Thursday, October 11, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 08:10:2018

08 oktober 2018
Benjamin Fulford  


De Khazariaanse maffia heeft kinderen gemarteld, vermoord en gekannibaliseerd op een gruwelijke schaal en de wereld staat op het punt dit te ontdekken als de militaire tribunalen beginnen. Enkele erg verontrustende foto’s en getuigenissen die gestuurd werden door het Departement van Politie van New York en de CIA laten zien hoe kwaadaardig de Khazariaanse maffia werkelijk is. Deze mensen bevinden zich voorbij waarheid en verzoening en verdienen zelfs geen snelle dood.
Laten we beginnen met statistieken van de FBI over vermiste kinderen in de V.S., zodat het pure kwaad van deze daden kan voorkomen dat sceptici hun ogen hiervoor sluiten. In 2015 werden 442.032 jongeren vermist, hiervan werden er 42.032 niet gevonden.
https://www.fbi.gov/file-repository/2015-ncic-missing-person-and-unidentified-person-statistics.pdf/view
Ter vergelijking, in het zelfde jaar raakten in Japan 17.971 kinderen vermist(het equivalent van 44.927 in de V.S. wanneer aangepast aan de verschillen in het aantal inwoners) en bijna 99% van deze kinderen werden gevonden.
https://www.npa.go.jp/safetylife/seianki/fumei/H28yukuehumeisya.pdf
De foto’s hieronder, gestuurd door de CIA, zijn gelinkt aan CNN ster en FRB Vanderbilt erfgenaam Anderson Cooper en geven misschien een hint naar wat is gebeurd met op zijn minst enkelen van deze kinderen.
Zelfs nog gruwelijker is het stilstaande videobeeld te zien via de link hieronder dat gestuurd werd door de CIA door middel van een koerier van de NYPD. Het laat een jong meisje zien wiens gezicht naar verluid werd afgeschild door Hillary Clinton tijdens een satanisch ritueel. Wees gewaarschuwd, het is grafisch en ik ben gestopt met kijken kort na het twee minuten merkteken.
https://youtu.be/zIbY6jyQpJ8

Nu begin ik de blik van puur afgrijzen te begrijpen op het gezicht van George Soros toen ik hem tijdens de persconferentie vroeg naar de families die de Federale Reserve Raad bezitten (FRB). Hij had hier waarschijnlijk wat uit de eerste hand van gezien.
De vervolging van deze criminelen zal eindelijk beginnen nu dat de leiding van het leger die de V.S. President Donald Trump steunt zich verzekerd heeft van een meerderheid in het Hoger Gerechtshof met de aanstelling van Brett Kavanaugh, zeggen Pentagon Bronnen. “Advocaat Generaal Jeff Sessions heeft in Utah al een ontmoeting gehad met de werkelijke speciale aanklager, V.S. Advocaat John Huber, zodat de zegels van de 57.000 aanklachten kunnen worden verbroken,” leggen de bronnen uit.
“De plaats van Kavanaugh in het Hoger Gerechtshof zou declassering van FISA en andere documenten moeten ontketenen en ook militaire tribunalen,” zeggen de bronnen. Verder voegen ze toe dat “De Senaat anoniem een resolutie die vraagt om het vrijgeven van 9/11 documenten heeft goedgekeurd dus alles is gereed om de Zionisten en de deep state omver te werpen.”
Een ander aspect aan het beginnen met deze criminelen te vervolgen is de huidige V.S./Russisch militaire actie tegen de schurkenstaat Israël, zeggen de bronnen. Vooral “de Russische elektronische oorlogsvoering is niet alleen gericht op het instellen van een niet-vliegen zone boven Israël maar ook om de lancering van ICBM’s en andere raketten te stoppen zo de Samson optie achterhaald maken en het niet meer gooien van atoombommen de enige uitvoerbare optie maken,” leggen de Pentagon bronnen uit. Met andere woorden, Israël kan niet langer nucleaire chantage gebruiken om de satanisten in de V.S. te beschermen. Ook Vaticaanse P2 bronnen bevestigen dat de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu een satanische massa moordenaar is die ofwel gearresteerd zou moeten worden of zo snel mogelijk gedood zou moeten worden.
De V.S. en Rusland overwegen ook om een zee en land blokkade op te leggen aan Israël om die staat te dwingen om hun criminele activiteiten te stoppen, waarmee ze door gaan.
De bronnen stuurden deze foto met de uitleg dat “zelfs het Witte Huis Red October heeft verklaard."
De Pentagon bronnen zeiden ook dat “het er op lijkt dat de cabal misschien een onderzeeër of onderwaterbasis heeft verloren en dit wreekten door het sturen van ricin naar de Secretaris van Defensie, James Mattis en Marine officier John Richardson.”
Waar de Pentagon bronnen naar refereerden was de vernietiging van een “Clinton ontsnappingsresidentie met entourage, inclusief een ondergrondse bunker gebouwd om het goud op te slaan,” volgens CIA bronnen in Indonesië.
Deze vernietiging is in het nieuws verschenen tijdens de recente tsunami die Indonesië raakte, waarvan zelfs experts van De Washington Post citeerden “dat was geen zuivere koffie,” dit zei Adam Switzer, hoofdonderzoeker bij het in Singapore gevestigde Aarde Observatorium. “Deze aardbeving ging voorbij de grenzen van de beschikbare waarschuwingssystemen.”
https://www.washingtonpost.com/world/asia_pacific/not-a-straightforward-event-how-multiples-disasters-stunned-experts-and-ravaged-a-corner-of-indonesia/2018/10/06/4394e20c-c967-11e8-b2b5-79270f9cce17_story.html
Hier de werkelijke verklaring, volgens de CIA:
“Clinton had de leiding over het goud dat uit de Grasberg mine/Freeport komt. De Clinton Foundation/Clinton Global Initiatief, met een kantoor in Papoea, was het voertuig voor het witwassen van het geld verkregen door de verkoop van het zwart verkregen goud. (een hoop hiervan was off-ledger goud).
https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/commitments/integrated-malaria-control-program-drc-papua-indonesia
“Clinton heeft jarenlang zaken gedaan met een zekere factie van het Indonesische leger—degenen die de toegang daar controleren.
 “De Chinezen hebben dit alles bevestigd en weten dat de enige manier was het te laten overstromen. De tsunami werd ontketend door de Chinezen.
“De Tsunami was wetenschappelijk niet mogelijk. Het werd allemaal nauwkeurig gedaan en daarna kregen niet goed werkende technologie en een “vreemde” uitglijder de schuld. Maar die foute uitglijder was “vreemd” (als je dit aan geologen vraagt) omdat het niet natuurlijk was.
“Communicatiesystemen kunnen worden gemanipuleerd. Dat is waarom het niet in staat was om de derde tsunami te zien aankomen. Dat tsunami waarschuwingssysteem heeft eerder altijd gewerkt sinds ze het hadden ontwikkeld na de Kerstramp van 2004.
“Er zijn onzichtbare lasers die geen kleur hebben binnen het zichtbare spectrum. Dit gaat voorbij aan de DEW (Directed-Energy Weapens ofwel Gerichte Energiewapens). Voorbij DEW is een Onzichtbare laser. Het Chinese leger is slim—dit kan niet opgespoord worden. Ze gebruikten DEW technologie en verbeterden het.
 “Dit was een directe hit van een Chinese satelliet met een niet-zichtbare-laser wapen. Het schakelde de Clinton ontsnappingsresidentie uit, de omliggende entourage en de ondergrondse bunker. Jammer genoeg was er serieuze bijkomende schade.”
De CIA bronnen zeggen dat dicht bij $500 miljoen aan contanten (niet $270 miljoen zoals vorige week werd gemeld) in beslag werden genomen door speciale strijdkrachten tijdens de inval in die Clinton schuilplaats voordat het werd vernietigd. Een Google Earth screen shot van het vernietigde complex is hieronder te zien.
Het geld werd verdeeld “tussen een zekere groep van topniveau witte hoeden van Indonesische regeringsambtenaren—waarvan een de Vice President Jusuf Kalla is—en de inner circle van Trump, inclusief het leger,” zeggen de bronnen. Dus nu weten we waarom de generaals ricin opgestuurd kregen.
Het werd ons ook toegestaan om onze lezers meer informatie te geven over een van onze CIA bronnen. Hij had de leiding over de clandestiene diensten van het agentschap in Jakarta en werkte vanuit de V.S. ambassade van 1965-1985.
“Toen hij daar was, vertelde hij mij dat daar slechts 20 Amerikaanse burgers waren die permanent in Jakarta woonden. Ze werkten allemaal aan die Ambassade onder diplomatieke dekmantel. Hij vertelde me en dit is een quote, ‘Ons team escorteerde Bung Karno (President Sukarno) uit de macht en we installeerden Soeharto aan de macht.’
“En ja, zijn team was, net als het Langley hoofdkwartier en andere alfabet agentschappen betrokken bij het assisteren van Soeharto bij het vermoorden van 1 miljoen Indonesische Chinezen die PKI (Partai Komunis Indonesia) werden genoemd. Dit was een goed gepland omverwerpen van alle zogenaamde oppositie van Soeharto. Het werd ook beraamd samen met de Australische regering; zij waren zwaar betrokken bij deze genocide poging. Dit was ook rond de tijd dat Soeharto de controle over Freeport overhandigde aan het Agentschap. Er is zo veel meer hieromheen, maar voor nu genoeg.
“ik vroeg de cowboy waarom hij dit deed; zijn antwoord luidde “het was mijn taak. Ik werkte voor de regering van de V.S. Toen stelde je geen vragen. Als je dat wel deed, dan verdween je.’ Hij vertelde me dat hij persoonlijk was betrokken bij het sturen van twee vrachtschepen met rijst naar Kalimantan, omdat ze geen eten hadden en de Dayaks en Malays stierven van de honger tijdens deze crisis, omdat alle rijst verschepingen vanuit Jakarta waren gestopt. (Hij deed dit met eigen personeel) En om hier meer aan toe te voegen, ja, hij was in die tijd close met het Bush Senior kartel. Hij was een deel van de oude garde. Er zijn er nu niet veel meer van over.”
In een laatste aantekening, onze bron die is verbonden met de geheime bases in Antarctica (hij is een familielid van Admiraal Richard Byrd van Antarctische exploration fame) hij kwam naar ons terug om er op te staan dat iets werkelijk raars gebeurde daar, hij zei dat de onderstaande quote van vorige week waar was:
“In Antarctica opent zich een WORMHOLE. Ja, er is een ‘opening’ naar andere dimensies daar beneden. Veroorzaakt door extreem hoge magnetische verschuivingen die in en vlakbij Antarctica plaatsvinden, het ‘scheurt letterlijk een nieuw structuur in het dimensionale veld. DIT is de reden waarom AL die regeringsleiders daar naar toe gingen. DIT is waarom ze Antarctica hebben afgesloten voor het publiek enz. Het publiek krijgt 5% van ‘het verhaal’ te horen. En nu hebben jullie de andere kant.”
Deze bronnen merken op dat zelfs achtenswaardige publicaties als Scientific American meldden; “Er is iets geheimzinnigs dat uit de bevroren grond naar boven komt in Antarctica en het kan de fysica zoals we die kennen totaal veranderen.”
https://www.scientificamerican.com/article/bizarre-particles-keep-flying-out-of-antarcticas-ice-and-they-might-shatter-modern-physics/
We zullen deze Zuidelijke zomer opnieuw proberen een bezoek te brengen aan Antarctica en melden direct aan onze lezers wat er daar werkelijk gaande is. Als er werkelijk een anomalie is als een wormhole dat zich opent daar, dan moet dit verteld en getoond worden aan de totale bevolking van de planeet en niet alleen aan een paar leiders.
Vincenzo Mazzara, een Ridder van de Teutonic Knights en senior lid van de Vaticaanse P2 Vrijmetselarij lodge, zegt dat er voorbereidingen worden gedaan om voor de mensheid een vloot te bouwen van arken en te expanderen in het universum.
https://www.youtube.com/watch?v=-xpMcEBZqiY&feature=youtu.be

Zoals gewoonlijk, is mijn reactie op dit soort verhalen; ik geloof het  als ik het zie. Voor nu, werkt de White Dragon Society richting het verkrijgen van een multi biljard dollar aan fondsen voor een op aarde gevestigde enorme campagne om een einde te maken aan armoede en om de vernietiging van het milieu te stoppen.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers