FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 17, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 15:10:2018


Pad cionističke kuće Saud plus mogući pokušaj puča u Rusiji


15. listopada 2018.


Svjetski događaji brzo dolaze do vrhunca, s velikim potezom protiv kuće Saud i mogući pokušaj puča ovog vikenda protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina, kažu izvori iz Pentagona, CIA-e i FSB-a.

Prvo, ubojstvo (ili priređeno ubojstvo od strane psy-opsa) novinara Washington Posta Jamala Kashoggija dio je poteza za oduzimanje cionističkoj-sotonističkoj kući Saud kontrolu nad Saudijskom Arabijom i bliskoistočnom naftom, prema izvorima CIA-e i Pentagona. Operacija je također usmjerena da se dograbe sredstva za održanje bankrotiranog SAD-a na površini, kažu izvori CIA-e.

Evo kako je CIA sažela situaciju:

„Američka riznica čuva između 3 5 trilijuna saudijskih petrodolara koji su se akumulirali još od 70-tih godina kada je počela čitava majstorija petrodolara (otprilike u isto vrijeme kada je Nixxon zatvorio zlatni prozor). Tri trilijuna bila su zaplijenjena i neće se vratiti. Isto je s tisućama tona zlata pohranjenih u Credit Suisse i UBS bankama u Švicarskoj, čiji je vlasnik Saudijska Arabija (kuća Saud). Zlato je također zaplijenjeno. Financijska igra je gotova za cionističku kazarsku kuću Saud. To je stvarno Game-set-Match.


Također nije slučajnost da se incident Khashoggi dogodio baš kad je čelnik CIA-e u Turskoj, Pastor Andrew Brunson, pušten iz turskog zatvora. Dugoročni scenarij će biti da Turska nastavi kontrolu nad svojim bivšim holdinzima u Saudijskoj Arabiji i zaljevskim zemljama, dok Izrael postaje židovska autonomna zona pod turskim protektoratom, kažu izvori.

Kao uvodni korak, „saudijski klaun princ Mohammad bin Salman može biti zbrisan, jer Saudijska Arabija se suočava sa sankcijama Zapada i bojkotom u testnoj utrci za napad na Izrael kada dokumenti o 9/11 budu deklasificirani“, dodaju izvori iz Pentagona.

Mi ćemo razgovarati dalje o ovome u nastavku, ali kad je ovaj bilten trebao biti objavljen, dobili smo hitno priopćenje od FSB izvora o pokušaju puča ovog vikenda protiv ruskog predsjednika Vladimira Putina. Prema izvorima, veliki pokret protiv autonomne regije Donbass u Ukrajini od strane „Rothschildovih snaga“ doveo je do „velike rasprave u ruskom generalštabu s ministrom obrane Sergejom Shoignom koji podržava bivšeg FSB čelnika i tajnika Ruskog vijeća sigurnosti Nikolaja Petrusheva kao novog ruskog lidera, kažu izvori. Međutim, Putin je evakuiran iz Moskve, uz potporu tri patriotska generala, a puč je spriječen uz pomoć ruskih specijalnih snaga, kažu izvori.

Ovi preliminarni obavještajni podaci mogu biti povezani sa sljedećim izvješćem iz izvora CIA-e koji tvrde da su razni svjetski lideri pozvani u Rusiju na sastanak s Putinom, ali nitko nije došao iz SAD-a. Nije im bilo dopušteno nikakvo predstavljanje. Što Putin planira s ostatkom svjetskih lidera?“

Izviješteni pokušaj puča podudara se s iznenadnim usporavanjem borbi u istočnoj Ukrajini, kako je izviješćeno na mnogim regionalnim vijestima.


Ruski izvori kažu da je slijetanje 5.000 vojnika duž granice istočne Ukrajine i Rusije odbijeno. Borbe u Ukrajini bile su dio pokušaja da se izazove napad NATO-a na Rusiju kako bi se odvratila pozornost Rusije od pokušaja puča. Kontaktirali smo izvore Društva Bijelog Zmaja za daljnju potvrdu, ali ništa nije primljeno do objavljivanja biltena. Osigurat ćemo hitna ažuriranja ako bude potrebno.

U svakom slučaju, Rothschildi su možda pokušali svrgnuti Putina kao rezultat grozne situacije s kojom se suočava njihova robovska kolonija Izrael. Ovdje je sotonistički premijer Benjamin Netanyahu pod napadom na više fronti. Njegovoj supruzi, Sari Netanyahu, u nedjelju je počelo suđenje za kriminal zbog optužbi za prijevaru. Benjamina Netanyahua 12 puta je ispitivala policija u vezi raznih istraga o prijevarama i očekuje se da će uskoro biti uhićen, kažu izvori Mossada.


Nadalje, “Američki veleposlanik u UN-u Nikki Haley dala je ostavku zbog optužbi za korupciju za koje će ona sama biti optužena zbog sudjelovanja s Benjaminom i Sarom Netanyahu u slučajevima prijevare, kažu izvori CIA-e. Čini se kako će ona biti optužena za korupciju zbog preusmjeravanja 20 milijuna dolara američke pomoći koji su bili označeni kao pomoć palestinskom narodu. Svi znamo da je fasada CIA organizacije američka pomoć, kažu izvori.

Evo kako su izvori iz Pentagona saželi situaciju: Čistka počinje s izraelskom marionetom Nikki Haley koja se izbacuje iz UN-a, čiji je odlazak odavno očekivan, dok je njena preferirana zamjenica globalistkinja Goldmanite Dina Powell odbijena.

Ruski vojnici koji koriste elektroničko ratovanje u Siriji također su isključili sve aktivnosti izraelskih zračnih snaga, kako je izvijestila s Mossadom povezana stranica Debka.


To može imati veze s prizemljenjem cijele američke flote borbenih zrakoplova F-35 u cijelom svijetu.


To bi također mogao biti razlog zašto je objavljeni pokušaj puča bio organiziran protiv Rusije u posljednjem pokušaju spašavanja sotonističke vlade Izraela. Međutim, tom posljednjem pokušaju cionista-sotonista da započnu 3. svjetski rat neće se dopustiti da uspije, kažu vojni izvori iz Rusije, SAD-a, i Kine.

Vračajući se situaciji u Saudijskoj Arabiji, znamo iz naših izvora CIA-e da su Mohammada bin Salmana postavile na vlast izraelske specijalne snage. Također postoji vrlo velika mogućnost da je ubijen prošlog mjeseca travnja kada je zabilježena pucnjava u njegovoj palači. Prošlog tjedna, na primjer, Bloomberg News je objavio ono što su tvrdili da je bio ekskluzivni intervju s njim, ali osoba pokazana kao Mohammad bin Salman nimalo ne sliči onoj viđenoj u javnosti prije travnja.


Također zapažamo da je možda ubijeni novinar Jamal Khashoggi bio nećak ili rođak, ovisi o izvoru (možda oboje, obzirom na saudijske rodbinske odnose) dilera oružja kontra iranske afere. Adnan Khashoggi jednom mi je poslao medenu zamku ikad poslanu na moj put). Dok sam izbjegavao med a time i zamku, ona mi je dala knjigu na francuskom jeziku od Khashoggija u kojoj se tvrdilo da Židovi zapravo potiču iz Egipta. Drugim riječima, činilo se da me pokušava upozoriti da oni nisu nitko drugi nego ubačeni štovatelji (Sotone, Baala, Molocha) Hyksosi. Japanski izvori su također informirali SAD prošlog tjedna da su njihova istraživanja pokazala da su ljudi koji sebe nazivaju Židovima bili podijeljeni na dvije frakcije: štovatelje Sotone i Jahve (Boga).

Ovo nas vraća na prošlotjedno izvješće iz raznih izvora o Hillary Clinton i drugim članovima američke elite koji provode jeziva sotonistička žrtvovanja i rituale. Podsjetimo da je Baalov slavolukbio izložen u Washingtonu dok je borba za postavljanje suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha bila na vrhuncu.


„Jonathan Cahn, autor knjiger Paradigma, istaknuo je da je Baal bio bog moći, plodnosti i žrtvovanja djece, prema ovoj web stranici i mnogim drugim izvorima.


Isti taj Baalov slavoluk bio je izložen ispred raznih okupljališta globalista, uključujući Sastanak na vrhu svjetske vlade u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u 2017. godini.


Može biti samo slučajnost, ali prošlog tjedna globalistička Svjetska banka i IMF održavaju svoj godišnji sastanak na vrhu na Baliju, u Indoneziji, otok je bio pogođen potresom.


Kako je izjavio izvor CIA-e: „Ne postoji slučajnost u mom svijetu.

Čak i ako je potres bio samo slučajnost, poput munje koja je pogodila Vatikan kad je papa Franjo bio izabran, nema nikakve sumnje da dobri momci pobjeđuju.

Na ovoj fronti, naši izvori iz Pentagona žele podijeliti sljedeće dvije fotografije  Melanije Trump s našim čitateljima sa sljedećim objašnjenjem: Može biti Crveni listopad, ali Melanija nosi bijele šešire u Keniji i Egiptu. Ona je nosila bijelu kacigu u Keniji da bi upozorila Kinu o njenim kolonijalnim ambicijama u Africi, i bijelu fedoru ispred piramide da proglasi rat kabali.“

   

Kao i obično, još uvijek ne možemo izvijestiti o mnogo čemu kako bi zaštitili naše operacije, ali budite sigurni da se zlo sustavno uklanja s ovog planeta.



Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers