FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, July 18, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 16:07:201816 juli 2018
De wereld beweegt richting een nieuw tijdperk, niet een Nieuwe Wereldorde. Als onderdeel hiervan, staan het Joodse volk—hoog niveau slaven van de satan aanbiddende Khazariaanse gangsters—op het punt om bevrijd te worden uit duizenden jaren van Babylonische slavernij. Dat is waarom de schurken staat Israël onder volledige krijgswet staat terwijl de Khazariaans gecontroleerde regering daar een ultimatum onder ogen ziet om zich over te geven en hun Joodse en Arabische gijzelaars te bevrijden, volgens Russische FSB en Pentagon bronnen.
Een duidelijk teken dat het Joodse volk eindelijk wakker wordt kwam vorige week toen Joodse mensenrechten groepen een petitie indienden aan hun regering om te stoppen met het bewapenen van neo Nazi’s. Velen worden wakker nu voor het feit dat Nazisme en Zionisme twee kanten van de zelfde munt zijn. Dit zijn in werkelijkheid de mensen waarnaar de openbaring 2:9 (van Johannes) in de Bijbel verwijst als “degenen die valselijk beweren Joden te zijn maar in feite behoren tot de synagoge van Satan.”
Pentagon bronnen zeggen ook dat de Britse monarchie zich formeel heeft overgegeven aan het leger van de V.S., namens de Khazariaanse bloedlijnen aristocratische families van Europa. Tijdens het bezoek van President Donald Trump aan het VK, “Toen Melania weigerde een reverence te maken, leek het alsof de Koningin het Britse Rijk en cabal had overhandigd aan Trump en dat om geen gezichtsverlies te lijden Prins Charles en Prins William niet op kwamen dagen om niet vernederd te worden,” legt een Pentagon bron uit.

We kunnen nu zeggen dat het de Europese, inclusief Britse, tak was van de Rothschild familie die achter de Fukushima Tsunami en nucleaire aanval op Japan zat, op 11 maart 2011. Dit zal volgens White Dragon Society (WDS) bronnen waarschijnlijk naar buiten komen wanneer de arrestatie van Europese Khazariaanse caballisten serieus begint.
Echter, MI6 bronnen zeggen dat terwijl de Rothschilds inderdaad betrokken waren bij Fukushima (samen met de P2 Agnelli familie, een deel van het V.S. ruimte commando en anderen), de situatie niet zo eenvoudig is. Ze zeggen dat de Fukushima aanval een mislukte poging was om de eigenaren van de G7 groep aan de macht te houden.
Dus, ze zeggen dat wat er nu werkelijk aan de gang is, is dat Westerse leiders proberen naar voren te treden als een verenigd front bij de onderhandelingen met de Aziatische geheime genootschappen over de formatie van een wereldregering. Om die reden, is de Europese door koninklijken gedomineerde commissie van 300 (aangevoerd door Koningin Elizabeth) bereid om de dagelijkse leiding, tijdens de onderhandelingen met de militaire regering van de V.S. vertegenwoordigd door Trump, over te geven, zeggen de bronnen.
In ieder geval waren de problemen tijdens de NATO ontmoeting vorige week tussen Trump en andere NATO leiders een ander teken dat de Khazariaans gecontroleerde naoorlogse orde aan het instorten is. Eigenlijk vertelde Trump de andere leiders om meer beschermingsgeld te betalen, en zij vertelden hem om op te hoepelen.
Misschien is het meest interessante dat uit deze ontmoeting kwam de foto die te zien is via de onderstaande link.
Deze foto laat alle NATO leiders zien die een kant op kijken terwijl Trump de andere kant op kijkt. Hiervoor werd bijna zeker geposeerd om zo een boodschap uit te sturen en het laat zien dat deze “leiders,” inclusief Trump, eigenlijk orders aannemen van elders.
Het is duidelijk voor enige rationele waarnemer dat de NATO geen nut heeft behalve voor wapenfabrikanten om te lobbyen. De hele structuur van propaganda en leugens die Rusland neerzetten als agressor en een bedreiging voor Europa is Khazariaans dubbelzinnig geklets, met in feite geen enkele basis. De Europese landen, reageren rationeel en willen liever hun geld uitgeven aan iets anders dan militair-industriële instrumenten voor massa moord. Dat is waarom een recente opiniepeiling liet zien dat slechts 37% van de Duitsers willen dat het leger van de V.S. in hun land blijft.
Wat hier werkelijk aan de gang is, is dat een overeenkomst al is bereikt tussen de V.S. en Rusland over NATO, de Oekraïne, Syrië en Israël, volgens Pentagon en FSB bronnen. Wanneer deze nieuwsbrief online gaat zal Trump een ontmoeting hebben met de Russische President Vladimir Poetin om dit te bespreken, bevestigen Pentagon bronnen.
Ongeacht welke publieke aankondigingen er gemaakt zijn na de ontmoeting, FSB en Pentagon bronnen zeggen dat de V.S./Russische overeenkomst inclusief V.S. erkenning van de Russische annexatie van de Etnische Russisch gedomineerde Oost Oekraïense provincies en verwijdering van het Khazariaanse Nazi regiem daar is. Ter aanvulling, de Russen en Iraniërs (met stilzwijgende steun van China en het leger van de V.S.) zullen de schurkenstaat Israël dwingen zich te schikken naar internationale normen en overeenkomsten.
Zoals we eerder in deze nieuwsbrief hebben gemeld is er al een overeenkomst bereikt tussen de White Dragon Society en de Gnostische Illuminatie welke Rusland toestaat om de garantie voor West Europese veiligheid over te nemen van de V.S., met uitzondering van Engeland.
Ter aanvulling, een Russische FSB agent zal deze herfst in Azië aankomen om een nieuw financieel systeem te bespreken met de WDS, de Japanse regering, het leger van de V.S. en Aziatische geheime genootschappen, beweren WDS bronnen. De details van het nieuwe financiële systeem moeten nog bepaald worden maar er is een algemene overeenkomst dat een combinatie van cryptovaluta en goud met zich mee zal brengen. Er is ook een overeenkomst dat India een grotere rol zal worden gegeven dan het nu heeft, zeggen ze. De V.S. zal meer financiën krijgen in ruil voor het delen van wat geheime high tech met de rest van de wereld, voegen ze toe.
Echter, op dit moment, ondanks deze overeenkomst, heeft Trump aan Europeanen gevraagd om meer Amerikaanse wapens te kopen (“de NATO uitgaven tot 4% van het BBP te verhogen”) en olie (“Koop dit niet van de Russen maar van ons omdat we jullie beschermen voor de Russen”) omdat de Verenigde Staten nog steeds de facto failliet is. Dat is ook waarom Trump import belasting oplegt op Chinese goederen. De V.S. heeft meer geld nodig om zaken te kunnen blijven doen.
Toen de V.S. door Khazariaanse oligarchen werd gecontroleerd (en het zou als oliegarchen moeten worden gespeld), maakte het niet uit voor hen dat de V.S. een land was dat verarmde door zijn handelstekort. Dat is waarom de Chinezen de dollars die ze verdienden met hun V.S. handelsoverschot gebruikten om olie te kopen in het Midden Oosten van de Oligarchen. De oligarchen gebruikten op hun beurt dit geld voor invoering van slavernij voor de mensheid en om een Khazariaans gecontroleerde wereldregering te vormen.
Dat is een van de redenen waarom Trump, na de NATO ontmoeting, de CBS vertelde dat hij dacht aan de Khazariaanse bende constructie bekend als de EU als een vijand.” Wat hij bedoeld is dat ze de V.S. economisch hebben uitgemolken door handel, terwijl ze de Amerikanen lieten betalen voor hun bescherming zelfs wanneer dit niet in het belang van de V.S. was.
Een nieuw stuk bewijs voor het Khazariaanse plan om de mensheid tot slaaf te maken verscheen vorige week toen een senior lid van het Aziatische geheime genootschap deze schrijver vertelde dat ze een voorstel hadden gekregen van de Khazarianen om elk Japans persoon te gebruiken als zakelijk onderpand voor aandelen. Dat is waarom de Japanse regering heeft geprobeerd een “Mijn Nummer”systeem op te leggen op zijn burgerij. De Aziaten, wetende dat dit het systeem van Babylonische schulden slavernij van het Westen zal uitbreiden naar Japan, sloegen dit aanbod af.
Ondertussen versnelt in de V.S. de bevrijding van dat land onder leiding van het leger van de V.S. en agentschappen. Aan dit front had een Pentagon bron die ons vorige week vertelde dat Brett Kavanaugh gekozen zou worden voor het Hoger Gerechtshof de volgende verklaring voor waarom dit zo was: “Dingen zijn niet wat ze lijken, terwijl Trump misschien op het laatste moment Brett Kavanaugh (BK) heeft gekozen, ondanks zijn zware Bush bagage en cover-up van de Vince Foster moord zodat de Democraten hun politieke kapitaal kunnen uitbreiden en de midterms verliezen als ze hem in een kwaad daglicht zetten.” Met andere woorden, BK is weer een ander Trojaans paard die de goede jongens zal toestaan om controle te hebben over het Hoger Gerechtshof in de herfst, zelfs wanneer de slechteriken denken dat hij nog steeds hun mannetje is.
De Pentagon bronnen zeggen nu ook dat er meer dan 80.000 arrestaties kunnen plaatsvinden in de V.S. wanneer de wettige machinerie eenmaal op zijn plaats is om de Khazariaanse gangsters die worden opgesloten te berechten. Alleen wanneer dat klaar is zullen ze serieus met de Europeanen en met het criminele slaven regering in Japan afrekenen. Zeggen de bronnen.
De opruiming in Japan zal op zijn vroegst volgend jaar april beginnen wanneer de nieuwe Keizer formeel de troon bestijgt, volgens bronnen bij het Aziatische geheime gemeenschap. Ze zeggen dat dan ook de Koreaanse hereniging en de mogelijke hereniging van Korea met Japan zal beginnen. Japan zal zijn deuren ook openen voor immigratie op grote schaal, beginnend volgend jaar, voegen de bronnen toe.
Ondertussen is in Mexico de hoogst populaire en gekozen President Anrés Manuel López Obrador (Amlo) ook begonnen met het opruimen van de Khazariaanse bende in zijn land. Pentagon bronnen zeggen dat ze niet tussenbeide zullen komen bij de Mexicaanse opruiming maar voegen toe dat “hij gewaarschuwd is om geen toestemming te geven om buitenlandse raketten of bases te plaatsen in Mexico, om zich niet aan te sluiten bij de BRICS, niet samen te werken met drugskartels of om zich te bemoeien met gringos.”Dat zou werken met uitzondering van het deel over de drug kartels, welke zullen worden opgenomen in de wettige economie van Mexico of de Amerikanen dit nou leuk vinden of niet, zeggen Vaticaan bronnen verbonden met Amlo. Dat is waarom legaliseren en reguleren van drugs betere resultaten oplevert dan tientallen jaren van mislukte “oorlog tegen drugs”merken ze op. De V.S. zal dit uiteindelijk ook begrijpen.


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers