FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, July 11, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 09:07:20189 juli 2018
De goede jongens gaan op een grootse manier verder met het winnen van de geheime strijd om de planeet aarde, bevestigen meerdere bronnen. Zoals de dingen er nu voor staan zal er een nieuwe golf van massa arrestaties zijn in augustus, officiële onthullingen over 9/11 vanuit de regering in september en een soort van “belangrijke economische aankondiging in oktober,” beweren Pentagon bronnen.
Ontmoetingen achter de schermen waarbij de Knights van Malta, Russische FSB ambtenaren, Aziatische geheime genootschappen en anderen zijn betrokken bereiden de weg voor een economische aankondiging welke heel goed een oprecht vreugdefeest kan betekenen, vergezeld van een nieuw financieel systeem, volgens bronnen betrokken bij de onderhandelingen. Sinds de onderhandelingen nog bezig zijn, moeten de details nog worden uitgewerkt, maar een algemene eenstemmigheid bestaat, zeggen de bronnen.
De sleutel is misschien de op handen zijnde overname van het Hoger Gerechtshof door V.S. President Donald Trump, wat wanneer het allemaal samenvalt in oktober de weg zal bereiden voor de processen wegens oorlogsmisdaden en de wettige erkenning van een nieuw financieel systeem, zeggen Pentagon bronnen.

Aan dat front “raast de strijd verder terwijl de super elite van Trump de Bush medewerker Brett Kavanaugh deed stoppen en misschien slaagt om een vrouw of een Indiaanse [Inheemse Amerikaan] te nomineren,” zeggen de bronnen.
De situatie heeft een punt bereikt waar The New York Times heeft geroepen om “Godfather tactieken en gewapende opstand omdat Trump en zijn achterban klaar waren om de controle over de het Hoger Gerechtshof over te nemen.
https://www.breitbart.com/big-journalism/2018/07/07/new-york-times-calls-godfather-tactics-stop-trumps-scotus-nominee/
Wees niet verrast wanneer de militaire politie binnenkort de kantoren van die verraderlijke krant bezet. Want ze hebben voordurend, en op criminele wijze, de waarheid onderdrukt over de moord op 3000 New Yorkers op 11 september 2001, zo een actie zou al lang hebben moeten plaatsvinden.
We hebben ook de voormalige V.S. Secretaris van Defensie (en verrader) Leon Panetta die zegt dat Europese leiders “doodsbang zijn” dat de V.S. troepen uit Europa worden weg gehaald.
https://www.independent.co.uk/news/world/europe/trump-us-troops-europe-leaders-scared-eu-panetta-germany-uk-france-baltic-a8437111.html?utm_source=reddit.com
Ze zouden doodsbang moeten zijn omdat ze voor een groot deel oorlogsmisdadigers zijn die al in de gevangenis hadden gezeten en mogelijk zelfs geëxecuteerd waren als het leger van de V.S. ze niet had beschermd
De gezamenlijke pers volgt nu ook deze nieuwsbrief (herinner je dat je het hier het eerst las) met het verslaan dat de NATO en het naoorlogse systeem in een dodelijk gevaar verkeren. We hebben Bloomberg die verslaat dat de op strijd voorbereidde Duitse Kanselier Angela Merkel vastbesloten is “om te vechten voor de overleving van “de globale instituten van na de Tweede Wereldoorlog.
http://www.bakersfield.com/ap/national/merkel-warns-of-worldwide-financial-crisis/article_2dff7b52-12a8-5a67-86b0-e4b9324607aa.html
We hebben ook de Khazariaanse hoer, hof zanger Bono die honderden V.N. ambtenaren waarschuwt dat de Verenigde Naties, de EU, de NATO en de Groep van Zeven “onder aanval”verkeren.
https://www.yahoo.com/news/prime-minister-honors-87-irish-un-peacekeepers-died-175547438.html
Ze liggen onder de aanval omdat hun leiderschap heeft samengespannen om 90% van de mensheid te vermoorden en hun incompetentie leidt naar de grootste vernietiging van leven op de planeet sinds de dinosaurussen werden uitgeroeid 65 miljoen jaar geleden.
Natuurlijk probeert de Khazariaanse maffia, zoals gewoonlijk, om te moorden, te liegen en om te kopen met de bedoeling om aan de macht te blijven. Het laatste slachtoffer was de voorzitter van de Chinese HNA Groep, Wang Jian wiens nieuwsverslag beweert “dat hij vorige week dood neer viel nadat hij poseerde voor een foto in Frankrijk,”
https://www.rt.com/news/431745-hna-chairman-dead-france-wang-jian/
Bronnen bij de Mossad beweren dat het “geen ongeluk” was en dat hij “werd uitgeschakeld toen hij op het punt stond om te getuigen in een besloten verhoor over nog te onthullen onjuistheden bij de Deutsche Bank, mogelijk genoeg om de bank uit te schakelen. Het is bekend binnen zekere kringen dat de Hilton Hotels een wereldwijde witwas dienst zijn voor zwart geld. Wang’s familie werd een zwijgplicht opgelegd.”
“Zoals jullie weten is de Deutsche Bank een George H.W. Bush-Sherff Foruth Reich vestiging,” legde een CIA bron uit.
Het is waarschijnlijk dat de dood van Wang verbonden is met de executie vorige week in Japan van guru Shoko Asahara, die het meesterbrein was achter de Sarin gas aanval in de metro van Tokyo en zes van zijn top luitenanten, volgens Japanse rechter vleugel bronnen dicht bij de Keizer.
De Japanse slavenregering van Shinzo Abe is doodsbang dat de waarheid over de metro gas aanval, net als over de Fukushima nucleaire en tsunami massa moord gebeurtenis, openbaar worden gemaakt snel nadat Noord Korea zijn verbindingen verbreekt met de Khazariaanse bende, zeggen de bronnen. De executie van het Aum leiderschap voorkomt dat ze worden ondervraagd door derden over wat er werkelijk gaande was.
De connectie met de Deutsche Bank heeft waarschijnlijk te maken met het witwassen van drugsgelden. Verschillende Japanse journalisten werden vermoord nadat ze meldden dat de Aum Shinrikyo metro gascultus Noord Koreaanse amfetamines verkocht aan Japanse gangsters, wat werd bevestigd door bronnen in het Yamaguchi Gumi syndicaat. Verder werden alle getuigenissen over de Aum illegale drugshandel geschrapt uit de jarenlange Aum gerelateerde rechtszaken.
Deze schrijver werd benaderd door een door zichzelf beschreven voormalige “Aum seksslaaf” die zei dat de top hiërarchie van de gas aanval cultus Noord Koreaanse gangsters waren, en boven hen stonden: “Joden van het Al Qaeda type.” Aum was een front voor de Unification Church van Dominee Moon welke lang heeft samengewerkt in de internationale narcotica en wapenhandel met de Nazi’s onder Führer Bush, zeggen de rechter vleugel bronnen.
Ook landden er, op de dag van de gas aanval op 20 maart 1995, in heel Japan ballonnen afkomstig uit Noord Korea welke een “niet geïdentificeerde vloeistof” bevatten, en droegen ze de boodschap dat deze aanval “wraak was op de 100e verjaardag van de moord op Keizerin Myung Sung.” Myung Sung wilde nauwe relaties met Rusland met de bedoeling Japanse pogingen om Korea te koloniseren tegen te gaan, dus de Japanners vermoordden haar en gingen verder met het koloniseren van Korea. Het is ook niets waard dat de Aum kult tienduizenden Russische volgelingen had.
In zijn geheel is de situatie zo ingewikkeld en zijn er zo veel mensen bij betrokken, velen nog steeds in functie, dat een commissie die de waarheid uitzoekt misschien de enige manier is voor het wereldpubliek om uit te vinden wat er werkelijk aan de gang is.
Aan dat front, zouden de Koreanen en Japanners moeten opmerken dat de nieuw gekozen Mexicaanse President López Obrador commissies overweegt die de waarheid onderzoeken om zo de drugsoorlog in dat land op te lossen. Legaliseren en reguleren van drugs terwijl er aan de Drug lords amnestie wordt aangeboden zou een belangrijke klap betekenen voor de Bush drugs maffia. Mexico is nu de laatste dominosteen die valt terwijl de Khazariaanse bende de controle over het ene na het andere land verliest.
De volgende dominosteen die valt zou goed mogelijk Brazilië kunnen zijn. Daar wankelt de kleptomanische regering van President Michel Temer onder het gewicht van een 10 daagse trucker staking die nu door olie arbeiders wordt gesteund. Het leger heeft op zijn beurt gefaald om orders op te volgen om de staking op te heffen. Boosheid over het plunderen van Brazilië ten behoeve van buitenlandse meesters (misleidend bestempeld als “privatisering”) is de belangrijkste reden voor deze staking.
“Het gevecht is gaande om de rechtse, omgekeerde economische bevrijding, terug te drijven en de deur te openen voor de mogelijkheid van een ander soort van gemeenschap,” was hoe Alistair Farrow van het Socialist Worker News, de situatie beschreef.
https://socialistworker.co.uk/art/46690/Truckers+in+Brazil+show+the+power+of+workers+after+strikes+humiliate+Temer
Als het Braziliaanse misdaadregiem valt, zou de overblijvende top Khazariaanse weerstand het Duitse regiem van Angela Merkel zijn, het Franse slaven regiem van President Emmanuel Macron, het slavenregiem van Shinzo Abe in Japan en natuurlijk de aartscrimineel en Nazi Benjamin Netanyahu van Israël. Wanneer ze eenmaal omver zijn geworpen dan zal het game over zijn.
Aan dit front moeten we er lezers aan herinneren dat gedurende zijn jaren als zakenman elke keer als Donald Trump failliet ging het de Rothschilds waren die hem weer vrij kochten. Vorige week stuurde een Mossad medewerker deze schrijver de volgende boodschap: ”Vertel aan je vriend dat hij voor 100% gelijk heeft met zijn analogie passend bij Trump en ‘De familie.’ Ze hebben hem niet alleen financieel gesteund maar ook moeilijke deuren voor hem geopend, en hem sinds de Roy Cohn dagen zo in staat gesteld om zich te mengen onder de elite. De Mossad medewerkers zijn niet allemaal kwaadaardig. Er zijn er die de gebeurtenissen manoeuvreren in het voordeel van Trump en hem assisteren bij het droogleggen van het moeras.”
Ze stuurden ook de volgende foto welke Trump laat zien in Teheran, Iran in 1979 waar hij bezig was met de planning van een casino voordat de revolutie van Teheran uitbrak en zijn plannen verstoorden.
Foto: Dit is Donald Trump op de leeftijd van 38, wanneer hij in 1978 een bezoek brengt aan Teheran, samen met Jack Nickelson, Warren Beatty. Hij was toen van plan om in het noorden van Iran een casino te openen welke plannen niet door gingen vanwege een opkomende Islamitische revolutie in Iran in het daaropvolgende jaar.
Wat dit betekent is dat terwijl de Khazariaanse oligarchie verdeeld is tussen Nazi’s (“oorlog tegen terreur” plus drugsgelden) en de globale opwarmers (koolstofhandel fraude), lijkt het alsof er een derde “leg het moeras droog”factie naar boven komt. We zullen moeten wachten en zien of ze werkelijk “de goede jongens” zijn. Hun acties zullen voor hen spreken.
Zoals de dingen nu er voor staan, volgens Pentagon bronnen, “ is het door tegoeden ondersteunde kwantum financiële systeem klaar maar wacht het op de Trump-Poetin ontmoeting, de globale valuta reset, massa arrestaties en geopolitieke oplossingen.”
De bronnen zeggen ook dat de quarantaine van de planeet aarde misschien binnenkort wordt opgeheven en dat “Trump’s ruimte strijdkrachten misschien een ruimte wacht heeft die de angst van burgers voor spacereizen bewaakt.” Het klinkt geweldig, maar ik geloof het alleen wanneer je een kaartje kunt kopen naar een ander planeet bij je locale reis agentschap.
In een laatste niet gerelateerde aantekening, trok het volgende nieuwsonderwerp over vliegende spinnen “die duizenden mijlen vliegen door gebruik te maken van elektriciteit” onze aandacht.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5918477/Electric-fields-atmosphere-secret-spiders-FLY-thousands-miles.html
Jaren geleden vertelde een Russisch onderzoeker me dat ze hadden ontdekt dat insecten anti zwaartekracht gebruikten. Dat is waarom hommels kunnen vliegen, zelfs al beweert de huidige aerodynamica theorie dat ze dit niet kunnen. Als insecten anti zwaartekracht kunnen gebruiken, moeten wij ook in staat zijn om dit te doen. Opnieuw geloof ik het wanneer je een vliegend tapijt kunt kopen of anti zwaartekracht scooter in je plaatselijke winkel.

Ter conclusie, alles wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat de mensheid een nog niet in kaart gebracht terrein binnen gaat.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers