FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, July 6, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 02:07:20182 juli 2018
De criminele cabal die de planeet heeft geregeerd wordt systematisch verwijderd uit de macht, met als laatste de verandering van regiem in Mexico en binnenkort de EU. Verder, werd de machtsstrijd in Washington D.C. definitief gewonnen door de goede jongens.
Ook vindt er blijkbaar wat echte onthulling plaats over zowel het Roswell “UFO” incident als over anti zwaartekracht technologie. De twee links hieronder werden naar ons gestuurd door de geheime dienst van het Japanse leger en ze zeggen dat ze onvervalst zijn (hoewel dit niet een gebied is waar deze schrijver veel expertise heeft). De ene lijkt een patent aanvraag te zijn voor een anti zwaartekracht toestel, terwijl de ander beweert een top geheim document te zijn waarin wordt verklaard dat buitenaardse lichamen en buitenaardse ruimteschepen werkelijk door de VS regering werden ontdekt. We laten het over aan de experts om te bepalen of ze echt zijn. Hoewel als ze echt zijn dan zal het niet lang meer duren voordat vliegende schotels in de showrooms verschijnen.

Wat zeker waar is, is de voortgaande revolutie in het Westen. Pentagon bronnen zeggen nu dat het aantal verzegelde aanklachten in de V.S. is opgelopen naar 40.000 en dat massa arrestaties waarschijnlijk in de herfst beginnen.
Voor degenen die beweren dat de arrestaties nooit zullen gebeuren, kunnen we zeggen dat vele duizenden al zijn gearresteerd of verwijderd van de planeet. Meer dan 50 Congresleden en senatoren hebben ontslag genomen en de top rangen van het Departement van Justitie, Het Departement van Staten, FBI en de CIA zijn grondig gezuiverd van Khazariaanse bende dienaren. We hebben ook de dood gezien van vele top Khazariaanse gangsters, inclusief David Rockefeller, Jacob de Rothschild, George Soros, Zbignieuw Brzezinski, Bill Gates enz.
Waar we allemaal op wachten is zien dat de overblijvende top Khazariaanse gangsters als de Bushes, de Clintons, Barack Obama en Benjamin Netanyahu (Mileikowsky) daders in de handboeien zijn tegenover de wereld pers. Die dag komt binnenkort.
Het Vaticaan gaat ook verder met het opschonen van hun acties. Aan dat front merken onze Pentagon bronnen op dat “Terwijl de Australische Kardinaal George Pell terecht staat wegens pedofilie, is Bill Clinton’s Kardinaal Ted McCarrick in D.C. aangeklaagd wegens verkrachting van een minderjarige.
https://www.lifesitenews.com/opinion/details-of-the-homosexual-molestation-charges-against-cardinal-mccarrick
Kardinaal Pell’s zaak is belangrijk omdat hij de Vaticaanse minister van economische zaken was en daarom de leiding had van de Vaticaanse Bank en vanwege zijn geheime omkooprekeningen die op naam stonden van de meeste zogenaamde wereld”leiders.” Zijn verwijdering opent de weg naar een enorme Vaticaanse campagne in Afrika en Latijns Amerika om tegen armoede en de vernietiging van het milieu te vechten. Ook omdat Pell uit Australië komt, betekent zijn verwijdering dat enorme hoeveelheden goud op het Eiland Bougainville misschien binnenkort beschikbaar komen voor de bevolking van de planeet aarde, volgens bronnen bij het Vaticaan.
Een van de belangrijkste overgebleven Khazariaanse machtscentra, de BIS—de centrale bank van alle centrale banken—wordt nu verteld het gestolen goud dat ze gebruikt hebben om de zogenaamde G7 en G20 groepen van naties te financieren, terug te geven, volgens leden van de Aziatische en Westerse geheime genootschappen.
Dit zal zichtbaar worden voor het Westerse publiek tijdens en na de NATO ontmoeting gepland op 11 en 12 juli, waar de grootste verandering in Europese leiding sinds de Tweede Wereldoorlog in gang zal worden gezet. De Russische en Chinese regeringen evenals het Pentagon hebben besloten om de 28 EU naties te vervangen met de 47 leden tellende Raad van Europa welke inclusief Rusland is en ander voormalige Sovjet republieken, volgens Russische en Pentagon bronnen. In zo een scenario zal de NATO, welke geen werkelijke reden heeft om te blijven bestaan, ontmanteld worden en worden vervangen door een Russische en V.S. gecentreerde Westerse alliantie, zeggen de bronnen. Verder, zullen Noord Korea, China en anderen zich ook voegen bij de alliantie om zo een wereldwijde beschermingskracht te creëren om het ouderwetse Westerse Hegelian model van onderling strijdende blokken van naties te vervangen, zeggen de bronnen.
Er waren hints voor deze opkomende tektonische verandering binnen de geo politieke mediaverslagen over de G7 ontmoeting die plaatsvond op 8 en 9 juni in Canada. Volgens een verslag vertelde Trump de verzamelde Westerse “Leiders”dat “NATO net zo slecht was als NAFTA.”
https://www.axios.com/donald-trump-foreign-policy-europe-nato-allies-worried-bd1e143a-e73a-415b-b688-d18ab2d902e7.html
Dan hebben we Secretaris Generaal Jens Stoltenberg van de NATO die tijdens een toespraak in Londen zegt dat het “niet in steen staat gebeiteld dat de trans Atlantische bond voor altijd zal overleven.” Zonder de Amerikanen, hebben de Europeanen geen realistische militaire optie anders dan het omarmen van Rusland.
Nog een andere publieke bevestiging van wat onze bronnen beweren kwam toen The Washington Post beweerde dat Trump aan de Franse slavenpresident Emmanuel Macron vroeg: “Waarom stap je niet uit de EU?”
https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/trump-is-trying-to-destabilize-the-european-union/2018/06/28/729cb066-7b10-11e8-aeee-4d04c8ac6158_story.html?noredirect=on&utm_term=.5ed5bcb28eb1
De reden is natuurlijk dat Macron een Rothschild slaaf is en dat de Rothschilds eigenaar zijn van de EU.
Duits Kanselier Angela Merkel, het leidende Khazariaanse bloedlijnen familielid, werkelijk aan de macht, kijkt er steeds waarschijnlijker naar uit om te worden omver geworpen, terwijl haar verzwakte regeringsalliantie implodeert vanwege het onderwerp immigratie.
Het is geen toeval dat Trump en de Russische President Vladimir Poetin op 16 juli een ontmoeting hebben in Finland terwijl dat land zich voorbereid op het overnemen van het voorzitterschap van de Raad van Europa.
http://tass.com/world/1011498
Hopelijk zien we spoedig mensen als President van de Europese Raad, Donald Tusk, die in de gevangenis worden gezet, waar ze thuis horen, wegens betrokkenheid bij massa moord. Naar men beweert werd aan Tusk de hoge Europese baan gegeven in ruil voor het instemmen met de moord op het grootste deel van de top leiding van Polen.
https://www.reuters.com/article/us-poland-crash-kaczynski-idUSKCN0X80HR
Nu hij definitief naar Mexico gaat, belooft de nieuw gekozen President López Obrador de grootste verandering te zijn in dat land sinds de revolutie van 1910. Obrador werd gekozen tijdens een golf van populaire walging over corruptie, misdaad, verraad door de kant van het oude regiem.
Een voorbeeld hiervan was de actie van het oude regiem om de waterbronnen van Mexico te verkopen aan private ondernemingen in het bezit van de Khazariaanse maffia, zonder enige twijfel in ruil voor enorme omkoopsommen. Op sommige plaatsen leidde dit tot een 13 keer stijging van de prijzen voor water zelfs wanneer de service en kwaliteit verminderden. Het is waarschijnlijk dat we vele arrestaties zullen zien gerelateerd aan verbazingwekkende corruptie waardoor Obrador tenslotte zijn kans kreeg om Mexico te herstellen.
https://www.greenleft.org.au/content/mexico-quietly-hands-its-water-supply-over-transnationals
Obrador zal waarschijnlijk ook een einde maken aan het drugsgeweld in dat land door het legaliseren en reguleren van narcotica, beginnend bij marihuana.
In het verleden kwam de V.S. regering tussenbeide om legalisering van drugs in Mexico te stoppen. Echter, Canada volgend heeft de Senaat van de V.S. net een wet laten passeren om het verbouwen van hennep te legaliseren, dus het lijkt er op dat dit een gezamenlijke Noord Amerikaanse prestatie zal worden. (sorry voor deze woorden)
https://www.naturalnews.com/2018-06-30-under-republican-majority-u-s-senate-votes-to-legalize-hemp-farming-across-the-nation.html#
Laten we, terwijl we terugkeren naar Noord Amerika, eens kijken naar wat meer recente ontwikkelingen in de V.S. machtsstrijd. Aan dit front, merken onze Pentagon bronnen op dat “in een ongezouten waarschuwing aan de deep state, de NSA 685 miljoen belverslagen van onschuldige mensen delete, terwijl ze de rest bewaren voor militaire rechtbanken en andere doeleinden.”
Om er zeker van te zijn dat de militaire rechtbanken grondig zullen zijn bij het verwijderen van het vuil dat de V.S. regering is geïnfiltreerd, knapt het Trump regiem het Hoger Gerechtshof op, zeggen de bronnen. Ze merken op, “Hoger Gerechtshof Kennedy gaat met pensioen om Trump toe te staan het Gerechtshof naar rechts te draaien met een andere conservatieve keus welke in september wordt bevestigd net op tijd voor het Hoger Gerechtshof om op 1 oktober open te gaan.” Ze beloven ook dat “Na Kennedy, Ruth Bader Ginsburg de volgende is.”
Verder, “Wanneer van Obama is bewezen dat hij niet geschikt is vanwege het feit dat hij in het buitenland is geboren, zal Trump de Rechters van het Hoger Gerechtshof, Elena Kagan en Sonia Sotomayor vervangen (beiden door Obama aangesteld) met een 7-2 conservatieve meerderheid.” Echter, onze bronnen zeggen dat Obama in de V.S is geboren maar de zoon was van de communist Frank Marshall Davis en dat hij een levensechte Manchurijn kandidaat was. In ieder geval, zal bewezen worden dat hij een fraudeur was en dus worden gediskwalificeerd.

Het andere Khazariaanse machtscentrum dat het militaire Trump regiem opruimt is dat van de gezamenlijke media. De gezamenlijke propagandisten hebben de informatieoorlog al verloren want een recente opiniepeiling laat zien dat 72% van de Amerikanen denken dat de gevestigde media opzettelijk vals nieuws verslaat.
http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/06/27/poll-72-of-americans-believe-establishment-media-intentionally-report-fake-news/
Onze bronnen merken ook op dat “zionist Comast leed onder een natiebrede blackout toen zijn bod om Fox te kopen geneutraliseerd werd door het Departement van Justitie dat vlug de Disney-Fox fusie goedkeurde. Disney werd toegestaan om Fox te kopen om zo te verkomen dat Comcast groter werd en het vergrote Disney wordt misschien in beslag genomen door Trump vanwege deelname in de [Harvey] Weinstein onderneming,” voegen ze toe.
We willen er graag op wijzen dat de Khazariaanse maffia uit de macht verwijderen meer is dan alleen de “slechte jongens oppakken.” Het gaat over het redden van de planeet. De huidige (Westerse) planeet leiding heeft de leiding gehad over de grootste uitstervinggebeurtenis sinds de dinosaurus werd uitgeroeid en de snelheid van uitsterving is erg omhoog gegaan.
Een recent verslag laat zien dat 2017 het op een na slechtste jaar was voor verlies aan tropisch regenwoud, de grootste bron van biodiversiteit op deze planeet.
https://blog.globalforestwatch.org/data/2017-was-the-second-worst-year-on-record-for-tropical-tree-cover-loss
Dit is een van de redenen waarom een groep van prominente wetenschappers een roep voor een belangrijke internationale poging deed uitgaan om “het leven op aarde te redden.”
https://www.theguardian.com/environment/radical-conservation/2018/jun/28/scientists-call-for-a-paris-style-agreement-to-save-life-on-earth
Wanneer deze fanatieke criminelen eenmaal van de planeet zijn verwijderd, beloven de White Dragon Society en zijn bondgenoten een enorme multi biljoen dollar campagne om een einde te maken aan armoede en het stoppen van de vernietiging van het milieu. Met de juiste politieke wil kan dit binnen enkele maanden worden bereikt. Daarna kunnen we beginnen met het vrijgeven van alle verborgen technologie en hemel creëren op aarde en ook met het beginnen met de ontdekking van het universum. We begeven ons op nog niet eerder ontdekt terrein.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers