaden inclusief straatroof, aanrandingen en moorden, zich uitstrekken tot in alle belangrijke buitengebieden en waar bendes in grotere getale en zwaarder gewapend dan de politie straffeloos kunnen opereren.

https://www.zerohedge.com/political/california-collapsing

 

De ineenstorting van de Amerikaanse samenleving gaat samen met een implosie van leiderschap in het hele Westen. De situatie is zo afschrikwekkend dat de volgende leiders door meerdere bronnen zijn bevestigd als nep: Paus Franciscus, UK Premier Boris Johnson, Canadese Premier Justin Castro, V.S. President Joe Biden, Chinese President Xi Jinping, Russische President Vladimir Putin, Japanse Keizer Naruhito en nu hebben we ook een nep Koningin Elizabeth. In principe is elke zogenaamde leider die het volk vertelt gen-veranderende vaccins te accepteren voor een nep-pandemie gecompromitteerd en is een bedrieger.

 

Dit klinkt als een hopeloze situatie maar dat is het niet. Dat is omdat de mensen die gebruik maken van een combinatie van computer graphics en chirurgisch veranderde dubbelgangers, de strijdkrachten en inlichtingendiensten van de wereld niet onder hun controle hebben. Ze hebben ook geen controle over de onderliggende werkelijkheid. Zoals op brede schaal werd gerapporteerd bijvoorbeeld mag zogenaamd President Biden het Witte Huis niet in. En dat geldt ook voor andere plekken.

 

In Japan bijvoorbeeld is de Keizer doodsbang omdat de mensen die de leiding hebben over de strijdkrachten en de inlichtingendiensten (inclusief de Yakuza bendes) weten dat hij een bedrieger is. Niet alleen dat, maar hij is ook zwak en niet in staat om Japan te beschermen.

 

De Japanse militaire inlichtingendienst heeft ons ook geïnformeerd dat de Bechtel Corporation begonnen is aan een groot constructieproject in de Tokyo baai om een soort device te installeren bedoeld om een massale aardbeving teweeg te brengen op of rond 11 mei. Wees ervan verzekerd dat alle Bechtel employees en aandeelhouders zullen worden opgespoord en gedood als ze durven om zoiets te proberen.

 

Er zal spoedig ook een massaal offensief zijn om dit nep-leiderschap te verwijderen, beloven bronnen in Westerse en Oosterse geheime genootschappen. Vanwege operationele veiligheidsredenen, kunnen we geen details onthullen. Maar een hint kan worden gevonden in het feit dat een Luchtmachtbasis in Texas bijna klaar is om zijn infrastructuur tegen een aanval met een elektromagnetische stoot, of EMP (electromagnetic pulse), te testen.  https://www.nextgov.com/emerging-tech/2021/02/air-force-base-prepping-emp-vulnerability-tests/172325/

Een EMP-aanval of soortgelijke stillegging van de internet-infrastructuur kan nodig zijn. Dat is omdat de aanwezigheid van zoveel Computer Graphics leiders die elkaar alleen “virtueel” kunnen ontmoeten in zoom [via videotelefonie) meetings, enz. een duidelijk teken is dat de gnostische Illuminatie gelijk hadden en dat we te maken hebben met een schurken artificiële intelligentie.

 

Tot slot deze week vermelden we dat Aziatische geheime genootschappen hebben beloofd om de onderhandelingen met Westerse geheime genootschappen over de toekomst van de planeet in maart weer te openen. Deze week zal contact worden opgenomen en we zullen de lezers geïnformeerd houden over de onderhandelingen zodra ze aan de gang gaan.

 

* [Een class action rechtszaak is een representatieve actie rechtszaak; een vorm van rechtszaak waarbij een van de partijen een groep mensen is die collectief wordt vertegenwoordigd door een lid of leden van die groep. Deze vorm van een collectieve rechtszaak is ontstaan in de V.S. en is nog steeds voornamelijk een Amerikaans fenomeen.]

 

 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers