FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, July 17, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 16:07:2018
16. srpnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 
Svijet je na putu u Novo doba, a ne u Novi svjetski poredak. Kao dio toga, židovski narod - robovi visoke razine kazarskih gangstera štovatelja Sotone - uskoro će biti oslobođeni tisućgodišnjeg babilonskog ropstva. Zbog toga je nitkovska država Izrael sada pod punim opsadnim stanjem, jer je vlada pod kontrolom Kazara suočena s ultimatumom da se preda i oslobodi njihove židovske i arapske taoce, prema ruskim FSB i Pentagonovim izvorima.


Jasni znak da se židovski narod konačno budi javio se prošlog tjedna kad su židovske skupine za ljudska prava podnijele zahtjev svojoj vladi da prestane naoružavati neonaciste. Mnogi se sada bude na činjenicu da su nacizam i cionizam dvije strane istog novčića. To su doista ljudi koje Otkrovenje 2: 9 u Bibliji označava kao "one koji lažno tvrde da su Židovi, već su zapravo sinagoga Sotone".


Pentagonovi izvori također kažu da se britanska monarhija formalno predala američkoj vojsci u ime Kazarske-krvne linije aristokratskih obitelji Europe. Tijekom posjeta američkog predsjednika Donalda Trumpa Velikoj Britaniji, "Kad je Melania odbila nakloniti se, činilo se da je kraljica predala Britansko carstvo i kabalu Trumpu, a da spase obraz, prinčevi Charles i William nisu se pojavili kako bi izbjegli poniženje", objašnjava izvor Pentagona.


Sada možemo reći da su to bili Europljani, uključujući i britansku granu obitelji Rothschild, koji su stajali iza Fukushimskog tsunamija i nuklearnog napada na Japan 11. ožujka 2011. To će vjerojatno izaći vani nakon što uhićenja europskih kazarskih kabalista započnu ozbiljno, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja (White Dragon Society = WDS).

Međutim, izvori MI6 kažu da, iako su Rothschildi doista bili uključeni u Fukushimu (zajedno s obitelji P2 Agnelli, koja je dio američkog svemirskog zapovjedništva i drugi), situacija nije tako jednostavna. Kažu kako je napad na Fukushimu bio neuspjeli pokušaj da se održe na vlasti vlasnici G7 skupine.

Dakle, kažu, ono što se sada stvarno događa jest da zapadni lideri pokušavaju izaći s ujedinjenom frontom u pregovorima s azijskim tajnim društvima oko formiranja svjetske vlade. Iz tog razloga, Europski komitet 300 kojim dominiraju kraljevske obitelji (na čelu s kraljicom Elizabetom) spreman je  prepustiti svakodnevno upravljanje pregovorima američkoj vojnoj vladi koju zastupa Trump, kažu izvori.

U svakom slučaju, nevolja na sastanku na vrhu NATO-a prošlog tjedna između Trumpa i ostalih čelnika NATO-a bio je još jedan znak da se poslijeratni poredak koji su kontrolirali Kazari raspada. U osnovi, Trump je rekao ostalim čelnicima da plate više novca za zaštitu, a oni su mu rekli: briši.Možda je najzanimljivija stvar koja će izaći iz ovog summita bila fotografija na donjem linku.


Ova fotografija prikazuje sve vođe NATO-a koji traže jedan način dok Trump traži drugi. To se gotovo sigurno poziralo da se pošalje poruka i pokaže da ovi "lideri", uključujući i Trumpa, zapravo dobivaju naređenja od nekud drugdje.

Svakom racionalnom promatraču očito je da NATO nema korisnu funkciju, osim lobiranja za proizvođače oružja. Cijela struktura propagande i laži koje prikazuju Rusiju kao agresora i prijetnju Europi jest kazarski dvosmisleni govor, bez ikakve osnove. Europske zemlje, racionalno djelujući, radije bi trošile svoj novac na nešto drugo nego na vojno-industrijske instrumenate masovnih ubojstava. Zato je nedavna anketa pokazala da samo 37% Nijemaca želi da američka vojska ostane u njihovoj zemlji.

Ono što se stvarno događa jest da je već postignut sporazum između SAD-a i Rusije o NATO-u, Ukrajini, Siriji i Izraelu, prema izvorima Pentagona i FSB-a. Kad ovaj bilten ode na mrežu, Trump će se sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom kako bi raspravljali o tome, potvrđuju izvori Pentagona.

Bez obzira na objavu za javnost nakon sastanka, izvori FSB-a i Pentagona kažu kako američko-ruski sporazum uključuje američko priznanje ruskog pripajanja etničkih pokrajina Ukrajine u kojima prevladavaju Rusi i uklanjanje tamošnjeg kazarskog nacističkog režima. Osim toga, Rusi i Iranci (s indirektnom potporom Kine i američke vojske) prisiliti će nitkovsku državu Izrael da se pridržava međunarodnih normi i sporazuma.

Kao što smo već spomenuli u ovom biltenu, dogovor je već postignut između Društva Bijelog Zmaja i gnostičkih iluminata koji omogućuje Rusiji da preuzme od SAD-a jamstvo sigurnosti za Zapadnu Europu, osim Engleske.

Osim toga, ruski FSB agent će ove jeseni doći u Aziju kako bi razgovarao o novom financijskom sustavu s WDS-om, japanskom vladom, američkim vojnim i azijskim tajnim društvima, izjavili su WDS izvori. Detalje novog financijskog sustava tek treba riješiti, ali postoji općeniti dogovor da će uključivati ​​kombinaciju kriptovalute i zlata. Postoji i sporazum da će Indija dobiti veću ulogu nego što ima sada, kažu. SAD će dobiti više novca u zamjenu za razmjenu dijela svoje tajne visoke tehnologije s ostatkom svijeta, dodaju.

Međutim, za sada, unatoč ovom sporazumu, Trump traži od Europljana da kupuju više američkog oružja ("Povećanje troška NATO-a na 4% BDP-a") i nafte ("Ne kupujte od Rusa - kupujte od nas jer vas štitimo od Rusa") jer su Sjedinjene Države još uvijek de facto u stečaju. Zato Trump nameće uvozne carine na kinesku robu. SAD trebaju novac kako bi se održale na životu.

Kada je SAD bio pod kontrolom američkih oligarha (a trebalo bi izgovarati "oilgarchs"), njima nije bilo važno da je SAD kao zemlja osiromašen trgovinskim deficitom. To je zato što su Kinezi koristili dolare koje su zaradili s američkim trgovinskim suficitom kako bi kupili bliskoistočnu naftu od oligarha. Oligarsi su zauzvrat upotrijebili ovaj novac za financiranje porobljavanja čovječanstva i stvaranje svjetske vlade pod kontrolom Kazara.

To je jedan od razloga zašto je nakon sastanka NATO-a Trump rekao CBS-u kako misli da je kazarska tvorevina poznata kao EU "neprijatelj". Ono što on podrazumijeva jest da oni crpe američko  gospodarstvo kroz trgovinu, dok čine da Amerikanci plaćaju za svoju zaštitu čak i kada rade protiv interesa SAD-a.


Novi dio dokaza za kazarski plan za porobljavanje čovječanstva pojavio se prošlog tjedna kada je viši član nekog azijskog tajnog društva rekao ovom piscu da su primili prijedlog Kazara da koriste svaku japansku osobu kao zalog za obveznice. To je razlog zašto je japanska vlada nastojala nametnuti sustav "moj broj" svom građanstvu. Azijati, znajući da će to proširiti sustav babilonskog dužničkog ropstva sa Zapada na Japan, odbili su ponudu.

U međuvremenu, u SAD-u, oslobađanje te zemlje se ubrzava pod vodstvom američke vojske i agencija. Na toj fronti, izvor Pentagona koji nam je prošli tjedan rekao da Brett Kavanaugh neće biti izabran za Vrhovni sud imao je sljedeće objašnjenje zašto je on izabran: "Stvari nisu onakve kave se čine, jer Trump je možda odabrao Bretta Kavanaugha ( BK) u posljednjem trenutku, unatoč njegove teške Bushove prtljage i prikrivanja ubojstva Vincea Fostera, tako da demokrati mogu proširiti svoju političku glavnicu i izgubiti sredinu ako ga budu psovali." Drugim riječima, BK je još jedan trojanski konj koji će dopustiti dobrim momcima da kontroliraju Vrhovni sud u jesen, čak i kad negativci misle da je on još uvijek njihov čovjek.

Izvori iz Pentagona također sada govore da bi u SAD-u trebalo biti više od 80.000 uhićenja nakon što se uspostavi zakonska mašinerija kako bi procesuirali sve kazarske mafijaše koji će biti sklonjeni. Tek nakon što se to završi, oni će početi ozbiljno raditi sa Europljanima i sa zločinačkom robovskom vladom u Japanu, kažu izvori.

Čišćenje u Japanu počet će ozbiljno sljedeće godine, nakon travnja, kada će se novi car formalno popeti na prijestolje, prema azijskim izvorima tajnih društava. Kažu da je to kada će također započeti korejsko ujedinjenje i moguće ujedinjenje Koreje s Japanom. Japan će početkom sljedeće godine otvoriti svoja vrata imigraciji velikih razmjera, dodaju izvori.

U međuvremenu u Meksiku, izuzetno popularni predsjednik Andrés Manuel López Obrador (Amlo) započeo je čišćenje kazarske mafije u svojoj zemlji. Izvori iz Pentagona kažu da se oni neće miješati u meksičko čišćenje, ali dodaju da je "upozoren da ne dopusti da Meksiko ugosti strane rakete ili baze, pridruži se BRICS-u, surađuje s kartelima droge ili se druži s gringosima". To bi trebalo funkcionirati osim u dijelu o kartelima droge, koji će biti uključeni u meksičku legalnu ekonomiju, bez obzira na to vole li Amerikanci to ili ne, kažu Vatikanovi izvori povezani s Amloom. To je zato što legaliziranje i reguliranje droge proizvodi bolje rezultate nego desetljeća neuspjelog "rata protiv droge", napominju. U SAD-u će na kraju to shvatiti.
Izvorni tekst: Antimatrix.org


Preveo: Fredi 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers