FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, May 15, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 13:05:2019


Chinese dreiging om Amerikaanse staatsobligaties te dumpen is de olifant in kamer van de VS / China handelsoorlog
Benjamin Fulford - 13 mei 2019
De VS / Chinese handelsoorlog die de meeste experts verrast, is in feite het resultaat van een overeenkomst tussen Oosterse en Westerse geheime genootschappen om de wereld permanent van de zionistische dreiging te verlossen, zo antwoorden verschillende bronnen. Het andere ding om op te merken is dat westerse, vooral Amerikaanse, media de handelsoorlog olifant in de kamer negeren - de dreiging van China en de rest van de wereld om Amerikaanse staatsobligaties te dumpen en daarmee de Amerikaanse Corporatie formeel te bankroet te laten gaan.
Laten we voor een minuutje een stap terug doen en kijken waarom de wereld de Amerikaanse Corporate overheid failliet wil laten gaan en daamee een verandering in het regime wil afdwingen.

Sinds de managers van George Bush Jr. de verkiezingen hebben gestolen in het jaar 2000 en 9/11 hebben opgevoerd, heeft het door zionistische (Khazariaanse) maffia gecontroleerde Amerikaanse regime miljarden dollars uitgegeven aan een eindeloze oorlog. Ditzelfde regime, en zijn kwaadaardige tweeling Israël, hebben terroristische organisaties zoals Al Qaeda en Daesh gecreëerd om deze oorlog te bestendigen. Ditzelfde regime heeft actief geprobeerd 90% van de wereldbevolking te doden met biowapens, honger, nucleaire oorlog en nu 5G-microgolftechnologie. Het laatste teken van hoe antisociaal dit regime is, kwam vorige week toen 187 landen, met uitzondering van de VS, het stoppen van het dumpen van giftig plastic in de oceanen overeenkwamen.
De Chinezen steunden deze eindeloze oorlogszucht en moord door Amerikaanse staatsobligaties te kopen, totdat ze zich realiseerden dat ze de Amerikanen betaalden om hen te doden. Ze besloten daarom hun dollars elders te nemen en ze uit te geven om de planeet te helpen, en het multi-biljoen-dollar Belt and Road Initiative is een voorbeeld. Nu beseffen plotseling de zionistische controleurs van het regime in Washington, D.C. hun handelstekort van 800 miljard dollar per jaar en het begrotingstekort van US $ biljoen dollar per jaar brengt het voortbestaan van hun regime in gevaar.
Het begrotingstekort wordt toegedekt door boekhoudkundige trucs (zoals de FBI die proxies gebruiken om hun eigen obligaties te kopen), maar het handelstekort is een andere kwestie. Het is gebaseerd op echte dingen in de echte wereld en kan niet voor altijd worden afgedekt met boekhoudkundige trucs. Zoals het gezegde luidt: "Je kunt de realiteit voor een bepaalde tijd ontwijken, maar uiteindelijk heeft het een manier om je te vangen."
In een poging om het probleem op te lossen, vroeg de Amerikaanse president Donald Trump de Chinezen om een "biljoen dollar" aan Amerikaanse spullen te kopen. De Chinezen reageerden rationeel op het feit dat de VS niet zoveel "spullen" te koop hebben, zelfs als ze dat zouden willen. Het plan van Trump om tarieven te gebruiken om het handelstekort te verhelpen, gaat een belasting zijn voor Amerikaanse consumenten en zal de Amerikaanse economie niet helpen concurrerend te worden. Dat komt omdat de zogenaamde Amerikaanse dollar te duur is, maar de Amerikanen kunnen het niet devalueren om hun export concurrerend te maken omdat de 'VS. dollar " geen Amerikaanse valuta is. Het is eigendom van Europese en Aziatische royals, samen met internationale oligarchen, die niet willen dat het waarde verliest.
Aan de andere kant, als de Amerikaanse overheid begon met het uitgeven van haar eigen valuta, met de helft van de waarde van wat een Amerikaanse dollar nu waard is, zouden Amerikaanse consumenten nog steeds meer betalen voor Chinese invoer, net zoals ze dat met de tarieven doen, maar deze keer zou Amerikaanse export concurrerend zijn.  De Amerikaanse overheid zou dan evenveel biljoen van, laten we zeggen, groene dollars kunnen uitgeven als zij wilde om haar binnenlandse infrastructuur te repareren, enz.
Het grootste nadeel is dat het Amerikaanse leger zich niet langer kon veroorloven om bedrijfsbelangen te behartigen op zijn 800 locaties over de hele wereld. Dat is de reden waarom de White Dragon Society (WDS), Aziatische geheime genootschappen, het Britse Gemenebest en anderen een alternatief voorstellen. Dit zou inhouden dat de volledige politieke structuur in Washington, D.C., wordt vervangen door competente nieuwe mensen. Het huidige systeem is zo corrupt door de valse verkiezingen en de politici die zijn omgekocht en gechanteerd dat het niet te redden is.
De VS zitten echter vol met competente en eerlijke mensen die tegen een glazen plafond aanliepen in het huidige systeem omdat ze immuun waren voor Zionistische omkoping en chantage. Dit zijn de mensen die een schuldenvrije Republiek van de Verenigde Staten van Amerika zouden herbouwen. In een dergelijk scenario zou de multipolaire wereld zijn bronnen bundelen om het Amerikaanse militair-industriële complex om te vormen tot een welwillende kracht voor planetaire bescherming en verkenning van de ruimte.
Oké, laten we tot slot naar het laatste nieuws van de afgelopen week gaan. Het grootste nieuws van vorige week is dat de nieuw geïnstalleerde Japanse keizer Naruhito gecodeerde oproepen tot hulp heeft gedaan, volgens Britse koninklijke familiebronnen. De roep om hulp werd overgebracht door middel van "neuro-linguïstisch programmeren" in een korte toespraak die de keizer maakte, zeggen de bronnen. Hij gebruikte "een bepaalde combinatie van woorden geschreven in een bepaalde stijl en ingesloten met tekst en andere handigheidjes" om de wereld te laten weten dat de keizerlijke familie werd aangevallen, zeggen de bronnen. De aanvallen werden uitgevoerd door "Japanse gangsters die onder contract stonden bij David Rockefeller Jr. en de Franse tak van de Rothschild-familie", volgens Japanse rechtse bronnen dicht bij de keizer. Special Forces jagen nu op deze gangsters, zeggen WDS-bronnen.
De dood van de Italiaanse inlichtingenagent "50-jarige Massimo I" die vorige week "in een plas van zijn eigen bloed en braaksel" in Parijs werd aangetroffen, maakte ook deel uit van de geheime oorlog tegen de zionisten, zeggen bronnen van de P2-vrijmetselaar. "Cohen-familie huursoldaten die werken voor leden van de familie Rothschild die het dichtst bij de Cabal staan" huurden de afvallige Italiaanse geheime dienst agent in "een samenzwering tegen Duitse banken", zeggen ze. Deze mensen denken dat "haat en oorlog" kan voorkomen dat ze hun "haperende financiële hegemonie verliezen", voegde ze eraan toe. De P2 nam echter niet rechtstreeks de verantwoordelijkheid voor de dood van Massimo.
Er zijn ook tekenen dat het Amerikaanse regime van plan is om China onder druk te zetten door problemen te veroorzaken in Thailand, Indonesië en Laos, volgens Aziatische geheime gemeenschap bronnen. Eén bron zegt dat de politie in Indonesië "al levende kogels uit militaire magazijnen ter beveiliging heeft overhandigd als voorbereiding op 22 Mei ", wanneer de resultaten van de Indonesische presidentsverkiezingen naar verwachting formeel aangekondigd zullen worden. De bronnen zeggen dat soortgelijke problemen ook in Thailand en Laos zullen worden veroorzaakt door betwiste verkiezingen.
De WDS heeft de CIA geadviseerd dat het proberen om "'kleurrevoluties" in Zuidoost-Azië te organiseren nog meer averechts zou werken dan in Venezuela, Iran en Turkije. Pentagon-bronnen waarschuwen dat Trump na de mislukte staatsgreep in Venezuela en de oppositie tegen militair ingrijpen geen andere keus heeft dan de neocons John Bolton, Elliot Abrams en Mike Pompeo te ontslaan. '
Ook zou: "De verwoestende legerwormplaag" binnenkort "invloed kunnen hebben op belangrijke Chinese benodigdheden zoals rijst, sojabonen en maïs", zei een nieuw rapport van de Amerikaanse regering deze week. "De vraatzuchtige, centimeterlange legerworm ... kan snel fokken, grote afstanden overbruggen en is enorm moeilijk uit te roeien", zegt het rapport. Het rapport voegt eraan toe dat de "legerworm" al "landbouwproducten heeft vernietigd in Afrika en Amerika, waar het is ontstaan en nu is begonnen door Azië te marcheren." De timing van deze uitbraak, of het valse, angstzaaiende rapport erover, maakt dat het verdacht veel lijkt op een aanval op de Chinese voedselvoorziening in verband met de handelsoorlog.
Er was vorige week ook een valse vlagaanval in de Verenigde Arabische Emiraten waarvan de Mossad-gelinkte site Debka snel de schuld gaf aan Iran, hoewel de aanval werd uitgevoerd door vliegtuigen met Franse en Amerikaanse markeringen.
Deze kennelijk Israëlische valse vlagaanval op Saoedi-Arabische olietankers is bijna zeker de vergelding voor een recent Saudische wegdraaien van de zionisten richting China.
Ondertussen, in de Verenigde Staten, intensiveren patriotten hun strijd om hun land te bevrijden van de Khazariaanse zionistische heerschappij. Dit is wat onze Pentagon-bronnen te zeggen hadden over de strijd:
"Na twee verloren jaren met Mueller en het geven van genoeg touw aan de zionisten om zichzelf op te hangen, voegde de voormalige stafchef van het Witte Huis, Marine generaal John Kelly, eindelijk serieus toe aan [de recente anti-zionistische] New York Timescartoon en verklaarde Israël de oorlog door publiekelijk te zeggen: De familie van Trump (Javanka) moet worden aangepakt. '"De bron zegt:" Dit impliceert ook Sheldon Adelson en alle niet-geregistreerde buitenlandse agenten van Israël. "
In andere anti-zionistische ontwikkelingen "wordt het verlegen Israëlische geneesmiddelenbedrijf TEVA aangeklaagd door 44 staten voor de prijsvaststelling van akgemene geneesmiddelen, met het ministerie van Justitie op de achtergrond", merken de bronnen van het Pentagon op.
Bovendien: "Het Huis heeft Israël afgeslagen door het door AIPAC ingediende militaire steunpakket ter waarde van 38 miljard dollar niet te passeren, waardoor ook de vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd", noteren de bronnen. In een volgend teken verliezen de zionisten de controle, de bronnen merkten op dat het Congres ook "BDS (Boycott, Divestment Sanctions tegen Israël) en de Palestijnse supporter Imam Omar Suleiman uitnodigde om het openingsgebed op 9 mei te leveren, terwijl Spreker van het Huis Nancy Pelosi zei dat zulke zetten niet betekende dat het door de Democratische Partij gecontroleerde huis antisemitisch is. '
Het militair-industriële complex wordt ook aangevallen, noteren de bronnen. De Amerikaanse luchtmacht heeft de Boeing 737-onderzoeken opgeëist omdat de FAA en Boeing het vertrouwen van het vliegend publiek hebben verloren, zeggen de bronnen. Lockheed Martin is ondertussen "aan het bijkomen van F-35-problemen", voegen ze eraan toe. "Boeing is onderhevig aan de dood door 1.000 bezuinigingen met drip - drip media rapporten , wereldwijde toezichthouders, klokkenluiders, aandeelhouders, onderzoekers, openbare aanklagers, klanten, piloten, stewardessen, passagiers, NASA en het Amerikaanse leger die meedoen", lichten ze toe.
De strijd tegen zionistische afpersing, hypocrisie en misdaad woedt ook in Polen, terwijl de lokale bevolking vecht voor de waarheid over hoe Poolse christenen net zoveel leden als de Joden gedurende de Tweede Wereldoorlog.
Vertaling: Martien

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers