FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, October 30, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 29:10:2018




Poruka bankarskoj eliti: smicalica ili čašćenje



29. studenog 2018.


Bit će to posebno zabavna noć vještica za bankarsku elitu kazarske mafije, jer su dobili 31. listopada kao krajnji rok za vraćanje zlata koje su ukrali, ili da će se suočiti sa sustavnim lovom i istrebljenjem, kažu izvori azijskog tajnog društva, CIA-e, i Društva Bijelog Zmaja. Nakon tog roka raspisat će se nagrada u zlatu za više bankare počevši sa šefovima Europske središnje banke, Bank of Japan, Federal Reserve Boarda i BIS-a, kažu izvori.

Društvo Bijelog Zmaja (WDS) ponudilo je kazarskoj mafiji izlaz iz ove situacije. Sve što trebaju učiniti je unovčiti, na konstruktivan i na stvarnosti temeljen način, obveznice Henryja Morgenthaua iz 1934. godine vrijedne 40 trilijuna dolara za financiranje uspostave buduće meritokratske agencije za planiranje. To bi bilo dovoljno za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i financiranje ljudskog širenja u svemir. Alternativa je smrt svih kazarskih gangstera uključenih u prijevaru središnjih banaka i u babilonsko dužničko ropstvo.


U međuvremenu, u SAD-u, izvori iz Pentagona kažu da predsjednik Donald Trump je imao brifing i večeru s najvišim vojnim činovima u Bijeloj kući 23. listopada odakle je upućena otvorena poruka Izraelu, demokratima, dubokoj državi i njenoj okupatorskoj vojsci iz Meksika da ne namještaju izbore. Sljedeća fotografija jasno pokazuje gdje se nalazi američka vojska.


Tu su također i veliki napori da se zbaci nitkovski režim Saudi Izraelije, slažu se mnogi izvori. Ubojstvo novinara Jamala Khasoggija je, nasuprot pokušaja Kazara da nam skrenu pažnju insceniranjem lažnih događaja itd, ispada da je to bila kobna greška.

Šefovi država Rusije, Njemačke i Francuske bili su u Istambulu prošlog tjedna kako bi se sastali s turskim predsjednikom da bi razgovarali o tom ubojstvu i budućnosti nitkovskog cionističkog režima Saudi Izraelije, prema ruskim izvorima.

Izvori CIA-e su pokušali uvjeriti ovog pisca da se ubojstvo nikad nije ni dogodilo slanjem sljedeće izjave o sastanku na vrhu na koji SAD, Izrael i Kina nisu ni pozvani:

„Oni su tamo kako bi razgovarali o Khashoggiju. Pokušavaju smisliti kako objaviti istinu o Khashoggiju. On NIJE mrtav. On nikome nije dostupan za susret. Čelnici posebnih sila koje jesu, SAD, Rusija, Kina, Turska, Francuska, Njemačka, Saudijska Arabija i Izrael točno znaju gdje je on. Recimo da je Khashoggi sve njih zajedno zajebao. On je okrenuo njihovo vlastito oružje, nepriznati program za specijalne aplikacije, protiv njih. On ima kodove za pristup.

Rusi su odgovorili slanjem užasavajućih fotografija Khashoggijevog raskomadanog tijela s oljuštenim licem.

  

Čini se da Kazari štovatelji Sotone provode ljuštenje lica ljudima dok su još živi. Očigledno je bila namjera da se sakupi maksimalna količina boli od žrtve kao žrtve Baalu, kažu židovski izvori WDS-a.

Međutim, izvor CIA-e, kad se suočio s fotografijama je inzistirao da je njegova informacija bila ispravna i rekao da bi fotografije mogle biti lažne. Rekao je da su bila potrebna ispitivanja DNK i usporedba snimaka zubala.

U svakom slučaju, izvori iz Pentagona kažu kako je ovaj strašni čin doveo do učinka grudve snijega za globalni bojkot Saudijske Arabije koji bi mogao uključiti ne samo kapetane EU industrije Airbus, Siemens, ABB, i EDF, nego i azijske gigante Samsung, Hyundai, Sumitomo, a to se može proširiti na EU embargo oružja gdje je čak (kanadski premijer Justin) Trudeau pod pritiskom da otkaže ugovor za prodaju oružja vrijedan 15 milijardi dolara koji je odobrio (njegov prethodnik Stephen) Harper.

Također, s glasovanjem EU parlamenta 325-1 za embargo na oružje i vodstvo (njemačke kancelarke Angele) Merkel, Trump može biti prisiljen da iskoristi EU embargo na oružje Saudijskoj Arabiji kako bi potaknuo UN za embargo na oružje, kažu izvori.

Khashoggi je ubijen jer je bio spreman izložiti uporabu kemijskog oružja Saudi Izraelaca u Jemenu, prema novinama Express u Engleskoj.


Sada Kazari ulažu veliki napor da se Khashoggi izbaci iz ciklusa vijesti, kažu izvori iz Pentagona. Oni dodaju kako je navodno prošlotjedno ubojstvo 11 Židova u sinagogi u Pittsburghu bilo neuspjelo lažno Zdravo Marijo kako bi se Trump doveo da ignorira židovsku glasačku prijevaru ili karavane migranata, podrži kontrolu oružja, i da da židovskim zajednicama novac poreznih obveznika za sigurnost i uspostavljanje židovskog žrtvovanja prije istine o 9/11 i invazije Gaze.

Međutim, moj prijatelj s koledža Christopher North slučajno živi nekoliko blokova dalje od mjesta pucnjave i on vjeruje da se to stvarno dogodilo i da zna neke obitelji žrtava. Nazvao je lokalnu banku krvi i mogao je potvrditi da je bilo puno poziva za davanje krvi iz lokalnih bolnica nakon pucnjave. Njegova kći Sophia snimila je posljedice i postavila ih na link u nastavku.


Ipak, bivši agent CIA-e Robert David Steele zapaža da: Kao što sada znamo iz pregleda svih prošlih lažnih događaja, cionisti su više nego sretni da ubiju svoje (Argentina, centar židovske zajednice) kao i Amerikance (USS Cole, USS Liberty, 9/11). Njihov cilj: legalizirati cenzuru na #GoogleGestapo gdje se svatko tko nešto pita smatra “antisemit”.


Nadajmo se da će uskoro židovski narod biti oslobođenj od tritisućljetnog babilonskog zatočeništva i više neće biti ubijani od strane njihovih tajnih gospodara iz propagandnih razloga.

U međuvremenu, član azijskog tajnog društva imao je sljedeće savjete za zapadnjake koji se bore da se oslobode od Kazara. Oni vas uvijek predstavljaju s dualnošću ili fašizmom ili komunizmom i da nema drugog izbora. Ili će nas kineski komunisti preueti ili ćemo biti robovi fašističke Europe, rekao je on. Sada je 2018., dvije stotine godina od Waterloo majstorluka, i svakako se nadam da je strana svjetla naučila nešto korisno do sada, dodao je.

Izvor je rekao: “Čim prije SAD počne s uhićenjima sličnim Hillary Clinton i Baracku Obami kao pokazivanje dobre volje od strane SAD-a, Azijati će poslati tone zlata pod pratnjom američke mornarice kako bi se prikupilo na travnjaku pod Bijelom kućom da ga cijeli svijet vidi.” Trump sada može izdati novu valutu od zlata, obećava.

Savjetovalo mu se da baci pogled na zaljev Guantanamo na Kubi kako bi vidio da su izgrađeni objekti za veliki broj zatvorenika. Sada čujemo da će uhićenja početi nakon 6. studenog.

To će vjerojatno biti u koordinaciji s ruskim potezom za zbacivanje kazarskog režima u Ukrajini, ali sve što možemo reći je da definitivno postoji operativna šutnja i u Americi i u Rusiji, što ukazuje da se provodi neka velika, koordinirana operacija.

Međutim, gore spomenuti izvor CIA-e kaže da mnogi kriminalci koje ljudi žele vidjeti uhićene su već mrtvi i sve što bi oni mogli uhititi bit će kompjuterska grafika ili klonovi.

Može biti, ali jedan kriminalac koji se može uhititi je izraelski premijer štovatelj sotone Benjamin Netanyahu. Netanyahu je prošlog tjedna otišao u Oman nadajući se da će mu sultan pružiti zaštitu od bliskog uhićenja, kažu izvori iz Mossada. Izvori obitelji Rothschild i Agnelli iz P2 masonske lože kažu da se nadaju, kako ide japanska uzrečica: odrezati gušterov rep kako bi pobjegli žrtvujući Netanyahua i lažnog Mohameda bin Salmana kako bi zaštitili sebe.

To znači da će specijalne snage morati upasti u kalifornijske tehnološke tvrtke poput Googlea, Facebooka, Paypala, i velike farmaceutske tvrtke kao i centrane banke ako ćemo završiti s tim.

To bi također pomoglo da se ukinu zatvorske kazne temeljene na lažnim optužbama protiv kolega boraca za slobodu kao što je Winston Shrout. Za detalje pogledajte ovaj link na YouTube:


Još jedna stvar koju treba imati na umu, prema izvorima CIA-e, mnogi iz elite lažno insceniraju svoju vlastitu smrt u nadi da će izbjeći pravdu ili osvetu. Izvor kaže da objavljena vijest o smrti tajlandskog milijardera Vichai Srivaddhanaprabha u padu helikoptera je jedan takav primjer.


“Vichai NIJE bio u helikopteru. Pažljivo pročitajte članak. Osoba bliska njegovoj obitelji dala je tu informaciju BBC-u. On je sada postao još jedan od elite koji nestaje sa scene. On nije povezan s mnogim tajlandskim starim klanovima novca u Bangkoku. Dobar način za odlazak s radara za dobrobit.

Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi 




 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers