CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, May 8, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 06:05:2019Bank van Japan wordt genationaliseerd als nieuwe tijdperk begint
6 mei 2019

Opmerking: Afgelopen vrijdag 3 mei, had ik een interessant gesprek met Sean Stone.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sean_Stone
H
et kan hier gezien worden:
https://www.youtube.com/watch?v=gMZxu7GgaAE&t=502s&frags=pl%2Cwn
Nu Japan een nieuwe keizer heeft, zal de Bank van Japan  genationaliseerd worden en Japan zal worden bevrijd van de Khazariaanse maffia, volgens Japanse rechtse bronnen dicht bij de keizer. Deze stap zal het politieke etablissement in Washington, D.C. in het Hoofdstuk 11 faillissement dwingen en de weg banen voor het herstel van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika, zeggen de bronnen van het Pentagon. De bevrijding van Japan zal een beslissende overwinning zijn voor de mensheid in de voortdurende, niet-verklaarde, geheime strijd om de aarde, het Aziatische geheime genootschap en de CIA-bronnen zijn het daarmee eens.
Laten we om te begrijpen hoe belangrijk dit is beginnen te kijken naar waarom het  Washington, D.C. etablissement en zijn Khazariaanse Zionisten meester mathematisch gedoemd zijn.
Het afbreken van handelsbesprekingen vorige week tussen China en het Amerikaanse regime onder leiding van Donald Trump, is waarschijnlijk de directe trigger voor het faillissement van Washington, DC. Dat komt omdat zonder de beloofde "biljoen dollar" aan Chinese aankopen van Amerikaanse goederen, er geen manier is waarop de VS solvabel kunnen blijven.
https://www.ccn.com/bye-bye-trade-war-china-plans-1-trillion-buying-spree-to-reduce-us-trade-deficit
De Amerikaanse overheid probeert te doen alsof alles in orde is door de aandelenmarkt op te drijven met geld van de Federal Reserve Raad, fictieve werkloosheidscijfers en andere maatregelen. Het ontkennen van de werkelijkheid zal echter niet helpen. Dit geweldige artikel van Michael Snyder somt 19 feiten op die het 'alles is goed'-verhaal omver blazen.
https://www.zerohedge.com/news/2019-05-03/try-claiming-america-booming-after-reading-these-19-facts-about-our-current
Het Amerikaanse ministerie van Financiën was in staat om eerder dit jaar een 35-daagse stopzetting van de overheid te beëindigen door belastingteruggave te stelen en openbare pensioenen te plunderen, maar deze trucs kochten slechts genoeg tijd om het tot juli vol te houden. "Treasury verwacht dat de buitengewone maatregelen ergens in de tweede helft van 2019 zullen zijn uitgeput," zei de adjunct-assistent-secretaris van de Schatkist, Brian Smith.
https://www.reuters.com/article/us-usa-treasury-refunding/u-s-may-have-to-stop-borrowing-later-this-year-treasury-idUSKCN1S73U4
Ze hoopten tegen die tijd een grote infusie van Chinees geld te krijgen, maar Aziatische bronnen van de geheime gemeenschap zeggen dat er een beslissing is genomen om de financiering van het oorlogszuchtige zionistisch bestuurde politieke apparaat in Washington, D.C. te stoppen.
Hoewel het nieuwe Japanse regime alle Amerikaanse staatsobligaties die ze zich kunnen veroorloven blijft kopen (omdat ze niet willen dat China de wereld overneemt), zal het volgens de Japanse rechtervleugel niet genoeg zijn.
De zionisten zijn ondertussen gedwarsboomd bij hun stappen om de derde Wereldoorlog te beginnen, teruggebracht tot het aanvallen van een klein getto van meestal ongewapende burgers binnen de Gazastrook. Je kunt er zeker van zijn dat er ook nieuwe provocaties door de wanhopige zionisten zullen zijn in Iran, Venezuela en elders.
https://www.rt.com/news/458456-trump-supports-idf-gaza-standoff/
Echter, zelfs als de regering in Washington, DC in staat is om chantage met oorlog te gebruiken om in juli opnieuw de zaken weer uit te stellen en toestemming krijgt om meer geld te lenen, zal dit tegen 2024 betekenen dat alle Amerikaanse leningen worden gebruikt om rente te betalen op schulden.
https://www.zerohedge.com/news/2019-05-01/minsky-moment-starting-2024-all-us-debt-issuance-will-be-used-pay-interest-debt
Inspanningen van Henry Kissinger, de Rothschilds en anderen om historische Aziatische obligaties in te zamelen voor astronomische sommen geld om de oude politieke structuur te redden, zijn allemaal tegen een bakstenen muur aangelopen. Er zal geen "Global Currency Reset" of een miraculeuze herwaardering van ter ziele doende valuta's zoals de Zimbabwe-dollar plaatsvinden, zeggen de Aziatische geheime genootschappen.
In plaats daarvan zeggen de bronnen dat het door Henry Kissinger gecreëerde petrodollarsysteem zal worden overgenomen door Aziatische mogendheden en van petroleum-gesteund worden veranderd naar een collectie verschillende grondstoffen. Deze stap wordt uitgevoerd omdat Azië bestaat uit 60% van de wereldbevolking en 46% van het BBP, terwijl Europa plus Amerika en Australië slechts 25% van de wereldbevolking en 43% van het BBP hebben, verklaren de Aziatische geheime genootschappen. Deze cijfers maken duidelijk dat het tijd is voor Azië om de wereld te bestieren, beweren de bronnen.
Het door China geleide Belt and Road Initiative (BRI) van 8 biljoen dollar is de visie van China op hoe de wereld moet worden bestuurd. Ze zeggen dat win-win-samenwerking bij grote infrastructuurprojecten waar iedereen baat bij heeft, een veel beter alternatief is voor de eeuwige oorlogszucht van het door zionisten gecontroleerde westen. Ze zijn erin geslaagd om 126 landen, die een groot deel van de wereld bestrijken, te laten deelnemen. Deze kaart illustreert de enorme reikwijdte van dit project.
https://en.wikipedia.org/wiki/Belt_and_Road_Initiative#/media/File:Belt_and_Road_Initiative_participant_map.svg
Ondanks deze verschuiving van de economische en demografische getijden, kan het Westen de situatie echter nog steeds omdraaien, zeggen bronnen van het Pentagon. De sleutel is om Rusland, India en Japan aan boord te krijgen. De overdracht van een Japanse F-35 straaljager naar Rusland door Kim Jong-un was een belangrijke stap in deze strategie. Het was een gebaar dat erop gericht was om een goed geplaatst Russisch wantrouwen ten opzichte van de tot dusver door de Zionisten gecontroleerde Verenigde Staten weg te nemen, zeggen de bronnen.
Deze stap werd gevolgd door een telefoongesprek van 90 minuten van de Amerikaanse president Donald Trump met de Russische president Vladimir Poetin. Als gevolg van de oproep heeft de Russische regering een verklaring uitgegeven waarin staat: "De presidenten hebben hun wederzijdse inzet bevestigd om de dialoog op verschillende gebieden te activeren, ook met betrekking tot de kwesties van strategische stabiliteit."
http://tass.com/world/1056870
Dit zal worden gevolgd door een ontmoeting tussen de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo op 6 en 7 mei.
Manchu imperiale familiebronnen, van hun kant, zeggen dat de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong-un werd gekozen als de persoon om de F-35 te overhandigen omdat de Japanners en Koreanen Russische steun willen voor de hereniging van Korea en het opnieuw creëren van een Manchu dynastie. De hoop is om het door Mantsjoeroe gedomineerde Noord-Chinese militaire district te coöpteren in deze Manchu-revival, zeggen de bronnen. Dit zou een Russische, Amerikaanse en Mongoolse alliantie creëren om "China op zijn plaats te zetten", zeggen ze.
Het Britse Gemenebest biedt op zijn beurt een alternatief voor dit soort denken waarbij de ene partij de macht moet verliezen aan de andere. Het Commonwealth-voorstel is om een massaal multi-biljoen dollar-project uit te voeren, parallel met het BRI maar niet gecontroleerd door China, om armoede te beëindigen en de vernietiging van het milieu te stoppen, zeggen MI6-bronnen.
Dit plan heeft een impuls gekregen door de publicatie van een rapport van de VN waaruit blijkt dat mensen op het punt staan de wereld van de aarde in zo'n mate te vernietigen dat het de mensheid zelf bedreigt. Dit rapport gaat niet meer over het valse "opwarming van de aarde" "Excuus voor een wereldwijde CO2-belasting gecontroleerd door de Europese aristocratie. In plaats daarvan beschrijft het hoe hongerige mensen regenwouden afbranden en dieren doden voor voedsel, de belangrijkste reden voor het grootste uitsterven op aarde sinds de dinosaurussen 65 miljoen jaar geleden werden uitgeroeid. Volgens het rapport staat de mens op het punt een miljoen soorten uit te roeien en zo veel vervuiling te veroorzaken dat de planeet onbewoonbaar wordt.
https://www.independent.co.uk/environment/un-nature-biodiversity-report-2019-humans-animals-earth-paris-a8899926.html?utm_source=reddit.com
Het zou moeilijk zijn om enige rationele wereldleiders te vinden die gekant zijn tegen een massaal plan om deze planetaire vernietiging te beëindigen, en dat is waarom het een betere kans van slagen heeft dan het neo-manchu-imperiumplan.
Een voorwaarde voor het uitvoeren van dit plan is echter het verwijderen van irrationele wereldleiders zoals de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Dit artikel beschrijft hier het Joodse racisme en toont de denkwijze van de fanatici die 90% van de mensheid willen doden en de rest tot slaaf willen maken.
https://www.timesofisrael.com/embracing-racism-rabbis-at-pre-army-yeshiva-laud-hitler-urge-enslaving-arabs/
Nu deze groep er niet in geslaagd is om een nucleaire Derde Wereldoorlog te veroorzaken of de mensheid met biowapens te doden, lijkt het erop dat ze 5G-technologie proberen te gebruiken om dit werk te doen. Deze geheime inspanning is de reden waarom de Britse premier Theresa vorige week minister van defensie Gavin Williams heeft ontslagen, "vanwege het lekken dat May de Huawei 5G-technologie ondersteunde", zeggen MI6-bronnen.
Dientengevolge is de Britse premier Theresa May "doorverwezen naar de London Metropolitan Serious Crimes Unit" vanwege haar rol in het promoten van 5G-technologie, hoewel het is aangetoond dat het extreem schadelijk is, zeggen MI6-bronnen. Volgens de bron is dit "een zeer ernstige inzinking in Londen ... zo slecht als het maar kan. Het punt is dat iemand wel wist hoe gevaarlijk 5G was, niet vanwege de Chinese connectie. Het echte probleem is de schade aan de mitochondriale structuren van het lichaam, "zei de bron. "Het lek van de minister van defensie was erop gericht dit te stoppen," zei hij. "Theresa May is een ramp en moet zo snel mogelijk vertrekken." May wordt bestuurd door "Ritter von Sedwill", een Duitse agent die zich voordeed als Mark Sedwill, May's Chief Cabinet Secretary, de MI6-bronnen. Sedwill gebruikt de technologie van Siemens om alle ministers van het Britse kabinet af te luisteren, zegt de bron.
Natuurlijk is dit probleem niet beperkt tot het VK. Russische FSB-bronnen vertellen ons dat uit hun onderzoek blijkt dat 20 miljoen Amerikanen al het doelwit zijn van vorige generaties gestuurde energiewapens, waaronder 4G-telefoontorens. Desondanks wordt het Amerikaanse volk wakker en daarom was er een push om ook de hogerfrequente 5G-technologie op de markt te krijgen.
Samengevat, het huidige mondiale bestuursregime, gecontroleerd door Khazariaanse satanaanbiddende centrale bankiers, vernietigt de natuurlijke wereld en probeert 90% van de mensheid te doden om aan de macht te blijven. De militaire en inlichtingengemeenschappen van de wereld zijn zich goed bewust van hun goed gedocumenteerde pogingen om ons te doden met een nucleaire oorlog, biowapens en nu worden gestuurde energiewapens vermomd als '5G'.
Het enige mogelijke antwoord is om hun controle over de belangrijkste bron van hun macht weg te nemen - de centrale banken in privébezit van de wereld. Dat is de reden waarom nationalisatie van de Bank van Japan zal helpen hen omver te werpen.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers