FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, July 3, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 02:07:2018





2. srpnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Zločinačka kabala koja vlada planetom Zemljom sustavno se uklanja s vlasti, a posljednje je promjena režima u Meksiku i uskoro u EU. Nadalje, u borbi za vlast u Washingtonu definitivno pobjeđuju dobri momci.

Također, događa se neko stvarno razotkrivanje u svezi NLO incidenta u Roswellu i anti-gravitacijskoj tehnologiji. Dva donja linka nam je poslala japanska vojna obavještajna služba i kažu da je stvarna (iako ovo nije područje u kojem je ovaj pisac dovoljno stručan). Čini se da je riječ o patentnoj prijavi za anti-gravitacijsku letjelicu, dok drugi tvrdi da je to top-secret dokument koji tvrdi da je američka vlada stvarno pronašla tijela vanzemaljaca i vanzemaljsku svemirsku letjelicu. Ostavljamo stručnjacima da utvrde jesu li pravi. Ako jesu, ipak, neće proći dugo prije nego što se leteći tanjuri pojave u salonima.


Ipak, ono što je definitivno stvarno je tekuća revolucija na Zapadu. Sada izvori iz Pentagona govore kako je zapečaćenih optužnica u SAD-u skoro 40.000, te da će masovna uhićenja vjerojatno početi na jesen.

Onima koji kažu da se uhićenja nikad neće dogoditi, možemo odgovoriti da je više tisuća njih već uhićeno ili uklonjeno s vlasti. Preko 50 kongresmena i senatora podnijelo je ostavku, a vrh redova Ministarstva pravosuđa, State Departmenta, FBI-a, i CIA-e temeljito je očišćen od sluga kazarske mafije. Vidjeli smo i smrt mnogih kazarskih mafijaša iz vrha među kojima su David Rockefeller, Jacob de Rothschild, George Soros, Zbigniew Brzezinski, Bill Gates, itd.

Ono što svi sada čekamo je da vidimo neke od preostalih iz mafijaškog vrha, kao što su članovi obitelji Bush, Clinton, Barack Obama, i Benjamin Netanyahu (Mileikowsky), kako prolaze s lisicama na rukama pred svjetskim medijima. Taj dan uskoro dolazi.

Vatikan također nastavlja svoj čin čišćenja. Na toj fronti, naši izvori iz Pentagona napominju da dok se australskom kardinalu sudi za pedofiliju, Bill Clintonov kardinal Ted McCarrick u Washingtonu optužen je za silovanje maloljetnika.


Slučaj kardinala Pella je važan jer je on bio Vatikanov ministar gospodarstva, i kao takav, bio je zadužen za Vatikansku banku i njezine tajne račune za mito u ime većine takozvanih svjetskih lidera. Njegovo uklanjanje otvara put velikoj kampanji Vatikana u Africi i Latinskoj Americi za borbu protiv siromaštva i uništavanja okoliša. Također, budući da je Pell iz Australije, njegovo uklanjanje znači da zalihe zlata na otoku Bougainville uskoro mogu postati dostupne ljudima planeta Zemlje, prema izvorima iz Vatikana.

Jednom od preostalih centara kazarske moći, BIS središnjoj banci središnjih banaka sada je rečeno da vrati ukradeno zlato koje se koristilo za financiranje takozvanih G7 i G20 grupa država, prema članovima azijskih i zapadnih tajnih društava.

To će postati vidljivo zapadnoj javnosti tijekom i poslije sastanka Nato-a zakazanog za 11. i 12. srpnja, gdje će biti pokrenute najveće promjene u europskoj vlasti još od Drugog svjetskog rata. Ruska i Kineska vlada kao i Pentagon odlučili su da zamijene 28-članu EU s 47-članim Vijećem Europe koje uključuje Rusiju i druge sovjetske republike, prema izvorima iz Rusije i Pentagona. U takvom scenariju, NATO, koji nema stvarni razlog da nastavak postojanja, bit će raspušten i zamijenjen rusko-američkim savezom, kažu izvori. Nadalje, Sjeverna Koreja, Kina i drugi također će se pridružiti ovom savezu kako bi stvorili snage za zaštitu planeta da zamijene zastarjeli zapadni hegelijanski model konkurentskih blokova nacionalnih država, kažu izvori.

Bilo je naznaka ove nadolazeće tektonske promjene u geopolitici u medijskim izvješćima 8. i 9. lipnja u Kanadi. Prema jednom izvješću, Trump je rekao okupljenim zapadnim liderima da je NATO bio loš kao NAFTA.


Onda imamo glavnog tajnika NATO-a Jensa Stoltenberga koji je u govoru u Londonu rekao: „Nije napisano u kamenu daće  trans-atlantska veza zauvijek opstati. Bez Amerikanaca, Europljani nemaju nikakvu vojnu opciju osim da prigrle Rusiju.

Još jedna javna potvrda onoga što naši izvori govore došla je kad je The Washington Post izvijestio da je Trump pitao francuskog predsjednika-roba Emmanuela Macrona: „Zašto ne napustiš EU?“


Razlog je, naravno, taj da je Macron rob Rothschilda i da Rothschildi posjeduju EU.

Njemačka kancelarka Angela Merkel, vodeći član kazarske obiteljske krvne loze trenutno na vlasti, sve više izgleda da će uskoro konačno biti srušena, budući da se njezina oslabljena vladajuća koalicija urušava zbog pitanja imigranata.

Nije slučajno da se Trump i ruski predsjednik Vladimir Putin sastaju 16. srpnja u Fuinskoj, jer se ta zemlja priprema da preuzme predsjedavanje Vijećem Europe.


Na sreću, uskoro ćemo vidjeti ljude koji su umiješani u masovno ubojstvo, kao što je predsjednik europskog vijeća Donald Tusk, u zatvoru gdje mu je i mjesto. Navodno, Tusk je dobio glavni europski posao u zamjenu za ubojstvo većine iz poljskog vodstva.


Sada, napokon u Meksiku, novoizabrani predsjednik López Obrador obećava najveće promjene u toj zemlji još od revolucije iz 1910 godine. Obrador je bio izabran na valu gađenja javnosti u vezi korupcije, kriminale, i izdaje od strane starog režima.

Jedan primjer toga bio je potez starog režima da proda vodene resurse Meksika privatnim poduzećima pod kontrolom kazarske mafije, u zamjenu, bez sumnje, za veliki mito. U nekim mjestima to je dovelo do povećanja cijena vode za 13 puta a istodobno se usluga i kvaliteta pogoršala. Vjerojatno ćemo vidjeti mnoga uhićenja povezana sa zgražavajućom korupcijom jer je Obrador konačno dobio svoju priliku da popravi Meksiko.


Obrador će također vjerojatno okončati nasilje u vezi s drogom u toj zemlji legaliziranjem i regulacijom narkotika, počevši s marihuanom.

U prošlosti, vlada SAD-a bi intervenirala kako bi zaustavila svaku legalizaciju droga u Meksiku. Međutim, slijedeći kanadsko vodstvo, američki senat je već usvojio zakon za legalizaciju uzgoja konoplje, pa izgleda da će to biti zajednički napor Sjeverne Amerike (oprostite na igri riječi).


Vraćajući se na Sjevernu Ameriku, pogledajmo neke novije događaje borbe za vlast u SAD-u. Na toj fronti, naši izvori iz Pentagona napominju da: u otvorenom upozorenju dubokoj državi, NSA je izbrisala 685 milijuna snimljenih poziva nevinih ljudi, dok ostalo čuva za vojne sudove i druge svrhe.

Kako bi se osiguralo da vojni sudovi budu temeljiti u njihovom uklanjanju prljavštine koja je infiltrirala u američku vladu, Trumpov režim preuređuje Vrhovni sud, kažu izvori. Oni napominju: „Vrhovni sud pravde Kennedy konačno se povlači kako bi omogućio Trumpu da okrene Sud na desno s još jednim konzervativnim odabirom koji će biti potvrđen u rujnu baš na vrijeme otvaranja Vrhovnog suda 1. listopada. Oni također obećavaju da nakon Kennedyja, Ruth Bader Ginsburg je sljedeći.

Nadalje, kad se dokaže da je Obama nekvalificiran jer je rođen u inozemstvu, Trump će onda zamijeniti suca Vrhovnog suda Elenu Kagan i Soniju Sotomayor (obojicu imenovao Obama) za 7-2 konzervativnu većinu. Međutim, naši izvori kažu da je Obama rođen u SAD-u ali da je bio sin komuniste Franka Marshalla Davisa i bio je stvarni mandžurski kandidat. U svakom slučaju, njemu će se dokazati prijevara i time će biti diskvalificiran.

Drugi centar kazarske moći koji Trumpov vojni režim čisti su korporativni mediji. Korporativni propagandisti već su izgubili informativni rat, jer nedavna anketa pokazuje da 72% Amerikanaca misli da mediji establišmenta namjerno objavljuju lažne vijesti.


Također, naši izvori napominju da je cionistički Comcast pretrpio nacionalni gubitak, dok je njegova ponuda da kupi Fox bila neutralizirana brzim odobrenjem Ministarstva pravosuđa za spajanje Disney-Fox. Disneyu se dopustilo da kupi Fox kako bi se spriječilo da Comcast postane veći, a prošireni Disney može biti zaplijenjen od strane Trumpa zbog sudjelovanja u [Harvey] Weinsteinovom seksualnom pothvatu, dodaju oni.

Ovdje bismo željeli istaknuti da uklanjanje kazarske mafije s vlasti je više nego samo „lov na loše momke“. Radi se o spašavanju planeta. Sadašnje (zapadno) planetarno vodstvo predsjeda najvećim događajem izumiranja otkad su izbrisani dinosauri, a brzina izumiranja se ubrzava.

Nedavno izvješće pokazuje da je 2017. godina bila druga najgora godina gubitka tropskih šuma, najvećeg izvora biološke raznolikosti na ovom planetu.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers