CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 24, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 22:10:2018



Saudisch-Israëlische “as van het kwaad” wordt omver geworpen door internationale alliant


22 oktober 2018
Benjamin Fulford
De strijd die op de hoogste niveaus van de wereldmacht woedt, bereikt een soort van climax, met een voortgaande operatie om de regeringen van Israël en Saudi Arabië omver te werpen en een einde te maken aan hun controle over het petrodollar systeem, zijn meerdere bronnen het over eens. De zogenaamde moord op Nazi Moslim Brotherhood agent en Washington Post columnist Jamal Khashoggi in het Saudisch Arabische consulaat in Turkije werd opgevoerd om een dekmantel te verschaffen voor deze voortgaande operatie, voegen de bronnen toe.
“Dit gaat allemaal over de financiering van de overleving van zekere landen (Israël, Saudi Arabië en de failliete V.S. Corporatie),” legde een CIA bron uit.
Het gehele verhaal zoals dit werd verteld door de CIA, Mossad, de Japanse geheime dienst en Pentagon bronnen is als volgt: de Saudische Kroonprins en de facto hoofd van de staat, Mohammad bin Salman (MBS) werd neergeschoten en vermoord in april en vervangen door een dubbel. De mensen die deze dubbel controleerden hebben toen hun fondsen bevroren als vergelding en met het Khashoggi incident als dekmantel. Nu, vechten de satanische Khazariaanse regeringen van Israël en Saudi Arabië voor hun levens.

Dus de werkelijke reden dat al deze grote corporaties en regeringsministers hun geplande bezoeken voor deze weken aan het “Saudisch Arabische Davos” investeringsforum afzegden is omdat de geldstroom waarvan ze hoopten dat die in hun richting zou vloeien is afgesneden.
“De globale boycot van Saudi Arabië escaleerde toen Goldman Sachs gedwongen werd om deelname aan het feestje van  Dina Powell en de Deutsche Bank van Duitsland en Japanse banken MUFG en Mihuzo te stoppen,” dit was hoe Pentagon bronnen de situatie beschreven.
“Dit lijkt op een plan om een einde te maken aan de petrodollar, de Israëlische as van het kwaad en de bron van terrorisme, terwijl vele dingen in een punt samen komen om het oude financiële systeem te laten instorten zodat het nieuwe Quantum Financiële Systeem en Globale Valuta Reset gelanceerd kan worden,” voegen de bronnen toe.
Bevestiging hiervan kan gevonden worden in verslagen over de Secretaris van Financiën van de V.S., Steven Mnuchin over het afzeggen van zijn geplande bezoek aan het Saudische investeringsforum en dat hij nu in plaats daarvan een bezoek zal brengen aan Saudi Arabië om een bijeenkomst over “terroristen financiering” bij te wonen.
CIA bronnen zeggen ook dat de “Khazariaanse oorlogscrimineel Netanyahu op het punt staat te vallen voor iets groots waarbij hij betrokken is. De V.S. trekt de stop er uit. Er wordt te veel druk uitgeoefend op Trump en anderen dicht om hem heen.” We gaan er van uit dat dit gaat om Netanyahu’s betrokkenheid bij de 9/11 en Fukushima massa moord terreur aanvallen.
We zullen in dit verslag nog terugkomen op de Saudi Arabische problemen maar eerst moeten we uitleggen waarom de situatie in Japan, Noord Korea en China de ultieme reden is voor de chaos in het Midden Oosten. Leden van het kabinet van de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe en Manchu koninklijken namen beiden vorige week contact op met de White Dragon Society (WDS) om uit te leggen wat er werkelijk gaande was. In essentie werd de Bank voor International Settlements (BIS), de centrale bank voor alle centrale banken, een sterke waarschuwing gegeven om de Zionistische/Satanische Rothschild familie af te snijden “of anders,” zeggen de bronnen.
Als een gevolg hiervan, is de controle over het bestaande financiële systeem overgegaan in andere handen. De Manchu koninklijken zeggen dat de Rothschilds nooit meer dan 8% van het goud van de wereld hebben gecontroleerd. Nu zijn de Aziatische geheime genootschappen en het militaire-industriële complex van de V.S. overeen gekomen om de Zionistische controle over het financiële systeem af te snijden. Het Westen wil in ruil hiervoor ongeveer $40 biljoen in door goud ondersteunde aandelen om enorme projecten te financieren om het milieu van de planeet op te schonen en nieuwe ecosystemen te creëren in de woestijn, poolcirkel en dode gebieden in de oceanen, zeggen de bronnen. Het leger van de V.S. wil veranderd worden in een strijdkracht die de planeet beschermt, een grote verbetering ten opzichte van zijn huidige status als handhaver voor enorme door Zionisten gecontroleerde ondernemingen, zeggen ze.
Een vroege eerste stap in dit proces zal een aankondiging later deze week zijn door de Japanse Abe en de Chinese President Xi Jinping dat de twee naties een belangrijk gezamenlijk fonds zullen oprichten, volgens een bron uit het Abe cabinet. Dit fonds zal gewijd worden aan het opruimen van het milieu en zich gaan richten op ouder wordende gemeenschappen en lage geboorte cijfers, zegt de bron. De leiding van het leger van de V.S. is overeen gekomen hier niet tussenbeide te komen, voegt hij toe.
Echter, er blijft nog een hoop vechten over dat nog gedaan moet worden voordat het Westen ook in alle eerlijkheid met dit soort werk kan beginnen, dus laten we terugkeren naar de chaotische situatie in het Westen
Hier “Duitsland dat wapenverkopen uitstelt, geeft Trump misschien kans hetzelfde te doen en het leidt misschien zelfs naar een V.N. wapenembargo voor Saudi Arabië en dan Israël,” zeggen Pentagon bronnen. Het militaire-industriële complex van de V.S. zal ruim worden gecompenseerd voor enige verliezen door zo een embargo, zeggen WDS bronnen.
Natuurlijk accepteren de Khazarianen dit niet zonder meer wat gezien kan worden in een enorme actie tegen de totale Khashoggi psy-op. Bijvoorbeeld, zoals Russia Today opmerkte, “Riyad weet niet hoe Khashoggi werd vermoord of waar zijn lichaam is, Minister voor Buitenlandse zaken Adel al-Jubeir vertelde dit aan Fox Nieuws, maar een dag nadat zijn land claimde dat de journalist vermoord werd tijdens een “vuistgevecht” in het consulaat in Istanbul.”
https://www.rt.com/news/441878-saudis-killed-journalist-mistake/
Ook de door de Khazarianen gecontroleerde media vertellen het verhaal dat hun man MBS nog steeds volledig in controle is van de situatie daar. Echter, een lid van Abe’s kabinet belde de persoon die al lange tijd advocaat en compagnon van MBS is om te bevestigen dat hij twee keer was geraakt door een schot in het hoofd in april en dat hij onmiddellijk was gestorven.
Goedgekeurde CIA bronnen zeggen:
“Ja, Bin Salman werd uitgeschakeld. Een Khazariaanse door Zionisten gecontroleerde dubbel werd op zijn plaats gezet. De echte Bin Salman veroorzaakte te veel ophef voor de huidige machthebbers. De werkelijke MBS die het schilderij van Leonardo da Vinci, Salvator Mundi, kocht voor $450 miljoen kon toen hij de aankoop deed niet goed overweg met de Zionistische cabal dit was net na de Riyadh Ritz Carlton Hotel radicale verandering van de corrupte Saudi miljardairs die werkten direct met/voor de Khazariaanse Zionisten. Door het schilderij te kopen, zond MBS een direct signaal—waarvan alleen de Zionisten de werkelijke betekenis zouden begrijpen.
Ondertussen, waarschuwden zowel de geheime dienst van het leger van de V.S. als de Canadese geheime dienst bronnen dat de Khazariaanse (“reptielachtigen”) een soort van verborgen technologie naar buiten zouden brengen om zo te proberen de publieke opinie te manipuleren door middel van hologrammen en “stemmen.” Hier is wat de Canadese bron vertelde:
“Ja, de reptielachtigen willen “de Fed,” niet verliezen en ja, ze hebben de technologie om Jezus te maken of wie ze ook maar willen om tegen je te praten in je hoofd. Niet alleen dat, Jezus of wie dan ook zou pal voor je verschijnen om je een persoonlijke boodschap te geven. Het enige probleem met deze techniek is dat het oudere natuurlijk gegroeide ‘echte wiet’ zou voorkomen dat deze technologie zou werken. Dit is de reden dat het vele jaren geleden vogelvrij werd verklaard en wie weet wat Monsanto en Bayer nu doen met de wietgewassen. Bedenk dat de Aarde in ‘quarantaine’ is dus zij (de reptielachtigen) kunnen de planeet niet af en niemand kan naar binnen om ze ‘op te pikken.’ Geen enkel land wil geld lenen aan de VS Corporation. China houdt zo veel land als onderpand in heel Amerika, het is onwerkelijk. Als de bevolking eens wist. Laat het schaakspel verder gaan.”
We kunnen bevestigen, door de neef van een wietkweker in Canada dat ja inderdaad, zelfs hoewel Canada wiet heeft gelegaliseerd, ze heel hard proberen om er zeker van te zijn dat alleen rassen die je dommer maken beschikbaar zijn.
In ieder geval, een gepensioneerde V.S. militaire officier zei dat er een wijdverspreide overeenstemming is onder de rangen dat het tijd werd om gewoonweg alle Khazariaanse gangsters op te sporen en te vermoorden, hiermee zeggend, dat “De Cabal National Security Findings (NFS) heeft gebruikt gedurende vele jaren tegen al hun vijanden, dus misschien zou een gelijke behandeling nu door de USN op hen moeten worden gericht. Het is tijd voor de USN om pal te staan en te beginnen met sancties tegen de Cabal leiders die er van hielden om kinderen seksueel te misbruiken, hun vervolgens te martelen en hen te offeren aan Baal voor meer satanische macht.
Los van Israël, Saudi Arabië en delen van de V.S., is het andere belangrijke Khazariaanse bolwerk dat op het punt staat omver te worden gehaald, de Oekraïne. De actie om de controle over te nemen over 12.000 Oekraïense Orthodoxe Kerken van de Russisch Orthodoxe Kerk is het laatste strootje dat Rusland zal provoceren om de controle daar terug te nemen, zijn meerdere bronnen het over eens.
Hier is wat een CIA bron had te melden over een schietpartij door een “MKUltra-gecontroleerde” 18 jaar oude student in het Kerch Polytech College in Crimea welke vorige week plaatsvond:
“1) Hij had een medeplichtige, Poetin en de FSB weten wie het is.
2) Dit werd georkestreerd door [President van de Oekraïne] Porky (Poroshenko) en het groene licht werd gegeven door [voormalig Vice President van de V.S Joe] Biden.
Poetin heeft zijn mening al klaar; “de Oekraïne zal terug komen naar moeder Rusland en de neo-Nazi’s zullen worden geneutraliseerd. Misschien niet in die volgorde.”
We probeerden om contact op te nemen met Russische bronnen via verschillende routes over de gemelde coup poging tegen Vladimir Poetin en de situatie in de Oekraïne enz. maar ontmoetten een volledige muur van stilte. Dit soort van communicatie stilte betekent hoogst waarschijnlijk dat er een of andere militaire actie op handen is.
In een mogelijk hieraan gerelateerde ontwikkeling zeggen Japanse geheime dienst bronnen dat vele Japanse, Chinese en andere natie satellieten stil zijn geworden en het lijkt erop dat ze zijn gekaapt door “de Britten en Amerikanen.” Gerelateerd aan het geheime ruimteprogramma?
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers