CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 17, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 15:10:2018

015 oktober 2018
Benjamin Fulford  


Wereldgebeurtenissen komen snel naar een hoogtepunt met een belangrijke actie tegen het huis Saud en mogelijk dit weekend een poging tot machtsgreep tegen de Russische President Vladimir Poetin, zeggen Pentagon, CIA en FSB bronnen.
Ten eerste, de moord (of psy-ops in scene gezette moord) van de columnist van de Washington Post Jamal Khashoggi, is deel van een actie om het Zionistische/Satanische huis van Saud uit de controle over Saudi Arabië en de olie uit het Midden Oosten te verwijderen
Dit is hoe de CIA de situatie opsomde:
“De schatkist van de V.S. bevat tussen de $3-5 BILJOEN Saudi Arabische petrodollars, welk bedrag is opgelopen sinds de 70er jaren toen deze hele petrodollar vingervlugheid begon (rond dezelfde tijd dat Nixon het gouden venster sloot). Deze biljoenen zijn in beslag genomen en zullen niet worden teruggegeven. Het zelfde geld voor de duizenden tonnen goud die liggen opgeslagen in Credit Suisse en UBS banken in Zwitserland, welke in het bezit waren van Saudi Arabië (het Huis Saud). Dat is eveneens in beslag genomen. Het spel is voorbij voor het Zionistische Huis Saud. Dit is werkelijk Game-Set-Match.”

Het is ook geen toeval dat het Khashoggi incident gebeurde net terwijl het hoofd van de CIA in Turkije, “Pastoor” Andrew Brunson, werd vrijgelaten uit een Turkse gevangenis. Het lange termijn scenario voor Turkije zal zijn de controle te hervatten over zijn voormalige holdings in Saudi Arabië en de Golf Staten, terwijl Israël een Joodse autonome zone wordt onder Turkse bescherming, zeggen de bronnen.
Als een inleidende stap zal “de Saudische clown Mohammad bin Salman (MBS) misschien wordt weggezuiverd, terwijl Saudi Arabië Westerse sancties en boycotten tegemoet ziet in een droogloop voor een aanval op Israël wanneer 9/11 documenten zijn vrijgegeven,” voegen Pentagon bronnen toe.
We zullen dit hieronder verder bespreken maar toen deze nieuwsbrief op het punt stond te worden gepubliceerd kregen we belangrijke informatie van FSB bronnen over een poging tot staatsgreep dit afgelopen weekend tegen de Russische President Vladimir Poetin. Volgens de bronnen leidde, een grote actie tegen de autonome Donbass regio in de Oekraïne, door “Rothschild strijdkrachten” tot een “enorm geschil binnen de Russische generale staf met Minister van Defensie Sergei Shoigu zo voormalig FSB hoofd en Secretaris van de Veiligheidsraad van Rusland Nikolai Patrushev steunend als de nieuwe Russische leider,” zeggen de bronnen. Echter Poetin werd geëvacueerd uit Moskou, gesteund door “drie patriottische generaals,” en de coup werd afgewend met de hulp van Russische speciale strijdkrachten, zeggen de bronnen.
Deze geheime informatie vooraf is misschien gelinkt aan het volgende verslag van CIA bronnen die beweren dat “verschillende wereldleiders naar Rusland hebben gebeld voor een ontmoeting met Poetin maar er kwam er geen een van de USA. Hen werd geen enkele vertegenwoordiging of zoiets toegestaan. Wat is Poetin met de rest van de wereldleiders aan het plannen?”
De gemelde coup poging valt samen met een plotselinge stijging van gevechten in het Oosten van de Oekraïne, wat door verschillende regionale nieuws uitlaatkleppen werd gemeld.
http://tass.com/emergencies/1025467
https://www.kyivpost.com/ukraine-politics/volker-says-russia-continues-to-fuel-fighting-in-eastern-ukraine.html
De Russische bronnen zeggen dat een landing van 5000 troepen langs de grens van Oost Oekraïne en Rusland werd voorkomen. Het vechten in de Oekraïne was onderdeel van een poging om een NAVO aanval uit te lokken op Rusland om de Russische aandacht af te leiden van de coup poging. We hebben contact opgenomen met de FSB bronnen van de White Dragon Society voor verdere bevestiging maar er is niets ontvangen toen deze nieuwsbrief openbaar werd. We zullen updates verschaffen wanneer dit nodig is.
In ieder geval, hebben de Rothschilds misschien geprobeerd om Poetin omver te werpen als gevolg van de verschrikkelijke situatie die hun slavenkolonie Israël tegemoet ziet. Hier ligt satan-aanbiddende Eerste Minister Benjamin Netanyahu onder aanval op meerdere fronten. Zijn vrouw Sara Netanyahu begon haar criminele rechtszaak wegens fraude aanklachten op zondag. Benyamin Netanyahu is twaalf keer ondervraagd door de politie over verschillende fraude onderzoeken en het wordt verwacht dat hij binnenkort wordt gearresteerd, zeggen bronnen bij de Mossad.
https://www.reuters.com/article/U.S.-israel-netanyahu-wife/wife-of-israeli-prime-minister-goes-on-trial-for-fraud-idUSKCN1MH0IJ?utm_source=reddit.com
Verder, “V.S. ambassadeur voor de VN, Nikki Haley nam ontslag vanwege aanklachten voor corruptie die zij zelf ook zal krijgen voor haar aandeel in Benjamin en Sara Netanyahu’s fraude zaken.” CIA bronnen zeggen. “ Het lijkt er op dat ze binnenkort zal worden aangeklaagd voor corruptie voor het wegsluizen van $20 miljoen aan V.S. Hulp fondsen die bestemd waren voor het helpen van het Palestijnse Volk. We weten allebei dat V.S. Hulp een front organisatie is voor de CIA,” zeggen ze.
Dit is hoe Pentagon bronnen de situatie opsomden:  “De zuivering begint met de Israëlische assistent Nikki Haley die uit de VN wordt geschopt, wiens vertrek al lang overtijd is, terwijl haar voorkeur vervanger globalist Goldmanite Dina Powell is afgewezen.”
De Russische troepen die elektronische oorlogsvoering in Syrië gebruiken hebben ook alle Israëlische Luchtmacht activiteiten stilgelegd, wat werd gemeld door de aan de Mossad gelinkte site Debka.
https://www.debka.com/no-israeli-air-strikes-during-past-month-iran-replenishes-destroyed-arms-stocks/
Dit heeft misschien iets te maken met het wereldwijd aan de grond zetten van de totale V.S. vloot van F-35 gevechtsvliegtuiten.
https://www.militarytimes.com/news/your-military/2018/10/11/dod-announces-global-grounding-of-all-f-35s/
Dit is misschien ook waarom de gemelde coup poging tegen Rusland werd uitgevoerd in een laatste gewaagde poging om de satanische regering van Israël te redden. Echter, deze laatste poging door de Zionisten/satanisten om de Derde Wereldoorlog te beginnen zal niet worden toegestaan om te slagen, zeggen Russische, V.S. en Chinese militaire bronnen allemaal.
Terugkerend naar de Saudische situatie, we weten van onze CIA bronnen dat MBS in de macht werd gezet door Israëlisch speciale strijdkrachten. Er is ook een erg grote mogelijkheid dat hij afgelopen april werd vermoord toen geweervuur werd gemeld in zijn paleis. Vorige week, bijvoorbeeld, publiceerde Bloomberg News waarvan ze beweerden dat het een exclusief interview was met hem, maar de persoon die te zien was als MBS heeft weinig gelijkenis met degene die voor april in het openbaar te zien was.
We merken ook op dat de mogelijk vermoorde journalist, Jamal Khashoggi een neef was die afhankelijk was van de bron van de wapenhandelaar van Iran Contra fame. Adnan Khashoggi stuurde eens een honing val aan deze schrijver (om hem de eer te geven, het was de mooiste honing val die ooit naar me werd toegestuurd). Terwijl ik de honing ontweek en zo ook dus de val, gaf ze me een boek in het Frans, van Khashoggi waarin werd beweerd dat Joden eigenlijk oorspronkelijk uit Egypte kwamen. Met andere woorden, hij leek me er voor te waarschuwen dat ze niemand anders dan de Set (Satan, Ba’al, Moloch) aanbiddende Hyksos waren. Japanse bronnen informeerden ook de V.S. vorige week dat hun onderzoek had laten zien dat de mensen die zichzelf Joden noemden verdeeld waren in Satan aanbiddende en Jaweh (God) aanbiddende facties.
Dit brengt ons terug naar het verslag van vorige week van verschillende bronnen over Hillary Clinton en andere leden van de V.S. elite die ijzingwekkende satanische offers en rituelen uitvoerden. Bedenk alsjeblieft dat de Ark van Ba’al te zien was in Washington DC terwijl het gevecht om Brett Kavanaugh aan het Hoger Gerechtshof te installeren zijn climax bereikte.
http://digitalarchaeology.org.uk/events/2018/9/26/the-triumphal-arch-of-palmyra-in-washington-dc
“Jonathan Cahn, auteur van het boek Het Paradigma, heeft uiteengezet dat Baal een god van macht, vruchtbaarheid en kinderoffers was,” volgens deze website en vele andere bronnen.
https://www1.cbn.com/cbnnews/2018/october/arch-of-palmyra-in-dc-coincidence-or-pagan-invitation-nbsp
Deze zelfde Ark van Ba’al werd uitgestald tijdens verschillende bijeenkomsten van “globalisten,” inclusief een “Wereld Regering Top” in de UAE in 2017.
https://www.thenewamerican.com/world-news/asia/item/25404-at-world-government-summit-top-globalists-drop-the-mask
Het is misschien slechts toeval, maar vorige week, terwijl de mondiale Wereld Bank en het IMF hun jaarlijkse bijeenkomst hielden op Bali Indonesië, werd het eiland geraakt door een aardbeving.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-10/the-latest-earthquake-strikes-off-bali-indonesia
Zoals een CIA bron opmerkte, “Er bestaat geen toeval in mijn wereld.”
Zelfs wanneer de aardbeving gewoon toeval was, net als de bliksem die bij het Vaticaan insloeg toen Paus Francis werd gekozen, kan er geen twijfel over bestaan dat de goede jongens aan het winnen zijn.
Aan dit front willen onze Pentagon bronnen de volgende twee foto’s delen met onze lezers, van Melania Trump met de volgende verklaring: “Het is misschien Red October maar Melania draagt witte hoeden in Kenya en Egypte. Ze draagt een witte helm in Kenya om China te waarschuwen voor zijn koloniale ambities voor Afrika en een witte fedora  terwijl ze voor een piramide staat, om oorlog te verklaren aan de cabal.”

Zoals gewoonlijk, is er een hoop dat we nog niet kunnen melden om onze operaties te beschermen maar blijf er van verzekerd dat het kwaad systematisch wordt verwijderd van deze planeet.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers