CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, May 29, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 27:05:201927. svibnja 2019.


Prisilna ostavka britanske premijerke (i Hitlerove kćeri) Therese May obilježila je odlučujuću prekretnicu u borbi za planet Zemlju, slažu se višestruki izvori. Njezina ostavka već je prisilila visoke tehnološke oligarhe Jeffa Bezosa, Marka Zuckerberga i Elona Muska da zatraže mirovne pregovore s Društvom Bijelog Zmaja (WDS), prema izvorima P2 masonske lože.

U međuvremenu, američki predsjednik Donald Trump proveo je vikend Memorijalnog dana u Japanu, djelomično kako bi izbjegao atentat jer počinju potezi za okončanje dugog političkog zastoja u Washingtonu, kažu izvori iz Pentagona i japanske desnice.

Kao što smo svi mi svjesni, američka politika već dvije godine je zaglavljena u beskrajno ponavljajućoj petlji, a histerični demokrati koriste kontrolu nad korporativnim medijima i svakim mogućim pravnim alatom da se ukloni Trump, dok Trump beskrajno tweetuje "lov na vještice".


Da bismo razumjeli zašto je ostavka [Therese] May ključna za razbijanje političkog zastoja, moramo brzo pogledati skandal FISAgate. U osnovi, 2016. godine oligarsi Rockefeller/Clinton zamolili su svoje Rothschild kolege u Velikoj Britaniji da zaobiđu američki zakon kako bi špijunirali Trumpa i skovali Russiagate skandal da ga skinu. Ostavka Therese May znači da se britanski nacistički (cionistički) oligarsi koji su se borili protiv Trumpa sada čiste iz britanske vojno-obavještajne/političke strukture vlasti, tvrde britanski izvori kraljevske obitelji. Ova čistka će biti popraćena sličnom čistkom u SAD-u, prema izvorima Pentagona.

"Trump daje [Državnom odvjetniku SAD-a Williamu] Barru ovlast da ukine tajnost daje mu čiste ruke da dokrajči cioniste kad se objave dosjei o 9/11, 3/11 [Fukushima] i drugih vojnih obavještajnih službi, obećavaju izvori Pentagona.

Naslućivanje nekih vrsta datoteka koje će se objaviti stigao je s tim curenjem podataka iz Nizozemske s videom i fotografijama snimljenih odmah nakon što je zrakoplov „Malaysian Air“ let 370/17 oboren iznad Ukrajine. Film je dostupan za preuzimanje do 1. lipnja, ali upozoravam vas da sadrži grafiku, slike raskomadanih tijela od kojih dobijete mučninu u želucu.


Zviždač koji je poslao dokumentaciju primijetio je da su žrtve "leta 17" imale nevaljane nizozemske putovnice koje su pripadale ljudima koji su se ukrcali na let 370. Također, mnoga tijela su bila raspadnuta, nosila zimsku odjeću za ljetni let ili drugo, i nisu imala krvi. Informacije koje se nalaze na crnim kutijama leta "nikada nisu objavljene od strane Engleza, koji su ih primili", navodi izvor.

Britanski izvori MI6 kažu: "I sadašnji i bivši premijeri u kolaboraciji iskrivili su tijek emancipacije Velike Britanije i, kao i uvijek, saznali smo, pa su morali otići". Sada kada moraju biti uklonjeni s vlasti, objava informacija iz crnih kutija leta 370/17 se sprema, dodaju izvori. Također, bivši američki predsjednik Barack Obama sada svjedoči o korištenju leta 370/17 za nuklearne ucjene protiv svjetskih vođa, napominju izvori CIA-e.

Postoje mnogi znakovi da kazarska mafija ne prima dobro ove objave. S jedne strane, CNN je napisao članak o Trumpovom posjetu Japanu fotografijom Johna F. Kennedyja koji izlazi iz zrakoplova na dan njegova ubojstva.


Također smo raspravljali o spektaklu predst. Jerryja Nadlera, predsjednika Doma pravosuđa koji je vodio razne kongresne istrage protiv predsjednika, kako se onesvijestio na konferenciji za novinare.


U međuvremenu, očigledno vrlo potresena predsjednica Doma Nancy Pelosi pozvala je na "intervenciju" protiv Trumpa.


Ako vojna policija SAD-a ne uhiti te kriminalce nakon tako očitih prijetnji protiv zvaničnog predsjednika, oni su krivi za zanemarivanje dužnosti.

U svakom slučaju, cionistička nitkovska država Izrael također je pod opsadom. Masovni ubojica i ratni zločinac, premijer Benjamin Netanyahu nije uspio formirati vladu nakon što je nedavno pokušao namjestiti tamošnje izbore.


"Izrael je okružen raketama, S-400, nuklearnim bombama za izazivanje tsunamija, i možda će morati odustati od Golanske visoravni", napominju izvori iz Pentagona. U međuvremenu, bojkot, dezinvesticije, kampanja sankcija (BDS) protiv Izraela "eskalira s Trumpom koji prisiljava Izrael da napusti kineske projekte, dok su se Siemens, Bombardier, Hitachi, Macquarie, Alstom i grčki konzorcij povukli iz projekta Jeruzalemske svjetlosne željeznice." Napominju izvori. EU također razmatra svoje veze s cionističkom izraelskom bankom Leumi ”, ističu oni. Nadalje, izraelski zločini "potiskuju antisemitizam do te mjere da Njemačka upozorava Židove da ne nose njihove kapice na glavi", primjećuju izvori.

"Pravi trošak rata raspravlja se među Pentagonovim insajderima, možda uključujući i načelnika Glavnog stožera Mark Milleya, koji je već određen da postane sljedeći predsjedavajući Zajedničkog stožera", komentira Robert David Steele, bivši časnik mornarice i CIA-e. "I predsjednik i vrhovne vođe shvaćaju da time što su cionistički alat za Bliski istok, to SAD košta ne samo sedam trilijuna dolara, nego 75.000 invalida, 250.000 ili više potvrđenih slučajeva PTSP-a, desetke tisuća silovanja (muškaraca kao i žena) i virtualni val kriminala vrijedan trilijune dolara jer su izvođači iskoristili 'laki novac' da bi prevarili vojsku i porezne obveznike', kaže on.

Na međunarodnoj razini, pokušaj cionističkih neokonzervativaca da nametnu promjenu režima u Venezueli i kradu naftu u toj zemlji javno je proglašen neuspješnim. Također, pokušaji da se započne rat s Iranom nisu uspjeli, a umjesto toga, američka vlada sada radi na sveobuhvatnom mirovnom sporazumu na Bliskom istoku s Iranom i Saudijskom Arabijom, primjećuju izvori CIA-e. U Indoneziji je cionistički pokušaj poništenja ponovnog izbora predsjednika Joko Widoda rezultirao sa 7 mrtvih, 250 ozlijeđenih i 400 uhićenih prije nego što je propao.

U Europi, francuski euroskeptičar Marine Le Pen pobijedila je Rothschildovog slugu Emmanuela Macrona na parlamentarnim izborima u EU. Američki i britanski lideri koji će 6. lipnja proslaviti 75. godišnjicu Dana D u Francuskoj izgleda kao da će ponovno osloboditi Francusku od njemačkih osvajača.

Svi ti događaji su vrlo obećavajući i pokazuju da stvari zaista dolaze do izražaja, ali - i to je veliko "ali" - moramo vidjeti ljude koji stoje iza tih međunarodnih kaznenih djela u lisicama pred sudom za ratne zločine prije nego što zapravo možemo povjerovati da su stvarne promjene blizu.

Postoje i znakovi da su mnogi oligarsi daleko od poraza. Patrick Wood iz Technocracy.news otkrio je Rockefeller-ovu shemu za pranje 6 trilijuna dolara dionica stvorenih inflacijom na fiat-tržištu dionica u 8.700 slobodnih poreznih zona u SAD-u. On napominje da je ovu inicijativu počeo Sean Parker, koji je suosnivač Facebooka s Mark Zuckerbergom. Čini se da Wood ne zna da je Zuckerberg unuk Davida Rockefellera.


U svakom slučaju, kao što je ranije spomenuto, prošli tjedan Jeff Bezos iz Amazona, Elon Musk iz Tesle i Zuckerberg svi su kontaktirali WDS preko masonske lože P2 u Italiji kako bi predložili mirovni sporazum, kažu izvori P2. Trojka se slaže da neka vrsta svjetske federacije mora biti uspostavljena i čovječanstvu treba dopustiti da se proširi u svemir, kažu izvori. Oni se također slažu da se treba pozabaviti sa svim koji blokiraju ljudski napredak.

P2 identificira Izraelovog Netanyahua kao jednog od neprijatelja koji se mora "isprati i pozabaviti". Ostali su tvrdokorni cionistički fanatici koji još uvijek misle da će umjetno stvoriti biblijska vremena kraja, kažu oni.

Drugo veliko pitanje koje treba riješiti je trgovinski rat SAD-a i Kine. Izvori iz Pentagona smatraju da je "Trump mudro iskoristio trgovinski rat kako bi pustio Kinu da udari američke tvrtke kao što su Apple, Google, Boeing i Nike, prisiljavajući ih da se vrate kući u "MAGA", dok stvara alternativni globalni lanac opskrbe."

Međutim, Amerikanci moraju proučiti svoju nedavnu povijest. Još u kasnim 1980-ima prisilili su Japan da poveća vrijednost jena za više od 100% - u stvari, stvarajući ogromne tarife - kako bi se uklonio trgovinski deficit SAD-a i Japana. Jedini rezultat bio je da se japanska proizvodnja preselila u ostatak Azije, a trgovinski deficit SAD-a i dalje raste. Budući da je Japan okupiran od strane vojske SAD-a, Japanci su bili prisiljeni nastaviti kupovati obveznice američke vlade i tako zadržati SAD na površini. To nije slučaj s Kinom.

Također, čak i ako bi proizvodnja trebala preći iz Kine u mjesta poput Vijetnama, Azija će kao cjelina zadržati ogroman višak u odnosu na Sjedinjene Države. Jedini način na koji bi SAD mogao okončati svoj trgovinski deficit, kao što stalno ponavljamo, jest da se odrekne tzv. američkog dolara i izda vlastitu suverenu valutu s nižom cijenom.

Dok Azija kao cjelina ne želi zamijeniti američki imperijalizam s kineskim imperijalizmom, oni neće nastaviti kupovati riznice SAD-a kako bi poduprle stalno ratno huškanje SAD-a. Azijska tajna društva prevazilaze Kinu i obećavaju da će nastaviti borbu protiv cionista sve dok se njihova fanatična noćna mora zauvijek ne zaustavi.

Kada se to učini, Azijci i ostatak svijeta bili bi sretni da podrže vojno-industrijski kompleks SAD-a koji se transformira od cionističkog imperijalističkog alata u benignu planetarnu zaštitu i silu za istraživanje svemira.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers