CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, May 22, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 20:05:2019




Ratni brodovi i borbeni avioni okupljaju se blizu Indonezije dok američko-kineski proxy rat eskalira


20. svibnja 2019



Neobjavljeni proxy rat između Kine i Sjedinjenih Država koji sada bijesni u svijetu samo će se pojačati. Tarife i američko stavljanje na crnu listu kinsekog diva Huaweija bio je samo otvaranje paljbe u ratu koji bi mogao postati vruć, slažu se mnogi izvori. Kinezi su već rekli Amerikancima: Ako želite razgovarati, vrata su otvorena; ako se želite boriti, borit ćemo se do kraja.



Najveće bojište u ovom ratu bit će jugoistočna Azija, prema Društvu Bijelog Zmaja (WDS) u regiji. Kineski, američki i australski ratni brodovi, kao i francuski borbeni avioni, sada se okupljaju oko Indonezije u pripremama za glavnu bitku kad se objave rezultati spornih predsjedničkih izbora 22. svibnja, kažu izvori.


Očekuje se da će sadašnji predsjednik Joko Widodo, kojeg podržava Kina, osvojiti 11% glasova. On će se suočiti s masovnim demonstracijama studenata i muslimanskih aktivista koji se žale zbog namještanja glasova koji podržavaju anti-kineskog protivnika Prabowo Subiantoa.

Pabowo je oženjen kćerkom dugogodišnjeg diktatora Suharta, a također je bio i šef indonezijskih specijalnih snaga. Prabowo je jednom upozorio oca osnivača Singapura Lee Kuan Yewa da su “Kinezi u Indoneziji u opasnosti jer bi u bilo kakvoj nevolji – nemirima – bili povrijeđeni kao manjina.* Već je jedan pro-kineski general umro od umjetno stvorenog virusa majmunskih boginja donešenog iz Singapura, kažu izvori azijskog tajnog društva. Planirane demonstracije “bit će napadnute otrovnim plinom i biološkim oružjem, kažu iozvori.

Projektirani pad indonezijske rupije i tržišta dionica dodatno će destabilizirati Widodov režim, kažu oni. Izvori CIA-e u jugoistočnoj Aziji slažu se s tim i kažu da bi bilo pravo vrijeme da se privremeno evakuiraju sredstva iz Indonezije.

Problemi koji kuhaju u Indoneziji poklopit će se s velikim anti-kineskim potezom u Laosu i Tajlandu, kažu izvori WDS-a. Potez u regiji također će biti protiv onoga što će se smatrati na prevaru izabranim cionističkim slugama, prema izvorima CIA-e u regiji.

Također je dobra pretpostavka da je čudesna pobjeda (prkoseći izlaznim anketama) australskog premijera Scotta Morrisona na općim izborima nad njegovim pro-kineskim protivnikom Billom Shortenom bila “projektirana” kao dio nove opće antikineske ofenzive.

Kinezi, sa svoje strane, ne planiraju odgovoriti polovičnim mjerama. Kineski vojni obavještajni izvori prethodno su rekli ovom piscu da je Kina napravila planove za okupaciju Indije, Koreje, i jugoistočne Azije (osim Vijetnama) u roku od dva mjeseca u slučaju prekomjernih provokacija od strane Amerikanaca.

Emitiranje anti-američkih korejskih filmova u Kini nagovješćuje kakav je kineski plan. Zasigurno, nešto veliko će se dogoditi na Korejskom poluotoku, potvrđuju izvori Sjeverne Koreje i Azijskog tajnog društva. Sjevernokorejski izvor koji je po prvi put nakon više mjeseci kontaktirao ovog pisca kaže da sjevernokorejski moćnik Kim Jong Un intenzivira svoje aktivnosti u Južnoj Koreji. Kim je sklopio dogovor gdje će on biti car Koreje dok će [južnokorejski predsjednik] Moon Jae In biti predsjednik, kažu izvori. Američki vojnici u regiji bit će prisutni s faith accompli, kažu izvori. Ne samo to, Kim ima ambicije da smijeni japanskog cara Naruhita, kažu sjevernokorejski izvori.

Ova propagandna “vijest” američkog State Departmenta o uhićenju stotina Falun Gong vjernika”  u Sjevernoj Koreji daje naznaku tih poteza. To je zato što je Falun Gong psihologija koju vodi neokonski cionistički agent Eliot Abrams, kažu francuski obavještajni i drugi izvori.


Također dobivamo zanimljiva izvješća o dvojici kanadskih građana uhićenih u Kini zbog špijunaže - bivšeg diplomata Michaela Kovriga i poduzetnika Michaela Spavora. "Kanadska vojna obavještajna služba prodala je te dvije imovine duboke države Kinezima", kažu američki vojni obavještajni izvori. To je bio dio kampanje kanadske vojske protiv premijera Justina Trudeaua, za kojeg smatraju da je "cionistička imovina duboke države" koja radi protiv kanadskih interesa, kažu izvori. To ima veze s jeftinim prljavim trgovinskim poslovima Trudeaua, dodaju izvori u kanadskoj sigurnosno-obavještajnoj službi.

Prošlotjedna smrt 57-godišnjeg Erica Davida Talmadgea "dok je trčao u Yokohami", šefa ureda Sjeverne Koreje za Associated Press, također je sumnjiva u tim okolnostima. To bi mogla biti slučajnost, ili bi mogla biti dio tekuće čistke kazarskih cionističkih agencija koje kontroliraju ropsku vladu Shinzo Abea u Japanu, kažu izvori japanskog podzemlja.

Također smo dobili zanimljiv izvještaj prošlog tjedna o funky-u u Maleziji:

“Jedan od mojih kontakata iz malezijske obavještajne službe rekao mi je prošlog tjedna da [osramoćeni bivši premijer] Najib Razak zapravo nije u pritvoru kao što je javno navedeno. On je u nekoj vrsti kućnog pritvora i putuje po zapadnoj Maleziji kako želi. Ne može službeno napustiti zemlju, ali "neslužbeno" je viđen u Bruneju. Postoji način da strani dužnosnici uđu u Brunej potpuno pod radarom i on je bio tamo prošlog mjeseca. Sultan je dogovorio privatni sastanak. To sam potvrdio svojim kontaktom u BSB-u, Brunei.

“Najib se dogovorio sa svojim rukovateljima, kazarskom cionističkom mafijom. Ima sve podatke o pozadinskom poslu MH370/17. Stavio ih je na nekoliko sigurnih mjesta. Ako ode u zatvor i ako mu bude zaplijenjenu inozemna imovina, podaci će biti objavljeni. Rečeno mi je da ima najmanje 5 milijardi dolara parkiranih u Bruneju, Singapuru i Hong Kongu. Čini se da su ruke [malezijskog] premijera Mahathira vezane."

Unatoč takvim pokušajima Rothschilda da prikriju skandal leta Malaysian Air 370/17, također dolazi do izražaja u Nizozemskoj. Rusija je već službeno optužila nizozemsku vladu da prikriva dokaze koji se odnose na obaranje tog aviona. U diplomatskom smislu, to je blizu objave rata. Samo je pitanje vremena kada će ova pogubna farsa biti izložena svijetu.

Nadam se da će oslobađanje Sjedinjenih Država od kontrole kazarske mafije biti okidač. Ovdje nam izvori iz Pentagona sada govore: Kako se zapečaćene optužnice približavaju broju 100.000, Muellerovo vrijeme istječe. Međutim, na toj fronti mi i dalje čekamo da se te optužnice aktiviraju i želimo vidjeti akciju, a ne priče.

Izvori odgovaraju da kao početak, američki predsjednik Donald Trump "može" objaviti izvješća glavnog inspektora Ministarstva pravosuđa Michaela Horowitza i bivšeg direktora FBI-a Jamesa Comeya, te skinuti oznaku povjerljivosti s dokumenata FISA-e prije odlaska u Veliku Britaniju i Francusku 2. lipnja kako bi proslavili 75. obljetnicu Dana D. "Dan D može imati novo značenje", kažu izvori.

Napori cionista da spriječe sva ova istraživanja poticanjem problema na Bliskom istoku također dramatično propadaju. Preporuka bivšeg službenika CIA-e i američkog agenta mornaričke obavještajne službe Roberta Davida Steelea da Trump nazove iransko vodstvo imala je učinak, kažu izvori Pentagona. "Trump možda ima sastanak na vrhu s vrhovnim vođom Alijem Khameneijem koji bi mogao pomoći u njegovim odnosima sa Sjevernom Korejom", kažu oni.

Tu je i veliki poticaj  da "uzdrma korumpirani, rasipni vojno-industrijski kompleks (MIC)", kažu izvori. "Kao što Turska, Indija, Iran, Kina, Sirija, Libija, pa čak i EU dobivaju bolje rusko oružje, upozorenje za tsunami je doneseno" kako bi "pročistilo" MIC i prisililo ga da napravi bolje proizvode, kažu. Približavanje Turske Rusiji kupnjom borbenih aviona Su-57 i protuzrakoplovne obrane S-500 "hrabar je potez za rasturanje NATO-a i slabljenje Izraela", dodaju.

Izvori Pentagona također izgledaju prilično optimistično o sukobu s Kinom koji kažu da Kineski trgovinski rat i ekstremne predrasude prema Huaweiju mogu se iskoristiti za oštro pikiranje na Boeing, s kineskim globalnim bojkotima, otkazivanjem narudžbi, ukidanjem certifikata, prizemljenja, i odbijanja slijetanja i ulaska u zračni prostor da se prisili ta tvrtka da počisti svoje djelovanje.

Pentagonovi izvori kažu da američka vojska želi pomoći "Americi da se oslobodi cionističkog parazita", dok je Izrael "otpremljen u status parije".

Poljska vlada također je postala glavni igrač u anti-cionističkom pokretu nakon pokušaja cionista da iznude 300 milijardi dolara iz te zemlje kao "naknadu za holokaust". Poljaci su objavili izvješće Crvenog križa o nacističkim koncentracionim logorima koje tvrdi da je ubijeno 271.301 ljudi, a ne 6 milijuna. Oni također tvrde da je Poljska sama bila najgora žrtva nacističkih zvjerstava.


Kao netko poljsko-židovske krvi, svakako mislim da je vrijeme da stvarna, povijesna, nepristrana, utemeljena na činjenicama i javna istraga stane ovom pitanju na kraj jednom zauvijek. Stavljanje ljudi u zatvor zbog dovođenja u pitanje službenog holokausta (žrtva spaljivanja za Baala) samo stvara sumnju. Istina se ne smije kriti kažnjavanjem.

U svakom slučaju, činjenica da Poljaci stoje na svom tlu znak je rastuće svjetske reakcije protiv kazarske mafije i njihove cionističke noćne more.

Također postoji sve veća protureakcija protiv korporativne kontrole kazarske mafije, kažu izvori Pentagona. Oni napominju da slučaj Vrhovnog suda protiv Applea "utire put potrošačkim antimonopolskim tužbama da se prisili Ministarstvo pravosuđa da razbije tehnološke divove poput Facebooka, Googlea, Amazona, pa čak i Applea".


Također, Monsanto je sada izgubio tri glavna sudska slučaja i bio je izložen da je koristio specijalne operacije protiv novinara i onih koji stvaraju mišljenje. Ta tvrtka i njezin matični Bayer uče o zakonima karme.


Naposljetku, želim završiti izvješće ovog tjedna još jednom s dobrim vijestima. Amazonsko pleme pobijedilo je velike naftne kompanije u tužbi i sačuvalo 7 milijuna hektara kišnih šuma.


Tko kaže da dobri momci ne pobjeđuju? Loši momci gube na svim frontama, a planetarno oslobođenje moguće je 2019. godine.

Od trećeg svijeta prvome: The Singapore Story (Singapurska priča) od Lee Kuan Yewa, str. 280.


Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers