CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, May 29, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 27:05:2019


Terwijl Theresa May de strijd om Groot-Brittannië verliest, onderhandelen westkust oligarchen voor vrede.
Benjamin Fulford  27 Mei 2019

Het gedwongen ontslag van de Britse premier (en Hitler-dochter) Theresa May markeerde een beslissend keerpunt in de strijd om de Aarde, daar zijn meerdere bronnen het erover eens. Haar ontslag heeft hightech-oligarchen Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Elon Musk al gedwongen om vredesonderhandelingen aan te gaan met de White Dragon Society (WDS), volgens P2 Vrijmetselaars-bronnen.
Ondertussen heeft de Amerikaanse president Donald Trump het weekend van de Memorial Day doorgebracht in Japan, gedeeltelijk om moord te voorkomen als de bewegingen beginnen om de lange politieke impasse in Washington, D.C., Pentagon en Japanse rechtse bronnen te beëindigen.

Zoals velen van ons weten, heeft de Amerikaanse politiek twee jaar vastgezeten in een eindeloos herhaalde lus, met hysterische democraten die de controle over bedrijfsmedia gebruiken en elk juridisch hulpmiddel dat mogelijk is om Trump te verwijderen, terwijl Trump eindeloos over een 'heksenjacht' tweet.
Om te begrijpen waarom het aftreden van May cruciaal is om de politieke impasse te doorbreken, moeten we snel kijken naar het FISAgate-schandaal. Kortom, in 2016 vroegen de Rockefeller / Clinton-oligarchen hun Rothschild-tegenhangers in het VK om de Amerikaanse wet te omzeilen om Trump te bespioneren en het Russiagate-schandaal te bedenken om hem te beschuldigen. Het ontslag van May betekent dat de Britse nazi's (zionistische) gelovige oligarchen die tegen Trump hebben gevochten allemaal worden verwijderd van de Britse leger / inlichtingendienst / politieke machtsstructuur, volgens Britse Koninklijke familiebronnen. Deze zuivering zal gepaard gaan met een soortgelijke zuivering in de VS, volgens bronnen van het Pentagon.
"Trump heeft [U.S. Procureur Generaal William] Barr de bevoegdheid gegeven om te declassificeren en geeft hem de vrije hand om zionisten te ontslaan wanneer bestanden worden vrijgegeven over 9/11, 3/11 [Fukushima] en andere militaire inlichtingendiensten," beloven de bronnen van het Pentagon.
Een voorproefje van de soorten bestanden die op het punt staan te worden vrijgegeven, kwam met dit lek uit Nederland van een video en foto's die waren genomen direct nadat "Malaysian Air" vlucht 370/17 boven de Oekraïne was neergeschoten. De film is tot 1 juni beschikbaar voor download, maar wees gewaarschuwd dat deze grafische, maagomdraaiende beelden van verminkte lijken bevat.
De klokkenluider die het dossier stuurde, merkte op dat de slachtoffers van "Vlucht 17" ongeldige Nederlandse paspoorten hadden die van mensen aan boord van Vlucht 370 waren. Ook waren veel van de lichamen ontbonden, winterkleren droegen voor een zomervlucht of anders naakt, en hadden ze geen bloed. De informatie in de zwarte dozen van de vluchten is nooit openbaar gemaakt door de Engelsen, die ze hebben ontvangen, merkte de bron op..
Britse MI6-bronnen zeggen: "Zowel de huidige als de voormalige premier spanden samen om het verloop van de emancipatie van Groot-Brittannië te verdraaien en zoals altijd kwamen we erachter, dus moesten ze gaan." Nu ze uit de macht zijn gezet, komt het vrijgeven van de informatie uit de Zwarte dozen van Vlucht 370/17 eraan, voegen de bronnen toe. Ook, de voormalige Amerikaanse president Barack Obama getuigt nu over het gebruik van vlucht 370/17 voor nucleaire chantage tegen wereldleiders, merken CIA bronnen op.
Er zijn veel tekenen dat de Khazariaanse maffia deze op handen zijnde onthullingen niet goed opneemt. Om te beginnen kopte CNN een artikel over het bezoek van Trump aan Japan met een foto van John F. Kennedy die op de dag van zijn moord een vliegtuig verliet.
We werden ook getrakteerd op het schouwspel van Rep. Jerry Nadler, voorzitter van het Huis van Gerechtelijke Commissie, die verschillende congresonderzoeken tegen de president uitvoerde, flauwviel tijdens een persconferentie.
Ondertussen riep een duidelijk zeer gestreste House Speaker Nancy Pelosi op tot een "interventie" tegen Trump.
Als de Amerikaanse militaire politie deze criminelen niet oppakt na zulke flagrante bedreigingen tegen een zittende president, maken ze zich schuldig aan plichtsverzuim.
In elk geval wordt ook de zionistische schurkenstaat Israël belegerd. Massamoordende oorlogsmisdadiger Premier Netanyahu heeft geen regering kunnen vormen na zijn recente poging om de verkiezingen daar te stelen.
"Israël is omringd door raketten, S-400's, tsunami-kernbommen en moet misschien de Golan-hoogvlakte opgeven", zeggen bronnen van het Pentagon. Ondertussen escaleert, de Boycott, Desinvesteringen, Sancties (BDS) -campagne tegen Israël "met Trump waardoor Israël gedwongen wordt om Chinese projecten te staken, terwijl Siemens, Bombardier, Hitachi, Macquarie, Alstom en een Grieks consortium zich allemaal terugtrokken uit het light rail-project in Jeruzalem," melden de bronnen. "De EU herziet ook de banden met de zionistische Israëlische Bank Leumi,"merken ze op. Bovendien stoken Israëlische misdaden "het anti-semitisme in die mate op dat Duitsland Joden waarschuwt om hun schedelkapjes (kalotje) niet te dragen", melden de bronnen.
"De ware kosten van oorlog worden besproken door insiders van het Pentagon, misschien inclusief de stafchef van het leger, Mark Milley, die al is aangewezen om de volgende voorzitter van de Joint Chiefs of Staff te worden", zegt Robert David Steele, voormalig marine- en CIA-officier. "Zowel de President en de beste van de senior leiders begrijpen dat het zijn van de Zionistische tool voor het Midden-Oosten de VS niet alleen zeven biljoen dollar heeft gekost, maar ook 75.000 geamputeerden, 250.000 of meer bevestigde PTSD-gevallen, tienduizenden verkrachtingen (zowel mannelijk als en vrouwelijk), en een virtuele miljarden-dollar misdaadgolf omdat aannemers 'gemakkelijk geld' hebben gebruikt om het leger en de belastingbetaler te bedriegen," zegt hij.
Internationaal is de Zionistische neocon poging om de regimeverandering in Venezuela te forceren en de olie van dat land te stelen publiekelijk als mislukt verklaard. Ook zijn pogingen om een oorlog met Iran te beginnen mislukt en in plaats daarvan werkt de Amerikaanse regering nu aan een alomvattende vredesovereenkomst in het Midden-Oosten met Iran en Saoedi-Arabië, melden de CIA-bronnen. In Indonesië resulteerde een Zionistische poging om de herverkiezing van president Joko Widodo ten val te brengen in 7 doden, 250 gewonden en 400 arrestaties voordat het verwaterde.
In Europa versloeg de Franse euroscepticus Marine Le Pen Rothschild-slaaf Emmanuel Macron bij verkiezingen voor het Europees Parlement. De Amerikaanse en Britse leiders die op 6 juni in Frankrijk het 75-jarig jubileum van D-Day vieren, zien eruit alsof ze Frankrijk weer van de Duitse veroveraars willen bevrijden.
Deze gebeurtenissen zijn allemaal erg veelbelovend en laten zien dat de dingen inderdaad komen tot een top, maar - en dit is een grote “maar” - we moeten de mensen achter deze internationale criminele daden in handboeien geconfronteerd zien met een publiek tribunaal voor oorlogsmisdadigers voordat we echt kunnen geloven dat echte verandering op handen is.
Er zijn ook tekenen dat veel oligarchen nog lang niet verslagen zijn. Patrick Wood van Technocracy.news heeft een Rockefeller-regeling onthuld om $ 6 biljoen, gecreëerd door de fiat-geldmarktinflatie, wit te wassen in 8.700 belastingvrije "opportunity zones" in de VS. Hij merkt op dat dit initiatief is gestart door Sean Parker, die mede-oprichter was Facebook met Mark Zuckerberg. Wood lijkt niet te weten dat Zuckerberg de kleinzoon van David Rockefeller is.
In elk geval, zoals eerder vermeld, hebben Jeff Bezos van Amazon, Elon Musk van Tesla en Zuckerberg vorige week via de P2 Vrijmetselaarsloge in Italië contact opgenomen met de WDS om een vredesovereenkomst voor te stellen, zeggen P2-bronnen. De drie zijn het erover eens dat een soort van wereldfederatie moet worden opgericht en dat de mensheid moet worden toegestaan om uit te breiden naar Het Universum, zeggen de bronnen. Ze zijn het er ook over eens dat iedereen die de menselijke vooruitgang blokkeert, moet worden aangepakt.
De P2 identificeren Netanyahu van Israël als een van de vijanden die moet worden "weggespoeld en aangepakt". De anderen zijn die-hard zionistische fanatici die nog steeds denken dat ze de bijbelse eindtijden kunstmatig zullen gaan creëren, zeggen ze.
Het andere grote probleem dat moet worden opgelost, is de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Pentagon-bronnen denken dat "Trump verstandig gebruik heeft gemaakt van de VS/China handelsoorlog door China Amerikaanse bedrijven als Apple, Google, Boeing en Nike te laten slaan om hen te dwingen terug te keren naar 'MAGA' terwijl ze een alternatieve wereldwijde toeleveringsketen creëren."
De Amerikanen moeten echter hun eigen recente geschiedenis bestuderen. Terug in de late jaren 1980 dwongen ze Japan om de waarde van de yen met meer dan 100% te verhogen - waardoor enorme tarieven werden gecreëerd - om het Amerikaanse handelstekort te elimineren. Het enige resultaat was dat de Japanse industrie naar de rest van Azië verhuisde en het Amerikaanse handelstekort bleef stijgen. Omdat Japan wordt bezet door het Amerikaanse leger, werden de Japanners gedwongen om Amerikaanse staatsobligaties te blijven kopen en zo de VS op de been te houden. Dit is niet het geval met China.
Ook al zou de productie van China naar plaatsen als Vietnam verhuizen, zal Azië als geheel een enorm overschot behouden ten opzichte van de Verenigde Staten. De enige manier voor de VS om zijn handelstekort te beëindigen, zoals we blijven herhalen, is dat het de zogeheten 'U.S. dollar' opgeeft en zijn eigen goedkopere soevereine valuta uitgeeft.
Terwijl Azië als geheel het Amerikaanse imperialisme niet wil vervangen door Chinees imperialisme, zullen ze niet doorgaan met het kopen van Amerikaanse staatsobligaties om een constante Amerikaanse oorlogszucht te ondersteunen. De Aziatische geheime genootschappen overtreffen China en beloven de strijd tegen de zionisten aan te gaan totdat hun wrede nachtmerrie definitief is beëindigd.
Zodra dit is gebeurd, zouden de Aziaten en de rest van de wereld graag het Amerikaanse militair-industriële complex ondersteunen, omdat het zichzelf transformeert van een Zionistisch imperialistisch instrument in een goedaardige planetaire bescherming en ruimteverkenningsmacht.
Benjamin Fulford
Source: Antimatrix.org
Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers