CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, May 23, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 20:05:2019


Slagschepen en oorlogsvliegtuigen verzamelen zich in de buurt van Indonesië, naarmate de proxyoorlog van de VS / China escaleert

Door  Benjamin Fulford Weekly Reports  / 20 Mei 2019
Een volledige niet-gedeclareerde proxy-oorlog tussen China en de Verenigde Staten woedt nu over de hele wereld en zal alleen maar escaleren. Tarieven en het op de zwarte lijst zetten van telecomgigant Huawei door Amerika, was slechts een openingssalvo in een oorlog die zich kon omdraaien, meerdere bronnen zijn het daarmee eens. De Chinezen hebben de Amerikanen al gezegd: "Als je wilt praten, is de deur open; als je wilt vechten, zullen we tot het einde vechten. " 

Het grootste slagveld in deze oorlog staat op het punt Zuidoost-Azië te zijn, volgens White Dragon Society (WDS) bronnen in de regio. Chinese, Amerikaanse en Australische oorlogsschepen evenals Franse straaljagers komen nu rond Indonesië samen ter voorbereiding op grote veldslagen wanneer de betwiste resultaten van de presidentsverkiezingen op 22 mei worden aangekondigd, zeggen de bronnen.
De zittende president, Joko Widodo, wordt gesteund door China en zal naar verwachting met 11% winnen. Hij zal massademonstraties onder ogen zien van studenten en moslimactivisten die klagen over stemfraude en zijn anti-Chinese tegenstander Prabowo Subianto steunen.
Prabowo is getrouwd met de dochter van de lange termijn dictator Suharto en was tevens hoofd van de Indonesische special forces. Prabowo waarschuwde eens Singapore Stichtend Vader Lee Kuan Yew dat "Chinezen in Indonesië risico liepen omdat ze bij problemen - rellen - als een minderheid zouden worden verwond." * Er is al één pro-Chinese generaal gestorven aan een geconstrueerd "apen pokken" -virus afkomstig uit Singapore, zeggen de Aziatische geheime genootschappen. De geplande demonstraties "zullen worden aangevallen met gifgas en biowapens", zeggen de bronnen.
Een technische crash van de Indonesische rupiah en aandelenmarkten zal het regime van Widodo verder destabiliseren, zeggen ze. CIA-bronnen in Zuidoost-Azië zijn het daar mee eens en zeggen dat het misschien een goed moment is om tijdelijk fondsen uit Indonesië te evacueren.
De problemen die in Indonesië ontstaan, zullen samenvallen met een grote anti-Chinese druk in Laos en Thailand, zegt de WDS-bron. De push in de regio zal ook in strijd zijn met wat volgens de CIA-bronnen in de regio 'frauduleus verkozen zionistische lakeien' zijn.
Het is ook een goede inschatting dat de "miraculeuze" -overwinning (het uitdagen van exit polls) door de Australische premier Scott Morrison bij een algemene verkiezing tegenover zijn meer pro-Chinese tegenstander Bill Shorten "is ontworpen" als onderdeel van dit algemene anti-Chinese offensief.
De Chinezen zijn van hun kant niet van plan om met halve maten te reageren. Chinese bronnen van militaire intelligentie hebben deze schrijver al eerder verteld dat China noodplannen heeft gemaakt om India, Korea en Zuidoost-Azië (minus Vietnam) binnen twee maanden te bezetten in geval van overdreven provocaties door de Amerikanen.
De uitzending van anti-Amerikaanse Koreaanse oorlogsfilms in China is een hint over wat de Chinezen van plan zijn. Natuurlijk staat er iets groots te gebeuren op het Koreaanse schiereiland, bevestigen Noord-Koreaanse en Aziatische geheime genootschappen. Een Noord-Koreaanse bron die voor het eerst in maanden contact met deze schrijver heeft opgenomen, zegt dat de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong Un ... zijn activiteiten in Zuid-Korea intensiveert. "Kim heeft een deal gesloten waarin hij de keizer van Korea zal worden, terwijl [Zuid-Koreaanse president] Moon Jae In president zal zijn," zegt de bron. Amerikaanse troepen in de regio zullen gepresenteerd worden met een voldongen feit, zeggen de bronnen. Niet alleen dat, Kim heeft de ambitie om de Japanse Keizer Naruhito te verdrijven, zegt de Noord-Koreaanse bron.
We krijgen ook interessante berichten over de twee Canadese burgers die in China zijn gearresteerd vanwege spionage - ex-diplomaat Michael Kovrig en zakenman Michael Spavor. "Canadese militaire inlichtingendiensten hebben deze twee deep-state-activa aan de Chinezen verkocht", zeggen Amerikaanse militaire inlichtingenbronnen. Dit was onderdeel van een campagne door het Canadese leger tegen premier Justin Trudeau, die zij beschouwen als een "zionistische deep-state-troef" die tegen Canadese belangen werkt, zeggen de bronnen. Het heeft te maken met "vuile handelsdeals die goedkoop worden gedaan" door Trudeau, voegen bronnen van de Canadese Security Intelligence Service toe.
De dood vorige week "tijdens het hardlopen in Yokohama" van de 57-jarige Eric David Talmadge, hoofd van het bureau van de Associated Press in Noord-Korea, is ook verdacht in deze omstandigheden. Dit kan een toeval zijn, of het kan een deel zijn van een voortdurende zuivering van Khazariaanse zionistische agentschappen die de slavenregering van Shinzo Abe in Japan controleren, zeggen Japanse ondergrondse bronnen.
We kregen vorige week ook dit interessante rapport over de (funky) gang van zaken in Maleisië:
"Een van mijn Maleisische inlichtingencontacten vertelde me vorige week dat [onteerde oud-premier] Najib Razak niet echt in hechtenis is, zoals publiekelijk wordt gezegd. Hij is onder huisarrest en reist rond in West-Maleisië zoals hij wil. Hij kan het land niet officieel verlaten, maar "onofficieel" is hij in Brunei gezien. Er is een manier voor buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders om Brunei volledig onder de radar te voeren en hij was daar vorige maand. Een privé-ontmoeting werd geregeld met de Sultan. Ik heb dit bevestigd met mijn contactpersoon in BSB, Brunei.
"Najib heeft een deal gesloten met zijn oefenmeesters, de Khazariaanse zionistische maffia. Hij heeft alle gegevens over de MH370 / 17 inside-job. Hij heeft ze op verschillende veilige locaties geplaatst. Als hij naar de gevangenis gaat en zijn offshore-bezittingen in beslag worden genomen, moeten de gegevens worden vrijgegeven. Er is mij verteld dat hij ten minste $ 5 miljard USD geparkeerd heeft in Brunei, Singapore en Hong Kong. Het lijkt erop dat de handen van PM [Maleisische premier Mahathir zijn gebonden. "
Ondanks pogingen als deze door de Rothschilds om het schandaal van de Malaysian Air Flight 370/17 te verdoezelen, komt het ook naar een hoogtepunt in Nederland. Rusland heeft de Nederlandse regering formeel beschuldigd van het afdekken van bewijsmateriaal met betrekking tot het neerhalen van die vlucht. In diplomatieke termen komt dat dicht in de buurt van een oorlogsverklaring. Het is gewoon een kwestie van tijd voordat deze moorddadige farce wordt blootgesteld aan de wereld.
Hopelijk zal de bevrijding van de Verenigde Staten van Khazariaanse maffiacontrole de trigger zijn. Hier, vertellen Pentagon bronnen ons nu dat: "Aangezien verzegelde aanklachten de 100.000 benaderen, de de tijd van Mueller voorbij is; tijd om de Barr-tab te betalen. "We blijven echter wachten tot deze aanklachten worden behandeld en willen actie zien, geen praatjes, op dit gebied.
De bronnen geven aan dat de Amerikaanse president Donald Trump "mogelijk"de rapporten van justitiële inspecteur-generaal Michael Horowitz en voormalig directeur James Comey van de FBI vrijlaat, plus de FISA-documenten declassificeerd voordat hij op 2 juni naar het VK en Frankrijk vertrekt om de 75e verjaardag van D-Day te vieren. "D-Day kan een nieuwe betekenis krijgen", zeggen de bronnen.
Pogingen van de zionisten om al deze onderzoeken af te wenden door problemen in het Midden-Oosten te veroorzaken, schieten ook dramatisch tekort. De aanbeveling van de voormalige CIA Operations Officer en de Amerikaanse Marine Intelligence-agent Robert David Steele, die Trump het Iraanse leiderschap noemt, heeft effect gehad, zeggen de bronnen van het Pentagon. "Trump mag een top hebben met de Hoogste Leider Ali Khamenei die kan helpen in zijn omgang met Noord-Korea," zeggen ze.
Er is ook een enorme duw door het Pentagon om "het corrupte, verspillende militair-industriële complex (MIC) door elkaar te schudden", zeggen de bronnen. "Terwijl Turkije, India, Iran, China, Syrië, Libië en zelfs de EU betere Russische wapens kregen, werd er een tsunami-waarschuwing afgegeven om de MIC te" zuiveren "en te dwingen betere producten te maken, zeggen ze. Turkije dichter bij Rusland brengen met de aankoop van Su-57-jagers en S-500 luchtafweer "is een gewaagde stap om de NAVO te ontmantelen en Israël te verzwakken", voegen ze eraan toe.
De bronnen van het Pentagon lijken ook behoorlijk optimistisch over het conflict met China, zeggende: "De Chinese handelsoorlog en extreme vooroordelen tegen Huawei kunnen worden gebruikt om Boeing te laten kelderen, met door China geleide wereldwijde boycots, annuleringen van bestellingen, ingetrokken certificeringen, aanlandingen en ontkenning van landingen en luchtruim "om dat bedrijf te dwingen zijn handelen op te ruimen.
Volgens de bronnen van het Pentagon wil het Amerikaanse leger "Amerika helpen zich te ontdoen van de zionistische parasiet", terwijl Israël "wordt overgeleverd aan de paria-status".
De Poolse regering is ook een belangrijke speler geworden in de anti-zionistische beweging na pogingen van de zionisten om $ 300 miljard van dat land af te persen als 'compensatie voor de Holocaust'. De Polen hebben het Rode Kruis-rapport gepubliceerd over de nazi-concentratiekampen die beweren dat 271.301 mensen werden gedood, niet 6 miljoen. Ze hebben ook beweerd dat Polen zelf het ergste slachtoffer was van nazi-gruweldaden.
Als iemand met Pools-Joods bloed, denk ik zeker dat het hoog tijd wordt dat een echt, historisch, onpartijdig, op feiten gebaseerd en openbaar onderzoek deze kwestie voor eens en altijd tot rust brengt. Mensen in de gevangenis stoppen voor het in vraag stellen van het officiële verhaal van de "holocaust" (brandoffer aan Baal) verhaal schept alleen maar verdenkingen. De waarheid hoeft zich niet te verbergen achter afstraffing.
In ieder geval is het feit dat de Polen hun positie verdedigen een teken van de groeiende wereldwijde terugslag tegen de Khazariaanse maffia en hun Zionistische nachtmerrie.
Er is ook een groeiende terugslag tegen de Khazariaanse maffia-bedrijfscontrole, zeggen de bronnen van het Pentagon. Ze merken op dat de baanbrekende zaak van het Hooggerechtshof tegen Apple "de weg effent voor antitrustprocessen van consumenten om het ministerie van Justitie te dwingen technologische giganten als Facebook, Google, Amazon en zelfs Apple te op te breken".
Monsanto heeft nu drie belangrijke rechtszaken verloren en is blootgesteld voor het gebruik van speciale operaties tegen journalisten en opiniemakers. Dat bedrijf en haar moedermaatschappij Bayer leren over de wetten van karma.
Ten slotte wil ik het rapport van deze week eindigen met nog een beetje goed nieuws. Een Amazone-stam heeft grote oliemaatschappijen verslagen in een rechtszaak en 7 miljoen hectare regenwoud veilig gesteld.
Wie zegt dat de goeden niet winnen? De slechteriken verliezen op alle fronten en planetaire bevrijding is mogelijk in 2019.
* Van de Derde Wereld tot de Eerste: The Singapore Story van Lee Kuan Yew, p. 280.
Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers