CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 31, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 29:10:2018

29 oktober 2018
Benjamin Fulford


Het zal deze Halloween voor de Khazariaanse maffia bankiers elite betekenen vooral opgejaagd te worden omdat ze een deadline op 31 oktober hebben gekregen om het goud terug te geven dat ze hebben gestolen of ze zien tegemoet dat ze systematisch worden opgejaagd en worden uitgeroeid, zeggen bronnen uit de Aziatische geheime gemeenschap, CIA en de White Dragon Society. Na deze deadline, zullen premies in goud op de hoofden van senior bankiers worden gezet beginnend met de hoofden van de EU Centrale Bank, de Bank van Japan, de Federale Reserve Raad en de BIS, zeggen de bronnen.
De White Dragon Society (WDS) heeft de Khazariaanse maffia een uitweg geboden uit de situatie. Alles wat ze moeten doen is het verzilveren, op een constructieve en op realiteit gebaseerde manier van Aandelen Henry Morgenthau uit 1934 met een waarde van $40 miljard om zo het etablissement te financieren van een meritocratische bureau voor toekomstplanning. Dit zou genoeg zijn om een einde te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en voor het financieren van menselijke expansie in het universum. Het alternatief is dood voor al de Khazariaanse gangsters die betrokken zijn bij de centrale banken fraude en Babylonische schulden slavernij.

In de V.S. zeggen Pentagon bronnen ondertussen dat V.S. President Donald “Trump op 23 oktober in het Witte Huis een briefing en diner had met de top van het leger wat bedoeld was als een duidelijke boodschap aan Israël, de Democraten, de Deep State en het binnenvallende leger uit Mexico om niet de midterm verkiezingen te stelen.” De foto hieronder laat duidelijk zien wat het standpunt van het leger van de V.S. is.
Er is ook een grote actie gaande om het Saudisch Israëlische schurken regiem omver te werpen, zijn meerdere bronnen het over eens. De moord op journalist Jamal Khashoggi blijkt, ondanks pogingen door de Khazarianen om ons af te leiden met valse vlag acties enz., steeds meer een fatale fout te zijn.
De hoofden van staten van Rusland, Duitsland en Frankrijk waren vorige week in Istanbul voor een ontmoeting met de Turkse President Recep Erdogan om deze moord en de toekomst van het schurken Zionistische Saudisch Israëlische regiem te bespreken, volgens Russische bronnen.
CIA bronnen probeerden om deze schrijver ervan te overtuigen dat de moord eigenlijk nooit werkelijke heeft plaatsgevonden door me de volgende verklaring te sturen over de bijeenkomst, waarbij de V.S., Israël en China niet werden uitgenodigd.
“Ze zijn er om de Khashoggi zaak te bespreken. Ze proberen uit te vogelen hoe ze de waarheid over de Khashoggi moord naar buiten moeten brengen. Hij is NIET dood. Hij is ook niet beschikbaar, voor wie dan ook voor een ontmoeting. De hoofden van de speciale machten, V.S., Rusland, China, Turkije, Frankrijk, Duitsland, Saudi Arabië en Israël, weten precies waar hij is. Laten we gewoon maar zeggen dat Khashoggi hen allemaal in de zeik heeft gezet. Hij veranderde hun eigen niet erkende speciale toepassing-programma wapen tegen hen. Hij had de toegangscodes.”
  
De Russen reageerden met het sturen van gruwelijke foto’s van het lichaam van Khashoggi dat in stukken werd gehakt en zijn gezicht dat werd afgestroopt (zie foto hieronder).
Het lijkt er op dat de satan aanbiddende Khazarianen iets hebben met het afstropen van gezichten van mensen terwijl ze nog in leven zijn. Het is blijkbaar bedoeld om de maximale hoeveelheid pijn te oogsten van het slachtoffer als een offer aan Ba’al, zeggen Joodse WDS bronnen.
Echter, de CIA bron stond er op toen hij geconfronteerd werd met de foto’s dat zijn informatie klopte en zei dat de foto’s vals konden zijn. Hij zei dat DNA onderzoek en vergelijking van tandarts gegeven nodig waren.
In ieder geval zeggen Pentagon bronnen dat deze gruwelijke actie geleid heeft tot een,  “globale Saudische boycot die misschien inclusief niet alleen EU captains of industry Airbus, Siemens, ABB en EDF zijn maar ook Aziatische giganten als Samsung, Hyundai, Sumitomo en het ontwikkeld zich misschien naar een EU wapenembargo waarbij zelfs [Canadees Eerste Minister Justin] Trudeau onder druk staat om een $15 biljard wapenovereenkomst af te zeggen die werd goedgekeurd door [zijn voorganger Stephen] Harper.”
Ook, “met het EU parlement dat 325-1 stemt voor een EU wapenembargo en [Duits Kanselier Angela] Merkel aan de leiding, is Trump misschien gedwongen om een EU wapenembargo te gebruiken tegen Saudi Arabië om zo aan te dringen op een VN wapenembargo,” zeggen de bronnen.
Khashoggi werd vermoord omdat hij op het punt stond het Saudisch Israëlische gebruik van chemische wapens in Jemen te onthullen, volgens de nieuwskrant Express in Engeland.
https://www.express.co.uk/news/world/1037378/Khashoggi-murder-news-saudi-arabia-chemical-weapons-use
Er is nu een grote actie door de Khazarianen om Khashoggi uit het nieuws te houden, zeggen de Pentagon bronnen. Ze voegen toe dat de veronderstelde moord op 11 Joden in de synagoge in Pittsburgh, vorige week een “mislukte valse vlag wees gegroet Maria was om Trump zo ver te krijgen dat de Joodse stemmen fraude of migranten caravaan, terug naar controle op wapens, te negeren, en de Joodse gemeenschapscentra geld van belastingbetalers te geven voor veiligheid en het Joodse slachtofferschap te vestigen vooraf aan de waarheid over 9/11 en een invasie van Gaza.”
Echter mijn universiteit vriend Christopher North woont toevallig een paar blokken van de schietpartij en hij gelooft dat het echt gebeurde en kent de families van enkele van de slachtoffers. Hij belde de plaatselijke bloedbank en was in staat zo te bevestigen dat er een enorme vraag naar bloed was door lokale ziekenhuizen na de schietpartij. Zijn dochter Sophia filmde de nasleep en postte deze op de link hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=wJk0viHcEGw
Niettemin, merkt voormalig CIA agent Robert David Steele op dat “zoals we weten door een beoordeling van alle valse vlagoperaties uit het verleden, de Zionisten graag hun eigen mensen (Argentijnse, Joodse gemeenschapscentrum) vermoorden net als Amerikaanse (USS Cole, USS Libery, 9/11). Hun doelstelling: het legaliseren van de censuur op #GoogleGestapo waar iedereen die vragen stelt over wat dan ook anoniem beschouwd wordt als ‘anti Semitisch.’”
Hopelijk wordt het Joodse volk spoedig bevrijd uit 3000 en meer Jaren van Babylonische gevangenschap en zullen ze niet langer worden vermoord door hun geheime meesters voor propaganda redenen.
Ondertussen, had een lid van een Aziatisch geheim genootschap het volgende advies voor Westerlingen die vechten om zichzelf te bevrijden van de Khazarianen. “Ze presenteren je altijd een dualiteit— ofwel fascisme ofwel communisme— en een andere keuze is er niet. Ofwel we laten de Chinese communisten de boel overnemen of we worden slaven van een fascistisch Europa,” zegt hij. “Het is 2018, tweehonderd jaar na de Waterloo stunt en Ik hoop zeker dat de kant van het licht nu onderhand iets nuttigs heeft geleerd,” voegde hij toe.
De bron zei, “Zo gauw als de V.S. beginnen met het arresteren van Hillary Clinton en Barack Obama en soortgenoten zullen de Aziaten, als een teken van goed vertrouwen voor de kant van de V.S., tonnen goud sturen onder V.S. Marine escorte “om opgestapeld te worden op weg naar het Witte Huis zodat de wereld dit kan zien.” Trump kan nieuwe valuta uitgeven door het goud, heeft hij beloofd.
Hem werd geadviseerd om eens te kijken naar Guantanamo Bay in Cuba om zelf te zien dat er faciliteiten zijn gebouwd voor enorme hoeveelheden gevangenen. We horen nu dat de arrestaties zullen beginnen na de 6 november midterm verkiezingen.
Dit wordt waarschijnlijk gecoördineerd met een Russische actie om het Khazariaanse regiem in de Oekraïne stil te leggen maar alles wat we kunnen zeggen is dat er definitief operationele stilte in zowel de V.S. als Rusland is, wat er op wijst dat er een of andere grote operatie plaats vindt.
Echter, de CIA bron die hierboven wordt genoemd zei dat velen van de criminelen waarvan men wil dat die worden gearresteerd al dood zijn en alles wat ze kunnen arresteren zullen “computer graphics of klonen zijn.”
Misschien, maar een crimineel die gearresteerd kan worden is de satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu. Netanyahu ging afgelopen week naar Oman hopend dat de sultan hem bescherming zou geven voor een te verwachten arrestatie, zeggen Mossad bronnen. Rothschild en P2 Vrijmetselaars Agnelli familie bronnen zeggen dat ze er ook op hopen, zoals de Japanse uitdrukking gaat, “snijdt de staart van de hagedis af om te ontsnappen” door Netanyahu op te offeren en de valse Mohammed bin Salman met de bedoeling om zichzelf te beschermen.
Dit betekent dat speciale strijdkrachten de California tech bedrijven als  Google, Facebook, Paypal en de grote farmaceutische bedrijven en de centrale banken zullen binnenvallen als we hier een einde aan willen maken.
Het zou ook helpen als we een einde kunnen maken aan het gevangen zetten van mede vrijheidsstrijders als Winston Strout op valse aanklachten. Kijk voor details via de link hieronder:
https://youtu.be/WAO7xkl3On4
Een ander ding om in gedachten te houden is dat volgens CIA bronnen velen van de elite hun eigen dood in scene zetten in de hoop zo justitie of wraak te vermijden. De bron zegt dat de gemelde dood van de Thaise miljardair Vichai Srivaddhanaprabha door een helikopter ongeluk een voorbeeld hiervan is.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-27/helicopter-crashes-outside-king-power-stadium-in-leicester-sky

“Vichai zat NIET in de helikopter. Lees het artikel voorzichtig. Een persoon dicht bij de familie meldde de informatie bij de BBC. Hij is nu een nieuw lid van de elite die van het toneel verdwijnt. Hij is niet geliefd bij velen van de Thaise oud geld clan in Bangkok. Een goede manier om voorgoed van de radar te verdwijnen.”
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers